نظر سارا سلیمی برای کتاب انواع چای گیاهی و خواص آنها

انواع چای گیاهی و خواص آنها
الیاس خضری
۱۰۱۳ رای
سارا سلیمی
۱۳۹۹/۰۸/۰۶
تاجایی که به دانش محدود اینجانب میرسه،
ویتامین c به محض حرارت دیدن از بین میره پس یک چای که با آبجوش تهیه میشه نمیتونه سرشار از ویتامینc باشه.
نعناع مقوی معده نیست چراکه دریچه‌ی کاردیای معده (در بخش فوقانی معده) را سست میکند و مصرف آن به ویژه برای مبتلایان به ریفلاکس معده توصیه نمی‌شود. مصرف
ادویه‌هایی مانند دارچین و زنجبیل نیز برای مبتلایان به ریفلاکس توصیه نمیشه.
هیچ پاسخی ثبت نشده است.