نقد، بررسی و نظرات کتاب آپارتمان پاریس - لوسی فولی
مرتبسازی: پیشفرض
King
۱۴۰۳/۱۱/۲۴
00
پیشنهاد میشه کتاب به خوبی تصویر سازی شده و از نظر من که واقعا خوب بوده، به جز اون از خواندن این کتاب خسته نمیشید چرا که جوری که میاد داستان هر شخصیت را در داخل این کتاب توصیف می کند و از نگاه ا ن شخصیت و تصورات اوت شخصیت را به خوبی توضیح می دهد. اصلا از خواندن این کتاب خسته نمیشید .
کتاب اپارتمان پاریس فوق العاده بود. رمانی به سبک جنایی و ترسناک و رازآلود بود. به کار بردن کلمات و جملات فرانسوی در داستان جالب بود. کتاب و که مطالعه می کردم یاد سریال ایراتی ساختمان ۸۵ افتادم. سریالی که تو ساختمان قتل ها و راز هایی مخفی شده بود. و داستانش تقریبا شبیه کتاب اپارتمان پاریس بود.
نفس گیر و روان بود از جهت کشش استانی اما وقتی تمام میشه میفهمی منطق و ساختار کلی داستان ناقصه. نمیشه جوان جذابی مثل تیکولا تابحال بی یار و همسر مانده باشه و بیکار تو آپارتمان بچرخد و باز هم غیر قابل باور اینکه بن همه چیز تمام باشد و هی همه را عاشق و جذب خود کند بدون داشتن ویژگی خاصی.
یه تریلر معمایی با فضای بسته و پرتعلیق. داستانش توی یه آپارتمان قدیمی در پاریس اتفاق می افته و پر از راز و شخصیت های مرموزه. شروع کتاب کمی کند پیش می ره ولی کم کم وارد فضای رازآلود می شی و دلت می خواد بدونی آخرش چی می شه. مناسب برای علاقه مندان به معما و داستان های روان شناختی
کتاب آپارتمان پاریس را لوسی فولی نوشته است. وقایع داستان در یک آپارتمان در پاریس اتفاق میافتد. همانطور که میدانید پاریس پایتخت فرانسه است و اتفاقاً برج ایفل نیز در همین شهر واقع شده است. آپارتمان پاریس درواقع نزدیک برج ایفل نیست، هرچند باید همان نزدیکیهای برج ایفل میبود. در نهایت پاریس یک شهر توریستی است که موزهی لوور هم در همین شهر قرار دارد.