نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی دین داری در دنیای معاصر - سید مجتبی حسینی

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
حسین براری
۱۴۰۳/۱۱/۰۵
اولین و مهم ترین نکته ای که درباره این کتاب میتوان بیان کرد این است که به درستی معرفی نشده است. توضیحاتی که در معرفی کتاب بیان شده با آنچه که در کتاب به آن پرداخته شده است متفاوت است. با خواندن عنوان و معرفی کتاب گمان می رود کتاب به حداقل های دین داری و چالش های آن در دنیای معاصر بپردازد اما این موضوع تنها در چند فصل کوتاه ابتدایی کتاب دنبال شده و جواب روشنی هم به این پرسش اساسی نداده است و در عوض بیشتر حجم کتاب صرفا به رابطه انسان با خدا و جدال دین و علم پرداخته و در این راه نیز جانب بی طرفی رعایت نشده و علم و متفکران جدید به سختی نقد می شوند. البته جدای از نقد فوق به نظرم نکات خوبی هم در رابطه انسان با خدا به خواننده معرفی شده است. از جمله آن میتوان به تفاوت دعا با سوال از خداوند اشاره کرد که بسیار دلنشین بود.
HOSSEN Rafeie
۱۳۹۹/۰۲/۲۷
به نظر من این کتاب روش درک درست دنیای معاصر است و چگونه دنیای معاصر به دین ما لطمه نزند و خیلی هم لازم و کاربردی است در واقع این کتاب به ما می‌فهماند که دین و خدا شناسی خدا پرستی بوده هست و خواهد ماند، دنیای معاصر نوین و سایر اقیده‌ها نمی‌تواند قاعده جهان، دنیا و آخرت را در بر گیرد به نظر من هدف نویسنده این بوده که به افراد با منطق بفهماند که جای خبری نیست فقط چالش‌های دین داری با ظاهری جدید و گیج کنندهدر دنیا واقف شده با تشکر
محمد داوطلب
۱۴۰۰/۰۲/۱۵
کتاب خوبی است ولی در حوزه مباحث دینی صرفا" تکیه بر کتب شیعیان (قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه) داشته و توجه‌ای به متون دیگر فرقه‌های اسلامی و یا ادیان دیگر نگردیده است.
علی
۱۴۰۲/۰۹/۱۰
بگذاریم دین و معنویت، آرامش ما را بسازد و دانش و تکنولوژی به دنبال آسایش باشد. این دو هیچ تضادی با هم ندارند.
محمد شریف حامدی
۱۴۰۱/۰۷/۰۷
من یکی نپسندیدم، طرح سئوال واشکال پچیده ومهم ولی جواب مورد انتظار نیست کلیشه‌ی وساده.
Leila Zarabi
۱۳۹۸/۱۰/۳۰
توی این وانفسای عقاید متفاوت و بی‌ربط به وجود حقیقیمان واقعا کتابی به درد بخور و راهگشاست