نظر gholamreza nourabadi برای کتاب ملت عشق (چهل قانون عشق)

ملت عشق (چهل قانون عشق)
الیف شافاک، راضیه عبدلی
۹۶۶ رای
gholamreza nourabadi
۱۳۹۹/۰۳/۰۲
این رمان به نظر من چند ویژگی منحصر به فرد دارد که من در کتابهای قبلی کمتر دیده‌ام و به این جهت الیف شافاک در این رمان مهارت نویسندگی و قدرت قلم خود را در بیان یک داستان معروف جهانی به رخ دنیا کشیده است:
1- گویش داستان از زبان کاراکترهای مختلف (شمس- مولانا- همسر مولانا- دختر مولانا- پسران مولانا- نگهبان- زن شاغل در حرفه جنسی- فرد مست و.... ) باعث شد که خواننده ضمن این که اصلا خسته نشه از رمان بلکه از درون چشم دل این افراد و مشاغل جامعه آن روز و دیدی که جامعه نسبت به آن‌ها دارد رو ببینه و این مطلب به ظرافت و لطافت خاصی بیان شده در این داستان. به گمانم با این سیاق اگر داستان بالای 1000 صفحه‌ام بود باز خواننده با علاقه تمام میخواند.
2- یکی از نکات مهم در داستانهای و رمانهای تاریخی بردن ذهن خواننده به زمانهای وقوع داستان است. تاریخ و مکان دار کردن اول هر اپیزود از رمان که به خوبی و در هر قسمت انجام شده، باعث شد تا خواننده بارها بین سال 2008 و 1244 میلادی سفر کند و 800 سال تفاوت این دو تاریخ را بخوبی حس کند و این خیلی مهم بود.
3- امتزاج ماهرانه داستانهایی از زمان حال با زمان مولانا در 800 سال قبل باعث شد خواننده خود را در قسمتی از داستان ببیند که ایستاده و نظاره گر داستان هست و حتی بسیاری از خوانندگان خود را کاراکتر داستان دیدند.
4- بیان نکات اخلاقی و عرفانی با دید کل نگر، انسانی و به دور از هر گونه سو گیری و تعصب و توضیح بسیار بسیط و قابل فهم آن‌ها (برخلاف بعضی سخنرانان که حرفشان غیر قابل درک میباشد) در داخل داستانها از نکات مبرز این رمان است.
5- این کتاب قابل توصیه برای همه گروه‌های فکری و اجتماعی است. به نظرم هر کسی بخواهد میتواند با خواندن و درک کردن 40 قانونی که در...
هیچ پاسخی ثبت نشده است.