معرفی و دانلود رایگان کتاب دیوان حکیم ابوالمجد مجدود بن آدم سنائی غزنوی

عکس جلد کتاب دیوان حکیم ابوالمجد مجدود بن آدم سنائی غزنوی
قیمت:
رایگان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب دیوان حکیم ابوالمجد مجدود بن آدم سنائی غزنوی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب دیوان حکیم ابوالمجد مجدود بن آدم سنائی غزنوی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب دیوان حکیم ابوالمجد مجدود بن آدم سنائی غزنوی

ابوالمجد مجدود بن آدم متخلص به سنایی شاعر و عارف بزرگ و نامدار نیمه‌ی دوم سده پنجم و نیمه‌ی اول سده‌ی ششم هجری است. وی در سال ۴۶۳ یا ۴۷۳ هجری قمری در غزنین دیده به جهان گشود. چنانچه ازشعر سنایی برمی‌آید او به تمام دانش های زمان خود آگاهی و آشنایی و در برخی تبحر و استاری داشته است. وی در سال ۵۲۵ یا ۵۳۵ هجری قمری در سن ۶۲ سالگی درگذشت. از آثار وی غیر از دیوان قصیده و غزل و ترکیب و ترجیع و قطعه و رباعی، مثنوی های وی معروف و بدین قرارند: مثنوی های حدیقةالحقیقه، طریق التحقیق، کارنامه‌ی بلخ، سیر العباد الی المعاد، عشق‌نامه و عقل‌نامه. سه مکتوب و یک رساله‌ی نثر نیز به وی نسبت داده‌اند.

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب دیوان حکیم ابوالمجد مجدود بن آدم سنائی غزنوی
نویسنده
سال انتشار۱۳۴۱
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات634
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های شعر کهن
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب دیوان حکیم ابوالمجد مجدود بن آدم سنائی غزنوی

محمدرضا
۱۴۰۴/۰۱/۱۲
کتاب "دیوان حکیم ابوامجد مجدود بن آدم سنایی غزنوی" یکی از آثار برجسته و کلاسیک ادبیات فارسی است که نشان‌دهنده عمق تفکر فلسفی و عرفانی این شاعر بزرگ قرن پنجم هجری است. سنایی غزنوی با زبان شعری غنی و زیبا، در این دیوان به بررسی مسائل مختلف انسانی، معنوی و اجتماعی پرداخته است.
شعرهای سنایی در دیوانش
همواره ترکیبی از عرفان، حکمت و فلسفه است که در آن به مفاهیم پیچیده‌ای مانند حقیقت، عشق الهی، توبه و معنای زندگی پرداخته شده است. او به‌ویژه در آثار خود به تحول روحی و معنوی انسان اهمیت می‌دهد و با نگاهی عمیق و نقادانه به مفاهیم مذهبی و اجتماعی زمان خود می‌نگرد. در دیوان سنایی، مخاطب با اشعار عرفانی مواجه می‌شود که نه تنها از نظر زیبایی‌شناسی جذاب است، بلکه می‌تواند به‌عنوان یک مرشد معنوی عمل کند.
یکی از ویژگی‌های برجسته دیوان سنایی، قدرت تجزیه و تحلیل و دیدگاه‌های انتقادی او نسبت به دنیا و مادیات است. سنایی به شکلی زیبا و خردمندانه به بیان نکات اخلاقی و عرفانی می‌پردازد و در واقع، در آثارش راه‌های رسیدن به حقیقت و قرب الهی را نشان می‌دهد.
شعرهای سنایی همچنین در برخورد با مفاهیم عشق و معشوق، به‌ویژه عشق الهی، عمیق و تاثیرگذار است. او در این دیوان به‌گونه‌ای از استعارات و نمادها استفاده کرده که هر خواننده می‌تواند از آن‌ها برداشتی شخصی و متفاوت داشته باشد.
در مجموع، **"دیوان حکیم سنایی"** اثری است که نه تنها در سطح ادبی، بلکه در زمینه فلسفه و عرفان نیز ارزشمند است. برای علاقه‌مندان به شعر کلاسیک فارسی و کسانی که به مسائل معنوی و انسانی علاقمند هستند، این دیوان یک منبع غنی و الهام‌بخش به شمار می‌آید.
Bahar
۱۴۰۴/۰۱/۰۴
سنایی طی عمر خود سه حالت شخصیتی مختلف پیدا کرده‌است. نخست مداح و هجاگوی بوده، پس از آن به وعظ و نقد اجتماعی روی آورده و دست آخر عاشق و قلندر و عارف شده‌است. سنایی تا آخر عمر گرفتار این سه حالت بوده‌است قدرت سنایی در به‌کارگیری الفاظ و تسلط او بر زبان شعر، به او امکان می‌دهد تا هم در غزل و هم در و و مثنوی قصیده طرحی نو درافکند؛ تا پیش از سنایی موضوع قصیده مدح پادشاهان توصیفات طبیعت بود که شاعران مشخص آن عنصری، فرخی سیستانی و منوچهری بودند. قالب غزل نیز محدود بود به هوا و هوس‌های دنیوی و شاعران بیشتر از وابستگان خاک بودند تا شیفتگان حق. مثنوی حماسی هم که توسط دقیقی بلخی آغاز شده‌بود جز چند قصه عاشقانه، اثر بزرگ دیگری نداشت و ظرفیت آن هنوز ناشناخته بود.
Mahnaz teimoury
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
باید بگم درون مایه ی شعر سنائی در آغاز شاعری، چیزی در حدود سروده های شاعران حاشیه ی دربارهای پادشاهان غزنوی است. دوره ی دوم حیات ادبی او که نتیجه ی تحول روحانی شگرف اوست، هم ازنظر درون مایه ی اجتماعی شعری هم از نظر واردکردن اندیشه ی عرفانی به کالبد شعر، زمینه ی تحولی وسیع را در نگرش و شیوه ی فکر پس شاعران از خود به وجود آورد. پس از سنایی، بسیاری از شاعران به سرودن شعرهایی با درون مایه های عرفانی و تعلیمی روی آوردند. شعر سنایی از نظر درون مایه های اجتماعی نیز در تاریخ شعر فارسی بسیار شایان توجه است. او از نخستین شاعرانی است که به صورت گسترده و برای نخستین بار به نقد اصناف اجتماعی پرداخته است.
Atena
۱۴۰۴/۰۱/۱۰
دیوان سنایی غزنوی، مجموعه‌ای از اشعار حکیم ابوالمجد مجدود بن آدم سنایی غزنوی، یکی از بزرگ‌ترین شاعران و عارفان قرن پنجم و ششم هجری است. این دیوان شامل انواع قالب‌های شعری مانند قصیده، غزل، مثنوی، قطعه، و رباعی است و مضامین متنوعی از جمله عرفان، اخلاق، مدح، و هجو را در بردارد
عبداله کوهی
۱۳۹۳/۱۲/۱۶
سلام. تلاش شما قابل تقدیره. لذا اگه امکانش هست دیوان شعرای شعر نوی معاصر مثل فرخزاد و سپهری و شاملو و خصوصا امین پور رو هم بذارید.
باتشکر
Zara
۱۴۰۳/۰۱/۰۷
برای کنفرانس به اشعار جناب سنایی احتیاج داشتم که با تشکر از کتابراه تونستم از اینجا کتاب رو دریافت کنم ممنونم برای من که مفید بود
Zahra Mohammadpour
۱۴۰۱/۰۴/۲۳
شعر‌های خوبی داره با بیان سنگین
اما از ان جهت که مارو با ماهیت و روح شعر پارسی اشنا میکنه، کتاب خیلی خوب و خواندنی هست💚🥰
سعیده ساعی
۱۴۰۰/۰۱/۰۵
با قرار دادن کتابهای ادبی وشعر فارسی میشه فرهنگ سازی کرد. من خوشحالم این کتاب را در کتابراه قرار دادند.
روژان تاجیک
۱۳۹۹/۱۱/۱۶
آفرین بر همت و تلاش ارزنده شما از زحمات شما نهایت تشکر رادارم موفقیت روزافزون شما آرزوی ماست
زینب سیاوش
۱۴۰۲/۰۲/۱۷
من عاشق اشعار شکرگذاریم
و بنظرم سنایی یکی از بهترین شاعر‌ها در زمینه مدح و ثنا هستند
فریده بیات
۱۴۰۰/۱۰/۱۸
ممنونم مدتها بودمی خواستم این کتاب راتهیه کنم خیلی عالی رایگان در دسترسم قرار گرفت سپاسگزارم 🙏 🙏
رضا سعیدی
۱۳۹۳/۱۲/۲۹
عالی بود ممنون
لطف کنید دفتر‌های شعر ابتهاج رو هم بگذارید تشکر
احسان 🙂
۱۴۰۳/۰۱/۰۶
کتابی با اثر صنایع غزنوی بسیار زیبا و دلنشین امیدوارم بخونید و لذت ببرید
ناهید
۱۴۰۲/۰۸/۲۹
زیبا ارزشمند پر از نکته و به شدت قابل تامل..
بخونید شاید سخت باشه ولی شیرینه
رویا
۱۴۰۲/۰۷/۰۱
کتابی زیبا و ارزشمند که حتما باید مطالعه کنید من که خیلی خوشم اومد
مشاهده همه نظرات 45

راهنمای مطالعه کتاب دیوان حکیم ابوالمجد مجدود بن آدم سنائی غزنوی

برای دریافت کتاب دیوان حکیم ابوالمجد مجدود بن آدم سنائی غزنوی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.