معرفی و دانلود کتاب سی کارآفرین - جلد 2
برای دانلود قانونی کتاب سی کارآفرین - جلد 2 و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب سی کارآفرین - جلد 2
گفتگوی صمیمانه دوطرفه ... نه مصاحبه فخرفروشانه یکطرفه
خواننده فرهیخته!
پروژه چاپ کتاب «سی کارآفرین(2)» در تاریخ 21 تیرماه 88 کلید خورد. بزرگترین مشکل ما بر سر این مهم، طبق معمول همیشه، اطلاع رسانی ناکافی فارغ التحصیلان از شرایط فعلی خود بود. به گونه ای که برخی از این عزیزان پس از اتمام تحصیل تاکنون ارتباطی با دانشگاه خود نداشتهاند! اگر از روند دیدارهای سالیانه دانش آموختگان در دانشگاههای دنیا با خبر باشید تصدیق میفرمایید که ما چقدر با دوستان دوران تحصیل خود بیگانهایم و از حال و روز یکدیگر بیخبریم. آیا به نظر نمیرسد که خود را بیش از حد معمول، درگیر کسب «نان» کردهایم و از زیباییهای معنوی زندگی فاصله گرفتهایم؟ این امر تقصیر هیچ کس و به دلیل وجود هیچ شرایطی نیست مگر غفلت خود ما از لطافتهای زندگی.
پس از تجربه چاپ سری اول کتاب «سی کارآفرین» و دریافت دیدگاههای مخاطبان، بر آن شدیم تا سری دوم این کتاب که اینک در پیشگاه شماست با تغییراتی چند، هم در ساختار صفحه آرایی و هم در محتوای کتاب فراهم آید. در این راستا، مهمترین تغییر در شیوه سؤال پرسیدن از اشخاص رخ داده است که در آن، قالب «گفتگو» بر قالب «مصاحبههای رایج» میچربد و در مجموع، تلاش شده است تا کاری نو عرضه شود و شما این تغییر را در شیوه سؤال پرسیدن ملاحظه میفرمایید. کوشیدهام تا ضمن رعایت حرمت و مقام هر کس در هنگام گفتگو، حال و هوای گپی دوستانه بر فضای مشترکمان حکمفرما باشد تا خواننده نیز خود را در روند بحث، حاضر بداند. بدین ترتیب در برخی موارد، شاهد سؤال و جوابهای کوتاه و پی در پی بودهایم که با مصاحبههای «عصا قورت داده» آشکارا و تعمداً در تضاد است. جالب است که این امر در چند مورد باعث اعتراض عزیزانی شد که توقع داشتند به جای گپی دوستانه شاهد یک متن خشک و رسمی و صد البته «نچسب» به شیوه مرسوم میبودند. چرا ما در برابر «تغییر» مقاومت میکنیم و انعطاف لازم برای پذیرش کارهای نو را نداریم؟ آیا این با روحیهای که از یک کارآفرین انتظار میرود، در تضاد نیست؟ شاید ما افراد را اشتباه انتخاب میکنیم!
در ویرایش متن گفتگوها از آخرین مصوبات فرهنگستان زبان و ادب فارسی استفاده شده است. بنابراین اگر مواردی به نظر میرسد که با نوشتههای رایج هماهنگی ندارد، ممکن است به دلیل تغییر این قواعد و عدم اطلاع خواننده از آخرین قوانین نگارشی باشد. شاید رعایت این مهم، در برخی جملات، به روانی جریان گفتگو آسیب رسانده باشد؛ ولی چه بهتر که با خود بیندیشیم ما با عادت کردن به شیوه نادرست اما در ظاهر، روانتر در نگهداشت زبان پالایش شده خود کوتاهی میورزیم.
به عنوان چند نمونه از ویرایش، موارد زیر آورده میشوند:
در بسیاری جاها که کلمه «من» به کار رفته بود با حذف آن و تغییر در ساختار جمله از رنگ و لعاب خودخواهی در جملهها کاسته شده است. در بسیاری موارد، ضمیر «ما» به جای «من» در صحبتها وجود داشت که ممکن بود حس مقابله را در خواننده برانگیزد و بنابراین حذف شده است.
غلطهای رایجی همچون «توسط» و «در رابطه با» با معادلهای فارسی آنها جایگزین شدهاند.
از کاربرد عبارات زائد و بیمحتوایی مانند «در واقع» و «در حقیقت» که نقش مثبتی در بار معنایی جمله ندارند تا جایی ک مقدور بوده، خودداری شده است.
قیدهای احساسی «هیچ»، «هرگز» و «همیشه» تا حد امکان حذف شدهاند.
بارها جملات بیان شده فاقد فعل بودند و ویراستار مجبور بوده است با تخیل خود حدس بزند که منظور گوینده چه بوده است؟ بنابراین ساختار بسیاری از جملات کتاب، بازنویسی شده است.
حرف اضافه «به» در همه جا جدا نوشته شده است. در کلماتی همچون «بروز» به جای «به روز» و یا «بنام» به جای «به نام» عدم اصلاح این موضوع سبب تغییر معنای جمله میشد.
کلمات عربی دوبخشی که به سنگین شدن غلظت جمله میانجامید تا جای ممکن با معادلهای فارسی جایگزین شدهاند. مانند عبارت روان «به ویژه» به جای معادل عربی آن: «علیالخصوص»
پس از پیاده سازی متن گفتگوها از فایل صوتی و تایپ متون دستنویس، همه شمتنها یک بار ویرایش ادبی شدند. این متون از طریق رایاپیک (e-mail) به تک تک افراد ارسال گردید. برخی دوستان نیز مرهمت فرموده، متن تایپ شده و البته ویراسته ما را تغییر داده، از آخرین ابتکارات فردی خود در نگارش فارسی بهرهمند ساختند! حال در نظر بگیرید که این رویداد، پس از چند ماه التماس کردن به ایشان برای بازگرداندن متن و دادن تأیید نهایی برای چاپ رخ میداد. بنابراین برخی از متون، به دلیل کمبود وقت در بازخوانی یک کتاب 300 صفحهای، با وجود نیاز به ویرایش دوباره، یک بار دیگر ویراسته نشدهاند.
فهرست مطالب کتاب
اسامی مصاحبه شدگان در کتاب «سی کارآفرین (2)»
همیشه دست به آچار بودم!
*قاسم آقابابایی علویجه
تنها به کارآموزی و کارورزی اکتفا نکنید!
*مسعود اسدنسب
باید بپذیریم که در نبود قانون کپیرایت، دزدی آزاد است!
*فرشید امیری
باید در 10 تا شاخه بروی تا بالاخره در یکی موفق شوی!
*محمود تبریزی
روشهای توسعه و تعالی انسان، بینهایت است!
*رکنالدین جوادی
آرامش درونم را با هیچ چیزی عوض نمیکنم!
*حسن حاجیان
فقط 5 درصد مشکلات صنعت ما تقصیر دانشگاه است!
*مصطفی خسروشاهلی
نباید مثل کیمیاگران قدیم از دنیا بروم!
*هوشنگ رستمیان
اهمیت «زمان» هنوز در ایران جا نیفتاده است!
*سعید زکایی
دنیای آینده، دنیای شبکههاست!
*سیدمحمد صاحبکار خراسانی
ره صد ساله را نمیشود یکشبه از راه درست رفت!
*سعید صادقپور وجدی
محترم شمردن سؤالات اصیل!
*سیدعلی صحاف
کارآفرین باید یک کاری را زودتر توسعه بدهد!
*احمد عطار
با روزی 8 ساعت کار، نمیتوان کارهای بزرگ را آغاز کرد!
*سیدمحمدباقر فاضلیان
بازار ایران بسیار بکر است!
*علی فروزان
ما به اشخاصی نیاز داریم که مسئلههای «خاص و مهم» را حل کنند!
*هادی فیوض
بدون اشتیاق، از شرایط سخت نمیتوان با موفقیت عبور کرد!
*علیرضا قاسمزاده
فضای سالم رقابتی که ایجاد شود، هر کسی سهم خودش را میبرد!
*غلامرضا کیانمهر
بازار ایران کشش صنایع پیشرفته را ندارد!
*فرید مبصر
باید ذهنهای قوی وارد رشته مدیریت شوند!
*علینقی مشایخی
لحظهای که کاملاً راضی باشید، میتوانید به راحتی بمیرید!
* کاوه مقدم تبریزی
تغییر پی در پی قوانین، خیلی مضر است!
*میرسعید میرهادیزاده
آدم موفق هر جا برود موفق است!
*داریوش ناصری
راه استفاده درست از زمان، کپیکردن است!
*محمد نظریزاده
لزومی ندارد کسی که سواد مهندسی ندارد مدرک مهندسی بگیرد!
*مصطفی نوروزیان
ما پیکان را به زور به مردم فروختهایم!
*سیروس وقایعنگار
اگر ایرانخودرو خصوصی بود الآن در دنیا، همسطح هیوندا بود!
*رضا ویسه
کاری را ایجاد میکنم که دیگران نیز برای من، کار کنند!
*هادی ویسی
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب سی کارآفرین - جلد 2 |
نویسنده | حسین مجدفر |
سال انتشار | ۱۳۸۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 552 |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای مصاحبه با شخصیتهای کارآفرین |