نظر حانیه رنجبر برای کتاب کودکان هوشمند و ثروتمند: راهنمایی‌های پدر پولدار برای داشتن کودک پولدار

کودکان هوشمند و ثروتمند: راهنمایی‌های پدر پولدار برای داشتن کودک پولدار
رابرت کیوساکی، آرزو خسروپور
۱۸ رای
حانیه رنجبر
۱۴۰۱/۱۱/۰۱
این کتاب دارای ۵ فصل است که دارای تصاویری خلاقانه است و سعی کرده ذوق و خلاقیت کودکان را در نحوه‌ی یادگیری مضاعف کند.
در فصل اول داستان سه رفیق را تعریف میکند که برای تفریح به شهر بازی رفته‌اند. که برای یکی از انها مشکل مالی پیش میاد و بحث‌هایی که بین دو دوست اتفاق میفته.
در فصل دوم و سوم گفت وگوی دو دوست باعث میشود وارد داستان رابرت کیوساکی در زان کودکی شوند و از این داستان راهای ثروتمند شدن را یاد بگیرند.
درفصل ۴ تعاریفی از بدهی، در آمد، دارایی، هزینه گفته شده و مثال‌هایی برای هر کدام آورده شده.
در فصل پنجم مشکل دو دوست در شهربازی حل میشود و میتونند به یک ایده‌ی خلاقانه برای ایجاد کسب در آمد برسند.
در این کتاب به بازی گردش مالی و کتاب‌های دیگر رابرت کیوساکی اشاره کرده که واقعا هر کدومشون فوق العاده هستند.
درست همونطور که در این کتاب گفته شده راز موفقیت و کسب درآمد در مدرسه و تحت نظر هیچ معلمی به کودکان آموزش داده نمشود پس بهتر است راه رسیدن به این موفقیت را به کودکان خود نشان دهیم و به انها آموزش بدهیم تا در آینده زندگی با کیفیت بهتری را برای رقم بزنند و از زندگی خود لذت ببرند.
شاید به نظر خیلی‌ها پول همه چیز نباشه اما بدون پول زندگی کردن سخت میشه و هدف تنها آموزش پول درآوردن به کودکانه مان نیست هدف تعلیم کودکانی با افکار خلاقانه است تا در آینده ذهنی ثروتمند داشته باشند به قول معروف دست به خاک بزنند طلا بشه.
الهی آمین🤲🤲🤲
هیچ پاسخی ثبت نشده است.