معرفی و دانلود کتاب شوالیههای معبد و بنیانهای فراماسونری (جلد 6 از مجموعه تاریخ فرهنگی قبیله لعنت)
برای دانلود قانونی کتاب شوالیههای معبد و بنیانهای فراماسونری (جلد 6 از مجموعه تاریخ فرهنگی قبیله لعنت) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب شوالیههای معبد و بنیانهای فراماسونری (جلد 6 از مجموعه تاریخ فرهنگی قبیله لعنت)
کتاب شوالیههای معبد و بنیانهای فراماسونری (جلد 6 از مجموعه تاریخ فرهنگی قبیله لعنت) نوشتهی اسماعیل شفیعی حاوی مطالعاتی جدی درباره تاریخ فرهنگی قبیله لعنت و سیر تحول اندیشه و عمل ابلیس و یارانش از روز نخست تا عصر حاضر است، کتاب حاضر اولین تجربه علمی و پژوهشی در این موضوع است که تا کنون در جهان اسلام ارائه شده.
عنوان «قبیله لعنت» برای این مجموعه کتاب عنوان عامی است که همهی معنا و مفهوم «ائمه کفر» را در خود جای داده و بر همه کافرانی که دیگران را به شرک و کفر، دعوت و زمینهساز گمراهی فرزندان آدمی را فراهم میآورند، اطلاق میگردد. از آن جا که ابلیس ملعون، سرسلسله این قبیله و هادی و حامی آن شناخته میشود، از این قبیله و پیروانش، همچون بنی اسرائیل به عنوان قبیله لعنت یاد میشود.
آنچه که از مجامع مخفی به طور عام و فراماسونری به صورت خاص میشناسید، چه در بنیادهای فکری و چه در صورتهای تشکیلاتی، نتیجهی سیر تحول مجامع ابتدایی در تاریخ تحولات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اروپا است. به همین دلیل، ارائۀ تعریفی جامع از موقعیت و عملکرد این مجامع و موضعگیری در مقابل آنها، مشروط به شناسایی این سیر تحول تاریخی و فرهنگی است.
اهمیت و ضرورت شناسایی مبانی و اصول نظری این جریان رازآلود و مخفی، معطوف به اهمیت و ضرورت شناسایی پایههای فکری و فلسفی بنیانگذاران تاریخ غربی است. امری که همواره از دید منتقدان حوزه فرهنگی و تمدنی مدرن پنهان مانده است.
این شناسایی که به نحوی، به انجام مطالعات جامع فرهنگی مدد میرساند، ساکنان سرزمینهای اسلامی را در مطالعهی غایت این تاریخ و وضعگیری خاصّش در برابر مؤمنان و مستضعفان کمک میکند و این امکان را ایجاد میکند تا روح و باطن این حوزهی فرهنگی و تمدّنی را دریابند و دربارهی وضع خود اندیشه کنند.
در جلد ششم این اثر پژوهشی، اسماعیل شفیعی سروستانی نتیجهی سالها تحقیقات خود را در دو فصل ارائه داده است، در فصل نخست این اثر با عنوان شوالیههای معبد در سه بخش به بررسی موضوع شوالیهگری، شوالیهها و ویرانههای معبد و تجدید حیات شوالیههای معبد و شکلگیری مجامع مخفی پرداخته است. فصل دوم نیز در چهار بخش به بررسی موضوعاتی چون بنیانهای فراماسونری، فراماسونری و سیر تحول و تکوین، رسمیت یافتن فراماسونری و مبانی و مبادی فکری و اعتقادی فراماسونری میپردازد.
کتاب حاضر به همراه دیگر جلدهای مجموعهی «تاریخ فرهنگی قبیلۀ لعنت»، فصلی دیگر از حیات عبث فرزندخواندگان ابلیس ملعون را بیان میکند. قلم روان اسماعیل شفیعی سروستانی که سابقه بیش از 40 سال پژوهش و قلمزنی در حوزه فرهنگ و مهدویت را دارد، همراه با مستندات و ارجاع به منابع گسترده پژوهشی بر اهمیت و جذابیت این اثر افزوده است.
در بخشی از کتاب شوالیههای معبد و بنیانهای فراماسونری میخوانیم:
در فاصلۀ کمی بعد از تشکیل نظام شوالیهگری، نوع جدیدی از معماری کلیسایی شروع و در سراسر اروپای غربی ظاهر شد. اوّلین نمونههای آن در «فرانسه» بودند؛ جایی که کلیساهای بالابلند آن، گویای شیوۀ معماری «گوتیک» در آن زمان است. احتمالاً شوالیهها در تأمین مالی و ساخت بعضی از این کلیساها نقش داشتهاند؛ به عنوان مثال برای «کلیسای چارترز»، که باید فوراً حجم بالایی از منابع مالی، جهت پرداخت برای استخراج معادن و انتقال سنگ و انتقال تعداد زیادی بنّای سنگ کار و هنرمند برای ساخت آن با سرعت، تأمین میشد.
شوالیهها در کنار تمام کارهایی که میکردند، از همان اوایل، ارزش معماریهای خوب را هم میفهمیدند و آن را مورد ستایش قرار میدادند. چون تنها قدرت مسلّط بر آنها پاپ بود، میتوانستند هرطور که میخواستند اکتشاف و آزمایش کنند. همینطور که هوش اقتصادیاشان در حال پیشرفت بود، بعضی ایدهها را از اطرافیان گرفتند؛ به طور مشابه تکنیکهای حرفهای ساختمانسازی را از فرهنگهای مختلفی که در میان آنها زندگی میکردند، فراگرفتند. معمارها و بنّاهای آنها بهترینها بودند؛ به علاوه کارگرهای محلّی استخدام میکردند و مواد، مدلها و تکنیکهای محلّی خودشان را استفاده میکردند. همچنین برخی میگویند، شوالیهها بسیاری از ساختمانهایشان را براساس اندازهگیریهای یک سیستم هندسی باستانی انجام میدادند.
اهالی معبد از همان اوایل، با کار ساخت و ساز سر و کار داشتند. زمانی که بالدوین دوم اقامتگاههایی را در «مسجدالاقصی» به آنها واگذار کرد، آزادی کاملی به آنها داده شد تا آن منطقه را هرطور که میخواستند، بسازند. آنها از سال 1119 تا 1187م. که صلاحالدّین آن را دوباره ساخت و دوباره آن را به مسجد تبدیل کرد. از تپّۀ معبد، به عنوان قرارگاه استفاده میکردند و بسیاری از کلیساهای بعدیشان را روی «معبد سلیمان» بنا کردند.
فهرست مطالب کتاب
مقدّمه
تاریخ فرهنگی قبیلۀ لعنت
مقدّمۀ جلد ششم
فصل اوّل: شوالیههای معبد
بخش اوّل: شوالیهگری
منشأ شوالیهگری
مسیحیّت و شوالیهگری
اوّلین شوالیهها
نفرین استاد اعظم
فرقههای مذهبی، نظامی
شوالیهها در فلسطین
تشکّل شهسواران
تغییر مأموریّت شهسواران معبد
اساسنامۀ شوالیههای معبد
قوانین لاتین
رئیس نظام شوالیهها
شوالیهها، پیشگامان بانکداری
معماری معبدی و کلیساهای معبد
شوالیهها و آداب باطنی
بخش دوم: شوالیهها و ویرانههای معبد
شوالیهها و میراثی ارزشمند
کابالا، تقرّب به اهریمن؛ گنج نهفته در خرابههای معبد سلیمان
شوالیههای معبد و تجدید حیات یهودیگری
بخش سوم: تجدید حیات شوالیههای معبد و شکلگیری مجامع مخفی
حرکتهای اعتراضی علیه کلیسای پاپی
قیام البیها
تعلیمات البیها و قداس سیاه
پرستش شیطان
دورۀ سحر و استتار
مدرسۀ اسحاق لوریا
جمعیّت صلیب گلگون
سحر، جادو، اعمال شیطانی و مخالفت با دین مسیح
جمعیّت صلیب گلگون (صلیب شبنم)، تجدید حیات شوالیههای معبد
فصل دوم: فراماسونری
بخش اوّل: بنیانهای فراماسونری
اوّلین پایهگذاران فراماسونری
وظایف و القاب انجمن پنهان و ابزارها و نشانهها
جمعیّت بنّای آزاد (فراماسونری)
زادگاه و پرورشگاه مجامع فراماسونری
اصل اوّل، صورت بیرونی
اصل دوم، دریافت فلسفی
فرزندان بیوه
خلاصۀ نظرات
دین طبیعی
بخش دوم: فراماسونری، سیر تحوّل وتکوین
بنیانگذاری جمعیّتهای سرّی
پایهگذاران اصلی مجامع مخفی
نقش یهودیان درباری در پایهگذاری فراماسونری
بخش سوم: رسمیَتیافتن فراماسونری
رسمیّت یافتن مجامع ماسونی
مراتب و دستهها در فراماسونری
1. فراماسونری نمادین (رمزی)
متن سوگندنامۀ اعضای فراماسونری نمادین
2. فراماسونری پادشاهی
سوگندنامۀ فراماسونری پادشاهی
3. فراماسونری جهانی
بخش چهارم: مبانی و مبادی فکری، اعتقادی فراماسونری
پایۀ اعتقادی فراماسونری
اصول هشتگانۀ اعتقادی فراماسونری
1. اومانیسم، روح ایدئولوژی فراماسونری
2. لیبرالیسم
3. رفرمیسم
4. تساهل و تسامح
5. کوسموپولیتئیسم (جهان ولایی)
6. خدا پرستی طبیعی
7. ژودائیسم (یهودیگری)
8. صهیونیسم
فراماسونری و آموزههای کابالائی
مقصد غایی فراماسونری
تبیین وتشریح مبادی و مبانی فکری و فرهنگی فراماسونری
تدوین اساسنامه
فهرست منابع و اعلام
فهرست منابع
فهرست اعلام
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب شوالیههای معبد و بنیانهای فراماسونری (جلد 6 از مجموعه تاریخ فرهنگی قبیله لعنت) |
نویسنده | اسماعیل شفیعی سروستانی |
ناشر چاپی | نشر موعود عصر |
سال انتشار | ۱۳۹۸ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 358 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-6938-97-7 |
موضوع کتاب | کتابهای یهودیت، کتابهای مسیحیت، کتابهای تاریخ جهان |