نظر 📚الناز محمدی📚 برای کتاب صوتی جشن فرخنده

جشن فرخنده
جلال آل احمد، علیرضا تفکری
۵۱۹ رای
📚الناز محمدی📚
۱۴۰۱/۰۶/۱۹
🍁 کتاب در مورد یه خوانواده‌ای بود که پدر خانواده بیرون از خونه بسیار خوش مشرب، و معتقد و‌ پیش نماز مسجد بود، اما توی خونه یه پدر بی رحم، یه شوهر بی عاطفه، و یه انسان بد دهن و خیانتکار بود.
می خواست بره مهمونی اونم شهر دیگه (قم) و نمی‌خواست زن خودشو ببره، پس یه زن جوون رو که از آدم‌های صاحب منصب بود، برای چند ساعت صیغه میکنه که با اون به مهمونی بره.
با پسرش مدام بد رفتاری میکنه، توی خونه نه پدر خوبیه، و نه شوهر خوبی! زن که همش توی خونه بود، حق بیرون رفتن نداشت و همش هم در حال فحش شنیدن از شوهر بود، و مرتب هم در حال کلفتی و تمیز کردن خونه و آشپزی بود.
فک میکنم آل احمد میخواسته دوگانگی جامعه رو نشون بده. توی جامعه رزیم حجاب از سر مردم برمیداشت، ‌و توی خانواده‌هایی اینچنینی هم صیغه تا این حد راحت و عادی بود!
یه چیزی که درمورد این کتاب نپستدیدم تعداد فراوان الفاظ رکیک و فحش بود. هم‌از لحاظ کمیت تعداد فحش‌ها خیلی و از زبان همه شخصیت‌ها بود، و هم از لحاظ کیفیت خیلی فحشای بدی بود! فکر میکنم حتی به خاطر نشون دادن بطن خونه‌ای پدرسالارانه، و دارای فقر فرهنکی‌هم، باز این فحشا نیاید نا این حجم توی کتابی مثل کتاب جلال آل احمد بیاد!
درکل کتابی هست که حتما ارزش یکبار گوش کردم. و داره ‌به دوستان پیشنهاد میکنم که بخونن. ممنون دوست عزیزم کتابراه. ☘️
هیچ پاسخی ثبت نشده است.
👋 سوالی دارید؟