نقد، بررسی و نظرات کتاب سفر به ولایت عزرائیل - جلال آل احمد

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
Ahmad
۱۴۰۳/۰۵/۲۰
با سلام متاسفانه این کتاب اصلا به نظر من جالب نبود و به کسی توصیه نمی کنم که این کتاب را بخواند. ابتدا این که کتاب دارای مقدمه بسیار طولانی و خسته کننده ای است که من چند صفحه اول آن را خواندم و حوصله ام سر رفت و اصلا نفهمیدم که این مطالب برای چه چیزی عنوان شده است. بعد به خاطر همین مقدمه حوصله سربر شروع کتاب اصلا معلوم نبود که کی می خواهد داستان شروع شود. بالاخره با کلی آب و تاب اضافه رفتم سراغ داستان و در آن جا هم انگار چیز مهمی برای گفتن وجود نداشت. باز هم توضیحات اضافه و حوصله سربر و این قدر مطالب بی ربط و اضافه وجود داشت که اصلا متوجه حرف های نویسنده نمی شوم و بیشتر باعث سردرگمی و اعصاب خورد شدن می شد. من احساس کردم که نویسنده مدام می خواهد اطلاعات بدهد و بدون توضیح و این که این مطالب چه ربطی به ماجرا دارد. در کل داستان من یک یا دو جا بیشتر از سفر او که در باره سفرش نوشته بود هیچ چیز خاصی ندیدم و اعتقاد دارم که اگر نویسنده به سفر هم نمی رفت باز هم می توانست همین مطالب را بنویسد. بیشتر مطالب فقط یک سفسطه بود و بمباران اطلاعاتی که خواننده باید اطلاعات بسیار زیادی داشته باشد تا بتواند مفهوم عبارت ها و جملاتی که نویسنده بیان می کند بفهمد. در هر صورت من دیگر نتوانستم ادامه داستان را بخوانم و همین طور ورق زدم تا شاید این متن ها تمام شود و بالاخره یک چیزی از سفرش بخوانم به جز یک بازدید و دیدن یک تئاتر و یک کم صحبت با معلم مدرسه دیگر چیزی از سفر ندیدم و به نظرم جالب نیامد ودیگر تاآخر داستان رافقط ورق زدم که ببینم مطلب دیگری درباره سفر دارد یانه و تا آخر هم مطلب مفیدی پیدا نکردم و بعد هم پاورقی هاکه معلوم نبود که به کدام قسمت داستان مربوط بودند در مجموع کتاب خوبی نیست و توصیه نمی کنم
اکرم سعیدی
۱۴۰۱/۰۴/۱۶
دادن امتیاز ۳ از ۵ به معنی کمی ارزش این کتاب و نویسنده‌اش نیست بلکه علت سردر گمی‌ای است که بد بودن چاپ وادیت آن باعث آن میشه. به این شکل که در تمام نوشتار پانویس‌ها با همان فونت و همان سایز مطالب اصلی و درست در وسط جملات و نه در پایین صفحه یا در پرانتزها، درست مثل یک مزاحم بزرگ که مانع دیدن مطلب اصلی میشوند، جا خوش کرده‌اند. ضمن اینکه حدود ۹۰ صفحه مطلب فقط به درد پژوهشگران و محققان میخورد و هیچ راهی برای پرش از روی آن‌ها وجود نداره وباید خواند ویا دونه دونه ورق زد تا به نوشته اصلی رسید. چه بهتر بود که فهرستی قرار داده شود که با لمس هر بخش به همان بخش دلخواه بتونیم برسیم. یعنی اینقدر این کار سخته؟ عاجزانه خواهش میکنم این اشکالات را نه تنها در این کتاب بلکه در همه کتب رفع کنید.
کاربر Z
۱۳۹۴/۰۸/۱۳
این نوشته‌ای که به عنوان معرفی کتاب آمده، خیلی یک جانبه است، فردید و آل احمد و حتی هایدگر، را نمی‌توان یهودی ستیز دانست، خیلی کج سلیقه گی است این متن. بله، این سه نفر از یهودیت به عنوان قوم برگزیده تقدیس نکرده‌اند و حتما هم به همین جرم یهودستیز هستند!
آل احمد در این کتاب بیشتر از رژیم‌های قرون وسطی اعراب انتقاد می‌کند، هم در اینجا و هم در «خسی در میقات»، چیزی را که امروز بیشتر از همیشه شاهدش هستیم فردید و آل احمد آن روز بارها گفتند، بزرگی کارشان اصلا به همین است.
ایمان محمدی
۱۴۰۳/۰۳/۲۲
این کتاب یکی از آثار ارزشمند جلال آل احمد نویسنده بسیار مشهور و توانا هست که در مورد سفر به اسرائیل بعنوان یکی از سفرهایی که ایشان در طول عمر خود داشته، نوشته شده و آنچه را که در طول دوران این سفر و اقامت در آن جا بر ایشان گذشته، بصورت خاطره نویسی، ذکر کرده. جلال آل احمد سفرهای زیادی به کشور‌های مختلف در طول عمر خود داشته که برای آن‌ها سفرنامه‌های نوشته و این کتاب یکی از آن نمونه هاست که همچون دیگر آثار ارزشمند ایشان ارزش خواندن دارد و قابل توصیه به عزیزان علاقمند به کتابخوانی است
پیام پژمان
۱۳۹۶/۰۸/۲۱
کتاب نشان دهنده کمونیست و چپ وخائن بودن جلال آل عمر هست... این نظرات را از دید وبازدید با اعراب طرفدار شوروی کسب نموده است. ایران ستیزی در آن موج میزند.. جنگ اعراب وهابی با یهود که هردو وحشی هستند ربطی به شیعیان ایران نداشته وندارد. در باره عزاداری امام حسین ع در کتاب دیگر جلال آل عمر جسارتهای عجیبی کرده است. در کتابهای این نویسنده چپ هرگز از تاریخ ومفاخر وشاهان ایران سخنی به نیکی یاد نمیشود. جنگ مسخره اعراب هم بعلت تکیه کردن به شوروی و کمونیستها به شکست انجامید. و جلال آل عمر هم درست مانند اعراب وهابی یک مزدور شوروی بود.
مرتضی ظهیری
۱۴۰۳/۰۱/۰۶
نظر به اینکه خیلی از دوستان بنا به دلایلی کتاب به مزاج اونها خوش نیامده، باید بگم که یه کتاب عالی هست فقط یکم درک و فهم میخواد نه روخوانی کردن (((اونایی که آمدن به استاد توهین و.. کردند تو کتاب‌هایی که میخوانند تجدید نظر کنند))) ما که در حد توان خودمون فهمیدیم کتاب خوبیه و درسته یه اشکالاتی داره و نیاز به اصلاح داره، ولی کلا سفر رو خوب بیان کرده.
F.S.H
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
سلام، من واقعا با اینکه سواد ادبیات دارم اما از نثر جلال آل احمد سر در نمی‌آورم، حتی کتاب‌هایی را که ایشان ترجمه کردند به کسی توصیه نمیکنم، من برای ایشان ارزش بسیار زیادی قائلم وهمیشه و همه جا اسم ایشان را در محافل ادبی می‌آورم، اما باید به جرأت بگویم که فهمیدن متون ایشان خیلی سخته. اما نوشته و توصیف ایشان بی طرفانه وبسیار عالی است.
حسن ابیاری
۱۳۹۴/۰۹/۱۲
نظرات وعقایدجلال ال احمد، درزمان طاغوت بسیار شجاعانه وروشنگرانه بودواین درزمانی بودکه اسراییل بارژیم شاه روابط خوبی داشت.
محمد مهدی کشاورز
۱۴۰۱/۰۲/۰۳
نگاهی عمیق به وقایع جنگ جهانی دوم منجر به فروپاشی امپراطوری عثمانی و تشکیل ولایت اسرائیل توسط انگلیس در سال ۱۹۴۸ م و حوادث پس از آن از زبان نویسنده قهار و چیره دست جلال آل احمد در سفری به فلسطین اشغالی با همسرش داشته است.
mahi d
۱۴۰۰/۱۲/۲۸
جلال نویسنده و روشنفکر باهوش و با درایت با شناخت خوب مسایل زمان خودش بوده و کلیه آثارش خوب است اما ایکاش مطالب حاشیه‌ای غیر نویسنده بیان نمی‌شد (چون سردرگمی ایجاد میکند) و مطالب کتاب در قالبی شبیه اثر نویسنده نوشته میشد.
یحیی خ
۱۳۹۷/۱۲/۲۹
خیلی از نظرات کاملا مشخصه که دوستان اصلا کتاب رو نخونده فقط نظر دادند اونهم به خاطر سیستم امتیازدهی کتابراه است به نظرم باید برای این مساله چاره‌ای انذیشید خصوصا در مورد کتابهای رایگان این مسئله کاملا صادق است
Sepid Mmm
۱۴۰۱/۰۶/۱۹
بی شک کتاب‌ها و نگاره‌های جلال آل احمد آثار شگرفی هستند بهترین آن را در بچه مردم دیده‌ام کتاب خوبی بود و برای کسانی که به داستان‌های کوتاه و نوشته‌های آقای آل احمد علاقه دارند مناسب است
mehrdad 13
۱۳۹۸/۰۸/۱۳
توی این کتاب استاد بیطرفانه اسرائیل رو توصیف میکنه. و میگه ک کم کم منطقه اسرائیل نشین به اجاره و مالکیت اونها درمیاد. با سواد سیاسی ک مطالعه بشه متوجه میشیم ک اسرائیل چیزی جز حقش رو نخواسته بعد از سالها
javad delikhoon
۱۳۹۶/۱۰/۲۹
از جمله کتاب‌های سنگین و سیاسی جلال هست در مورد اسرائیل و سفرش به اونجا که اصلا حالت داستان نداره و شما اگه به علوم سیاسی علاقه دارید باید مطالعش کنید.
لیاا نبخبن
۱۳۹۴/۱۰/۰۹
از صمیم قلب ارزوی ازادی این سرزمین مقدس را از درگاه ایزد منان خواستارم با تشکر فراوان از زحمات شما عزیزان
مژگان یاهو
۱۳۹۴/۰۵/۳۱
باسلام، میشه کسى کمکم کنه، من هیچ کجا دگمه اى رو پیدانمیکنم که بتونم دانلود کنم، میشه راهنمائیم کنین؟ ممنون میشم!
کتابراه:
کاربر گرامی بر روی افزودن به کتابخانه کلیک کنید.
محمد مهدی کشوری
۱۴۰۳/۰۱/۰۹
به عنوان خواندن یک سفرنامه قدیمی هالی از لطف نبود اما چیزی برای یادگیری وجود نداشت بجز این که نظر نویسنده در آن دوران در باره آن سرزمین چه بوده است
Reza Behnoudi Far
۱۳۹۸/۰۵/۰۴
در حد کتاب نیست که کتابش کردن، یه گزارش چند صفحه‌ای از سفر به اسرائیل که هفتاد هشتاد صفحه مقدمه و ضمائم بهش اضافه کردن تا بشه کتاب.
محمدرضا شمس اشکذری
۱۳۹۷/۰۱/۱۳
به نظرم کتاب‌های جلال آل احمد اگر به سمت مسایل سیاسی بره، واقعا خوندنش خیلی سخته.
به شخصه فکر می‌کنم کتاب داستان‌های جلال خوش خوان تره.
مرضیه رخش
۱۳۹۶/۱۲/۰۲
با توجه به موقعیت اجتماعی و سیاسی که این کتاب تحریر شده است، نگاه هوشمندانه و بیطرفانه جلال آل احمد، همچنین شجاعتش ستودنیست.
قاسم محمدی
۱۴۰۰/۱۱/۰۷
سلام، من با مطالعه بخشی از کتاب جناب جلال آل احمد از یک ناملایمات روزگار خویش میگوید و داستان سفرهایش که درددلی به همراه دارد.
Mehdi Tamadon Rastegar
۱۳۹۶/۰۴/۲۹
عالی همه کتاب‌های جلال آل احمد از جمله این کتاب زیبا است.
جواد جوادی
۱۳۹۴/۰۸/۱۱
برای دانلود افزودن کتاب رو که بزنی بعد در لیست کتب شما همان بدون دانلود ظاهر میشه بعد روش که بری شروع به دانلود میکند
هاشم یزدانی
۱۳۹۴/۰۸/۱۱
باسلام وعرض خسته نباشی به خاطر زحماتی که میکشید میخواستم بگم اگه میشه کتب دانشگاهی رو هم اضافه کنید مخصوصا رشته حقوقا
نوید پاغنده
۱۴۰۲/۰۷/۲۴
همه کار‌های جلال ال احمر جذاب است این هم نیاز به کمی کار بیشتر خصوصا در زمینه‌های نفوذ‌های سیاسی اجتماعیه اسرائیل داشت
یحیی خ
۱۳۹۸/۰۱/۰۶
من کتاب رو خوندم بیشتر شبیه گزارش است تا سفرنامه، من خسی در میقات رو بیشتر پسندیدم
الهام ابوفاضلی
۱۳۹۴/۰۳/۰۴
من چیز زیادی دستگیرم نشد، خیلی مسایل رو باید دونست تا فهمید کتاب چی میگه
مینا حمیداوی
۱۴۰۲/۰۶/۱۱
عجب معرفیِ بی طرف و منصفی، حداقل فرصت بدید مردم خودتون مطالعه کنن، چیزی رو تلقین نکنید
Neda Zma
۱۳۹۸/۰۸/۲۶
بیشتر شبیه گزارش یا یادداشت اتفاقات میمونه تا کتاب، سخته درکش
یحیی خ
۱۳۹۷/۰۹/۰۱
به نسبت گتاب‌های دیگه جلال خیلی روان نیست ولی نگاه بدون تعصبش قشنگه
رویا
۱۴۰۲/۰۷/۱۵
زیاد خوشم نیومد و نه خود داستان و نه موضوعش هیچ جذابیتی برام نداشت
Emilia Jackson
۱۴۰۱/۰۶/۲۹
در کل ارزش خواندن رو داشت حتی برای اطلاعات و باید به نگرش نویسنده احترام گذاشته
صادق مقیسه
۱۴۰۰/۰۲/۲۳
کتاب خوبی بود مطالبش جالب بود مشاهدات خوبی داشت اطلاعات خوبی بود
مریم رضایی
۱۴۰۰/۰۱/۳۱
جنبه داستانی ندارد و برای فهمیدن آن نیاز به فکر قوی هست من نپسندیدم
Mohammad Bagheri
۱۳۹۹/۰۹/۱۰
فهمیدن محتوای کلام جلال آل احمد نیاز به کمی تفکر داره.
کتاب خوب ولی ناقص بود.
vahid rezaei
۱۳۹۷/۰۱/۱۳
نظر دادن در مورد اثار استاد کار سختی است روحش شاد
زهره علیوردی
۱۳۹۶/۱۱/۲۱
قلم استاد جلال ال احمد در نوع خودش بی‌نظیره
ممنون از شما
روح الله اکبری
۱۳۹۴/۰۸/۱۲
سلام میشه کتاب دانشکده اقتصاد را هم علاوه کنید
فریبا ضیایی
۱۳۹۴/۰۸/۱۱
با سلام اگه ممکنه کتاب شعر فریدون مشیری هم اضافه کنید
مهدی غلامی منفرد
۱۳۹۳/۱۰/۲۴
عالی و بسیار ریزبینانه و فوق العاده است.
Esi Sori
۱۴۰۳/۰۲/۲۰
جلال جلال بود رحمت خداوند متعال بر او باد
حامد نظری
۱۴۰۳/۰۱/۰۶
زیبا و با اینکه مدت‌ها می‌گذرد مطالب تازگی دارند
Alireza taghi
۱۳۹۸/۰۳/۲۳
نمیشه در یک جمله توصیفش کرد
ناهید خانم
۱۳۹۷/۰۳/۲۹
چیزی نفهمیدم از سیاست چیزی نمیدونم
Amir Hossaini
۱۳۹۶/۱۲/۲۵
کاش زودتر میخوندمش، خیلی خوب بود
رضا شایان
۱۳۹۶/۱۲/۲۳
منم چیز زیادی از این کتاب دست گیرم نشد
احسان بهرامی
۱۳۹۶/۰۷/۱۹
عالی ممنون.
محمد جواد دین نما
۱۳۹۴/۰۸/۱۵
بسیار عالی. ممنون
مهدی احسانپور
۱۳۹۴/۰۸/۱۲
خیلی خوبه مرسی از شما
امیر ش
۱۳۹۴/۰۴/۲۲
خیلی عالی بود
1 2 >>