کتاب‌های خانه داستان چوک

درباره‌ی انتشارات خانه داستان چوک

انتشارات چوک فعالیت خود در حوزه‌ی نشر کتاب را به‌طور رسمی در سال 1401 و با مدیریت مهدی رضایی آغاز کرد؛ اما فعالیت این نشر به سال‌ها پیش برمی‌گردد. درواقع شکل‌گیری یک انجمن ادبی در دهه‌ی 1380، نقطه‌ی شروعی برای اهالی چوک بود. این انجمن در سال 1396 در قالب مؤسسه‌ی رسمی «خانه‌ داستان چوک» به فعالیت ادامه داد. مؤسسه خانه داستان چوک همچنان فعال است و از ابتدای فعالیت خود تا به امروز سعی داشته که به‌عنوان فضایی آزاد، بستر مناسبی را برای شناسایی و معرفی داستان‌نویسان و همچنین ارتقای حوزه‌ی داستان‌نویسی در ایران فراهم کند. این مؤسسه تا مدتی تعدادی از آثار ادبی خود را با مجوز مؤسسه‌ی خانه‌ی داستان چوک و همچنین انتشارات آقاپور، به‌صورت الکترونیک و در سایت رسمی خود به انتشار می‌رساند؛ تا اینکه موفق به دریافت مجوز انتشارات چوک شد.

انتشارات چوک از ابتدای تأسیس تا به امروز، به‌طور تخصصی به انتشار کتاب در حوزه‌های داستان، رمان، شعر، جستار و ناداستان می‌پردازد. مؤسسه خانه داستان چوک و انتشارات چوک در کنار هم سعی دارند با انتخاب و انتشار آثار جذاب نویسندگانِ کمترشناخته‌شده، نه‌تنها به مطرح ساختن این نویسندگان کمک کنند، بلکه با ایجاد این فرصت، آثاری باکیفیت از نویسندگان بااستعداد و جوان را نیز به دست شیفتگان ادبیات برسانند. تلاش‌های انتشارات چوک در این راستا موجب شد که در یک دوره، سایت مؤسسه خانه داستان چوک، به‌عنوان سایت برتر سال انتخاب شود.

پرفروش‌ترین کتاب‌های انتشارات خانه داستان چوک

انتشارات چوک با تلاش‌های مستمر خود موفق شده است که مخاطبان بسیاری را به خود جذب کند. آثاری مثل «آهنگ عشق» اثر سوری رحیمی، «چه کسی از دیوانه ها نمی‌ترسد» به قلم مهدی رضایی، «لالایی نیروانا» نوشته‌ی آزاده جمشیدپور و «مجموعه داستان پانی و پنی» اثر مریم قمی بزرگی، از پرمخاطب‌ترین و پرفروش‌ترین کتاب‌های انتشارات چوک به‌شمار می‌آیند. همچنین کتاب «بانک مجموعه داستان ترجمه نوجوان» با دربرداشتن صد داستان کوتاه از نویسندگان مختلف، به یکی از آثار منحصربه‌فرد و در عین حال پرمخاطب انتشارات چوک بدل شده است. این داستان‌ها به همت مهدی رضایی و گیتا بختیاری گردآوری شده‌اند و با ترجمه‌ی اسماعیل پورکاظم و پونه شاهی به دست مخاطبان نوجوان خود رسیده‌اند.

کتاب‌های الکترونیکی و صوتی انتشارات خانه داستان چوک

سابقه‌ی فعالیت خانه داستان چوک نشان می‌دهد که این مؤسسه از همان آغاز، فعالیت خود را بر پایه‌ی نشر دیجیتال بنا نهاده است. این مؤسسه در سال 1385 با وبلاگ‌نویسی قدم در این مسیر گذاشت و سپس سایت مؤسسه‌ی چوک راه‌اندازی شد. از سال 1389 نیز ماهنامه‌ی الکترونیکی چوک قدم به عرصه‌‌ی نشر دیجیتال گذاشت. پس از تولد انتشارات چوک، این نشر نیز به حرکت در این مسیر ادامه داد و طی همکاری با بسترهای آنلاین همچون کتابراه، در پی دستیابی به هدف اصلی خود که همان معرفی نویسندگان نوقلم و بااستعداد است، بسیاری از آثارش را در قالب کتاب الکترونیک به دست مخاطبان ‌رساند.

علاوه‌بر این، انتشارات چوک به‌عنوان یک ناشر صوتی نیز فعال است و بسیاری از آثار خود را در قالب کتاب صوتی تهیه و منتشر می‌کند. کتاب‌های صوتی «جهنم، بهشت» نوشته‌ی جومپا لاهیری، «رادیکال‌های آزاد» اثر آلیس مونرو و «خودم» به قلم بهناز بدرزاده، از جمله پرفروش‌ترین کتاب‌های انتشارات چوک در کتابراه هستند که با اقبال زیادی از سوی مخاطبان مواجه شده‌اند. گفتنی‌ست که انتشارات چوک به‌منظور معرفی نویسندگان گم‌نام، بسیاری از آثار آن‌ها را به‌صورت الکترونیک یا کتاب صوتی و به‌طور رایگان به انتشار می‌رساند و کتابراه نیز دسترسی آسان به این آثار را برای علاقه‌مندان انتشارات چوک فراهم کرده است. شما می‌توانید برای دانلود رایگان این کتاب‌ها و یا خرید کتاب‌های انتشارات چوک به سایت و اپلیکیشن کتابراه مراجعه کنید و از میان آثار پرتنوع این نشر، کتاب‌های موردعلاقه‌ی خودتان را پیدا کنید.