نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی دختر کتاب فروش - سیلویا بیشاپ

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
فاطمه شرافت
۱۴۰۴/۰۱/۰۳
کتاب کوتاه و بامزه‌ای بود. داستانش رو با پسر ده ساله‌ام گوش دادم و هر دومون از شنیدنش لذت بردیم. امتیاز من به داستان ۵ بود.
هر چند که کمی به ترجمه ایراد دارم. جاهایی بودن که مترجم به متن کتاب وفادار نبود و عوضش کرده بود. این موارد کم هم نبودن؛ و البته من اصلا متوجه دلیلش نشدم. مثلا در جایی از داستان اومده که: مونتگومری از زیر میز لیموناد بیرون آورد و برای همه ریخت؛ اما در ترجمه گفته شد: مونتگومری برای همه لیموناد خرید. از این جهت به ترجمه امتیاز ۴ میدم.
گوینده کتاب بسیار عالی بود و لحنش رو به موقع تغییر می‌داد و صدای شخصیت‌های مختلف رو به جا و به موقع اجرا می‌کرد. امتیاز من به گوینده ۵ بود.
در کل کتاب جالبی بود و با شنیدنش اوقات خوبی داشتیم.
رویا +
۱۴۰۳/۰۷/۲۶
کتاب جالبی در فرمت کتابهای کودک و نوجوان است. روایت خوبی هم دارد (البته با فرمت روایت داستان برای کودک و نوجوان).
فرخنده کریمی
۱۴۰۳/۰۴/۰۱
کتاب عالی، با خوانش جذاب که شنونده را مجذوب خودش میکنه با از هر لحاظ عالی
Mohtaram hajipour
۱۴۰۳/۰۱/۲۷
لذت بردم و آخرش حال و حس خوبی داشتم
Mahshid Forouzan
۱۴۰۳/۱۱/۰۵
عالی
مریم بحری
۱۴۰۳/۰۹/۰۶
عالی و جذاب و پر از حس و حال خوب
پری پریسا
۱۴۰۳/۰۳/۱۰
زیاد برای من جالب نبود