نقد، بررسی و نظرات کتاب خانه پدری - رباب عبیدی
3.7
107 رای
مرتبسازی: پیشفرض
اولا که روی جلد نوشته نویسنده: رباب عبیدی.. من خیال کردم رمان هستش.. چون عنوانش هم به داستان بیشتر میخورد. دوما اشعار ایشون خیلی ایراد دارند. گرچه احساس زیبایی دارند، اما وزن اشعار و حتی قافیهها به وضوح مشکل دارند و نمیشه اسم شعر روی دلنوشتههای ایشون گذاشت.. سوما اشعار حافظ، نظامی، سعدی و.. در کتابهای خودشون موجوده و چرا دوباره باید اینجا آورده بشه در حالی که انتظار داریم کتابی منسوب به یک شاعر دیگر رو بخونیم.. اصلا پیشنهاد نمیکنم.
یه کتاب شعر و برای کسانی که اهل شعر و ادب هستن خوبه و میتونه خوشایندشون باشه و در مورد اسم کتاب خیلی بهم انرژی داد و وقتی اسم کتاب و تصویر کتاب رو دیدم یه برداشت دیگهای داشتم که نبود تصورم یه داستان زیبای یه دختر کوچولو که توخونهای پر از آرامش زندگی میکنه ویه پدر مهربونی داره که تمام زندگیش دخترشه و... با این اسم خونهی پدری دلم برای بابام تنگ شد. الهی که شما هیچ وقت دلتنگ عزیزی نباشید.
علیرغم تعاریف بعضی از دوستان من زیاد کتاب رو نپسندیدم. اوایل کتاب گردآوری اشعار شاعران معروف مثل سعدی و مولوی و... هست و در ادامه اشعار خود خانم عبیدی که البته نمیشه گفت شعر، یک مشت سروده که نه وزن درستی دارند نه قافیه مشخصی. از ناشر تعجب میکنم که بدون بررسی چطور این کتاب رو چاپ کردند
اما نکات مثبتی هم دارد پانوشت، منابع و ماخذ، شناسنامه، مقدمه و سخن آغازین در آن رعایت شده و نویسنده امانت دار خوبی است.
تصاویر پایان کتاب چیزی را که از اسم کتاب انتظار داشتم را به تصویر کشیده بود خانه گرم و دلنشین پدری. هر چند اگر کتاب، داستان زندگی خانم عبیدی بود در خانه پدری، بیشتر با این تصاویر همخوانی داشت.
با سپاس فراوان از بانوی اهل ذوق خانم عبیدی عزیز و عوامل پر انگیزه و تلاشگر کتابراه.