معرفی و دانلود کتاب باز هم باختی خفنک!: کتاب اول مجموعه بازی خفنک خرگوش

عکس جلد کتاب باز هم باختی خفنک!: کتاب اول مجموعه بازی خفنک خرگوش
قیمت:
۳۰,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب باز هم باختی خفنک! و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب باز هم باختی خفنک! و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب باز هم باختی خفنک!: کتاب اول مجموعه بازی خفنک خرگوش

اگر شما هم بازی‌های کامپیوتری را دوست دارید، وقت آن رسیده که به سراغ کتاب باز هم باختی خفنک! بروید. توماس فلینتام، داستان‌پرداز و تصویرگر کودکان در قسمت اول از سری کتاب ماجراجویانه «بازی خفنک خرگوش» قرار است مخاطبان کوچک خود را راهی یکی از همین بازی‌های کامپیوتری کند تا در کنار موجودات خیالی آن، شهر را از دست دشمنانش نجات دهیم!

درباره‌ی کتاب باز هم باختی خفنک!

حتماً شما هم چندباری سراغ بازی‌های کامپیوتری رفته‌اید. شاید هم یکی از طرفداران پروپاقرص آن باشید. درهرصورت بعید است که خودتان شخصاً به دنیای یکی از این بازی‌ها پا گذاشته باشید. شاید باورش سخت باشد اما توماس فلینتام (Thomas Flintham) طراح خلاق داستان‌های کودکانه در کتاب باز هم باختی خفنک! (!Game Over, Super Rabbit Boy) این تجربه‌ی رویایی را به واقعیت تبدیل کرده. خودتان باید ببینید!

قهرمان و شخصیت اصلی داستان باز هم باختی خفنک! یک پسربچه‌ی بازیگوش است. او هیچ‌کاری را به اندازه‌ی بازی‌های کامپیوتری دوست ندارد و اصلاً قرار است با خود او راهی یکی از همین بازی‌های پیکسلی شویم. در جهان خیالی این بازی حیوانات جورواجور خوش‌وخرم کنار هم زندگی می‌کنند. البته در میان آن‌ها یک شاخ‌دار‌شاه نیز هست که روی دیدن خوشی هیچ‌کسی را ندارد. البته مشخص است که بدجنسی‌های او دیر یا زود کار دست بقیه می‌دهد.

در ادامه‌ی داستان باز هم باختی خفنک! این ما خوانندگان کوچک کتاب هستیم که با اهالی شهر و قهرمان اصلی آن یعنی خفنک خرگوش همراه می‌شویم تا شهر را از دست خراب‌کاری‌های شاخ‌دارشاه نجات دهیم. به‌نظرتان خفنک می‌تواند با کمک هویج‌های جادویی خود به مرحله‌ی بعدی برسد؟ یا که باز هم بازی را می‌بازد؟

این داستان خواندنی جلد اول از یک مجموعه‌ داستان دنباله‌دار با نام «بازی خفنک خرگوش» است که در سال 2017 روانه‌ی بازار شده. نسخه‌ی فارسی این کتاب نیز با تلاش انتشارات کیوی و ترجمه‌ی فاطمه قربانعلی‌ بیک همین حالا مقابل شما قرار دارد.

کتاب باز هم باختی خفنک! برای چه کسانی مناسب است؟

این داستان مهیج را به گروه سنی 6 تا 12 سال و بچه‌هایی که عاشق بازی کردن هستند پیشنهاد می‌کنیم، مخصوصاً بازی‌های کامپیوتری!

فهرست مطالب کتاب

1. دکمه‌ی شروع را بزن!
2. دردسر
3. خفنکِ خرگوش!
4. شروع ماجراجویی
5. حالا از اول
6. یا میپری یا فرو می‌روی
7. راه مخفی
8. ای وای!
9. اگر از اولش...
10. گم شدن
11. وقت مبارزه!

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب باز هم باختی خفنک!: کتاب اول مجموعه بازی خفنک خرگوش
نویسنده
مترجمفاطمه قربانعلی بیک
ناشر چاپیانتشارات کیوی
سال انتشار۱۴۰۱
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات89
زبانفارسی
شابک978-600-450-591-8
موضوع کتابکتاب‌های کمیک کودکان، کتاب‌های کودک 6 تا 8 سال، کتاب‌های کودک 9 تا 12 سال، کتاب‌های داستان سرگرم کننده کودک
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب باز هم باختی خفنک!

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب باز هم باختی خفنک!

برای دریافت کتاب باز هم باختی خفنک! و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.