معرفی و دانلود کتاب کانتینر: دنیا را کوچک‌تر و اقتصاد جهانی را بزرگ‌تر کرد

عکس جلد کتاب کانتینر: دنیا را کوچک‌تر و اقتصاد جهانی را بزرگ‌تر کرد
قیمت:
۳۰,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب کانتینر: دنیا را کوچک‌تر و اقتصاد جهانی را بزرگ‌تر کرد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب کانتینر: دنیا را کوچک‌تر و اقتصاد جهانی را بزرگ‌تر کرد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب کانتینر: دنیا را کوچک‌تر و اقتصاد جهانی را بزرگ‌تر کرد

کتاب کانتینر: دنیا را کوچک‌تر و اقتصاد جهانی را بزرگ‌تر کرد نوشته‌ی مارک لوینسون، در صدد آن است که داستان کانتینر را به‌گونه‌ای بیان کند که این خلأ تاریخی پر شود. این کتاب در صدد بیان اخبار کانتینری نیست، بلکه به ‌دنبال معرفی آن به عنوان پیشرفتی که اثر عمیقی روی کارگران و مصرف کنندگان در سراسر جهان داشت، است. بدون کانتینر، جهان جای بسیار متفاوتی بود.

کتاب کانتینر (The box) به تشریح محیطی که دچار مشکلات روزافزونی است و به‌ دنبال شخص یا چیزی است که آن را از این مشکلات رها کند، و به تشریح این شخص یعنی «مالکوم مک‌لین» و آن چیز یعنی «کانتینر» می‌پردازد.

پس از شروع انقلاب صنعتی، محصولات بسیاری که هر از چندگاهی وارد دنیای صنعت شده‌اند، تغییرات شگرفی ایجاد کرده‌اند. نسل کنونی با تبلت و موبایل‌های هوشمند، و نسل قبلی با کامپیوتر و تغییرات عمیق و پیشرفت‌های همه جانبه‌ای که با ورود آن‌ها در همه عرصه‌ها ایجاد شد، آشنا هستند. این دو نسل کم و بیش با کارآفرینان بزرگی که بنیان‌گذار این تغییرات بوده‌اند، مانند بیل گیتس، مایکل دل، استیو جابز و...، آشنا هستند. اما معمولا هیچ‌کدام از ما با محصولاتی که چندین دهه از ورود آن‌ها به عرصه کار و تجارت می‌گذرد و تغییرات حاصل شده و خالقین آن‌ها مانوس نیستیم.

یکی از این محصولات که کتاب حاضر به آن می‌پردازد، کانتینر و تغییرات همه‌جانبه آن در دنیای حمل‌و‌نقل، تجارت و اقتصاد، کار و تولید و سایر عواملی که با آن‌ها مرتبط هستند، مانند وسایل نقلیه زمینی و دریایی، بنادر، راه‌ها و راه‌آهن‌ها، جوامع کارگری، کارخانه‌ها و شرکت‌های حمل‌و‌نقل و... است.

گاهی رخدادی کوچک موجب تحولی بزرگ می‌شود که هیچکس انتظارش را ندارد. یکی از این رخدادهای کوچک، 26 آوریل سال 1956 شکل گرفت: بارهایی که تا آن روز به صورت نامنظم در کشتی‌ها بارگیری می‌شد، در آن روز مهم با جعبه‌هایی حمل شد که چندی بعد معلوم شد سرعت بارگیری و تخلیه را چند برابر کرده و هزینه حمل و نقل را به شدت کاهش داده است. این ابداع کوچک و ساده، جعبه‌ای بود که بعدها کانتینر نامیده شد و حتی بر طراحی کامیون‌ها و انبارها و اسکله‌ها اثر گذاشت. این ابداع از درون تحقیقات دانشگاهی یا اتاق فکر کمپانی‌ها بیرون نیامد، بلکه ابتکار ساده یک راننده کامیون بود به نام مالکوم مکالین. مارک لوینسون (Marc Levinson) در این کتاب، نشان می‌دهد که این جعبه ساده، جعبه جادویی تولید و تجارت است و اقتصاد امروزی جهان وامدار خالق آن است.

در قسمت‌های مختلف این اثر، به وضعیت کارگران، کارفرمایان و نهادهای ناظر دولتی، جاده‌ها و کامیون‌ها، راه‌آهن‌ها و خطوط ریلی، کشتی‌ها و بنادر پرداخته می‌شود و نمونه‌های بسیاری از آمریکا و کشورهای مختلف ارائه می‌شود.

کتاب حاضر مطالب زیادی برای فعالین در بخش‌های مختلف تولید، تجارت، اقتصاد، حمل‌ونقل، کار و کارگر، استاندارد و... دارد و خواندن آن برای این گروه‌ها می‌تواند مفید باشد.

در بخشی از کتاب کانتینر: دنیا را کوچک‌تر و اقتصاد جهانی را بزرگ‌تر کرد می‌خوانیم:

به جز صنایع دریایی، سایر بخش‌های اقتصاد آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم رشد پیدا کردند. ناوگان تجاری با ورود ایالات متحده به جنگ، به کنترل دولت درآمد و تعداد زیادی از کشتی‌ها تا ماه جولای سال 1947، یعنی تقریبا دو سال پس از جنگ، به کنترل بخش خصوصی برنگشت. ناوگان ساحلی هنوز پابرجا بود، اما بعد از غرق شدن چند کشتی به دست زیردریایی‌های آلمانی، از ساحل دور نمی‌شدند اما بعد از اتمام جنگ، وضعیت آن‌ها به حالت قبل از جنگ برگشت. حمل‌ونقل داخلی آمریکا در دست کامیون‌ها بود، اما تلف شدن روزها از وقت کشتی‌ها در زمانیکه وارد بندر می‌شدند صنایع دریایی را از کاهش هزینه‌ها و رقابت با کامیون‌ها باز داشته بود. یک سناتور مجلس سنا در سال 1951 گفته بود که: «تا زمانی‌که هزینه حمل داخلی کالا کاهش پیدا می‌کند، امیدی به بهبود وضعیت ناوگان ساحلی نیست».

اگرچه در آن زمان خطوط کشتیرانی کاملا سودآور نبودند، اما تحت حمایت دولت بودند. خطوط خارجی از سرویس دادن در خطوط ساحلی و جزایر منع شده بودند. یک شرکت جدیدالورود آمریکایی بدون اثبات این موضوع که حضور او ضرری برای بقیه ندارد، نمی‌توانست در خطوط ساحلی شروع به کار کند. رقابت در خطوط بین‌المللی هم محدود بود. در آن‌جا همه کشتی‌ها متعلق به کارتل‌های بزرگ بودند که برای هر محموله نرخ یکسانی داشتند.

خطوط بین‌المللی ایالات متحده برای جبران دستمزدهای بالای خدمه آمریکایی و خطوط محلی و بین‌المللی برای تنظیم مقررات از دولت سوبسید دریافت می‌کردند. سرویس‌های بین‌المللی که از سوی شرکت‌های مختلف اداره می‌شدند، به کشتی‌های جنگی مازاد دسترسی داشتند. به‌دلیل ناکارآمد بودن خطوط کشتیرانی، صنایع دریایی برای تغییر وضعیت کشتی‌ها تحت فشار قرار نمی‌گرفتند. تغییر وضعیت کشتیرانی به یک شخص خود ساخته خارج از این سیستم، به نام مالکوم مک‌لین، سپرده شد.

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب کانتینر: دنیا را کوچک‌تر و اقتصاد جهانی را بزرگ‌تر کرد
نویسنده
مترجممحسن شفیع زاده
ناشر چاپیانتشارات دنیای اقتصاد
سال انتشار۱۳۹۷
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات424
زبانفارسی
شابک978-600-497-005-1
موضوع کتابکتاب‌های اقتصاد کلان
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب کانتینر: دنیا را کوچک‌تر و اقتصاد جهانی را بزرگ‌تر کرد

علی صالح پور
۱۴۰۳/۰۸/۱۸
با بیانی جالب و داستان وار به تاریخ استفاده از کانتینر در تجارت پرداخته بود. به شخصه برام قابل توجه بود
امین د
۱۳۹۸/۰۶/۰۷
جزئیات کتاب سرسام آور است اما ایده جالبی‌ دارد
مشاهده همه نظرات 2

راهنمای مطالعه کتاب کانتینر: دنیا را کوچک‌تر و اقتصاد جهانی را بزرگ‌تر کرد

برای دریافت کتاب کانتینر: دنیا را کوچک‌تر و اقتصاد جهانی را بزرگ‌تر کرد و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.