نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی آبجی خانم - صادق هدایت

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
زری بانو
۱۴۰۳/۰۹/۰۹
داستان آبجی خانم روایت غم انگیزی از جناب صادق هدایت، نویسنده، مترجم و محقق در سالهای پایانی ۱۲۸۰ و اوایل سالهای۱۳۰۰ بود. صادق هدایت غم و رنجی که مردم آن زمان می چشیدند را با تمام وجودش درک می کرد و در موردآن دست به قلم و نگارش می زد. فرهنگ غنی ایران اصیل را برجسته تر از تمدن و دین عربی می دانست و این تعصب نژاد پرستانه اورا به دره خودپرستی و مرگ خود خواسته کشانید. تصور شخصی من برای مقایسه ی جامعه آن زمان با فرهنگ رایج کنونی این است که عموم مردم نگرش و دید عمیقتری نسبت به گذشته پیدا کرده اند و البته دانش پزشکی زیبایی هم در این ارتقای فکری کم کاری نکرده است. از خداوند بخشایشگر برای استاد صادق هدایت طلب آمرزش می کنم و از کتابراه عزیزم سپاسگزارم که امکان دسترسی به آثار نویسندگان مختلف ایران و جهان را برایمان به سهولت فراهم کرد ه است.
جلال آسائیان
۱۴۰۳/۰۸/۲۱
دورود فراوان. داستان کوتاه ولی پور از حرف برای گفتن. زنده یاد استاد صادق هدایت. با قلمی روان به زیبای زندگی مردوم قدیم را به نگارش در آورده که چقدر نا آگاهی و بی سوادی میتوانسته صدمه بزنه به بنیاد یک خونواده این قدر که یکی دست به خود کشی میزده یکی هم حال خواسته یا نا خواسته تن به ازدواج میداده. زنده یاد صادق هدایت بنیان گذار داستانهای کوتاه و با داستانهای کوتاه خود واقعیت های تلخ زندگی قدیم ما را به زیبای نشانمان میدهد. روحش شاد.
اکرم السادات حسینی زری
۱۴۰۲/۰۶/۰۶
این داستان کوتاه ولی واقعی، نشانی از شرح حالِ تکان دهندهٔ زنان ایرانی در دوران گذشته (قبل از دهه‌های ۸۰ و۹۰) دارد، که خوشبختانه با دسترسی به دنیای مجازی تکان شدیدی به این اندیشه‌های پوسیده و زنگاردار جنسیتیِ فرهنگیمون داد و زنان را به بستری از زندگیِ نجات بخش با افزایش آگاهی و توانمندی سوق داد. به امید ارتقای بیشتر فرهنگ این زادبوم. روحِ نویسنده شاد و یادش ابدی باد.
مجید حاجی آقا
۱۴۰۲/۰۸/۲۷
بسیارعالی بود آیینه تمام نمای فرهنگ معاصر، خاطره‌ای از ناهنجاری‌های رایج در خانواده را برای خواننده گان نسلهای آینده بجای گذاشته که نویسندگان پیشروی این سبک مدیون جسارت هدایت میباشند. درواقع هدایت سکان هدایت زورقی میباشد که انتقال خرده فرهنگ‌های اواخر دوره قاجار به دوره‌های نوین این سرزمین به عهده داشته. روحش شادویادش گرامی باد.
نسرین شهسواری
۱۴۰۲/۰۶/۱۹
باخواندن این کتاب احساس نگرانی به من دست داد هر چند که نویسنده از واقعیت‌های کنونی جامعه ایران نوشته بوده اما من به شخصه معتقدم که به شنونده یا خوانند احساس منفی دست میدهد
Sana Rahmatyfar
۱۴۰۳/۰۱/۰۴
من کلا داستان‌های صادق هدایت رو دوست دارم. این داستان علاوه بر متن زیبا، گوینده خیلی خوبی هم داشت و خیلی مسلط اجرا می‌کرد
Saye Roshan
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
کتاب‌های صادق هدایت اصلا نیاز به تعریف و نظر نداره، تورو میبره تو خونه‌های قدیمی و داستان‌های عجیبشون
mohammad nazarnejad
۱۴۰۳/۰۱/۱۲
اینم یکی دیگه از داستانهای کوتاه درس آموز برای کسانی است که در زندگی هنری جز تکیه کردن به دین و مذهب ندارن.
astaneh
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
داستانی کوتاه و غم انگیز، روایتی تلخ از بانوان سرزمینم که ناشی از ناآگاهی و افکار پوسیده بود
سمانه
۱۴۰۲/۰۹/۱۰
داستان زیبا و غم انگیزی داشت و متاسفانه واقعی
Setayesh
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
خیلی درام و قشنگ بود واقعااا پیشنهاد میشه
منوچهررضایی
۱۴۰۳/۰۵/۲۶
کتاب آبجی خانم از آثاربرجسته استاد هدایت می‌باشد
سپیده ماهرانی
۱۴۰۳/۰۵/۱۵
با شنیدن این کتاب واقعا حس عجیبی پیدا کردم. چه قدر تلخ بود
اشکان اشکان
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
قلم صادق واقعا عالیه، روحش شاد
بهبودی
۱۴۰۳/۰۶/۱۳
از نظر من معمولی بود
زهرا رفیعی
۱۴۰۳/۰۶/۰۷
داستانی بسیار زیبا و با روایتی جالب
مریم متولی
۱۴۰۳/۰۲/۱۳
در حد اینکه آدم مشغول بشه بود
رقیه پورفرح
۱۴۰۲/۰۹/۲۵
برای سرگرمی بد نبود