نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی تلخ و شیرین - سوزان کین
4.5
13 رای
مرتبسازی: پیشفرض
با درود فراوان خدمت دوستان کتابخوان و گرامی، کتاب بسیار آموزنده و امید بخش هست که نویسنده با تکیه بر تجربیات شخصی خودشون و فراز و نشیبهای زندگی شخصیشون نگارش کردهاند. در این کتاب به خوبی میشه به نکات ارزشمندی که بهشون اشاره کردهاند با دید بازتری نگاه کرد و همین داشتن چیزهایی که داریم و قدردانی از آنها و عزیزانی که هستند بابتشون شکر گزار باشیم خودش نیروی بیکران شادی را به زندگیمون وارد میکنه. خوشحالی بی دلیل یعنی همین که زنده هستیم و نفس میکشیم پس زندگی ادامه داره و میشه ازش لذت برد. کتاب را توصیه میکنم به دوستانی که علاقه مند به داشتن زندگی آرام و مینیمالیست هستند. ترجمهی خوبی داره و خوانش بسیار مطلوب. سپاس از تیم خوب کتابراه برای این کتاب خوب
این کتاب یک نسخه خیلی خاص تقریباً داستانی اما روانشناسانه است که اگر کامل و دقیق و البته با حوصله گوش بدین میتونه باعث درک خیلی از مسایل و مشکلات زندگیتون بشه البته یک نکته که بصورت انتقاد باید بگم اینه که نویسنده در کتاب و ابتدای کتاب خیلی موضوع رو کش میده و توضیحاتی میده که در نهایت اینکه طولانیه ممکنه از حوصله خیلی افراد خارج باشه ولی در کل اگر با حوصله و همچنین با دقت و صبر گوش بدین و درک کنید خیلی نکات خوب و ارزشمندی واستون داره مخصوصاً در باب زندگی و مشکلات زناشویی و خانواده... از عوامل کتابراه عزیز بابت زحماتی که میکشند تشکر میکنم ممنونم
این کتاب مخلوطی از یک کتاب علمی (که اسم و تحقیقات علمی افراد معروفی مثل جاناتان هایت، داچر کلتنر،... را ذکر کرده)، یک کتاب فلسفی (تفکراتی از ارسطو، نیچه، هایدیگر، بقراط و آلن دوباتن و.. استناد کرده) یک کتاب شبه علمی (تفکر صوفیگری، هندوئیسم، عرفان یهودی کابالا، عرفان مسیحی مثل مایستر اکهارت... ذکر کرده)، یک کتاب ادبی (رمانها و شعرای غربی و مولانا مثال آورده) و کتب تاریخی و... درباره رنج است.
نویسنده سعی کرده خیلی داستان وار مسئله رنج را در قالب تلخی و شیرینی زندگی با انواع ابزارهای مختلف توضیح دهد. جالبه کتاب فرضیه خوشبختی از جاناتان هایت هم مثل این کتاب هست اما انسجام بهتری دارد.
تنها مزیت این کتاب داستان وار بودن و نظرات دیگران درباره رنج است.
اما نکتهای که از کلیت تفکر خانم سوزان کین گرفتم اینست که عمق دانش ایشان زیاد نیست اما کمیتش زیاده. مثلا ایشان مثالی آورده که استرادیواریوس سازنده ویولن ایتالیایی بهترین ساز را میساخته و پس از ایشان دیگر کسی نتوانسته به مهارتش برسد که این غلطه. دلیل بهتر بودن ویولنهای دوره استرا زمستان سخت اروپا بود که باعث تغییراتی در بافت چوب درختان شده بود.