نقد، بررسی و نظرات کتاب حاکمیت بر کشاورزی و غذای گوارا - مجتبی پالوج

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
ن د ا ز ر ن د ی
۱۴۰۲/۱۰/۲۸
چالش غذا و محیط زیست سوژه مطلوب و پر کاربردی برای نویسندگان است و مجتبی پالوج و غلامحسین زمانی نیز از این چالش‌ها حسن استفاده را داشتند و کتاب حاکمیت بر کشاورزی و غذای گوارا را نوشتند.
حاکمیت بر کشاورزی از کشت و تولید محصولات کشاورزی شروع به فصل بندی می‌کند و به غذا و تغذیه و حوادث و تاثیرات پیرامون آن می‌پردازد. رابطه بدن با خوردن و تغذیه درست و چاقی و پرخوری و بهداشت خوراک نیز در این کتاب استناد شده است. کووید و تاثیر آن بر کشاورزی و غذا در این حاکمیت از منظر کشورهای مختلف سنجیده شده است. آمریکا و کشورهای لاتین و دیگر کشورهای دنیا، بررسی کشاورزی آن‌ها در قلم این نویسنده به آمارگیری پرداخت شده است. کتاب مستند و علمی است و زین پس برای محققین مناسب است. ایران، اسلام، خوراک، عرف و... دیگر موضوعات منتج این کتاب است.
سما جعفری
۱۴۰۳/۱۰/۰۴
این کتاب به رابطه کشاورزی و تولید غذا به عنوان موضوع اصلی میپردازه و در کنار اون به موضوعات فرعی مثل رابطه کشاورزی و اثرات اون بر کره زمین، فرمانروایی برخی کشورها و سلطه اونها بر سایرین در تولید و مصرف غذا و همچنین به طور خاص تمرکز بر کشاورزی در آمریکا به عنوان یک کشور پرمصرف داره. اکثر مطالبش رو من قبلا در دانشگاه خونده بودم ولی این هم منبع مفیدی بود.
میترا رورا🍊🍊🍊🍊🍊🍊
۱۴۰۳/۰۱/۰۳
کتاب برای اطلاعات عمومی به نظرم خیلی خوبه. به مساعل کشاورزی میپردازه. راه‌های کشاورزی و روندش. و همچینی رابطه مهمی کا باید همگی بهش توحه کنیم رابطه کشاورزی با انسان و در اخر کشور‌های دیگر رو تو زمینه کشاورزی بررسی میکنه.
روزعلی باتوانی
۱۴۰۲/۱۱/۰۳
کتاب بسیار عالی و علمی تدوین شده، نشان از توانمندی بالای نویسندگان با پایبندی آن‌ها به فرهنگ ملی و اسلامی در مسیر استقلال اقتصادی، اجتماعی و سیاسی ایران عزیز می‌باشد. با آرزوی سلامتی و طول عمر باعزت و سرافرازی برای ایشان
سیدعلی حسینی
۱۴۰۲/۱۲/۱۴
آینده انرژی و غذا مسائل مهمی هست که امنیت جامعه را تامین میکند.
پرهام ترابی
۱۴۰۲/۰۹/۲۳
کتاب خوبی بود، ممنون
محسن.عینی
۱۴۰۲/۰۹/۲۰
سلام وخداقوت. تشکراز سازنده وگروه.