نظر ریحانه حق شناس برای کتاب همسایگان

همسایگان
ابوذر هدایتی
۱۲۹ رای
ریحانه حق شناس
۱۴۰۱/۱۱/۱۵
این کتاب آقای هدایتی واقعا عالی بود و به نظر من قطعا بهتر از بقیه (لااقل بین کتاب‌های دیگه ایشون که موجود هست در کتابراه). یعنی اگه اول کتاب‌های دیگه ایشون را خواندید و نظر مثبتی نداشتید این کتاب رو بر اساس تجربه‌ی قبلی تون از کتاب‌های دیگه ایشون قضاوت نکنید. این کتاب در مورد تعاملات و معاشرت‌های آقای هدایتی با چهار همسایه سالمندشون هست به علاوه تحلیل شخصیت عملکرد و... هر کدام از این شخصیت‌ها و خود ایشون.
۳ خانم و یک آقا که هر کدام سرگذشت متفاوت و شخصیت و رفتار کاملا متفاوتی دارند که سرشار از عبرت‌های بسیار هست. نقطه قوت این کتاب همین هست که نویسنده به این آموزه‌ها و عبرت‌ها جوری اشاره کرده که شما احساس نکنین دارید نصیحت میشوید.
نویسنده از این تعاملات تجربه‌ی ارزشمندی کسب کرده و اون رو با مخاطب به اشتراک گذاشته. او افکار و رفتار هر کدام از این همسایه‌ها و حتی خودش را مورد تحلیل قرار میده و این میتونه مثل یه تمرین برای خواننده باشه تا خودآگاهی رو یاد بگیره.
خواندن شرح حال ۴ سالمند همسایه در این کتاب میتونه به شما کمک کنه که جوری زندگی کنید که در نهایت دوران سالمندی شادتری داشته باشید.
هیچ پاسخی ثبت نشده است.
👋 سوالی دارید؟