معرفی و دانلود کتاب قانون امور گمرکی

عکس جلد کتاب قانون امور گمرکی
قیمت:
۱۱۷,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب قانون امور گمرکی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب قانون امور گمرکی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب قانون امور گمرکی

کتاب قانون امور گمرکی نوشته‌ی محسن یادگاری، همان‌طور که از اسمش پیداست به شرح و تفصیل مسائل مهم و جزئی در امور حقوقی مرتبط با گمرک می‌پردازد. نویسنده در این کتاب، با بیانی بسیار ساده، وظایف و مقررات و قوانین سازمان گمرک را برای مخاطب شرح می‌دهد. مسائل مطرح‌شده در این کتاب، از پیش‌پاافتاده‌ترین مطالب حقوقی تا تخصصی‌ترین آن‌ها را در خود دارد و برای طیف گسترده‌ای از مخاطبان قابل استفاده است.

درباره‌ی کتاب قانون امور گمرکی

گمرک یکی از سازمان‌های دولتی قدرتمند و مقتدر در تمامی دنیا است که با اسامی مختلف شناخته می‌شود. این سازمان وظیفه دارد تعرفه‌ها (عوارض گمرکی) را جمع‌آوری کرده و جریان کالاهایی مثل حیوانات، وسیله‌های حمل‌ونقل، وسایل شخصی، وسایل خطرناک، ابزار تجملاتی و... را کنترل کند. بر این اساس، گمرک سازمانی بازرگانی و مالی به حساب می‌آید که در آن عوارض گمرکی یا همان تعرفه‌ها و باقی مالیات‌های مربوط به صادرات و واردات اخذ و ضبط می‌شوند. در دهه‌های اخیر دیدگاه‌ها درباره‌ی گستره‌ی عملکرد گمرک گسترش یافته‌اند و سه موضوع اساسیِ مالیات، امنیت و تسهیل بازرگانی از وظایف سازمان گمرک به حساب می‌آیند.

واضح است که شاخصه‌ها و قوانین و مقررات گمرک در هر کشوری متفاوت است. به طور مثال، ممکن است در یک کشور ورود برخی از کالاها ممنوع بوده یا درصد تعرفه‌ها در بعضی از کشورها، به نسبت قیمت کالا متفاوت باشند. حتی مجازات‌ها و جریمه‌های گمرکی در کشورهای مختلف، تفاوت با یکدیگر دارند.

محسن یادگاری که وکیل پایه یک دادگستری است، در کتاب قانون امور گمرکی، در سه فصل به این موضوعات پرداخته است. کتاب قانون امور گمرکی به نحوی بسیار دقیق و متمرکز بر جزئیات پیش می‌رود و حتی قوانینی را که شاید به نظر آن‌چنان مهم نباشند هم از قلم نمی‌اندازد.

کتاب قانون امور گمرکی در ابتدا با پیش زمینه‌ای علمی، تعاریفی را به شما ارائه می‌دهد و سپس به سراغ تشریح اهداف و وظایف سازمان گمرک می‌رود. قانون امور گمرکی قوانین را برای شما توضیح می‌دهد و آن‌ها را کاملاً موشکافی می‌کند تا خواننده به هیچ وجه دچار سوء برداشت نشود.

مطالب کتاب قانون امور گمرکی، نوشته‌ی محسن یادگاری، برای طیف وسیعی از مخاطبان مناسب است. این کتاب می‌تواند برای مسافرانی که غالباً بارهای زیادی دارند کاربردی باشد و اطلاعات مهمی را درباره‌ی قوانین و مقررات گمرکی به آنان منتقل کند. از طرفی مطالب این کتاب برای بازرگانان و دست‌اندرکاران عرصه‌ی تجارت، راه‌گشا و مفید است.

ویژگی بسیار مهم کتاب قانون امور گمرکی این است که محسن یادگاری در این کتاب، قوانین گمرک در ایران را به صورتی بسیار شفاف و مفصل برای مخاطب شرح می‌دهد تا خواننده بتواند به بهترین صورت از این اطلاعات بهره ببرد.

کتاب قانون امور گمرکی به همت انتشارات وکیل‌یار به چاپ رسیده است.

کتاب قانون امور گمرکی برای چه کسانی مناسب است؟

اثر پیشِ رو برای بازرگانان، حقوق‌دانان و کسانی که به سفرهای خارجی متعدد می‌روند و بارهای سنگین را به صورت بین‌المللی جابه‌جا می‌کنند، مناسب است.

در بخشی از کتاب قانون امور گمرکی می‌خوانیم

تا زمانی که جرم قاچاق اعلام یا وجه تضمین یا تعهد به درآمد منظور نشده است، تحویل کالا با اخذ جریمه انتظامی موضوع ماده (109) این قانون بلامانع است. در مواردی که با ارائه مدراک و مستندات معتبر مورد تایید گمرک، محرز شود کالای کران‌برد (کالای کابوتاژی) در اثناء حمل به علل قوه قهریه (فورس ماژور) از بین رفته است گمرک ایران مجاز است آن را به مقصد رسیده تلقی کند و علاوه‌بر دستور ابطال تضمین یا تعهد از تعقیب موضوع نیز خودداری نماید.

فهرست مطالب کتاب

فصل اول: تعاریف
فصل دوم: اهداف، وظایف و سازمان گمرک
فصل سوم: کلیات

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب قانون امور گمرکی
نویسنده
ناشر چاپیانتشارات وکیل یار
سال انتشار۱۴۰۳
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات165
زبانفارسی
شابک978-622-97811-6-6
موضوع کتابحقوق تجاری
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب قانون امور گمرکی

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب قانون امور گمرکی

برای دریافت کتاب قانون امور گمرکی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.