نقد، بررسی و نظرات کتاب روانشناسی ملال - جان دی ایستوود

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
betWeen دامنی
۱۴۰۳/۱۱/۰۷
به نام خدا همراه هستیم با یک اثر دیگر اما اینبار کمی متفاوت یعنی درواقع در زمینه‌ای که کمتر انسانی به بدان پرداخته درصورتی که به جد میتوانم بگویم اکثر ما با توجه به سبک به زندگی گرفتار این بلای خانمان سوز که نه جانسوز شده ایم به نوبه‌ای که آرامش را به کل از ما سلب کرده سپس بی قراری و بی تابی ابدی را جایگزین آن کرده و با وجود اینکه نامش را هم میدانیم باز هم در معنا و مفهوم آن دقیق نمیشویم و انسان امروزی که به معنای واقعی کلمه انگاری در قفس زندگی میکند پر شده از انواع مختلف خیال پردازی‌ها که هیچکدامشان را نمیتواند انجام دهد و ناچارن به کار مسخره و تکراری روزانه‌ی خود کفایت میکند و تعریف ملال یعنی میل به انجام کاری که توانایی و استعدادمان را در آن حس میکنیم اما بنا به شرایط یا نبود انگیزه این کار را انجام نمیدهیم که این خود بسی تحت تاثیر شرایط است و ده‌ها مورد دیگر حقیقتا کتاب خیلی زودتر از آنچه فکر میکردم به پایان رسید و گویی که حق مطلب را ادا نکرد هرچند نصف بیشتر توضیحاتی در باب همان نصف ابتدایی بود و طبق گفته‌ی خود کتاب این درمان که نه صرفا توضیحی جهت شناخت این مرض بود و این یک کار را باید بگم واقعا خوب انجام داده بودند و انواع دلایل ملال و حالت‌های پیدایش آن را بیان کرده بودند گونه بندی کرده بودند و ویژگی‌های مختلف را شرح دادند که کنون یادم نمی‌آید ولی خب حس میکنم که در ضمیر نا خودآگاهم جا خوش کرده‌اند و بطور کلی جهت شناسایی ملال مفید بودند و به خواننده میگوید که این یک زنگ خطر یک هشدار است و باید آن را جدی بگیرد وگرنه زندگی رنگ خود را هر روز بیشتر میبازد تا آن جا کع دیگر جز پایان دادن اجباری بدان چیز دیگری حس نمیکنید! بطور کلی باتشکر از کتابراه بابت کتاب روانشانسی ملال..
ناصر شاهبداقی
۱۴۰۲/۱۰/۱۵
با سلام و احترام، کتاب بی نظیری است مبتنی بر تحقیقات علمی و نقطه نظرات افراد متخصص در زمینه ملال که همه عوامل مرتبط با ملال را بیان میکند. و سوالات ریشه‌ای را بیان میکند اینکه که ملال اساسا خوب است یا نه؟ علل بروز ملال چیست؟ چه مشغولیت‌های حقیقی هستند که باعث از بین رفتن واقعی ملال میشود؟ چگونه برای بی‌حوصله گی فرزندان مشغولیت واقعی که ارضا کننده تمایلات درونی آن‌ها باشد ایجاد کنیم.
Javidan
۱۴۰۲/۱۲/۰۱
کتاب عالی برای افرادی که قبول ندارند افسرده هستند یا هیچ اطلاعاتی از اوضاع روحیشون ندارن. به عقیده من این کتاب خیلی کتاب مفید جامع و شیوا برای حل مشکلات روحی که منجر به بروز مشکلات جسمی و عدم تمرکز میشه. خیلی مطالب دقیق کامل و روان گفته شده صدای گوینده هم خیلی در درک مطلب کمک میکنه.
Karin
۱۴۰۲/۰۲/۱۴
درود، از بی نظیر کتاب‌هایی بود که مطالعه کردم، با احساسی آشنا شدم که در تمام جنبه‌های زندگی می‌تونه تأثیر گذار باشه از طرفی کتاب شمارو با مقالات تراز اول از مسائل و اهمیت این حس یعنی احساس ملال آشنا می‌کنه.
زهرا قیاسی
۱۴۰۱/۰۶/۱۸
سلام و سپاس. کتاب به خوبی تفاوت افسردگی و احساس ملال را نشان می‌دهد. شما می‌آموزید که از نلال فرار نکنید و بر فراز آن برنامه و ساختار زندگیتان را بسازید.
حسین T
۱۴۰۱/۰۶/۰۸
این کتاب واقعا خوبه مخصوصا برای این نسل، به نظرم در کنارش پادکست روزمردگی از مجتبی شکوری رو هم گوش کنید
مهدی شیرمحمدی
۱۴۰۱/۰۸/۲۳
عالی بود این‌کتاب به درد کسایی میخوره که از فعالیت‌های تکراریشون خسته شدن
واقعا میتونه راهنماییتون کنه
محبوبه دریاباری
۱۴۰۱/۰۷/۱۶
کتابی مناسب برای پیگیری دلایل کم حوصلگی و بی انگیزگی افراد در عصر حاضر
Maryam Behnyjad
۱۴۰۳/۰۵/۲۲
کتابی که به شدت خوندنش را به همه پیشنهاد و توصیه می‌کنم. عالی بود.
ابوالفضل کوچکان
۱۴۰۲/۰۶/۱۹
جواب عمده‌ای به بچه‌هایی که ذهنشون پر از علامت سوال هستش رومیده
حامدپوربخشی سنگدهی
۱۴۰۱/۰۹/۲۶
هم واسه اونایی که دچار ملال هستن خوبه هم اونایی ک دنبال سرگرمی ان.
فروغ قبادی
۱۴۰۳/۰۶/۱۸
خیلی تعریف مناسبی از ملال در رده‌های سنی رو دوست دارم
امیر شفیعی
۱۴۰۳/۰۲/۲۵
یکی از بهترین کتابا در زمینه‌ی روانشناسی ملال هستش
سینا
۱۴۰۳/۰۱/۰۶
دیدگاه جدید و متفاوت برای کمتر زجر کشیدن
ehsan hajikhanii
۱۴۰۲/۰۴/۲۳
حس‌های ناشناخته که آدم گاهی ازشون هیچ خبری نداره
محسن بنایی
۱۴۰۱/۰۸/۲۵
کتابی روانشناسی که خواندنش خالی از لطف نیست
محمدحسین سلطانی
۱۴۰۳/۰۲/۰۱
درک کتاب نسبتا سخت بود
محمود محمدی
۱۴۰۳/۰۱/۱۵
این کتاب به نظرم ارزش مطالعه را داشت
hossein szd
۱۴۰۱/۰۷/۰۶
خوب و مفید بود برای من