تاجایی که به دانش محدود اینجانب میرسه،
ویتامین c به محض حرارت دیدن از بین میره پس یک چای که با آبجوش تهیه میشه نمیتونه سرشار از ویتامینc باشه.
نعناع مقوی معده نیست چراکه دریچهی کاردیای معده (در بخش فوقانی معده) را سست میکند و مصرف آن به ویژه برای مبتلایان به ریفلاکس معده توصیه نمیشود. مصرف
ادویههایی مانند دارچین و زنجبیل نیز برای مبتلایان به ریفلاکس توصیه نمیشه.
ویتامین c به محض حرارت دیدن از بین میره پس یک چای که با آبجوش تهیه میشه نمیتونه سرشار از ویتامینc باشه.
نعناع مقوی معده نیست چراکه دریچهی کاردیای معده (در بخش فوقانی معده) را سست میکند و مصرف آن به ویژه برای مبتلایان به ریفلاکس معده توصیه نمیشود. مصرف
ادویههایی مانند دارچین و زنجبیل نیز برای مبتلایان به ریفلاکس توصیه نمیشه.