نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی به لهجه سپیدار - علی میرمیرانی

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
betWeen دامنی
۱۴۰۳/۰۱/۲۱
به نام خدا همراه هستیم باز با یک اثر دیگر این بار از نوع ایرانی و نویسنده‌ای ایرلنی که نان او را نشنیده‌ام تا به حال ولیکن این مسائل از ارزش داستان کم نمیکنند و اما داستان! چیزی که در این چند بخش کوچک این داستان کوتاه یا کتاب کوچک متوجه شدم داشتن یک نوع لحن خاص هست که به قول معروف همان کوچه بازاری ولیکن بنده حس میکنم این کوچه بازاری هم نیست یک چیز جدید که نه اما اولین بار است در کتابها با آن مواجه میشوم و همین باعث جذبه‌ای متفاوت برای گوش دادن آن میشود که که این در کنار گویش خود خواننده دوچندان میشود که باز هم به اینجا ختم نمیشود و از اصطلاحاتی جالبی در متن استفاده شده بود که خواننده توانست به خوبی آنان را پیاده کند و اما بخشی از داستان که گویی به مسائل روزمره میپردازد یعنی زندگی عصر معاصر و تقریبا مدرن رو حس میکنم اصلا باید با همین حالت که لحنی بیان شود تا بتواند آن چیزی که لازم است را به خواننده ارائه دهد بنده که بسیار لذت بردم گویی شخصیت داستان ما یک فرد است که در کوچه و خیابان بزرگ شده ولیکن این باعث نشده که از انسانیت به دور باشد و این داستان حزن انگیز را روایت میکند و در بخش دوم توصیفش از محرم واقعا شگفت انگیز آن جا که میگوید تو خود زخمی تو تعریف زخم و عشقی البته این اصطلاحات کمی پیش و پا افتاده است در این بخش اما به طوری کلی خوب است و آن حس لازم را به خواننده منتقل میکند گوش دادن به این داستان کوتاه این لهجه‌ی سپیدار را به همه‌ی کتابراهی‌های عزیز توصیه میکنم واقعا چون منحصر به فرد است و ممنونم از کتابراه بابت رایگان بودنش واقعا دوران عجیبی شده است دورانی که همگی به دنبال جلب توجه از پشت آینه‌های سیاه (تلفن) هستند و به قول شخصیت داستان چه راحت هم شما را میفروشند! صبح تو عصر دیگر
مریم مهدی
۱۴۰۱/۰۹/۰۶
" علی میر میرانی " را با دعوت به برنامه کتاب باز شناختم. اونجا از لحن صریح و بی پرواش جلوی دوربین و در مکالمه با آقای صحت اصلا خوشم نیومد ولی نمی‌دونم چرا تهییج شدم که کتابش را بخوانم و خواندم.
همین صراحت لهجه و جسارت بیانش را در کتابش هم پیدا کردم. " به لهجه سپیدار" شامل دو داستان کوتاه است. اولی یک داستان و روایت از مردی که زخم نامردی به تنش خورده و با ادبیات به اصطلاح " لوطی گونه ای" شرح درد عمیق بی وفایی کشیدن از معشوق و یا دوستانش را مطرح می‌کند.
پر از اصطلاح و عبارت و تکیه کلام‌های جالبی است که باعث شد اتفاقا داستان را دوبار گوشش بدهم و از آنجایی که راوی کتاب هم همان نویسنده است، توانسته دقیقا با لحن و آهنگ کلام، همان منظور واقعی خودش را به مخاطب منتقل کند.
داستان دوم هم یک روایت آیتی است، داستان رشادت‌ها و دلاوری‌های حضرت ابوالفضل در کربلا و واقعه عاشورا. این داستان هم برای من خیلی جالب بود چون تو حالا اصلا همچین مرثیه سرایی با این سبک و حال و هوا از ماجرای عاشورا نشنیده بودم.
اگر این داستان را در روزهای دیگری که حال و هوای دل خودم رنگ و بوی معنوی می‌داشت گوش میدادم حتما خیلی خیلی بیشتر بهم می‌چسبید منتهی متاسفانه مدت هاست اصلا روی این مودها نیستم.
به هر حال قلم آقای میر میرانی و سبک روایتشون را خیلی دوست داشتم. ممنون از کتابراه
Tina Erzi
۱۴۰۱/۰۵/۲۷
از دو جهت مجموعه بسیار ارزشمندیست:
اول: از نظر جمع آوری تکه کلامهای فرهنگ لوطی گری در تاریخ ایران و بیان رفتارها و ایدئولوژی این قشر در ایام و مناسبتهای مختلف.
دوم: بیان عمق تاثیرگذری فرهنگ محرم در فرهنگ تمامی اقشار ایرانیان از دیرباز و تغییر رفتاری و گفتاری همگان در این ایام.
این کتاب هم از منظر تاریخ ادبیات عامیانه و هم از منظر تاریخ مذهبی، کتاب با ارزشی هست که نویسنده با خلاقیت بسیار سه موضوع مذهب، فرهنگ و ادبیاا عامه کوچه بازاری کهن را در هم آمیخته.
هرچند که منفی نگری ناشی از خودزنی در فرهنگ لوطی گری، اتفاقی نیست که این روزها مورد تایید روانشناسی زندگی باشد اما این اثر بسیار جالب، در واقع دایرۀ المعارفی ماندگار از گفتار مردمانیست که شکل زندگی خاص، قوانین و راهکارهای خاصی برای زندگی برگزیده بودند که با ویژگی‌های عصر حاضر در هم آمیخته شده و سعی دارد نشان دهد هرچند تکنولوژی رنگ و لعاب رفتار عامه را تغییر داده اما تاریخ همچنان تکرار می‌شود.
ALI REZAEI
۱۴۰۱/۰۶/۲۳
نقد کتاب
فراتر از یک رمان
این رمان گیرا و پرکشش میتواند همه جوره انتظارات شمارا از یک رمان جذاب و عالی بر آورده کند
رمان ابتدا با فضایی وهم آلودی برجسته سازی میشود و همینطور که پیش میرود اتفاقات و به همراه آن شخصیت‌های متفاوتی را دوره هم می‌اورد.
در اواسط رمان نویسنده مشغول دورخیز میشود تا در فواصل پایانی شمارا به طور کل ماتو مبهوت خودش کند.
اواخر کتاب آنچنان رمان جذاب میشود که کنار گذاشتن آن کار آسانی برایتان تلقی نمیشود.
یکی از نقاط قوت این داستان زیبا، خط سیر داستانی بسیار جذابش است و همینطور شخصیت‌های شرور و قهرمان که به خوبی در کنار هم تعاملاتی بر قرار میکنند.
نقاط قوت
نگارش عالی داستان
فضا سازی عالی و وهم انگیز
شخصیت پردازی معرکه
نقاط ضعف
شاید میتوان گفت که بعضا دچار تناقض میشدیم اما به ندرت پیش می‌امد
mahdi solhjo
۱۴۰۱/۰۷/۰۱
کتاب به سبک دلنوشته است که با لحن لوطی و جالبی را دارد. بهره گیری بسیار عالی از آرایه‌های ادبی بسیار تحسین برانگیز بود من از قسمت دوم یعنی امان خوش‌ام آمد و از نظر محتوایی پسندیدم ولی کاش بخش اول هم مثل بخش دوم بود. جلد یا کاور کتاب چندان با محتوای کتاب همخوانی ندارد خود برای اولین قبل از اینکه گوش بدهم وقتی کاور آن را دیدم فکر کردم که یک کتاب درباره وسترن است هرچند این کاور با لحن لوطی و کوچه بازاریش هماهنگ اما نسبت به محتوای آن بی ربط است. کتاب کوتاه و مختصری بود به شکلی نبود که حوصله سر بر باشد. چیزی که جذابیت این کتاب را خیلی افزایش داده لحن خود راوی آن را شنیدنی تر کرده موسیقی زیر صدا هم عالی بود و آرامش بخش بود. در کل اثر متفاوتی بود و یک تجربه جدید بود و از شنیدنش لذت بردم.
محمد حیدری
۱۴۰۲/۰۳/۲۴
یکی از بهترین کتاب‌های صوتی بود که در برنامه کتابراه شنیدم، دو داستان که روایت هر دو عالی بود و اقای میرمیرانی با سبک خاصش در نوشتن و روایت لوطی گری طورش، مخاطب رو جذب خودش میکنه و تاآخر داستان میخکوب به کتاب میشه.
داستان اول که روایتی از سمت یه داش مشتی هست، جاییش که میگه: درد و دل برا مرد افته، گرونش مفته، یعنی دل درد...
تو این داستان نویسنده درباره‌ی نامردی و نابسامانی روزگار صحبت میکنه و به بهترین شکل ممکن درد و دل شخصیت لوطی داستان رو توضیح میده. داستان دوم هم که درباره‌ی حضرت ابالفضل و مرام ابالفضلی هست که همه‌ی لوطی‌ها اقتداشون به مرام ابالفضله... القصه اینکه تو شنیدنش یک لحظه هم شک نکنید
مرجان رضائی
۱۴۰۲/۱۰/۱۸
مدتی بود که دریافت‌های دیداری من موقع خواندن هر مطلبی مغلوب شیطنت‌های ذهنم میشد و به دلیل نداشتن تمرکز کافی سطر‌ها را فقط می‌خواندم و درک مطلبم در پایین‌ترین سطح بود. تصمیم گرفتم از کتاب‌های صوتی استفاده کنم و عجیب اینکه متوجه شدم توجه شنیداری من به سادگی تحت تاثیر بازیگوشی‌ها و مقاومت‌های ذهنم قرار نمی‌گیرد و از این جهت تجربه بسیار خوبی بود و استفاده از کتاب‌های صوتی را به همه پیشنهاد میکنم. در مورد به لهجه سپیدار کوتاه عرض میکنم که نه یک نثر زیبا بلکه نظمی دلنشین و شیرینی است از دغدغه‌های امروزی به زبان و لهجه‌ای دیروزی. دلنشین تر اینکه با صدای گرم نویسنده اثر شنیده شد.
MoonRiver
۱۴۰۱/۱۲/۱۶
کتاب شامل دو داستان با مضامین متفاوت، بیشتر شبیه مجموعه دلنوشته‌های دلنشین با چاشنی هنر زیبای نویسندگی نویسنده می‌باشد. لحن لوطی‌وار و جملات محاوره‌ای پربار به‌کار گرفته شده، در کنار گویندگی کتاب توسط نویسنده لذتی یکتا را پدید می‌آورد که تاثیرش تا مدت‌ها پابرجا خواهد بود. به همین خاطر باید با تمرکز گوش کرد و شخصا اگر کتاب الکترونیکی را می‌خو‌اندم، در فهم کتاب و آرایه‌های آن دچار مشکل می‌شدم. متن روان و جذاب، طوری که فرد تا به اتمام رساندن آن، قادر به رها کردن کتاب نمی‌باشد. خسته نباشید به نویسنده که ساعاتی خوش را برای حقیر رقم زد و با تشکر از کتابراه بابت هدیه باارزش.
Suger
۱۴۰۲/۰۳/۲۹
چی بگم دیگه متن روون و دلی و جذاب طوری که آدم رو دنبال خودش میکشونه و نمی‌ذاره حواست پرت دور و برت بشه. اون قدر جذاب کنه دلت میخواد بخونی یه کتاب دیگه از این نویسنده و بری سرچ کنی اسمشو بین نویسنده‌ها و پیدا نکنی‌اش تو لیست طاقچه و گوگل کنی تا بفهمی اکثر کتاب‌های پر فروشش به اسم ابراهیم رها نوشته شده. با نومیدی بگردی دنبال این اسم جدید تو لیست طاقچه و به. پیدا کنی کلی کتاب دیگه ازش و بشینی با لذت بخونی یکی یکی شو. دمت گرم مرد، قلمت و فکر ایده پردازت مستدام. ابراهیم رها، علی میر میرانی یا هر اسمی که خودت خودتو صدا میزنی
Mm
۱۴۰۱/۰۵/۲۷
قشنگ بود دیالوگ‌ها مونولوگ لوطی منشی،،
داستان خودش میگ که خسته و گناهکار و سیر از زندگی فقط میخواد ده شب محرم واس امام حسین سیاه بپوشه،،،
جمله هاش واس عشق امام حسین قشنگ بود کاش همه گوش میکردن معنی واقعی عشق به امام حسین،،، مردی،، مردونگی،،،
گریه واقعی شناخت و معرفد به امام حسین نه گریه واس مشکلات خودمون،،،
درونمون رجوع کنیم خلوت کنیم با خودمون و خدای خودمون ببینیم نیت قلبیمون چی واقعا عشقمون حقیقیه ایا؟؟؟
زندگی زندون راه راه سیاه و سفید که بهش میگن شب و روز،، چنتا جمله‌های خیلی قشنگ داره در کل من دوست داشتم،،،
🌸Zahra Habibi🌸
۱۴۰۱/۰۶/۰۳
سلیقه من نبود این کتاب فقط یه سری کلمات هم قافیه رو ردیف کرده تا از زبون یه مرد لات از زمین و زمان گله کنه کتاب مغز داری نبود آهنگ کتاب زیاد بود فاصله بین کلمات هم میتونست کمتر باشه من رو دور تند کتاب رو گذاشتم که فقط ببینم هدف نویسنده از نوشتن این کتاب چی بوده ولی انقدر ریتم کتاب کند بود رو دور تند هم کلمات خوب و واضح بودند هدف نویسنده هم هرچی که بود من درک نکردم
Sepid Mmm
۱۴۰۱/۰۶/۱۶
کتاب خوبی بود ولی راوی در حین خوانش خیلی بین کلمات مکث می‌کرد و به انتظار وا می‌داشت لوایح خوب بود ولی بعدا جذابیتش را از دست داد برای کسانی که به کتاب‌های داستانی که در رابطه عصر گذشته کشور خودمان بودند علاقه دارند خوب است و لحنی که در کتاب به کار برده شده بود یا سبک نگارش عامیانه بود و در بر دارنده کلمات لوتی گرانه قدیمی درواقع لحن کوچه بازاری
Samane Mahmoodi
۱۴۰۱/۰۶/۱۱
در چند دقیقه ابتدایی، که شروع یک سری دیالوگ‌های لوتی گری بود، فکر کردم تا آخر همینه و خوشم نیامد ولی بعد از اینکه داستان جلو رفت، مخصوصا در بخش دوم داستان، باید بگم واقعا عااالی بود و چقدر قشنگ شخصیت داستان با همه نا بلدی که داره، توصیف‌های زیبایی رو از حضرت ابوالفضل بیان می‌کنه... در نهایت باید بگم لذت بردم...
مرضیه دردشتی
۱۴۰۱/۰۵/۲۹
کتاب کوتاه ولی بسیار جذاب بود. خیلی خوب نوشته شده بود. اول قصه معلوم نبود چی میشه و جذابیتش این بود که مشخص نبود داره از چی حرف میزنه ولی خیلی عالی وارد داستان شده بود و اونو رسانده بود به کربلا و دهه محرم. گوینده خیلی خوبی رو برای این متن انتخاب کرده بودین. و بسیار خوب این داستان و این لهجه رو پیاده کرده بود.
❤M❤
۱۴۰۱/۰۶/۱۳
من این کتابو بخاطر رایگان بودنش دانلود کردم ولی وقتی بهش گوش دادم مافوق تصوراتم بود هم صدای آقای گوینده هم بخاطر متنهای نابی که داره وهم بخاطر موسیقی زیباش متحیر شدم ومیخوام کل شعر‌های این مجموعه رو بخرم وبه همه شما دوستان عزیز شنیدن این مجموعه رو پیشنهاد میکنم باتشکر از کتابراه عزیز💖
رضوان ابطحی
۱۴۰۱/۰۵/۳۰
کتاب در عین کوتاهی‌اش تاثیر گذار و جذاب بود. هم به خاطر اینکه قلم نویسنده واقعا خوب بود و بعضی جملاتش خیلی عمیق بودند و هم اینکه صدای جذاب گوینده باعث شده بود که فضا‌ی داستان جذابتر بشه و بشه با داستان ارتباط خوبی برقرار کرد. ✔️
و در ضمن موضوع کتاب در باب راه و رسم لوطی گری بود.
هانیه عسگری
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
شنیدن این اثر برای من دلپذیر و همراه حسی نوستالژیک بود. دلنوشته‌هایی که به زبان لوطی‌های قدیم ایران پر از اصطلاحات و الفاظ خاص، حس شعر و مردانگی و مروت بود. گویندگی روان خود نویسنده هم اثر گذاری آن را آنطور که باید تثبیت می‌کرد.
ن د ا ز ر ن د ی
۱۴۰۱/۰۶/۰۶
صدای خود نویسنده، برای کتاب خود نویسنده🤔
کتاب نوشته‌های دلی نویسنده است که هم نوشته هم با صدای بلند خوانده. کتاب نوشته‌ای است از خود نویسنده بدون روایت و داشتن کاراکتر، طرف خود خود خود نویسنده است، 😉🤔 شاید هم درد دلهای من با خودِمن🙄
آنیتا ارزانی
۱۴۰۱/۰۵/۲۸
درود و سپاس از کتابرآه
از کودکی نسبت به لوطی گری و فرهنگ سبکسرآنه متداول در این قشر، الفاظی که بکار میبرند و مرام نداشته ایشان احساس تنفر شدیدی داشتم لذا توصیه از طرف من، برای شنیدن این اثر طبیعتا منفی است.
Milad Beigi
۱۴۰۱/۰۵/۲۸
سلام، از نظر من در حد سه چهار جمله می‌شه ازش نت ورداشت و استفاده کرد، اولشو تا یحایی دوست داشتم ولی ادمش یکم کسل کننده بود برام، خوبه که حجم کمی داره چون کم کم حوصلمو داشت سر می‌برد، البته کتاب هم سلیقه‌ای هست
پارسا
۱۴۰۱/۰۵/۲۷
کمی از کتابو گوش دادم و متوجه شدم با سلیقه‌ی من همخونی نداره و در کل نمیشه گفت کتاب خوبیه یا بدیه به نظر من انتخاب کتاب و ارتباط برقرار کردن با کتاب کاملا سلیقه ایه.
محسن باقری
۱۴۰۱/۰۶/۱۸
سلام وقت بخیر کتاب خوب و جالبی بود من با لحن گوینده و ملودی کاری ندارم از اینکه تونستم وقت بذارم و کتابی رو گوش بدم و درد آدم‌هایی که روز و شب رو بد میگذرونن و خودم رو گذاشتم جای نویسنده و بعضی آدمهای روزگار بدمون🙏
marjan eslami
۱۴۰۱/۰۶/۲۷
دوره این طرز صحبت‌ها و دیالوگ‌ها گذشته. من با کتاب اصلا ارتباط نگرفتم، زیادی مَرد مَرد میکرد و چهار تا جمله هم قافیه رو ردیف کرده بود آخرش هم یه یاحسین تهش چسبونده بود! در کل پیشنهاد نمیکنم
Ali Minaei
۱۴۰۱/۰۶/۰۵
ارزش گوش دادن رو داره
نویسنده تشبیه خوبی استفاده کرده
بیشتر از همه از این جمله خوشم اومد که میگه
(کافه‌ها داغن نه قهوه‌ها اونم واسه فروش آدما)
دوست دارم‌هایی که تاریخ انقضا دارن.
Mahla Lotfinejad
۱۴۰۱/۰۶/۰۵
کتاب بیشتر شبیه یک نمایشنامه بود و من به شخصه این نوع لحن گوینده رو نپسندیدم، یکمی شو گوش دادم و متوجه شدم داستان جذبم نمیکنه...
اما در نهایت میشه گفت خوب تموم شد و حجم داستان هم مناسب بود...
seiyed hamid Ghaemi
۱۴۰۱/۰۵/۲۸
با سلام و خدا قوت
کتاب خوبی است علی رغم نگاه منفی به زندگی و اجتماع با زبان عامیانه برداشت خوبی ارائه داده و به فرهنگ زیبایی نهضت کربلا پرداخته است و جوانب مثبت و خوبی در نظر گرفته
حسینی
۱۴۰۳/۰۶/۰۲
خیلی لذت بردم
ادبیاتی که به عمق دل میرسید و احساساتی رو لمس میکرد که شاید داشتن خاک میخوردن… من آدم هزار ساله پیشم بوی بیاتی دارم!
واقعا جملات نثر و نظم همه چی کنار هم محشر
نسرین خیرخواه
۱۴۰۱/۰۷/۲۳
با هر کلمه‌اش، زندگی کردم..
کسی مثل من که نوشتن بلد نیست، این گوش دادنها خیلییییی حال میده....
جناب میر میرانی، قلمتان و صدایتان و عمرتان پایدار... از شما بسیارررررر اموختم...
سارینا دهدشتی
۱۴۰۱/۰۶/۰۷
سلام و درود
من نتونسم با این کتاب ارتباط برقرار کنم و بنابراین دلنشین نبود برام. حتی نتونسم تا آخر کتاب رو گوش کنم.
شاید بعدا باز تلاش کنم گوش بدم و درکش کنم.
ممنون از شما
شکوفه عصاره
۱۴۰۱/۰۶/۰۷
فقط به خاطر اینکه اثر آقای ابراهیم رها (علی میرمیرانی) هست گوشش دادم وگرنه محتوای خاصی نداشت.
حالت درد و دل داشت یه مرد لوطی بود بیشتر با خودش و حضرت ابوالفضل.
پریسا جلیلیان
۱۴۰۱/۰۶/۰۶
نمی تونم چطوری بگم. عالی. بخش دوم. اشک آدمو درمیاره. خیلی قشنگ بود و قشنگ خونده شده و صدای گوینده بسیار زیبا بود. کلا‌ی ساعته متنش اما معناش هزار سال حرفه.
hossein tahmasbi
۱۴۰۱/۰۶/۰۴
به نظر بنده اینکه گوینده بتونه خودش رو با شخصیت داستان همرنگ کنه خیلی به شنونده در تجسم اون داستان کمک میکنه اما ترکیب متن و گویشی که اینجا به کار رفته چندان جذاب نیست..
Saeed Ariyamanesh
۱۴۰۱/۰۵/۲۷
من خوشم نیومد، لحن صحبتشون کوچه بازاری و بدون جذابیت بود، بیشتر شبیه ادا در آوردن بود
فاطمه نجفی
۱۴۰۱/۰۸/۰۵
فکر میکنم با نظر دادن حق مطلب ادا نمیشه.
لحن گوینده خیلی جالب بود. عبارت‌هایی که استفاده کردند و بیان داش مشتی داشتنشون جذاب کرده متن کتاب رو.
فاطیما
۱۴۰۱/۰۷/۰۳
کتاب خوبی بود از جهت زنده نگه داشتن بیان عامیانه، ساده و یادآور بودن صفا و صمیمیت لوتی گری‌های زمان گذشته نیز خیلی مورد استقبال من قرار گرفت.
کیمیا علیزاده
۱۴۰۱/۰۷/۰۲
متنش، لهجش، سوزی که تو حرفاش هست نویسنده با هنرش و قدرت قلمش یه همچین اثر بی نظیری رو خلق کرده که خیلی راحت میتونی توی تصورت لمسش کنی حسش کنی
Ali Soltani
۱۴۰۱/۰۶/۱۰
کتاب خوبی بود پر از لحظه‌های که احساس می‌کنی که لااقل یه بار تجربه‌اش کردی حرف‌های که تلخی شو فقط با خاطرات گذشته که الان برات شیرینه می‌شوره می‌بره
زهره فرحناکی
۱۴۰۱/۰۵/۲۸
دوستش داشتم فهمیدم که تو عزاداری‌های حسین واسه خودم گریه کردم نه حسین و اولاد حسین
سپاس از گوینده
سپاس از نویسنده
سپاس از کاربران برای ارائه رایگان این کتاب
مسعود نجفیان
۱۴۰۱/۰۵/۲۷
فرهنگ یک نسل لوتیگری می‌باشد. خیلی جالب و بانسل فعلی تفاوت دارد و زنده نگه داشتن رسم واداب ولهچه ان دوران از نظر فرهنگی جای تشکر دارد وخیلی جالب است.
nadiazhd
۱۴۰۲/۰۱/۰۱
کتاب حالت شعر گونه و لوطی بود شاید در دقیقه اول ساده به نظر برسه ولی حالت پیچیدگی داشت و ذهن خواننده رو مشغول میکنه و کتاب عالی‌ای بود
فاطمه صادقی
۱۴۰۱/۱۱/۱۹
یه مقدار بعضی جاهاش برام نا مفهوم بود بخاطر لحن گوینده ولی دوسش داشتم چون حال و همای کتاب برام آشنا بود و می‌شد به راحتی مجسم کرد داخل ذهن
Azadeh Saeidi
۱۴۰۱/۰۹/۲۰
قلم نویسنده را بسیار دوست داشتم. سبکی متفاوت از کتابهای دیگر. سبکی جذاب و دوست داشتنی که با استادی خواننده تکمیل شده بود. تشکر
hamid babaei
۱۴۰۱/۰۶/۰۵
من نپسندیدم، از نظر من این کلام تو این دوران دیگه جواب نمیده و به طور کل چیزی برای آموختن ندارد. شاید برای عده‌ای جذاب باشه
Masoum Ghafari
۱۴۰۱/۰۶/۰۴
کتاب کوتاه ولی جذابی بود... از شنیدنش لذت بردم... قلم روان و بیان ساده نویسنده برایم خوشایند بود... ارزش دست کم یکبار گوش دادن را دارد.
Mousavi
۱۴۰۱/۰۵/۲۹
با تشکر از کتاب راه
خوب بود توصیه می‌کنم دوستان حتما گوش کنند. از نوع بیان و کلمات استفاده شده تا بیان نوع فرهنگ جالب بود.
فرید امیری
۱۴۰۱/۰۵/۲۷
ی سوال دارم خدمت دستندرکاران خوب کتابراه
چرا بیشتر کتاب‌های رایگان اموزشی و انگیزشی هستن و خیلم کم کتاب‌های رمان تو این دسته قرار میدین؟
س موسوی
۱۴۰۱/۰۵/۲۷
یاد دیالوگای فیلمای کیمیایی افتادم که پر گویی‌های آهنگین و مقفّاست فقط، حرف خاصی نمیگه
حامد جامه بزرگی
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
یه برنامه ساز که سه کتاب به نشر درآورده که واقعا حس و حال جالبی به مخاطبش ارجاع داده از غرور گرفته تا احساس
Live today
۱۴۰۲/۰۲/۳۱
من دوسش داشتم. بخصوص فصل اول رو. شاید بازم توی تنهایی هام گوشش بدم. ادم به عمق تنهایی خودش پی میبره. ما همیشه تنهاییم
ژیلا شجاعی
۱۴۰۱/۰۹/۱۹
جالب بود. درد و دل‌های یک لوتی بود تا آخر گوش دادم خیلی جالب کلمات هم قافیه در کنار هم ردیف شده بود.
1 2 3 >>