معرفی و دانلود کتاب تاریخ تمدن

عکس جلد کتاب تاریخ تمدن
قیمت:
۴۰,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب تاریخ تمدن و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب تاریخ تمدن و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب تاریخ تمدن

کتاب تاریخ تمدن نوشته عبدالحسین آذرنگ، به بررسی ریشه‌های تمدن در پیشا تاریخ، تمدن‌های بین‌النهرین و تمدن مصری، می‌پردازد.

در این کتاب کوشش شده است که به همه تمدن‌های بزرگ و دگرساز جهان به تناسب توجه شود، و خرده تمدن‌های مهم هم از نظر دور نماند، خرده تمدن‌هایی که اطلاعات درباره آن‌ها در زبان فارسی زیاد نیست، یا به سختی می‌توان به آن اطلاعات دست یافت. آنچه هم اکنون به عنوان تمدن جهانی می‌شناسیم، تمدنی که بر همه جنبه‌های زندگی مادی و معنوی انسان امروز حاکم است، در هم آمیخته میراث همه تمدن‌های بزرگ، همه تمدن‌ها و خرده تمدن‌ها از دیرینه‌ترین روزگاران تا عصری است که یکی از تمدن‌ها با نفوذ مادی و معنوی خود به سراسر جهان سرایت، و بر همه جنبه‌های زندگی بشر سیطره یافته، با ارزش‌های آن‌ها را دگرگون کرده، با آن ارزش‌ها را به چالش خوانده است. در این تمدن، به رغم هرگونه مدعایی از جانب طرفداران آن، تلاش‌های بشر از دیر باز، و از هر گوشه جهان، سهم و حضور دارد، و اکنون نیز بر سراسر جهان و بر کل بشریت به گونه‌ها و درجات متفاوت تأثیر می‌گذارد. اما سرنوشت آدمی و آینده او به این تمدن جهانی شده و به سیر، مسیر، و تحولات آن وابسته است. خطیر بودن چنین موقعیتی ایجاب می‌کند که دانشجویان همه رشته‌های تحصیلی با چند مبحث، از جمله تاریخ اندیشه‌های تاریخ علم، تاریخ تمدن، مسائل زیست محیطی، و مانند آن آشنا شوند، و پیوندهای رشته خود را با این مبحث ها دریابند. همین آشنایی شاید کمک کند تا عقربه‌های جهت نمای رشته‌های مختلف، قطب اصلی حیات را، که آدمی، شیوه زیست، و آینده اوست، گم نکند، و آن را هدف اصلی همه کوشش‌هایش قرار دهد.

عبدالحسین آذرنگ که چندین سال تدریس مبحث تاریخ تمدن را بر عهده داشت و یادداشت‌های شاید گسترده‌ای طی سال‌ها در این باره گرد آورده بود، تشویق شد که درس‌نامه، یا شاید هم دست‌نامه‌ای مختصر دربارۀ تاریخ تمدن برای رفع نیازهای دانشجویان تدارک ببیند. او انجام یافتن این وظیفه را در نگاه نخست چندان دشوار نمی‌انگاشت، و به آن تن داد، اما در عمل دریافت که حذف کردن و کنار نهادن انبوهی از مطالب، از افزودن نکاتی تازه و پر کردن خلأها بسیار دشوارتر است؛ به ویژه آنکه بسیاری از مطالبی که به ضرورت مراعات کردن اختصار باید کنار نهاد، با کاربردهای آن‌ها در مکان‌ها و زمان‌های خاص و با خاطره‌های شخصی، و گاه گرامی، درآمیخته است، و جدا کردن آن‌ها از سایر مطالب، کار چندان آسانی نیست.

به هر تقدیر، کتابی که اکنون در دست دارید، فشردۀ یادداشت‌های فراوانی است که برای تدریس به دانشجویان و به مرور از منابع مختلف فراهم آمده است. مدرسان خوب می‌دانند که دوره‌های آموزشی همانند نیستند؛ ترکیب متغیر دانشجویان، تفاوت عقیده‌ها، سلیقه‌ها، گرایش‌ها، و نیازهای آنان بر محتوای درس، فضای کلاس، و حتی گاه بر شیوۀ تدریس، تحلیل، نگرش، و رویکردهای مدرس تأثیر می‌گذارند.

دانشجویان دوره‌های مختلف تاریخ تمدن بر شکل گرفتن، و تأکیدهای بخش‌هایی از همین نوشته مؤثر بوده‌اند. علاقه‌های عمیق شماری از دانشجویان، در چند دورۀ آموزشی آذرنگ وا داشت به مطالعات گسترده‌تری دست بزند، یا به نکته‌هایی بیشتر توجه و دربارۀ آن‌ها تأمل و دقت ورزی کند.

فهرست مطالب کتاب

فصل یکم: درآمدی به تمدن
فصل دوم: ریشه‌های تمدن در پیشا تاریخ
فصل سوم: تمدن‌های بین‌النهرین
فصل چهارم: تمدن مصری
فصل پنجم: تمدن‌ها و خرده تمدن‌های حاشیۀ مدیترانه
فصل ششم: تمدن‌های هندی
فصل هفتم: تمدن چینی
فصل هشتم: تمدن ایرانی
فصل نهم: تمدن یونانی
فصل دهم: تمدن رومی
فصل یازدهم: تمدن اسلامی
فصل دوازدهم: تمدن‌های قارۀ آمریکا
فصل سیزدهم: تمدن‌ها و خرده تمدن‌هایی در آفریقا
فصل چهاردهم: تمدن‌ها و خرده تمدن‌هایی دیگر
فصل پانزدهم: پایان سده‌های میانه و آغاز تمدن غربی
فصل شانزدهم: انقلاب‌های دگرگون کنندۀ تمدن غربی
فصل هفدهم: رویدادها و جریان‌های تأثیر گذار دیگر در تمدن غربی
فصل هجدهم: تمدن جهانی شده و مسائل آن
نمایه

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب تاریخ تمدن
نویسنده
ناشر چاپیانتشارات کتابدار
سال انتشار۱۳۹۰
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات413
زبانفارسی
شابک978-600-5489-49-1
موضوع کتابکتاب‌های تمدن‌های باستانی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب تاریخ تمدن

Hemmat .N
۱۳۹۸/۰۲/۱۳
در باره‌ی تاریخ تمدن ایران و جهان کتاب‌های بسیاری نوشته شده است اما کتاب حاضر بودن بخاطر موجز بودن محتوا و تمدن‌های قابل بررسی نسبت به آثار مفصل مانند تاریخ تمدن ویل دورانت دست یافتنی تر است اگرچه کتاب
«تاریخ تمدن ویل دورانت از امهات منابع تاریخی و از آثار غیر قابل تکرار در عرصه تاریخ نویسی است.

اما کتاب حاضر نیز دارای ویژگیهای خاص تاریخ نگاری قابل تأمل است که هیچگاه نمیتوان زحمات ارزشمند نویسنده‌ی دانشمند آنرا یعنی جناب استاد «آذرنگ» نادیده گرفت.
از نکات قابل توجه این است که نسخه‌ی چاپی و کاغذی کتاب در «۲ مجلد» به چاپ رسیده است در حالیکه نسخه‌ی الکترونیک آن یک جلدی است و این امر نیازمند توضیح مسئولان عزیز «اپلیکیشن با شخصیت کتابراه» می‌باشد.
با سپاس فراوان.
Seyed Ali Hosseini
۱۴۰۳/۰۲/۱۸
این کتاب از لحاظ تنوع تمدن و گستره جغرافیایی بسیار جالب بود من این کتاب رو که خلاصه‌ای از سرگذشت بیشتر تمدن‌های بشر در طول تاریخ در زمین بوده و روند علمی این کتاب، رو به علاقه مندان به تاریخ و کسانی که می‌خواهند به صورت خلاصه درمورد تاریخ اطلاعات خود را بیشتر کنند، پیشنهاد میکنم.
m.j. Sadeghhasani
۱۴۰۰/۰۱/۲۲
کتابی است محققانه، جذاب و دوست داشتنی از استادی بزرگ و توانمند با نثری سلیس و هم فهم، که بدون هیچگونه خستگی، انسان را در اعماق تمدنهای بشری سیر میدهد.
vahidmohhamady@gmal.com
۱۴۰۲/۰۱/۲۱
عالی است، تقریبا تمام تمدن‌های مهم و تمام مناطق را شرح داده، زبان نویسنده در بیان مطالب به گونه‌ای است که در خاطر میماند
iman babaei
۱۴۰۲/۱۰/۲۵
اگرچه به عظمت کتاب تاریخ تمدن ویل دورانت نیست اما جهت نگاهی خلاصه به تمدن جهانی مفید خواهد بود
zarzari
۱۴۰۲/۰۹/۲۵
این کتاب جزو منابع امتحانی دانشگامون بود که هیچ جا گیرم نیومد جز کتابراه✨👌🏻
مشاهده همه نظرات 6

راهنمای مطالعه کتاب تاریخ تمدن

برای دریافت کتاب تاریخ تمدن و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.