معرفی و دانلود کتاب آمادگی آزمون دکتری روشهای تحلیل سیستمها
برای دانلود قانونی کتاب آمادگی آزمون دکتری روشهای تحلیل سیستمها و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب آمادگی آزمون دکتری روشهای تحلیل سیستمها
کتاب آمادگی آزمون دکتری روشهای تحلیل سیستمها تکنیکهای برنامهریزی، خلاصه و چکیدهی مباحث درسی و در نهایت تستهای طبقهبندی شده برای داوطلبین آزمون دکتری این رشته را دربردارد.
دربارهی کتاب آمادگی آزمون دکتری روشهای تحلیل سیستمها:
به مجموعهای از روابط و اجزای به هم پیوسته و مرتبط که باعث میشود یک نظام جدید ایجاد شود و از رویکردی خاص پیروی کند، سیستم میگویند. سیستمها در جهت تحقق اهداف خاصی فعالیت میکنند و سه مفهوم کلیِ روابط متقابل، هدف و کلیت در مفاهیم، بر عملکرد آنها تاثیرگذار است و از اهمیت ویژهای دارد. انسان، نظام سیاسی یا اقتصادی، خدمات درمانی و... هر کدام نمونهای از یک سیستم به شمار میروند.
عنصرهای تشکیل دهنده هر سیستم یا اجزای تشکیل دهنده آن، برخلاف تفاوتهایی که بین سیستمها وجود دارد، به طورکلی شامل این موارد است: ورودی، فراگرد یا پردازش، خروجی و بازخورد کنترلی.
هر سیستم در محیطی قرار دارد که باعث میشود در آن تغییر ایجاد شود یا خود محیط تغییر کند. این عوامل محیطی شامل مواردی چون طبیعی، فرهنگی، ایدئولوژی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و... میشود.
دربارهی مجموعهی سنجش امیرکبیر:
امروزه به سبب حجم بالای داوطلبین و وجود رقابت تنگاتنگ میان ایشان، ورود به دانشگاههای مطرح در سراسر کشور امری بسیار دشوار است، که علاوه بر هوش و تواناییهای علمی، تمرین و ممارستی جدی نیز میطلبد. در شرایطی که هر روزه موسسههایی جدید، با انبوهی از شعارهای غیرعملی سربرآورده و متقاضیانِ ورود به دانشگاه را جذبِ تبلیغات پرطمطراق خود میکنند، یک متقاضی ساده کاری سخت برای انتخاب راهبرد صحیح، در مسیر تحصیلی خود دارد.
مجموعهی سنجش امیرکبیر سعی دارد با ارائهی برنامههای فرهنگی و آموزشی به نام «دورههای مکاتبهای» نیازهای دانشجویان، دانش پژوهان، فارغالتحصیلان دانشگاهها و مراکز عالی را پاسخ دهد. کتب آموزشی «دورههای مکاتبهای» با هدف ارتقاء سطح علمی دانشجویان سال اول تا چهارم دانشگاه و همچنین داوطلبان ورود به مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به نگارش درآمدهاند.
روش استفاده از این کتب آموزشی:
این کتابها شامل دو قسمت هستند. قسمت اول دربردارندهی خلاصه درس و نکات کلیدی میباشد و قسمت دوم شامل تستهای طبقهبندی شده است. بنابراین کافیست تا داوطلبان موضوع درسی هر قسمت را به خوبی فرا گرفته و در آخر تستهای طبقهبندی شده را حل نماید.
کتاب آمادگی آزمون دکتری روشهای تحلیل سیستمها مناسب چه کسانی است؟
کتاب حاضر برای داوطلبین آزمون دکترای رشته تجزیه و تحلیل سیستمها مفید و کاربردی خواهد بود و به موفقیت آنها در این آزمون کمک فراوانی خواهد کرد.
در بخشی از کتاب آمادگی آزمون دکتری روشهای تحلیل سیستمها میخوانیم:
مدلهای منطقی و فیزیکی: هر مدل تصویری از یک سیستم موجود و یا سیستم مطلوب ارائه میکند. مانند مدل ساهبعدی یک برج که مهندسان پی از ساخت برج، آن را طراحی کرده و در حجم کوچک میسازند یا مدلهای کوچک هواپیماهایی که پرواز میکنند. این قبیل مدلها را مدل شامایلی نیز مینامند چرا که فقط در ظاهر به موضاوع اصالی شبیه هستند ولی در عمل هیچ وجه تشابهی با آن ندارند. نوع دیگری از مدلهای فیزیکی، مدل قیاسی نام دارند. مدلهای قیاسی نحوه کار موضوع اصلی را ارائه میکنند ولی هرگز مانند آن نمیباشند. به طورمثال یک سرعت سنج به راننده میزان سرعت را اطلاع میدهد اما اطلاعات در قالب سرعت ارائه نمیشوند. بنابراین مدل قیاسی به مراتب انتزاعی تر از مدلهای شمایلی میباشند. مزیت مدلسازی آن است که به راحتی میتوان هنگام ارزیابی و آزمای در موارد مختلف، آن را تغییر داد و در این حالت، در هزینه و زمان صرفه جویی خواهد شد.
چهار نوع مدل در طراحی سیستمها مورد استفاده قرار میگیرد با توجه به ترتیب استفاده آنها در طول طراحی: مدل منطقی سیستم موجود، مدل فیزیکی سیستم موجود، مدل منطقی سیستم مطلوب، مدل فیزیکی سیستم مطلوب.
مدلهای منطقی، آنچه را که سیستم باید انجام دهد به تصاویر میکشند. در واقع نشان میدهند که چه فعالیتهایی باید در سیستم انجام شود، ورود و خروج اطلاعات در سیستم چگونه است و چه اطلاعاتی باید ذخیره شود؟
مدلهای فیزیکی، نشان میدهند که کار واقعی سیستم چگونه انجام خواهد شد در واقع نشان میدهند که هر فرآیند در سیستم چگونه انجام میشود یا چگونه انجام خواهد شد. اگر مثال برج و مهندسان را در نظر بگیریم، نقشه اولیه طرح برج، مدل منطقی سیستم موجود است. مدل/ ماکت سه بعدی برج، مدل فیزیکی سیستم موجود است. نقشه نهایی و تغییر یافته برج، مدل منطقی سیستم مطلوب بوده و برج اصلی (که مثلاً در شهر تهران ساخته شده) مدل فیزیکی سیستم مطلوب خواهد بود.
فهرست مطالب کتاب
فصل اول: سیستم و نگرش/ تفکر سیستمی
تستهای طبقهبندی شده فصل اول
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل اول
تستهای خودسنجی فصل اول
پاسخنامه تستهای خودسنجی فصل اول
فصل دوم: مقدمهای بر تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمها
تستهای طبقهبندی شده فصل دوم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل دوم
تستهای خودسنجی فصل دوم
پاسخنامه تستهای خودسنجی فصل دوم
فصل سوم: مراحل تجزیه و تحلیل سیستمها
تستهای طبقهبندی شده فصل سوم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل سوم
تستهای خودسنجی فصل سوم
پاسخنامه تستهای خودسنجی فصل سوم
فصل چهارم: سازماندهی
تستهای طبقهبندی شده فصل چهارم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل چهارم
تستهای خودسنجی فصل چهارم
پاسخنامه تستهای خودسنجی فصل چهارم
فصل پنجم: ابزارها و فنون تجزیه و تحلیل سیستمها
تستهای طبقهبندی شده فصل پنجم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل پنجم
تستهای خودسنجی فصل پنجم
پاسخنامه تستهای خودسنجی فصل پنجم
فصل ششم: بررسی جریان کار
تستهای طبقهبندی شده فصل ششم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل ششم
تستهای خودسنجی فصل ششم
پاسخنامه تستهای خودسنجی فصل ششم
فصل هفتم: کارسنجی
تستهای طبقهبندی شده فصل هفتم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل هفتم
تستهای خودسنجی فصل هفتم
پاسخنامه تستهای خودسنجی فصل هفتم
فصل هشتم: بررسی تکنیکهای کمّی
تستهای طبقهبندی شده فصل هشتم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل هشتم
تستهای خودسنجی فصل هشتم
پاسخنامه تستهای خودسنجی فصل هشتم
فصل نهم: برنامهریزی و طراحی
تستهای طبقهبندی شده فصل نهم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل نهم
تستهای خودسنجی فصل نهم
پاسخنامه تستهای خودسنجی فصل نهم
فصل دهم: طراحی مفهومی سیستم جدید
تستهای طبقهبندی شده فصل دهم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل دهم
تستهای خودسنجی فصل دهم
پاسخنامه تستهای خودسنجی فصل دهم
فصل یازدهم: مهندسی سیستم
تستهای طبقهبندی شده فصل یازدهم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل یازدهم
تستهای خودسنجی فصل یازدهم
پاسخنامه تستهای خودسنجی فصل یازدهم
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب آمادگی آزمون دکتری روشهای تحلیل سیستمها |
ناشر چاپی | انتشارات سنجش امیرکبیر |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 169 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-7730-71-3 |
موضوع کتاب | کتابهای دکتری تجزیه و تحلیل سیستمها |