نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی هزار خورشید تابان - خالد حسینی

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
جواد مرادی
۱۳۹۷/۰۲/۱۱
داستانی عالی و پرکشش که بسیار پر مفهوم و پر کشش است، خالد حسینی نویسنده‌ی ماهری است که با استفاده از نوشتن یک داستان بسیار جذاب، تمام رنج و سختی‌های مردم افغانستان را آشکار می‌سازد و با تمام وجود برای وطنش می‌نویسد، با تمام وجود رنج مردم افغانستان را در قلب مخاطبش میگذارد و سبب برانگیختن دوستی و محبت تمام مردم جهان به مردم و کشور افغانستان میشود، شروع خوب، ادامه خوبتر و پایان عالی داستان و پیروی از سبک داستایوفسکی برای نوشتن داستان که تمام جزییات فضای داستان و شخصیت‌های داستان، ریز به ریز نقل میشود، تا مخاطب در فضای داستان نفس بکشد و زندگی کند و این کتاب چه داستان غم انگیزی است، غم و اندوه آن به بزرگی درد و رنج مردم افغانستان است. این کتاب یک داستان سبک سرانه و بی‌مفهوم نیست و بسیار عمیق عالی است.
ترجمه کتاب بسیار عالی و خوانش آن نیز همینطور است، و همین‌ها با هم دلیل بر آن میشود که این کتاب صوتی، کتابی بسیار عالی باشد و ارزش گوش دادن را داشته باشد. فقط کیفیت و قدرت ضبط صدا کمی ضعیف است، که امید است در آینده شاهد پیشرفت آن باشیم.
مجید همایونی افشار
۱۴۰۲/۰۶/۲۶
خالد حسینی عزیز همچون سایر کتاب‌های خود همانند بادبادک باز و ندای کوهستان چنان ضربه‌ای به شما خواهد زد که تا هفته‌ها و سالها از فضای قصه بیرون نخواهید آمد. با شخصیت‌های داستان اشک ریختم و مطمئن هستم شما هم همانند من منقلب خواهید شد و به حال ملت شریف افغان گریه‌ها کردم و خواهید کرد و قلبم بدرد آمد و شما هم قابتان بدرد خواهد آمد. از نویسنده‌ای افغان که در آمریکا بزرگ شده اینچنین اطلاعاتی دقیق از کشورش متعجبم کرد. شما یک رمان نمی‌خوانید بلکه تاریخ معاصر افغانستان‌ها را دوره می‌کنید و می‌فهمید به افغان‌ها چه گذشته است و با مصائب این قوم و کشور ستم دیده آشنا خواهید شد و حسرتی همیشگی بر دل خواهید داشت. ساعت‌ها با شخصیت‌های داستان اشک ریختم و قلبم بدرد آمد بر ظلم و جور نفرین فرستادم. توصیه می‌کنم ترجمه‌ی استاد مهدی غبرایی را بخوانید که روان و عالی ست و بدون نقص. خوانش رضا عمرانی انتخاب بهتریست نسبت به سایر خوانش ها. حیف از خوانده نشود و حتما بادبادک باز و ندای کوهستان یا کوهستان طنین انداز شد را در سبد کتاب خواندنتان قرار دهید. ممنون از همه‌ی کسانیکه که این هدیه زیبا را نصیبم کردند
هانیه هژبرالساداتی
۱۴۰۱/۱۱/۰۷
کتاب بی نظیر؛ اجرا بی نظیر؛ حرفهای عزیزان در کامنتهای قبلی رو تکرار نمی‌کنم؛
درد عمیقی که در سراسر گوش دادن به کتاب قلبم رو میفشرد این بود که ما آدمهای عادی که در خاورمیانه و خاور دور و یا حتی شاید کمی دوربین را بالاتر ببریم، در جایی غیر از اروپا و امریکای شمالی زندگی می‌کنیم، همیشه چوب دو سر طلا (مودبانه‌اش را نوشتم) بوده و هستیم؛ در رویای بهزیستی و داشتن زندگی بهتر، کمتر نابرابر و منصفتر همیشه هم از خودی خورده ایم هم از اروپاییها و امریکاییها… هم آن‌ها برای منافعشان ما را چاپیده‌اند هم خودیها با جهالت و خیانتشان تهی مان کرده اند…
یعنی یک روز خوب خواهد آمد؟
دردناک‌ترین صحنه‌اش جایی بود که مردم واسه پیروزی طالبان خوشحالی کردند و بعد اون طور رکب خوردند … 😞
نیلوفر چاوشی
۱۳۹۷/۰۱/۰۹
سال 91 بود که یکی از دوستام این کتاب و پیشنهاد کرد بخونم اما من هیچ وقت فرصت نکردم الان که دیدم کتابراه این اثر رو هدیه کرده ب مخاطبینش بسیار خوش حال شدم.
ممنونم از مدیریت قوی و فعال کتابراه که تو این زمان تونسته با خلاقیت‌های قشنگش از رقبای دیگه پیشی بگیره
مریم آقایی
۱۳۹۸/۰۳/۳۱
جدای از درد و رنج مردم افغان که نویسنده بازگو کرده بود، سرگذشت دو زن در هیاهوی جنگ‌های داخلی و خارجی... بیشتر از همه توجه من به تفاوتهای بین زن و مرد در نگاههای جنسیتیِ جوامع دینی و جهان سومی جلب شد. درست است که ما در دورانی بزرگ شدیم که زنان درس میخوانند، شغلی دارند، میتوانند در سن دلخواهشان با مرد مورد علاقشان ازدواج کنند، اما سایه کمرنگ اما پرتاثیر این نگاههای جنسیتیِ جامعه دینی روی همه زندگیمان افتاده اگر خوش شانس باشیم و در خانه مان نباشد حتما در محیط جامعه هست یکجایی ایستاده و ما را نگاه میکند. ممنون از رضا عمرانی عزیز با آن صدای پرحجم و زیبا که با تمام جزییات احساسات داستان را منتقل نمود.
mohsen ebi
۱۳۹۷/۰۲/۱۳
کتاب خیلی خیلی خوبی بود. داستان دو زن رو تو شرایط اجتماعی و سیاسی بد یک کشور ستمدیده نشون میده. شاید کشور ما هم در بعضی جاها چنین شرایطی حداقل از نظر اجتماعی و نگاه به زن تجربه کرده حداقل در مورد زن‌های قدیمی که میشناسم تقریبا اینطور بوده.
نویسنده خیلی خوب تونسته لحظات شادی و رنج رو بیان کنه ولی در بعضی جاها یک لحن از صحبت کردن رو به همه افراد در داستان نسبت میداده مثلا راننده تاکسی هم مثل رشید میگفت میدونی؟ یا طالب جوان ماشین موقع اعدام.
در کل از این داستان خیلی خیلی خوشم اومده و به هر کی که میشناسمش حتما معرفی می‌کنم.
ممنون از اینکه این کتاب رو عیدی دادین.
Monir Naghikhani
۱۳۹۷/۰۱/۱۵
ممنونم، ممنونم، بعضی کتابها هرگز ازیاد انسان نمیروند، این نمونه‌اش بود، درکتابهای صوتی گوینده خیلی مهمه که بتونه اون احساس خوب خواندن کتاب رو به انسان انتقال بده که این آقا بسیار عالی بودن، حس تلخ زن بودن، زشتی جنگ، خودخواه بودن جنگ افروزان برای هیچ، شیرینی عشق پاک، طنز تلخ فلامینگوها، آااااه چی بگم، نمیتونم توصیف کنم، ازنویسنده، از گوینده، از شما خیلی خیلی ممنونم. من کتابخانه دارم، ایکاش میشد بعضی کتابها رو ازشما خرید، ازجمله همین، ممنون میشم دراین مورد راهنمایی کنید، یک دنیا تشکرازشما
افسون
۱۴۰۲/۰۴/۰۷
واقعا عالی کلمه‌ی کمیه برای توصیف این کتاب، داستانی که ظلم به زنان رو به تصویر کشیده و از خودگذشتگی و صبوری مریم و لیلا مخصوصا مریم در زندگی و مبارزه با مشکلات.
فداکاری مریم برای نجات جون لیلا و بچه‌ها
و چقدر منتظر بودم حتی تا لحظه‌ی آخر تا ناجی‌ای از راه برسه و مریم رو نجات بده و چقدر از اینکه هیچ وقت خوشبخت نبود و تو همه‌ی عمرش بهش ظلم شد و آخرشم ظالمانه کشته شد گریه کردم
ظلم و جور طالبان به زنان مظلوم
اشاره به قانونهای مسخره و بی پایه‌ی طالبان برای زنان و دیکتاتوری اونها.
مژگان درفشی
۱۴۰۰/۱۲/۲۰
خالد حسینی نویسنده‌ای که درد مردمش را با پوست و استخوان حس میکند و برای انها مینویسد؛ به امید تغییر فرهنگی و اجتماعی کشوری که این وضع را شایسته آن نمیداند. او به تمام کشورش را دوست دارد و برای همین قلمش را به کمک میگیرد برای نجات و این عشق به وطن تسهیلگر نوشتن رمانهایی با این حد گیرایی وملموس بودن میشود و در ذهن و جان خواننده مینشیند.. اینبار به شیوایی از زنان مینویسد که درماندگی اموخته شده دارند ولی با وجود آن میتوانند با درکنار هم بودن قوی باشند. حتی اگر پایانشان همانند دردهایشان باشد. سپاس
🌸Zahra Habibi🌸
۱۳۹۹/۰۸/۰۳
با اینکه داستان پایان خوبی داشت اما پایان مشروع یک زندگی، فداکاری مظلومانه، یک شلیک ناجوانمردانه اونقدر قلبم رو به درد آورد که از اون اتفاق به بعد خوشی‌های داستان برایم جذابیتی نداشت... شیرینی آخر داستان مثل یه مربای شکرک زده همونقدر شیرین و همونقدر آزار دهنده بود... این کتاب رو شدیدا پیشنهاد میکنم چون بعد از خوندنش درس‌های زیادی ازش میگیرید
نوش دارو بعد مرگ _ توبه همیشه کارساز نیست_ داشته‌های کوچک اما بزرگ _ نقش زن در زندگی_ عشق هرگز نمی‌میرد _ انتقام و خیلی نکات کلیدی دیگر
Samane Ahary
۱۳۹۷/۰۳/۱۷
واقعا عالی بود هم کتاب و هم گوینده کتاب.
استاد خالد حسینی به قدری با جزییات درد، غم، اندوه، جنگ و مظلومیت زن‌ها را توصیف کرده که دل هر شنونده و یا خواننده‌ی این اثر را به درد می‌اورد. بهترین قسمت کتاب به نظر بنده فصل‌های اخر بود و این شعر حضرت حافظ:
یوسف گم گشته باز اید به کنعان غم مخور
کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند
چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور
سپیده کریمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
داستانی گیرا با صحنه‌های غیرقابل پیش‌بینی، توصیف‌های دقیق و واقعی و بجا، اشراف بر وضعیت سیاسی و اجتماعی افغانستان و قلمی زیبا و دوست‌داشتنی از ویژکی‌های بارز کتاب هزار خورشید تابان است. خاد حسینی به دنیا آمده تا نویسنده باشد.
خوانش داستان بسیار عالی است و انتخاب موسیقی هم بسیار تاثیرگذار است. البته ترجمه کتاب هم عالی است و به هیچ وجه رنگ و بوی ترجمه ندارد.
گوش کردن داستان را با صدا و اجرای زیبای آقای عمرانی حتما توصیه می‌کنم.
فریبا پورغلام
۱۴۰۲/۰۹/۰۹
فقط یک جمله اینچا خاورمیانه ست جای که به جای خدا بر منبر می‌روند حکم می‌دهند مجازات می‌کنند دنیا را جهنم می‌کنند وعده بهشت خود حاضر نیستند به آن برند را به ملت‌ها می‌دهند آن وقت به زور شلاق سرکوب خرافات جهل را با چماق در مغز‌ها جای می‌دهند تا خود شان در بهشت دنیا حکومت کنند جای تاسف دارد کشوری که زنان آگاه ودانا داشته باشد برای ازدای جنگ جور بدنیا می‌آورند نه برده زنان آزاد فرزندانی آزاد و دانا و جامعه سالم میسازنند
Zahra Zafar
۱۴۰۱/۰۶/۱۸
داستان کتاب جذاب و تکان دهنده بود. داستان زندگی دو زن افغان و در کل مشکلات زنان در جامعه افغانستان. جنگ، نفرت، خودخواهی، خون و خونریزی و زن بودن در یک جامعه زن ستیز از خصوصیات اصلی این کتاب هستند که توسط خالد حسینی به زیبایی به تصویر کشیده شده‌اند.
در کل داستان با اینکه بسیار ناراحت کننده است ولی به دلیل جذابیت آن و همچنین گویندگی آقای عمرانی که بسیار لحن گیرایی داشتند اصلا دوست ندارید کتاب را رها کنید.
آنیتا ارزانی
۱۳۹۹/۰۳/۲۹
از شهرم ب سمت تهران میرفتم ک با اولین کتاب صوتیه عمرم آشنا شدم، قبلا علاقه ب خوندن داشتم تا شنیدن، ولی اون روز حتی برا خوردن و آشامیدن هم از اتوبوس پیاده نشدم، لحظه‌های داستان با مناظر سفر گره خورد و در ذهن من صاحب منزل شد. موضوع گیرا بود و گوینده هم عالی، ب مقصد ک رسیدم حس تنهایی در سفر رو نداشتم، از اون روز کتابراه همسفر همیشگی منه.‌ی عادت نیست‌ی دلبستگیه. متشکرم ک همراه اوقات خوشم هستید.
زهره خرازی
۱۳۹۷/۰۲/۱۸
وای از زمانی که کتابو دست بگیری دیگه نمیتونی پایین بذاری باهاش گریه میکنی وحشت میکنی هیجانزده میشوی مایوس میشوی خوشحال میشوی کلا با این کتاب زندگی میکنی. من نسخه صوتی را گوش دادم که صدای راوی رضا عمرانی فوق العاده بود. ترجمه عالی بود. و در واقع میشه یجوری کتاب را رمان تاریخی دونست چون در این داستان با تاریخ افغانستان آشنا میشی. من لذت بردم. سپاس
fariba sh
۱۳۹۷/۰۱/۲۱
سلام. این کتاب بسیار زیبا و جذاب نوشته شده. واقعا تکاندهنده بود و خواندن یا شنیدن آن را به همه توصیه میکنم. واقعا جمع بندی تاریخ اخیر افغانستان در یک رمان برای من که همه بازه زمانی کتاب را زندگی کرده‌ام هم جالب است و تازه میفهمم مردم افغانستان چگونه قربانی جهل در درجه اول و قدرتهای زیاده خواه در درجه دوم شدند و این داستان هنوز هم ادامه دارد. برای بازماندگان و ملت افغانیتان از خداوند بزرگ صلح و بصیرت آرزو میکنم.
زبیر سعیدی
۱۴۰۰/۰۴/۱۷
کتاب خوبیه، اما شاهکار و بدون ایراد نیست. حتی اواسط رمان تعجب کردم که چطور این رمان رو همان نویسنده بادبادک باز نوشته؟ تو اینترنت سرچ کردم ببینم این رمان رو قبل بادبادک باز نوشته یا بعد از آن، که در کمال تعجب دیدم بعد بادبادک باز نوشته. کتاب هزار خورشید تابان به نسبت بادبادک باز افت بسیار شدیدی داشت. کتاب بادبادک باز شاهکار ادبی بود بهترین رمان از بین تمام رمانهایی که در عمرم خوانده بودم.
ملیکا شفیع پور
۱۴۰۳/۰۵/۱۶
کتاب خیلی تاثیر گذاری بود با خودم فکر می کنم آیا بدبخت تر از مریم هم در این عالم وجود داشته؟ هرچی جلوتر می رفت داستان دارک تر و تلخ تر می شد ظلمی که به زن ها شده و میشه و خواهد شد کاش افغانستان همچنان مثل آخرای کتاب، رو به پیشرفت می موند و دوباره اسیر طالبان نمی شدخلاصه که این کتاب قلبمو درد آورد و ممنونم از خالد حسینی و آقای عمرانی بابت خلق این اثر خاص.
حسن قلیزاده
۱۴۰۳/۰۳/۱۸
اولین کتابی که از خالد حسینی خوندم، بادبادک باز بود، واقعا مسحور فن بیان و قدرت قلمِ این نویسنده افغان شدم. این موضوع موجب شد دنبالش کنم. ندای کوهستانشو خوندم لذت بردم، اما بنظرم بادبادک باز قوی تر و برجسته تر بود... تا اینکه هزار خورشید تابان رو خوندم و........ نگم براتون.... محشر بود، معرکه بود،، الان واقعا نمیتونم بگم بادبادک باز و هزار خورشید تابان، کدوم بهترین اثر خالد حسینیه.
م معطر
۱۳۹۹/۰۵/۲۱
عااااااالی بود. یکی از بهترین رمان‌هایی بود که شنیدم. صدای آقای عمرانی که معرکه هست. با شنیدن این کتاب خودمو تو افغانستان حس کردم، و همراه با مریم و لیلا شادی کردم و گریستم.
از تمام کتابهای صوتی ماه آوا راضی هستم و از زحمات دست اندرکاران ماه آوا بخصوص خانم راضیه هاشمی تشکر میکنم. 🙏
ممنون کتابراه که این اثر زیبارو دراختیار ما قرار دادی❤️❤️
کیمیا سلیمانى
۱۳۹۸/۰۴/۱۷
یکى از اثر تلخ‌ترین و زیبا‌ترین کتاب هایى که منو هر لحظه با خودش کشید و احساسش کردم... به نظرم راوى خوب هم بى تاثیر نبوده و لذت شنیدن این روایت زیبا رو چند برابر کرده. أکیداً توصیه میکنم این کتاب رو بد نیست گاهى بشینیم و بشنویم که چه به روز خودمون و آدما اومده از جهل از عقب ماندگى و روح انسان چطور به زوال میره ولى باز خودش رو راهشو پیدا میکنه...
سمیرا کرمی
۱۳۹۶/۱۲/۲۵
کتاب‌های خالدحسبنی یه چیزه دیگه‌ی 👌👌👌
من بت کتاباس واقعا گریه می‌کنم مخصوصا کتاب بادبادک باز، به نطرم همه باید کتاباشو بخونن، اونم یه نویسنده‌ی افغان با اینکه ایرانیم ولی به خالد افتخار می‌کنم باعث شده دید خیلیا به خاور میانه عوض بشه 🙏🙏🙏توصیه‌ی اکید ذارم خوندن کتاباشو از دست ندید و تشکر از کتابراه که اینقدر کتابای خوب معرفی میکنه
داود پقه
۱۴۰۰/۰۲/۱۹
عالی بود.. نمیدونم چرا از این مدل کتابها بیشتر خوشم میاد. مثلا جنایت و مکافات دوست داشتم و ملت عشق و ۱۰۰ سال تنهایی و آواز خرچنگها و کلیدر دوست داشتم ولی خزان خودکامه ویا کیمیاگر که همه میگن عالیه من نتونستم لذت ببرم... از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنن آیا سلیقه من اینطوره یا اینکه هنوز به اون درجه نرسیدم که با کیمیاگر حال کنم؟
سارا خورشیدی
۱۳۹۹/۰۷/۱۷
کتاب بسیار قشنگی بود البته من بادبادک باز و بیستر دوست داشتم اما این کتاب هم به زیبایی زندگی دو زن افغان و در دوران جنگ شرح داده نویسنده شخصیت پردازی بسیار خوبی تو داستانهاش داره جوری که وقتی با قصه پیش میری تمام زوایای شخصیتی نقش‌های قصه رو میشناسی صدای راوی عالی و پر از احساس بود، دوست دارم بقیه کتابهای این نویسنده هم بخونم
معصومه منصوری
۱۳۹۷/۰۳/۲۴
خیلی کتاب خوب و ارزشمندیه. یه رمان تاریخی. نثر و ترجمه خیلی قوی که با صدای بسیار دلنشینی هم ضبط شده..
شوکه شدم از فهمیدن اونهمه بلایی که سر افغان‌ها اومده.. تو روزایی از کودکیمون که اونهمه نسبت به مهاجر‌های افغان جبهه میگرفتم هرگز فکرشم نمیکردم تو کشورشون چه جنگ و جهنمی بوده.. باعث شد که به شدت احساس پشیمونی و همدردی کنم..
نسترن رستمی
۱۳۹۷/۰۲/۲۶
خیلی غمگین و دردناک بود. داستان سیه روزی زنان افغان. وقتی رشید رو میدیدم کمتر از طالبان و وحشی گریهاشون بدم اومد. وقتی کسی در خونه خودش شکنجه میشه دیگه چه فرقی میکنه طالبان کشورش رو اشغال کنند و مردم رو آزار بدند یا نه. امیدوارم هیچ زنی به سرنوشت مریم و لیلا گرفتار نشه و نسل مردانی چون رشید از روی زمین از بین بره.
📚هستی لک 📚
۱۴۰۲/۱۲/۱۷
خلاصه بگم فوق العاده کمی بیشتر بگم همه‌ی کتاب‌های خالد حسینی محشر و عالی هستند بادبادک باز، هزار خورشید تابان، دعای دریا، ندای کوهستان هر کدام زیبایی خاص خودش رو داره و اگر می‌خواهید خاطره خوبی از رمان در ذهن داشته باشید از رمان‌های خالد حسینی غافل نشوید
وهاب شمس
۱۴۰۲/۰۸/۰۹
درست عین کتاب بادبادک باز یک پلان از جنگ و مهاجرت و بازمانده‌های و امید و ناامیدی‌های سرنوشت مردم افغانستان که اینبار خالد حسینی اینبار با قدرت موسیقیایی نویسندگی‌اش به عمق زندگی دو زن رفته است و بیم و امید را به زیبایی به نگارش درآورده است و با صدای زیبای گوینده حس حال این کتاب را دو چندان کرده است
شیوا رضوی
۱۴۰۱/۱۲/۱۲
خالد حسینی یکی از بهترین نویسندگان است
من از خوندن کتابهاشون لذت میبرم
بادبادک باز جز شاهکارهاشون عمق فاجعه اشغال افغانستان هم دوران غم انگیزی رو داشته وهمچنان هم ادامه داره. تاتر هزاران خورشید هم در امریکا به نمایش گذاشته شده
خود کتاب در کنار صدای آقای سامی هر دو با هم بی نظیرن از گوش دادنش لذت میبرم
عبدالواحد نورزیی
۱۳۹۷/۰۲/۱۱
من کتابهای زیادی خونده‌ام ولی این کتاب (هزار خورشید تابان) خیلی داستانش عالیه، حرف نداره خالد حسینی نویسنده خیلی خوبی است
از کتابراه هم ممنون بابت عیدی این کتاب. من خودم افغانی‌ام بیشتر این رنج‌ها رو از دهان این و آن شنیده ام
مرضیه زاهدی
۱۴۰۱/۱۱/۱۳
این کتاب و کتاب بادبادک باز رو صوتی گوش کردم و فوق العاده بودن، وقتی سرگذشت زندگی مردم افغان رو شنیدم فهمیدم چقدر زندگیشان سخت بوده و هست. هزار خورشید تابان ناعدالتی‌هایی که بر زنان وارد شده را نشان میدهد و بسیار غم انگیز است. خواندن و گوش کردن این کتاب را به همه دوستداران کتاب پیشنهاد میکنم.
مهسا رضایی
۱۳۹۷/۰۲/۰۹
ب جرات میتونم بگم یکی از بهترین کتابهایی است ک در عمرم خوندم.
این کتاب نه تنها داستان دو زن از دو نسل پیاپی در افغانستان را روایت میکند بلکه روایتگر تاریخ یک ملت نیز هست.
این داستان شما را ب تامل بیشتر در زندگی مردمانی وامیدارد ک سالیان سال در کنارشان زیسته و نادیده گرفته ایمشان.
سپیده کلانتری
۱۴۰۲/۰۱/۲۰
بسیارعالی بود نویسنده باتوضیح جزییات کاملا درک زمان ومکانوحس شخصیت هارو امکانپذیرمیکرد وهمچنین با تاریخ افغانستان وپاکستان اشنامیشدی وگوینده هم بازیر وبم کردن صوتشان حس رو بهتر منتقل می‌کردند واین ظلم به زنان بسیارعالی لمس میشد
تشکرمیکنم برای وقت وزحمتی که متقبل شدید
T. Sedaghat
۱۴۰۱/۱۰/۱۶
داستان بسیار تلخی بود. هر چند نویسنده سعی کرده بود پایان شیرینی داشته باشد ولی جبران تلخی که در روح خواننده باقی می‌گذارد را نمی‌کند. به طور کلی من بادبادک باز را خیلی بیشتر پسندیدم. به نظرم بادبادک باز به حق شاهکار این نویسنده است. در ضمن خوانش آقای عمرانی عالی بود.
ایلار نامی
۱۴۰۰/۱۲/۲۹
بی نظیر و وصف ناشدنی و حیرت انگیز. نشان دهنده اینکه چقدر جامعه دینی میتواند زندگی یک زن را به سوگ بنشاند، در واقع اون زنده است اما مرده و نمیتواند زندگی کند. در لحظه به لحظه این کتاب میشه زندگی کرد معرکس در عین غم زدگیش. هر زنی باید بخونه این کتابو الزامیه دلبخواهی نیست
Melika Mansoorian
۱۳۹۹/۰۵/۰۸
معرکه بود تا آخرین لحظه نمیتونستم چشم رو هم بذارم چقدر اطلاعات درمورد افغانستان دونستم چقدر گریه کردم خوشحال شدم وحشتزده شدم غم زده شدم زن بودن خیلی سخته خیلی چیزا فهمیدمو یاد گرفتم خیلی گویندگی هم فرا تر از عالی بود ممنونم کتابراه
Moein Forqani
۱۳۹۷/۰۲/۱۴
عالی بود
این کتاب راجع به داستان بعضی شخصیت‌های متفاوت در افغانستان است که از لحاظ نوشتاری و فن نگارش عالی هست، خلاقانه و منطبق با واقعیت، متن منسجم و شاخه‌های بی‌ربط خیلی کم پیدا میشود.
برای کسایی که دوست دارن نویسنده‌ی ماهری بشوند پیشنهاد خیلی خوبی هست.
در کل عالی هست.
مسعود استادی سفیدان
۱۳۹۷/۰۲/۱۲
عاااااالی بود تاریخ افغانستان پر از غصه است به کسانی که به افغانی‌ها دید بدی دارن پیشنهاد مطالعه این کتاب رو میکنم و اینکه خودشون رو جای اونا بزارن و بعد قضاوت کنن
Saeede
۱۳۹۷/۰۱/۰۹
خیلی دوست داشتم این کتابو بخونم. ممنون از کتابراه به خاطر این عیدی دلچسب.
م ,ر
۱۴۰۲/۱۱/۲۶
واقعا قلم این نویسنده عااالیه این دومین کتابی هست که ازش خواندم و بینظیر بود از همون اولین کتاب بادبادک باز که خواندم طرفدار خالد حسینی شدم، کتاب به من دید جدیدی نسبت به زندگی زنان افغانستان داد، اسم آهنگی که آخر گذاشتن چیه و از کدام خواننده افغان هست؟؟
سعید خراسانی
۱۴۰۲/۰۳/۱۲
عالی همچون کتاب بادبادک باز این نویسنده، افتخار ادبیات افغانستان است، مصائب فرنگ و سنتهای پوسیده قدیمی ک بیشتر از همه به زنان ظلم میشده است. در قسمتهایی از کتاب حال و هوای کتاب بامداد خمار را حس میکردم، جناب عمرانی هم مثل همیشه عالی م بی نظیر بودن
ارام ا
۱۳۹۹/۰۱/۱۴
داستانی بسیار زیبا، تاثیر گذار و تاثرانگیز که اطلاعات مفیدی در مورد اتفاقات تاریخی معاصر افغانستان میده. بلاهایی که بخاطر جنگهای مختلف و مشکلات فرهنگی و اعتقادی سر مردم افغانستان و بخصوص زنها اومده خیلی ناراحت کننده س
Azi Damghani
۱۳۹۷/۰۶/۰۸
اول مرسی از آقای خالد حسینی که این کتابو نوشت. دوم مرسی از کتابراه که این کتابو صوتی در اختیارمون قرارداد. سوم مرسی از آقای رضا عمرانی.... که باعث شد با صدای جذابش من صدای هیچ خواننده دیگه‌ای به گوشم قشنگ نباشه! اخه چقدر خوبید شما!
معصومه نجات زاده
۱۳۹۷/۰۱/۱۸
فقط میتونم بگم عالی بود و عالی بود براش کمه، هرکسی باید خودش بخونه و بشنوه تا بدونه چی میگم، ممنون از کتابراه و استاد بزرگ خالد حسینی
Andeso
۱۴۰۱/۰۸/۲۷
چه میتوان گفت از این همه گیرایی و فراز و فرود قلم خوب آقای خالد حسینی خدا قوت لذت بردم واقعا از این نوشته و خوانش بی نظیر جناب عمرانی بارها گریه کردم شکستم و شاد شدم بی نظیر بود کاش فرصتی برای همه آدم‌ها باشه سپاس کتاب راه عزیز 💫🙏
کوثر امیری
۱۳۹۸/۰۷/۲۵
من با این کتاب ساعت‌ها گریه کردم...
مگه آدم از یه رمان چی میخواد؟جز اینکه احساسات درونیتو بهم بریزه؟
اوج موفقیت یه رمان اینه که تو رو وادار کنه با صدای بلند گریه کنی یا بخندی
توصیه میکنم بخونید
احمد زاهری
۱۳۹۷/۰۲/۲۳
با سلام و تشکر از زحمات عزیزانی که در این امر دست اندر کار هستند
صدای دلنشین و زیبایی بود. کتاب سراسر غم و اندوه بود و نکته جالب این بود که تاریخ افغانستان را در قالب این رمان مطلع می‌شوید.
Asra Lavin
۱۴۰۳/۰۸/۱۰
دلنشین و متاثرکننده
امید بخش در عین دوری از رویاپردازی‌های غیرحقیقی
شاید برای اولین بار در رابطه با افغانستان و جنگ حسی فراتر از همدردی را تجربه کردم.
با این کتاب می‌توان جنگ و درد‌های مردم افغانستان را زندگی کرد.
مجتبی اسلامی
۱۳۹۹/۰۶/۰۵
باتشکر فراوان از هنرمندان مجموعه کتابراه. باخوندن این کتاب هرانسانی خود را درلحظه لحظه داستان فرض میکند. داستانی پر از فراض ونشیب یک جامعه در تحولات سیاسی و اجتماعی. واقعاً زیبا وگویندگی قوی وداستانی جذاب.
1 2 3 4 >>