نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی دانش گفتگو با خود - یان توهوفسکی

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
دانیال محمدی
۱۴۰۳/۰۵/۲۴
گفتگوی درونی عادتی است که همه انسان‌ها آن را به‌مقدار زیاد انجام می‌دهند. همان‌طور که نمی‌توانیم خوردن و آشامیدن را ترک کنیم، عادت صحبت کردن با خود را نیز نمی‌توانیم کنار بگذاریم. همه کاری که می‌توانیم بکنیم، کنترل ماهیت و جهت این گفتگوی درونی است. بیشتر ما نمی‌دانیم که همین گفتگوی درونی عامل ایجاد شرایط زندگی‌مان است.
گفتگوی درونی انسان، زندگی‌اش را جذب می‌کند. تا مادامی‌که تغییری در صحبت درونی‌اش ایجاد نشود، زندگی شخصی‌اش همانند گذشته باقی خواهد ماند. هرگونه تلاش برای تغییر دنیای اطراف، قبل از این‌که صحبت درونی خود را تغییر داده باشیم یک کشمکش برضد ماهیت این جهان است. انسان می‌تواند در یک چرخه بی‌نهایت از ناامیدی و بدشانسی گرفتار شود و نفهمد که علت آن، گفتگوی درونی منفی خود اوست و گمان کند که علت‌اش دیگران هستند. این ممکن است بعید به‌نظر برسد ولی یک موضوع مناسب برای تحقیق و آزمایش است. فرمول این علم که می‌گوید: “کلمات لباس واقعیت به تن می‌کنند. ” مثل فرمول‌های علم شیمی قایل اثبات است.
گفتگوهای درونی ما از جهات متعددی معرف جهانی هستند که در آن زندگی می‌کنیم. جهان تک‌تک ما خودآشکارسازی گفتار درونی ماست. به ما گفته شده: “هر کلمه بیهوده‌ای که بگوییم یک روز باید درمورد آن توضیح دهیم. براساس حرف‌هایمان ممکن است تبرئه شویم و به‌وسیله آن‌ها ممکن است محکوم شویم. ” ما خودمان را با گفتگوی درونی منفی تنها می‌گذاریم و درعین‌حال انتظار داریم فرماندهی زندگی را در دست بگیریم. گفتگو‌های ذهنی حال حاضر ما به سمت گذشته پس‌روی نمی‌کنند. بلکه آن‌ها به آینده پیش‌روی می‌کنند تا در آن‌جا با ما روبرو شوند. و یا به‌صورت کلمات بیهوده و یا به‌صورت سرمایه با ما روبرو می‌شوند.
Behrouz Por
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
با سلام و احترام خدمت تمامی عزیزان
کسانی که این کتاب خواندند بیشتر به عمق عرایض من پی خواهند برد.
مثال: به شخص معتاد بگید تو معتادی، واکنش شخص چی خواهد بود؟
به افرادی که ذهن انباشته از افکار منفی مملو شده، بگو صفات بد خودشو و افکارشو بنویسه، محاله از افکار بدش بنویسه بلکه از اطرافیان و محیط اطراف خودش گله و شکایت داره
به یکه دانش آموز متوسط یا ضعیف بگید اگه خوب درس بخونید موفق خواهی شد اکثرا میگن دروس سخته
و....
این کتاب راهکارهای ارائه داده که شخص مبتلا به هیچ عنوان قبول ندارم خودش مبتلا شده بلکه همه مصائب از پیرامون اطراف خودش می‌دونه و امکان ندارد این کتاب کاری براش انجام بده و این کتاب هیچ جنبه مثبتی برای این افراد ندارد.
تذکر
مطلب بالا صد در صد نمی‌باشد بلکه افرادی نیز می‌تواند با خواندن کتاب مسیر زندگیشون هم تغییر داد چنین افرادی استثنا می‌باشند
اما
این کتاب برای سایر افراد مفید می‌باشد، حتی راهکارهای هم ارائه می‌دهد که بآعث افزایش دانش و مهارت چنین افرادی خواهد شد.
نکته
به هیچ عنوان تلاش نکنید افراد که مخاطب این کتاب هستند راهنمایی یا اقدام به اصلاح نمایید بلکه این کار یک متخصص می‌باشد. نهایتا کتاب بهشون هدیه بدهید.
رهگذرِ دنیا
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
اگر اشتباه نکنم تو ادبیات به گفتگویی که آدم با خودش می‌کنه میگن "حدیث نَفْس". این کتابم در مورد همینه از یه ابعادی جالب و قابل استفاده بود اینکه آدم یه وقتایی تو حدیث نفسش یعنی تو حرفهایی که به خودش می‌زنه خیلی بدجور می‌زنیم خودمونو تخریب می‌کنیم! که واقعا آثار بدی بجا می‌ذاره و اعتماد به نفس و حتی ممکنه عزت نفسمونم بگیره. این کتاب برای این مواقع هم یه راهکارهایی میده حتی یه جاش نقل به مضمون گفته بود وقتی یه موفقیتی بدست میاری و به دوستات می‌گی بعضی از دوستات واکنش عجیب غریب نشون میدن مثلاً موفقیتتو کمرنگ و بی‌اهمیت جلوه میدن و میگن اینکه چیزی نیست! که این نشون دهنده حسادتشونه و ما باید حواسمون به اینجور دوستا! باشه؛ تو قرآن تو آیات ۱۱۹و۱۲۰ سوره آل‌عمران هم در مورد اون کسایی که وانمود می‌کنند دوستن ولی در حقیقت دشمنن، شاخص شناختن دوست از دشمن بهمون داده شده که این ثابت می‌کنه این کتاب، کتاب خوبی هست.
فقط کاش این کتاب که روی موضوع به این خوبی کار کرده، بر اساس دین هم می‌بود چون آدم نمی‌دونه تا چقدرش واقعا درست و قابل اعتماد هست.
در اسلام ما نفس لَوامه یعنی نفس ملامت کننده وسرزنشگر داریم که یعنی نفسی که صاحب خودش رو به خاطر گناهی که مرتکب شده و برای منافع حقیقی، کمالات انسانی ودرجات اخروی که از دست داده، ملامت می‌کنه.
ظاهراً نفس لوامه همون وجدان بیدار درونمون هست که وجودش ضروریه وخوبه ونباشه تبدیل میشیم به یه بی‌وجدان!
من نمی‌دونم بین این دوتا فرقی هست یا نه؟ دوست داشتم در مورد این بدونم.
چون اینکه ما خودمونو یه جوری تخریب بکنیم که تمام امیدمون رو هم از دست بدیم فکر کنم یه چیز دیگه باشه و این کار ابلیسه که آدما رو کلا از رحمت خدا ناامید می‌کنه.
کاش یکی در این مورد یه کتاب می‌نوشت.
maryam mafakheri
۱۴۰۳/۰۸/۱۰
با تشکر از پدیدآورندگان کتاب شنیداری دانش گفتگو با خود ، کتابراه عزیز و با تشکر ویژه از مترجم، خانم فاطمه اکیما و آقای راوی: علی باقرلی برای اجرای عالی شان. لطفا در فصل پنجم در مطلب مربوط به گوگل اسکولار به جای اسناد، استناد ذکر شود. در این کتاب نویسنده، یان توهوفسکی، راهکار‌های خوبی در زمینه صدای درونی هم از خود و هم از افرادی چون نسیم طالب کارشناس ریسک و احتمال، مارتین سلیگمن، روانشناس مثبت گرا، دانیل کلمن، مبدع مفهوم هوش هیجانی... می نویسد. در این قسمت میشنویم   "بازنده کسی است که بعد از انجام اشتباه بدرون‌اش نگاه نمی‌کند از اشتباه استفاده نمی‌کند و شرمنده و تدافعی می‌شود به جای اینکه از اطلاعات جدید استفاده کند به جای رها کردن اشتباه سعی کند دلیل اشتباه‌اش را توضیح دهد. " نسیم طالب"
همچنین از درمان شناختی-رفتاری، تحریف شناختی،  قضاوت‌های ارزشی، خودگویی منفی و خودگویی مثبت می‌شنویم.
یان توهوفسکی پدیدآورنده کتب مختلف است مثل:
تمرین سرسختی ذهن (راه‌های شکوفایی و زندگی شادتر)  و چگونه با هرکسی راجع به هرچیزی صحبت کنیم است.
ن د ا ز ر ن د ی
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
روانشناسی رفتاری دستمایه زمینه‌ای برای یان توهوفسکی شده است تا در کتاب دانش گفتگو با خود، بنویسد.
خودشناسی و خودآگاهی، ترند نوشتن کتاب‌هایی است که به رفتار و فردیت انسان‌ها بیشتر می‌پردازد.
یان توهوفسکی از درماندگی خودآموخته در فصول اولیه صحبت می‌کند و به نشخوار فکری نیز می‌پردازد.
در انتهای هر فصل یان مخاطبانشان را رها نکرده و تمرین عملی برای آن موضوع در فصل ارائه می‌دهد که تمارین کارساز و کاربردی است.
واگویی‌های فردی برای همه وجود دارد اما یان توهوفسکی در کتاب صوتی دانش گفتگو با خود آن را برای شما و ما و هر مخاطب عادی باز می‌کند و تفاوت در اختیار گرفتم قدرت ذهن و احساس بیان می‌کند.
توهوفسکی قصد ندارد که کتاب علمی و پژوهشی بنویسد وی تلاش دارد تا با جملات ساده و عامه فهم، پدیده گفتگوی ذهن را برای همگان موشکافی کند و رهایی از آن را بیان کند.
حمیدرضا
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
درود بر شمایکی از ویژگی های مثبت ش خلاصه بودن ش بود، و میشه گفت خلاصه ای از چند تا کتاب مختلف تو همین سبک بود، نقل قول های خوبی آورده بود تو کتاب و در کل ارزش یه بار شنیدن رو داره و البته نقدی که میشه گفت اینه که یسری مسائل رو نمیشه ساده بررسی کرد مثل روابط انسانی که آخرش میگه، پیچیدگی های خاص خودشو داره صرفاً نمیشه با اعتماد به نفس و شوخ طبعی توضیح ش داد یا اینکه بگی من آدم خوبی ام و یسری ویژگی ها برای ارائه دارم و مورد بعدی کسی که دچار اختلالات روانپزشکی و... مثل افسردگی عه صرفاً با گفت و گوی درونی سازنده و موثر قابل درمان نیست اما در کل کتاب خوب و ارزشمندی عه من لذت بردم
Nazanin
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
به عنوان کسی که کتاب "گفتگو با خود" رو خونده، باید بگم که این کتاب واقعاً تجربه‌ای تغییر دهنده و الهام‌بخش برای من بود. نویسنده با نثری ساده و روان، ولی در عین حال عمیق، به بررسی دنیای درونی ما پرداخته و تکنیک‌هایی را ارائه می‌دهد که به ما کمک می‌کند تا با خودمان بهتر و صادقانه‌تر صحبت کنیم.
این کتاب به من یاد داد که چگونه به گفتگوی درونی خود توجه کنم و الگوهای منفی و باورهای محدودکننده‌ام را شناسایی کنم. از همه مهم‌تر، یاد گرفتم که چگونه این الگوها را تغییر دهم و به جای آن‌ها افکار مثبت و سازنده را جایگزین کنم. این فرآیند نه تنها به من کمک کرد که استرس کمتری داشته باشم و اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنم، بلکه روابط من با دیگران را نیز بهبود بخشید.
فائقه
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
این که کتاب خیلی خوبیه شک نکن حتی ارزش هدیه دادن به دیگران به عنوان آگاهی بیشتر رو هم داره ولی رعایت کردن نکاتی سخته و باید مرتب با خودت کلنجار بری مثلا خودم اصلا عادت ندارم با خودم صحبت کنم مگر اینکه افکار منفی داشته باشم و این کتاب میگه با افکار منفی با خودت صحبت نکن و... افکارت که مثبت باشه که احتیاجی نیست هی با خودت صحبت کنی ولی وقتی افکار منفی هست هی تو دهنت نشخوار میکنی وبا خودت حرف میزنی چون دوست نداری در موردش با دیگران صحبت کنی این کتاب بهت کمک میکنه آگاهانه افکار منفی وگپ زدن‌منفی با خودت رو به طور هوشمندانه کنار بزاری ولی شرط اول اینه که خودت قبول کنی که فقط با افکار منفی تو ذهنت گفتگو داری وگرنه به نتیجه مطلوب نمیرسی موفق باشید وبرقرار
محمد مجتبی علی دادیان
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
درود بر شمایکی از ویژگی‌های مثبت ش خلاصه بودن ش بود، و میشه گفت خلاصه‌ای از چند تا کتاب مختلف تو همین سبک بود، نقل قول‌های خوبی آورده بود تو کتاب و در کل ارزش یه بار شنیدن رو داره و البته نقدی که میشه گفت اینه که یسری مسائل رو نمیشه ساده بررسی کرد مثل روابط انسانی که آخرش میگه، پیچیدگی‌های خاص داره خودشو صرفاً نمیشه با اعتماد به نفس و شوخ طبعی توضیح ش داد یا اینکه بگی من آدم خوبی‌ام و یسری ویژگی‌ها برای ارائه دارم و مورد بعدی کسی که دچار اختلالات روانپزشکی و... مثل افسردگی عه صرفاً با گفت و گوی درونی سازنده و موثر قابل درمان نیست اما در کل کتاب خوب و ارزشمندی عه من لذت بردم
Javidan
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
با سلام وعرض ادب کتاب پیش رو یک کتاب کاملا اموزشی و‌چکیده در مورد اختلال خودگویی که باعث خود خوری و کم شدن اعتماد به نفس میشه خیلی خلاصه وبسیار بی حاشیه در حدود دوساعت کتاب صوتی برای افرادیکه بعد از هر مراسم و حضور در جمع تمام رفتارها بخصوص رفتار خودشون و تحلیل میکنند و بدنبال عیب و حسن میگردد واغلب منفی‌ها بارها وبارها باعث نوشخوار فکریشون میشه بهترین انتخاب با توجه به حجم کم خیلی کامل مشکل وراه حل تحلیل شده گوینده خیلی قوی و با تاکید کتاب و زیباتر وجذابتر تفسیر میکنه خرید کتاب و به همه اقشار بخصوص خانمها که بیشتر نوشخوار فکری دارند توصیه میکنم
Mahmood kakouei
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
با درود
کتاب حاضر با روشی گام به گام مسیر شناخت خودگویی و تاثیرات مثبت و منفی آن را بررسی کرده است. در انتهای هر بخش نیز تمرینی برای در ذهن ماندن مطالب و لمس کاربردهای آن بخش آورده شده و اگر با نگاه اصلاح و بهبود خود این کتاب را انتخاب و مطالعه کرده اید لازم است حتما تمرینات را بصورت کامل انجام دهید. مطالعه یا گوش دادن به یک کتاب قطعا مفید خواهد بود ولی پیش از انجام این کار حتما شرایط لازم جهت داشتن تمرکز یا امکان نت برداری را برای خود فراهم کنید تا بتوانید از وقتی که گذاشته اید بهترین نتایج را بگیرید.
م کاظمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
در انتهای هر فصل یان مخاطبانشان را رها نکرده و تمرین عملی برای آن موضوع در فصل ارائه می‌دهد که تمارین کارساز و کاربردی است.
واگویی‌های فردی برای همه وجود دارد اما یان توهوفسکی در کتاب صوتی دانش گفتگو با خود آن را برای شما و ما و هر مخاطب عادی باز می‌کند و تفاوت در اختیار گرفتم قدرت ذهن و احساس بیان می‌کند.
توهوفسکی قصد ندارد که کتاب علمی و پژوهشی بنویسد وی تلاش دارد تا با جملات ساده و عامه فهم، پدیده گفتگوی ذهن را برای همگان موشکافی کند و رهایی از آن را بیان کند.
سمانه نوری
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
همه انسان‌ها با خود صحبت میکنند چه در حال برنامه ریزی که به صورت گفتار درونی برای نظم دادن به افکار و اعمالشان
اما این نکته اهمیت دارد که ما با چه کلامی به چه صورتی مفید یا عملا به صورت نشخوار فکری با خود صحبت میکنیم
صورت مفید ان منجر به پذیرش خطاها و اصلاح و پیشرفت میشود و نشخوار فکری یا خود سرزنش گری منجر به افت اعتماد به نفس و عزت نفس خواهد شد مطالعه این کتاب یکی از لازمه‌های هر انسانی ست هنر دوست داشتن خود سخن گفتن با خود بسیار مهم است
سهیل برزگر
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
ما الان داخل جامعه یا جهانی زندگی می‌کنیم که پر از تبلیغات و حرف‌ها و گفت و‌های منفی و نا امیدی است، که روی ما تاثیر گذاشته و باعث شده که منفی بافی هامون بیشتر از مثبت نگری‌ها باشه؛ با گوش کردن به این کتاب منشا خیلی از منفی بافی هام رو متوجه شدم و یاد گرفتم که حذفشون کنم و اون هارو با افکار مثبت جایگزین کنم؛ واقعا این گفت و گو‌های ساده درونی ماست که به نوع زندگی ما جهت می‌دهد
با تغییر اونها میتونیم مسیر زندگی خودمون رو هم تغیر بدهیم.
شراره تاجمیرریاحی
۱۴۰۳/۰۸/۱۹
بسیار کتاب مفید و کاربردی ست.
پر گویی یا خودگویی یعنی استفاده از کلمات در گفتگو با خود. دو نوع است: گفتگوی درونی با صدای بلند، گفتگوی درونی بدون صدا. خودرویی منفی باعث افسردگی، خودکشی، ضعف عواطف، استرس، فشار خون بالا، عملکرد جنسی ضعیف، تکرار بیمار جسمی مانند سرماخوردگی و... می‌شود اما مثبت باعث احساس عاملیت، کنترل بر خود و احساس مثبت می‌شود. برای کنترل گفتگوی درونی بهتر است آن را بنویسیم!
خودگویی منفی از تحریفات شناختی ایجاد می‌شوند.
محمد حسن
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
درود خدمت دوستان. عرض ادب و احترام. این کتاب کتاب بسیار بسیار مفید و کاربردی ست که می‌تونه روند زندگی آدم رو کلاً تغییر بده. کتاب در مورد مسئله‌ای حرف می‌زنه که انسان کمتر با کسی می‌تونه در میون بزاره، و کمتر کسی در مورد فتگوهای درونی با کسی مشورت می‌کند، در صورتی که خیلی خیلی در زندگی آدم موثره. کتاب یاد میده که چه جوری مسیر زندگیت رو عوض کنی و گفتگوهای درونیت رو سامان ببخشی، با تشکر از نویسنده و تمامی عواملی که دست‌اندرکار بودند
کیمیا
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
این کتاب نعمتی ارزشمنده برای اونایی ک تغییر بسوی بهتر شدن رو پذیرا هستن. اصلی‌ترین دلیل خوشبختی و بلعکسِ آدمها آگاه بودن و کنترل کردن صدای مغزه، اگه کسی این کتابو دوست نداره قضاوتش نکنین اون فقط هنوز به مرحله دریافت اینا نرسیده. همین حرفارو باید چندصد میلیون بدی تا اساتید برجسته کشور توی کنفرانس بهت بگن،
Arad
۱۴۰۳/۰۸/۱۹
نمیشه آموزه‌های هیچکتابی رو نادیده گرفت اما برای من که تعدادی کتاب خودشناسی خوندم تا حدود زیادی مثل کتاب زرد مینمود. بیشتر محتوای نکات، تکراریه و بدون توجه به حقوق حیوانات صرفا با دیدگاه محدود به ارائه نکاتی در جهت افزایش اعتماد به نفس و خودمحوری در انسانها میپردازه. اگر تنها یک دلیل باشه که کتاب رو تا انتها شنیدم، احتمالا توانایی گوینده بوده البته ترجمه هم روان به نظر می‌رسید.
پوران فریورنیا
۱۴۰۳/۰۸/۰۶
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین گفتگوهایی که ما داریم گفتگو با خودمان است. در جایی خواندم که گغتگوی با خود ۱۷ برابر تاثیرش بیشتر از گفتگو و حرف دیگران بر ما است، در این کتاب خیلی ساده راه‌های آموزش داده شده است که می‌توانیم به کمک آن‌ها گفتگوی درونی منفی مان را تبدیل به گفتگوی مثبت و تاثیرگذاری کنیم، صدای گوینده هم خوب و رسا بود.
باتشکر از عوامل کتابراه بابت این کتاب خوب و کاربردی.
طاهره حیدری
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
تمرین اولو که انجام دادم تمرکز کنم روی خودگویی هام فهمیدم ذهنم خیلی آشفتس خیلی یعنی ازین شاخه به اون شاخه بیشترم موضوعاتش روی کاراییه که باید انجام بدم و مونده و پیش رو دارم کارای اداری و... یه مقدار دیگم همش از خستگی غر میزنه یه قسمتشم دلش خوابیدن میخواد و بی دغدغه بودن امیدوارم بتونم تا آخر این کتاب ذهنمو جمو جور کنم چون واقعا حالت افسردگی تشویش و اضطرابو دارم
سهراب هلال بحر
۱۴۰۳/۰۸/۲۵
با نام و یاد خدابه نظر من، شخصیت آدم و نوع، کیفیت و کمیت روابط اجتماعی و موقعیت و جایگاه اجتماعی هر فردی، از عالم درون اون سر چشمه میگیره، و بری اینکه بدونیم شخصیت واقعی ما در چه سطحی قرار داره، باید توجه زیادی به این این کنیم که وا گویه و خودیه (حرف هایی که خودمون با خودمون میزنیم، چی میگیم
رضا رجبی
۱۴۰۳/۰۸/۰۶
با سلام خدمت کتابراهی‌های عزیز گاها بدون اینکه بدونیم خودمون به یکی از سمی‌ترین و منفی‌ترین آدم‌هایی تبدیل میشیم که میتونه با حرفهاش شروع به تخریب اعتماد به نفس و عزت نفس ما بکنه و با افکار سمی مارو از ادامه راه دلسرد کنه این کتاب با مطالبی که داره کمک میکنه تا بتونیم جوری با خودمون حرف بزنیم که این اتفاق بد نیفته.
seyyed hasan mousavi
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
سلام وسپاس ازکتابراه بابت پیشنهاد کتاب صوتی خوبی که در اختیارماقرارداده، یکی ازویژگی های کتاب اینه که به مایادمیده، اگریه نرم افزاریابرنامه ای به ماپیشنهادی ازمحصولاتش بصورت رایگان دراختیارماقرارمیده، حداقلش تشکرنمیکنیم نیایم توقسمت پیشنهادات باعصبانی حرف بزنیم، قابل توجه دوستانی که باعصبانیت و بدون رعایت ادب پیشنهادمیدن
مهدی جوانمرد
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
اون صدایی که تو ذهنمون میپیچه و اون چیزی باهامون حرف میزنه نمیدونم کیه و چیه کاش میتونستم دوستش داشته باشم خود گویی چیزیه که همه دارن و چیزیه که هیچجوره نمیشه حذفش کرد در این کتاب روشها و تمرین هایی رو بیان میکنه که بتونید اون خودگویی رو از حالت خودگویی منفی به خودگویی مثبت تغییر داد
فاطمه بابایی
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
خود گویی یعنی صدایی که در پس زمینه ذهن ماست. این خود گویی هم میتونه مثبت باشه هم منفی. خود گویی مثبت باعث رشد و موفقیت و سلامتی انسان میشه ولی خود گویی منفی پیامد‌های زیان باری را برای انسان به ارمغان میاره که با کمک این کتاب می‌توانیم خودگویی‌های منفی خود را به خود گویی هایمثبت تبدیل کنیم.
Robi
۱۴۰۳/۰۸/۰۵
نکاتی که در کتاب مطرح شد گاهی خواننده را به دنیای درونی‌اش می‌برد و برخی تصمیم گیری‌هایی را که تا الان در پس ذهن داشته و یا فکر کردن به آن‌ها را به تعویق انداخته، را بالا می‌آورد و کمک می‌کند با دنیای درونی خود ارتباط بهتری بگیرد و بتواند جوابی برای آن تصمیم‌گیری پیدا کند. در کل من دوسش داشتم🪸🦋✨️
Koresh Mb
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
سلام خدمت دوستان عزیز این کتاب به نکات ارزنده ای اشاره میکنه مختصر بگم مراقبت از گفتار ورفتار در همه زمان کنترل روی عملکرد روزانه ما زندگی هدف مند رو میسازه عشق محبت دیدگاه شاد ومثبت حس خوبی به زندگی وزنده ماندن میده باید مراقب لحظه های ناب زندگی باشیم واونا رو کشف کنیم
فاطمه عزیزی
۱۴۰۳/۰۹/۲۸
کتاب بسیار مفید با فرومولهای دقیق و روشهای مثبت اندیشی. نویسنده با درج تمرینهایی فوق العاده در این‌ کتاب توانسته راه حلهای بسیار کاربردی که چگونگی رسیدن به موفقیت در زندگی شغلی و روزمره خود بدست آوریم.
اگر وقت انجام تمارین کتاب را دارید حتما این کتاب خوب را توصیه میکنم
Aylar Pashs
۱۴۰۳/۰۹/۲۷
کتاب های شادن پژواک از لحاظ صداگذاری واقعاً عالی هستند. و اما در رابطه با خود کتاب؛ کتاب بیشتر سبک انگیزشی دارد. اما ارزش شنیدن را حتما دارد، اگر به دنبال حس خوب، اطلاعات جدید و یادآوری بدیهیات دارید. با تشکر از تمامی کسانی که برای این کتاب زحمت کشیدند.
Giema Tehrani
۱۴۰۳/۰۹/۰۹
کتاب نسبتا خوبیه هرچند گاهی اوقات برای حل مسئله صورت مسئله رو پاک میکنه. باید آگاهانه گوش بدین و اون جایی که نویسنده برای التیام زخم‌های نفس چسب زخم پیشنهاد میده پذیرش نکنید. به طور کلی میشه گفت ۲۰ تا نهایت ۳۰ درصد مطالب کتاب خوب و سازنده س
مریم مولوی
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
با سپاس از شماکتاب بسیار بسیار عالی و مفیدی. همه ما درگیر این خودگویی ها هستیم. خیلی از ما بخاطر خودگویی های منفی خودمون از داشتن یه زندگی عادی محروم میشیم. این کتاب دریچه ای جدید برای من باز کرد تا با خودم بهتر رفتار کنم.
فرشید مظفری زاد
۱۴۰۳/۰۸/۱۸
کتابیست روانشناسی درباره افکاری که در درون ذهن هرکس رخ میدهد و سعی میکند آن را توضیح دهد و راه و روش‌های رسیدن به افکار مثبت و درست را نشان دهد ولی بسیار کلی و کوتاه راهنمایی میکند.
با سپاس از زحمات و گرد آوری این کتاب و...
سمیه
۱۴۰۳/۰۸/۰۸
سلام وقتتون بخیر ترجمه خوب و روان یک امتیاز خوبیه که این کتاب داره. فعلاً کتاب رو تمام نکردم اما خوشحالم که این کتاب رو شروع کردم. به همه عزیزان پیشنهاد میکنم قبل از برچسب زدن های عجیب غریب به خودشون یا دیگران این کتاب رو مطالعه کنند.
روزیتا پورتقی
۱۴۰۳/۰۸/۰۴
کتاب صوتی با محتوا فوق العاده عالی و بیان زیبای گوینده کاملا دلی و احساسی و پر هیجان بیان کردن. محتوا کاربردی که برای خودسازی و رشد ذهنی راهکارهای عالی دارند
تشکر برای کتاب فوق العاده عالی و زیبا و واقعا ارزشمندی که انتشار داده اید
مینو رحمتی
۱۴۰۳/۰۸/۰۴
بیشتر در مورد نشخوارهای ذهنی بود
اینکه ممکنه منفی باشند یا مثبت، گاهی وقتا وضعیت ما بد نیست بلکه افکار منفی ما رو احاطه میکنن و این کتاب‌های راه حل‌ها و تمرینات خوب داره و کمک میکنه که بتونید افکار مثبت رو با منفی جایگزین کنید
هستی
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
صدای گوینده بسیار دلنشین و موثر بود در گوش دادن به کل کتاب، کتاب مفیدی در زمینه روانشناسی و خودشناسی و بهتر کردن خود هست. من که لذت بردم. کتاب بسیار کاربردی به همراه توصیه‌ها و راهکارهای مفید هست‌. مثلا در مورد خودگویی منفی، استرس و...
وحیده تقی پور
۱۴۰۳/۰۸/۲۵
هر انسانی تو زندگی یه طور مکرر با خودش حرف میزنه و مدام چالش‌هایی با خودش داره
و میتونه انسان رو گرفتار یک چرخه منفی کنه و مدام افکار منفی رو نشخوار کنه. کتاب خوبیه کمک میکنه درست و اصولی اینکار رو بکنیم.
فاضل انجم شعاع
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
سلام به دوستان کتابراهی عزیز
کتاب فوق العاده جذاب و کاربردی بود و به نظرم برای هرکسی لازمه حداقل یک بار این کتاب رو مطالعه یا گوش کنه.
بسیار تا بسیار از صدای دلنشین و جذاب راوی عزیز لذت بردم و از ایشون سپاس گذارم.
فاطمه ربیعی
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
همیشه دنبال چنین کتابی بودم که چطور میشه که با خودمان حرف می‌زنیم بخصوص که مادرم همیشه با خودش بلند یا بصورت پچ پچ حرف میزد واین کتاب خیلی بهم کمک کرد که استفاده مثبت از این رفتار کنم ممنون از کتابراه
مرتضی غفوری
۱۴۰۳/۰۸/۰۵
شاعر میگه که بیرون ز تونیست هرآنچه در عالم هست در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی خداوندراسپاس گزارم واسه اطلاعاتی که از کتاب صوتی دانش گفتگو باخود را در مسیرم قرار داد و سپاس از یان توهوفسکی، فاطمه اکیما ممنونم عالی بود.
مهدی نوری
۱۴۰۳/۰۸/۰۵
ضمن سپاس فراوان از کتابراه و همچنین عوامل خوب تهیه نسخه صوتی گروه شادن پژواک مخصوصا گویندگی عالی، این کتاب یکی از عالیترین هاست و مطالعه آن را به همه ی کسانی که در راستای توسعه فردی تلاش می کنند توصیه می کنم.
Parya
۱۴۰۳/۰۸/۰۵
اصلا نظرم رو جلب نکرد قبل از شنیدن یا خواندن از عنوان کتاب فکر میکنی مفید و کمک کننده است ولی بعد از گوش دادن کامل کتاب اونم ۲ بار هیچ دانش یا نکته مثبتی که بتونم مقابله کنم با صداها و گفتگوهای ذهنی با خودم کمکی نکرد
Nazanin Baladi
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
زیباترین نکته‌ی کتاب اینه که تمامی مطالب با این هدف نوشته شده که نسخه قشنگ تری برای خودمون باشیم🌹
تا زمانی که شیوه‌ی صحیح برقراری ارتباط با خودمون رو بلد نباشیم نمیتونیم با آدمای دیگه ارتباط درستی برقرار کنیم.
Zohreh Hesam
۱۴۰۳/۰۸/۱۲
راه کارهای خود شناسی و ارتباط درست با مردم، دستور عملهای که بتونیم راحتتر مشکلات حل شود مخصوصا اینکه خودمونو مقصر بعضی کارها قرار میدهیم یاد میده که بتونیم درست انتخاب کنیم بسیار عالی و مفید بود.
احمد طرماح
۱۴۰۳/۰۹/۲۸
سلام و درود بر همه عزیزان کتاب خوبی بود هم از تکنیک‌های شناختی و هم از تکنیک‌های رفتاری روانشناسی استفاده کرده بود. تمریناتش می‌تونه تغییرات مثبت در فرد ایجاد کنه. ممنون
ح ح
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
کتاب خوبیه. هم ترجمه روان و هم راوی به بهترین نحو توانسته کتاب روایت کنه. با توجه به ماهیت روانشاسی کتاب ارزش خوندن و الان هم به لطف کتابراه ارزش شنیدن را دارد.
محمود سلیمانی
۱۴۰۳/۰۸/۱۲
سلام. اول جا داره که از گوینده این اثر تشکر ویژه دارم.. اینقدر جالب و پر انرژی گویندگی میکند که تمام مطالب ارزشمند این کتاب فوق العاده در ذهن و فکر حک می‌شود. سپاس
hana
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
کتابای زیادی از یان توهوفسکی اما هرجا سرچ زدم اصلا مشخص نشد این ادم کیه اطلاعاتشو برام بالا نیورد مشخص نیست نویشندش کیه حتی توی کتابراه هم چیز خاصی ازش نیست
علی لطفی
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
خودگویی. حتی اگه فورمالیته نباشه وبه صورت واقعی باشه (که الان خیلی تو مترو اتوبوس می بینیم که منفی هست) ولی خوشحالم بهتون بگم: «خودگویی سازنده کار۳درصدنوابغ عالمه» من هم جزو اون آدمهام.
فهیمه حیدری
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
چقدر گفتگوی درونی را خوب توصیف کرده نویسنده و چقدر خوب یاد میده جهت دادن و مثبت فکر کردن و گفتگوی سازنده داشتن که لازمه زندگی خوب و آینده درخشان است
1 2 3 >>