معرفی و دانلود کتاب تجارت ارز دیجیتال: موضوع شناسی فقهی، اخلاقی، سیستمی به همراه کارکرد رمز ارزهای بنیادین
برای دانلود قانونی کتاب تجارت ارز دیجیتال و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب تجارت ارز دیجیتال: موضوع شناسی فقهی، اخلاقی، سیستمی به همراه کارکرد رمز ارزهای بنیادین
طی سالهای اخیر اکثر مردم پول خود را به ارزهای دیجیتال تبدیل کردند و از این طریق ثروتهای هنگفتی را به دست آوردند. محمود محمدی ارمندی در کتاب تجارت ارز دیجیتال، علاوه بر اینکه شما را با اصطلاحات تخصصی این حوزه آشنا میکند، نکات و راهکارهای طلایی را ارائه میدهد که با به کارگیری آنها میتوانید در زمینهی ارزهای دیجیتال حرفهای شوید و به موفقیتهای مالی چشمگیری دست پیدا کنید.
دربارهی کتاب تجارت ارز دیجیتال:
به تدریج با گسترش ارتباطات و فضای مجازی تغییرات چشمگیری در زمینههای گوناگون به وجود آمده است: مراودات مالی در سطح جهان، از اصول نوین و تازهای پیروی میکنند که در تمام دنیا قابل اجرا و پیگیری هستند. تکنولوژیهای جدید میزان کارآمدی و بهرهروی را افزایش داده، هزینهها را کم و نقایص را برطرف نموده است.
رکن اول این نظام وجود اینترنتهای سیار است که بشر به وسیلهی آن میتواند در هر لحظه و در هر مکان به فضای مجازی دسترسی داشته باشد و در کسری از زمان از تمام اطلاعات و اخبار جهان آگاه شود. رکن دوم این نظام اینترنت اشیاء نام دارد، به این معنا که تمام ابزارها و لوازمی که در دست بشر امروز است هوشمند شدهاند؛ همین موضوع مقدمهای بر تحول کیفی زندگی بشر در تمام زمینههاست.
این تحول بزرگ منجر به بزرگترین اختراع بشر، یعنی شبکه بلاکچین شده است. در زمان حال، شاهد رشد لحظهای تکنولوژی هستیم و این گسترش قوانین جهان ماده را از اصول محدود به اصول بینهایت تغییر داده و زندگی بشر به سمت تمدنی جدید به نام عصر بینهایت سوق داده میشود. یکی از این تحولات که در حوزهی اقتصاد رخ داده است، پول مجازی نام دارد؛ پولی که امکان تقلب، تورم، تحریم و نظارت در آن وجود ندارد.
طی سالهای گذشته، ارزهای دیجیتال در میان سرمایهگذاران امروزی از محبوبیت بالایی برخوردار بوده است. از همان زمان تا به الان بحثهای بسیاری در زمینهی بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتال صورت گرفته و طرفداران اینگونه استدلال نمودهاند که آیندهی سرمایهگذاری کشور به آن وابسته است. از طرفی برخی دیگر بر این باورند که سرمایهگذاری از طریق ارزهای دیجیتال بسیار پر خطر هستند و امکان دارد بازدهی چندانی نداشته باشد. با تمام این تعاریف شکی نیست که توصیههای قدیمی دیگر منسوخ شدهاند و صرفا با داشتن شغل مناسب و پسانداز کردن نمیتوان به ثروتهای هنگفتی دست یافت.
گاهی اوقات با اکوسیستمهای دیجیتالی پیچیدهای مواجه میشوید، در این شرایط نباید از تلاش خود بکاهید، بلکه باید بر طبق یک فرآیند استراتژیک عمل نمایید تا به موفقیت برسید. پس اگر میخواهید در دنیای امروز پیشرفتهالی مالی شگرفی را تجربه کنید، حتما استراتژیها و توصیههای کتاب حاضر را مطالعه کنید.
نثر شیوا و سادهی این کتاب از جمله مواردی است که این اثر را از سایر آثار در این حوزه متمایز میسازد. پس از خواندن آخرین راهکاری که کتاب تجارت ارز دیجیتال در اختیار شما قرار داده، به یک امپراتور ارزهای دیجیتال تبدیل خواهید شد.
کتاب تجارت ارز دیجیتال برای چه کسانی مناسب است؟
اگر به دنبال راهنمایی جهت آشنایی با ارزهای دیجیتال هستید و قصد دارید سرمایهگذاری به شیوههای نوین را یاد بگیرید، این کتاب انتخاب مناسبی است. همچنین علاقهمندان به مباحث فقهی نیز از مطالعه کتاب تجارت ارز دیجیتال لذت خواهند برد.
در بخشی از کتاب تجارت ارز دیجیتال میخوانیم:
نرخ ارزهای دیجیتال بر اساس عرضه و تقاضا در صرافیهای ارزدیجیتال مشخص میشود. معمولاً قیمت ارزهای دیجیتال در صرافیهای مختلف، مقداری متفاوت است. دلیل این امر میزان عرضه و تقاضا در هر یک از صرافیهاست. اگر تقاضا برای ارزی وجود داشته باشد، قیمت آن ارز افزایش مییابد و اگر تقاضا کم باشد قیمت آن ارز کاهش پیدا میکند. معمولاً تفاوت قیمت ارزها در صرافیها زیاد نیست، چون در صورت کم بودن قیمت ارز در یک صرافی، کاربران زیادی برای خرید به آن جا هجوم میبرند و قیمت به سوی تعادل میرود.
برخی افراد به دنبال کسب سود از این موضوع هستند و ارزهایی با قیمت پایین خریداری میکنند و با قیمت بالاتر در صرافیهای دیگر به فروش میرسانند. از آن جایی که صرافیهای ارز دیجیتال، مکانی مجازی برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال هستند. نرخ و قیمت یک ارز دیجیتال توسط همین عرضه و تقاضا در صرافیها به دست میآید. بدیهی است هر چقدر تقاضای خرید یک ارز بیشتر باشد، قیمت آن نیز افزایش مییابد و بالعکس. البته عوامل مصنوعی دیگری هم میتواند در قیمتها تاثیرگذار باشند. صرافیهای ارز دیجیتال میتوانند از نظر امکانات و عملکرد با یکدیگر متفاوت باشند. در اکثر موارد، صرافیهای ارز دیجیتال، واسطهای برای خریداران و فروشندگان هستند. عملکرد آنها به اینگونه است که صرافی، وظیفه بهمرسانی سفارشات خرید و فروش را بین کاربران انجام میدهد و از هر معامله انجام شده، کمیسیون دریافت میکند. این نوع صرافیها، برای ارزهای پشتیبانی شده در سایتشان، کیف پول قرار میدهند تا کاربر بتواند ارزهای دیجیتال مختلف را به صرافی وارد، یا آن را برای معاملات بعدی ذخیره کند. البته نوع دیگری هم از صرافی ارزدیجیتال وجود دارد که کاربران با مالکان سایت خرید و فروش میکنند. این صرافیها اغلب محلی هستند و به کاربران کشور یا منطقه خاصی سرویس میدهند.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه: امروزه، حقایق جهان مادی و تکنولوژی، از خیالات انسانها جلوتر حرکت میکند
فصل اول: یادآوری (بررسی سؤالات تکراری)
فصل دوم: موضوعشناسی فقهی ارز دیجیتال [چکیده کلام مجتهدین و جمعبندی]
فصل سوم: کاربردهای بلاکچین
فصل چهارم: فلسفه اخلاقی بیتکوین (ارزدیجیتال)
فصل پنجم: طرح آرندی R&D، و تشکیل اکوسیستم «کارآفرینی و معاملهگری» ارزدیجیتال
فصل ششم: توسعه سرمایهگذاری جمعی بر ارزهای دیجیتال؛ با (ICO)، (IEO) یا (STO)ها
فصل هفتم: مفاهیم و تفاوتهای اثبات کار (POW) و اثبات سهام (POS)
فصل هشتم: ارز بیتکوین (Bitcoin)
فصل نهم: کریپتوکارنسیها
فصل دهم: معرفی 46 ارزدیجیتال، با کارکرد متفاوت
فصل یازدهم: تحلیل تکنیکال، فاندامنتال، کیف پول، استخراج (ماینینگ) و هودل کردن
فصل دوازدهم: قوانین معاملهگری
فصل سیزدهم: انواع معاملات (ترید)
فصل چهاردهم: صرافی ارزدیجیتال
فصل پانزدهم: صرافی بایننس (Binance)
فصل شانزدهم: پلتفرمهای ترید یا رباتهای معاملهگر (Trader Bot)
فصل هفدهم: نسل دوم و سوم بلاکچین؛ و ایجاد قراردادهای هوشمند (smart contract)
فصل هجدهم: نسل چهارم بلاکچین یا (اینترنتِ بلاکچینها)
فصل نوزدهم: اینترنت اشیاء (IoT) و نسل پنجم بلاکچینی، پلتفرمی (رقیب بلاکچین یابلاکچین آینده)
فصل بیستم: واژهنامه اختصاصی ارزدیجیتال
منابع و مآخذ
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب تجارت ارز دیجیتال: موضوع شناسی فقهی، اخلاقی، سیستمی به همراه کارکرد رمز ارزهای بنیادین |
نویسنده | محمود محمدی ارمندی |
ناشر چاپی | نشر رستان |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 422 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-8178-26-2 |
موضوع کتاب | کتابهای ارز دیجیتال، کتابهای فقه و اصول |