نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی دیوانههای فوتبال - دنی دایر
4.4
139 رای
مرتبسازی: پیشفرض
در کل من کتابای فوتبالی رو دوست دارم و اینم یکی از همونا بود، ولی اگه بخوام ریز بشم روی کتاب (البته از نظر من و نه یه نظر کارشناسی ) داستان این بچهها که رفتن کشورای مختلف و با هولیگان هاشون دمخور شدن تقریبا شبیه هم بود (البته این رو هم بگم که تصور کردن بعضی از اتفاقایی که طی سفرشون براشون افتاد واقعا هیجان انگیزه و حال میده)، بیشتر به نظرم نوع و جنس روایت و ترجمهی قوی و البته اطلاعاتی که در مورد هر کشور به صورت مختصر میداد (در رابطه با تاریخ و سیاست و اینجور چیزا) اونم به شکل خودمونی جذاب بود در صورتی که خوب هدف کتاب این چیزا نبوده (البته خوب واسه من اینجور بوده و این برداشت کاملاً شخصی و سلیقهای هست) اینم بگم که با قسمت "پی نوشت"ها خیلی حال کردم اطلاعات خوبی میداد در نتیجه با این تفاسیر 4 ستاره کافیه.
با درود فراوان خدمت دوستان کتابخوان و گرامی. کتابی بسیار جذاب برای دوست داران ورزش فوتبال، من به شخصه لذت بردم و برای من بسیار پر محتوا واقع شد. اینکه نویسنده با قلمی ساده و روان به این زیبایی جزئیات و فلسفهی فوتبال در کشورهای مختلف را به تصویر کشیده و به بطن ماجرا نفوذ میکنه و از خشونت و تعصبات تماشاگران در این کشورهای فوتبال دوست سخن میگه. بخش ایتالیا و آرژانتین خیلی زیبا بود برای من و اینکه چقدر پشت این جریان اشخاصی دست به کارند که حتی روی نتیجهی بازیها و قهرمانی یک تیم میتونن نظر بدهند و تصمیم گیرندههای اصلی باشند. ترجمهی بسیار عالی و خوانش مطلوبی هم داره. سپاس از تیم خوب کتابراه برای این اثر خوب.
کتاب بدی نیست صدای راوی هم خوبه فوتبالیها بیشتر از این کتاب خوششون میاد وکسانی هم که فوتبالی نیستن هم بیشتر درک میکنن که چرا مردم در زمان تیم مورد علاقه شون تعصب نشون میدن ومنم به این نتیجه رسیدم که بهتره که همیشه فوتبالی نباشم ونقش برقرار کننده صلح بین پسرم (استقلالی) و همسرم (پرسپولیسی) رو ادامه بدم😁ممنون از کتابراه بابت هدیهها وتخفیفات خوبی که داره
صدای گوینده خوب بود، تنظیم اثر هم خوب بود، اما بهتر از موسیقی مناسبتری متناسب با جغرافیای سرزمین مورد بحث استفاده میشد.
به نظرم بجای نام دیوانههای فوتبال برای کتاب یا کارخانه فوتبال برای مجموعه تلویزیونی اون از نام آشوبگران فوتبال استفاده میشد.
روایت نویسنده از برخورد با هواداران انگلیسی فوتبال در ترکیه و ایتالیا غیرمغرضانه نبود.
به نظرم بجای نام دیوانههای فوتبال برای کتاب یا کارخانه فوتبال برای مجموعه تلویزیونی اون از نام آشوبگران فوتبال استفاده میشد.
روایت نویسنده از برخورد با هواداران انگلیسی فوتبال در ترکیه و ایتالیا غیرمغرضانه نبود.
دیوانههای فوتبال، با احتیاط تلاش دارد که پشت بازی گروهی را نیز به مخاطب نشان دهد. دنی دایر و دومینیک آتون را بهعنوان نویسنده و محقق نمیشناسم و بک گراندی از زندگیشان را ندارم. برای این کتاب و تحقیق از فوتبال، این دو زمان گذاشتند و سفر کردند.
کتاب به این نیز اشاره گویا دارد که، هواداران فوتبال در تمام جهان، انجمنهایی دارند که تشکیلات خودشان را هدایت میکنند و این هواداری با حمایت دولت نیز میتواند فعالیت کند و پرده از سیاسی بودن فوتبال و هواداری از آن برای اکثر حکومتها جنبه پیشبرد اهداف و درآمدزایی هم دارد.
فوتبال را صرفا برای سلامتی و ورزش دوست میدارم و برای عاشقهای دو آتیشه فوتبال کتاب نیز میتواند مفید و جالب باشد.