معرفی و دانلود کتاب راهنمایی و مشاوره تحصیلی شغلی در عصر دانایی
برای دانلود قانونی کتاب راهنمایی و مشاوره تحصیلی شغلی در عصر دانایی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب راهنمایی و مشاوره تحصیلی شغلی در عصر دانایی
نوجوانان امروز بیش از هر چیز نیاز به مشاورهی صحیح و کارآمد در زمینهی انتخاب شغل و آیندهی کاری خود دارند. کتاب راهنمایی و مشاوره تحصیلی شغلی در عصر دانایی نوشتهی عباس بهزادی مقدم مباحث مفیدی در خصوص مشاورهی تحصیلی و انتخاب شغل ارائه میکند.
دربارهی کتاب راهنمایی و مشاوره تحصیلی شغلی در عصر دانایی
منابع مفید بسیاری در زمینهی راهنمایی و مشاورهی انتخاب شغل و رشتهی تحصیلی نگارش شدهاند که میتوانند راهگشای نوجوانان و همچنین کارشناسان تربیتی باشند. کتاب راهنمایی و مشاوره تحصیلی شغلی در عصر دانایی نوشتهی عباس بهزادی مقدم یکی از این منابع به شمار میآید و با نگاهی به اهمیت آیندهی نوجوانان و با در نظر گرفتن نگرانی خانوادهها برای راهنمایی مناسب فرزندانشان، موارد مهمی را در این زمینه مطرح میکند. این کتاب راهکارهای مفیدی در اختیار مشاوران تحصیلی برای راهنمایی صحیح افراد قرار میدهد.
در دنیایی که علم و صنعت با شتاب رو به پیشرفت بوده و فناوری نوین به کسب و کارهای سنتی شکلی متفاوت بخشیده، انتخاب شغل و چگونگی برنامهریزی برای آیندهی شغلی از اهمیت زیادی برخوردار است. امروزه دانشآموزان و نوجوانانی که برای رشد علمی و جایگاه اجتماعی خود تلاش میکنند، کسب درآمد را بهعنوان دغدغهی اصلی خود در نظر میگیرند. کارشناسان تحصیلی در این راستا به روشهایی نوین نیاز دارند تا بتوانند دانشآموزان و دانشجویان را راهنمایی کنند. کتاب راهنمایی و مشاوره تحصیلی شغلی در عصر دانایی نوشتهی عباس بهزادی مقدم در تلاش است تا عناصر تاثیرگذار در روند تحصیل دانشآموزان را بررسی کند و در عین حال ارزیابی روشنی از روشهای انتخاب شغل در اختیار مخاطب قرار دهد.
کتاب راهنمایی و مشاوره تحصیلی شغلی در عصر دانایی علاوه بر ارائهی تعاریف بنیادین، موضوع تنوع مشاغل و اختیارات افراد برای انتخاب شغل را نیز مورد ارزیابی قرار میدهد. عباس بهزادی مقدم در این کتاب با رجوع به نظریات برخی از کارشناسان مطرح در زمینهی انتخاب شغل و مشاورهی تحصیلی به این نکته اشاره میکند که دانشآموزان، متناسب با رشتهی تحصیلی خود، از توانمندیهای مختلفی برخوردار هستند که در نظر گرفتن این تنوع برای مشاوره و راهنماییِ مناسب ضرورت دارد. نویسنده در این کتاب با شرح خواستهها و سلایق افراد، جنبههای روانی این موضوع را نیز مورد واکاوی قرار میدهد.
نویسندهی کتاب راهنمایی و مشاوره تحصیلی شغلی در عصر دانایی طی 13 فصل مطالب مورد نظر خود را تشریح میکند. عباس بهزادی مقدم در این کتاب پس از بررسی تاریخچهی کار و نیاز افراد به استفاده از روشهای برگزیدهی انتخاب شغل در کشورهای مختلف، روشهای پیشنهادی خود در زمینهی برنامهریزی شغلی را بیان میکند. نویسنده در این کتاب مواردی همچون خانواده و فرهنگ کار، روشهای فرزندپروری، رویکردهای مشاورهی شغلی، بررسی نظریهی فرانک پارسونز، نظریهی تصمیمگیری تیدمن و اصول راهنمایی و مشاوره را نیز در پژوهش خود میگنجاند.
کتاب راهنمایی و مشاوره تحصیلی شغلی در عصر دانایی توسط انتشارات فرا انگیزش منتشر شده است.
کتاب راهنمایی و مشاوره تحصیلی شغلی در عصر دانایی برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای والدین، کارشناسان آموزشی و تحصیلی و همچنین علاقهمندان به موضوع موفقیت تحصیلی و موفقیت شغلی مناسب است.
در بخشی از کتاب راهنمایی و مشاوره تحصیلی شغلی در عصر دانایی میخوانیم
در اقتصاد سنتی صرفاً یادگیری یک مهارت، میتوانست باعث ایجاد کسب و کار موفق شود. این مهارت اغلب به فرزندان نیز منتقل میشد و نسل بعدی و گاه نسلهای بعدی نیز با همان تک مهارت، کسب و کار مناسبی داشتند. امروزه داشتن یک مهارت برای موفقیت در بازار کار کافی نیست. در سال 2020 برای ورود موفق به بازار کار حداقل 20 مهارت اصلی پایه برای افراد لازم است که از آنها به عنوان مهارتهای اشتغال زای عصر دانائی یاد میشود. بهزادی مقدم (1394) نشان داد که آموزش مهارتهای اشتغال زای عصر دانائی امید به اشتغال و خودکارآمدی شغلی را افزایش میدهد. انجمن ملی کالجها و کارفرمایان آمریکا (2012) در کتاب «مهارتها و قابلیتهایی که کارفرمایان در کالجها جستجو میکنند» به 19 مهارت اساسی برای کارفرمایان اشاره میکند. کار کردن در تیم، رهبری، مهارتهای ارتباطی (نوشتن)، مهارتهای حل مسئله، وجدان کاری، مهارتهای تجزیه و تحلیل دادههای کمی، مهارتهای ارتباطی (شفاهی)، ابتکار و نوآوری، مهارتهای فنی، مهارت در ریز بینی جزئیات، انعطاف پذیری و توانایی تطابق، مهارتهای کار با رایانه، مهارتهای بین فردی، مهارتهای سازماندهی، مهارتهای برنامه ریزی استراتژیک، شخصیت گرم و پذیرنده، خلاقیت و تیزهوشی، مهارتهای کارآفرینی و ریسک پذیری، مدیریت زمان و.... برخی از این مهارتها هستند.
مهارتها و شایستگیهای کلیدی و اشتغال زا را میتوان دانش، بینش، نگرشها و مهارتهایی دانست که موجب تحرک و پویایی افراد در روابط با دیگران، انتقال موفق از شغلی به شغل دیگر، حضور موثر در فعالیتهای گروهی و نوآوری در حل مسائل میشوند. مهارتهای اشتغال زا شامل؛ مجموعه مهارتهایی است که به افراد در جستجوی کار کمک میکند تا در حداقل زمان ممکن اطلاعاتی را درباره بازار مشاغل به دست آورند، رغبتهای خود را با نیاز بازار کار هماهنگ کنند و عملاً ازطریق راهبردهایی چون آماده کردن خلاصه سوابق شغلی (رزومه)، نامههای سرپوشیده، شبکه سازی و آماده شدن برای مصاحبه استخدامی و پیگیری مصاحبه در فرایند جستجوی کار درگیر شوند.
فهرست مطالب کتاب
دیباچه
قدردانی
درباره مولف
فصل 1. فرهنگ اشتغال
فصل 2. مشاوره شغلی تاریخچه
فصل 3. رویکردهای مشاوره شغلی
فصل 4. راهنمائی و مشاوره تحصیلی شغلی
فصل 5. مراحل هدایت تحصیلی شغلی
فصل 6. انتخاب رشته
فصل 7. اشتغال در هزاره سوم
فصل 8. مصاحبه شغلی
فصل 9. کارآفرینی
فصل 10. کسب و کارهای نوپا
فصل 11. انگیزه و رضایت شغلی
فصل 12. فرسودگی شغلی
فصل 13. ابزارها و آزمونها
منابع و مآخذ
پیوست ها
نمونه فرهنگ نامه مشاغل
نمونه بروشور شغلی
طرح مدرسه اشتغال
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب راهنمایی و مشاوره تحصیلی شغلی در عصر دانایی |
نویسنده | عباس بهزادی مقدم |
ناشر چاپی | انتشارات فرا انگیزش |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 462 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-869-470-0 |
موضوع کتاب | کتابهای موفقیت شغلی، کتابهای موفقیت تحصیلی، کتابهای روانشناسی نوجوان |