معرفی و دانلود کتاب صوتی خسرو و شیرین

عکس جلد کتاب صوتی خسرو و شیرین
قیمت:
۱۳۸,۰۰۰ تومان
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی خسرو و شیرین و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی خسرو و شیرین و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی خسرو و شیرین

بهروز ثروتیان، نظامی‌پژوه و محقق ادبیات فارسی، در کتاب صوتی خسرو و شیرین این منظومه‌ی درخشان ادبیات پارسی را به بیان و زبانی ساده‌تر از کلام حکیم نظامی گنجوی بازنویسی کرده است. آثار نظامی گنجوی، شاعر و ادیب صاحب‌سبک قرن ششم هجری، تا به حدی استوار و تأثیرگذار بوده است که با گذشت صدها سال، هنوز توجه پژوهشگران و علاقه‌مندان را به خود جلب می‌کند.

درباره‌ی کتاب صوتی خسرو و شیرین

حکیم نظامی گنجوی (Nizami Ganjavi) در منظومه‌ی خسرو و شیرین (Khosrow and Shirin) داستانی پرپیچ‌وخم از سرنوشت عشق دو مرد به‌نام‌های خسرو و فرهاد را به دختری ارمنی به‌نام شیرین روایت کرده است. این اثر به لحاظ ساختار درام پیچش‌های بیشتری نسبت به دیگر منظومه‌ی نظامی نامدار نظامی یعنی لیلی و مجنون دارد. دکتر بهروز ثروتیان در کتاب خسرو و شیرین به اجمال و اختصار این اثر جاودانه‌ی ادبیات پارسی را با زبانی دل‌نشین و تا حدودی روان‌تر از بیان‌مندی نظامی، بازنویسی کرده است. در ادامه خلاصه‌ای از این داستان مشهور را می‌خوانید:

خسروپرویز پادشاه ساسانی با شنیدن وصف زیبایی شیرین، ندیده دلباخته‌ی او می‌شود. شیرین از طریق شاپور که جزو درباریان کاخ خسروپرویز است، از این دلباختگی باخبر می‌شود و با دیدن تصویر نقاشی‌شده‌ی خسروپرویز، او نیز به پادشاه عاشق‌پیشه دل می‌بازد. شاپور قرار دیداری میان این دو ترتیب می‌دهد. شیرین در میانه‌ی راه کاخ خسرو قصد می‌کند لَختی در چشمه‌ای آبتنی کند و غبار خستگی از تن بزداید. در همان حال خسرو طی ماجرایی از آن حوالی رد می‌شده که شیرین را می‌بیند. او بی‌آنکه بداند این زن زیبارو شیرین است، در دم شیفته و مفتون او می‌شود. اما آن‌ها در کنار این چشمه کامیاب نمی‌شوند. با پیچ‌وخم‌هایی که با حضور بهرام چوبین، مریم -همسر سابق خسرو- و مهین‌بانو -عمه‌ی شیرین- در خط داستانی پیش می‌آید، خسرو و شیرین به وصال یکدیگر نمی‌رسند تا این که با ورود فرهاد به ماجرا، داستان شمایلی جدید به خود می‌گیرد.

خسرو که فرهاد را مانعی بر سر راه عشق و وصال خود با شیرین می‌بیند، با به کار گرفتن نیرنگی سبب می‌شود فرهاد جان خود را از دست بدهد. پس از فراز و نشیب‌های بسیار، سرانجام خسرو و شیرین با یکدیگر پیمان زناشویی می‌بندند و از یکدیگر کامیاب می‌شوند. اما این پایان ماجرا نیست و باز هم مشکلات متعددی بر سر راه این دو تا عاشق رخ می‌دهد...

موسیقی این کتاب صوتی چنان هنرمندانه است که حتی می‌توان بدون در نظر گرفتن ارتباطی که با این کتاب دارد، آن را به‌عنوان اثری مستقل شنید و لذت برد. مهدی زارع، آهنگساز و نوازنده‌ی سازهای زهی، بادی، کوبه‌ای و الکترونیک، با خلق جهانی شنیدنی از هم‌آوایی سازها و آوازها، این کتاب صوتی را به اثری خاص و قابل‌توجه تبدیل کرده است. سیامک موسوی، مهدی شیرزایان، علی امیرقاسمی و ژیلا تقوی در بخش آواز موسیقی متن این کتاب به هنرنمایی پرداخته‌اند.

کتاب صوتی خسرو و شیرین برای چه کسانی مناسب است؟

علاقه‌مندان به ادبیات کلاسیک فارسی و اشعار و منظومه‌های عاشقانه‌ی کهن، با شنیدن این اثر گوش‌نواز تجربه‌ای لذت‌بخش به دست خواهند آورد.

با بهروز ثروتیان بیشتر آشنا شویم

بهروز ثروتیان نامی آشنا برای پژوهشگران و متخصصان حوزه‌ی ادبیات است. ثروتیان را بیش از هر چیز می‌توان یک «نظامی‌پژوه» دانست. او با کسب رتبه‌ی یک در آزمون سراسری دو رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی و فلسفه در سال 1342، تدریس ریاضی را رها کرد و در دانشگاه تبریز مشغول تحصیل در رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی شد. این دانشگاه در سال 1345 به ثروتیانِ 29 ساله مدال درجه‌یک علمی فرهنگ را اعطا کرد. او پس از اخذ مدرک دکترای ادبیات فارسی از دانشگاه تهران، به‌مدت 17 سال در کرسی استادی دانشگاه آزاد کرج به تدریس پرداخت و همچنین سال‌های متمادی از عمر پربار خود را صرف تحقیق و پژوهش و تألیف درباره‌ی حکیم نظامی گنجوی و آثارش کرد. شایان ذکر است این پژوهشگر ادبی در طول هفتادوپنج سال زندگی خود، بیش از هفتاد اثر در زمینه‌ی ادبیات کلاسیک و ادبیات معاصر فارسی تألیف و منتشر کرد.

در بخشی از کتاب صوتی خسرو و شیرین می‌شنویم

خسرو با جمعی پری‌زاده چون سلیمان بیرون رفت و بادکردار به راه افتاد. از بیم شاه دو منزل را یک منزل می‌کرد تا بدان‌جایی رسید که آن ماه موی می‌شست. به غلامان فرمود تا برآسایند و اسبان را علف بدهند و خود تنها قدم‌زنان از پیش غلامان به راه افتاد و از قضا روی به سوی آن مرغزاری آمد که ماه شیرین در آب شیرینش افتاده بود و موی می‌شست.

طوافی زد برآن فیروزه گلشن / میان گلشن آبی دید روشن
چو طاووسان عقابی دید بسته / تزروی بر لب کوثر نشسته

اسب خسرو آهسته‌آهسته گام برمی‌داشت و نعل بر روی گیاهان می‌کشید که خسرو با دیدن شبدیز به خود گفت:

گر این بت جان من بودی چه بودی / ور این اسبان من بودی چه بودی

و هیچ نمی‌دانست که آن شبرنگ و آن ماه، ناگاه بر برج او فرود می‌آیند. ‌ای بسا معشوق که خواب‌آلوده و ناآگاهانه و مست بر در عاشق آید و او نداند.

بسا دولت که آید بر گذرگاه / چو مرد آگه نباشد گم کند راه

بر عادت خویش به هر سو می‌نگریست که ناگهان چشمش به ماهی افتاد که در آب چشمه بود...

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
9 دقیقه
بخش اول
16 دقیقه
بخش دوم
14 دقیقه
بخش سوم
14 دقیقه
بخش چهارم
6 دقیقه
بخش پنجم
7 دقیقه
بخش ششم
11 دقیقه
بخش هفتم
6 دقیقه
بخش هشتم
11 دقیقه
بخش نهم
5 دقیقه
بخش دهم
9 دقیقه
بخش یازدهم
8 دقیقه
بخش دوازدهم
6 دقیقه
بخش سیزدهم
8 دقیقه
بخش چهاردهم
14 دقیقه
بخش پانزدهم
5 دقیقه
بخش شانزدهم
11 دقیقه
بخش هفدهم
14 دقیقه
بخش هجدهم
8 دقیقه
بخش نوزدهم
21 دقیقه
بخش بیستم
15 دقیقه
بخش بیست‌ویکم
9 دقیقه
بخش بیست‌ودوم
4 دقیقه
بخش بیست‌وسوم
13 دقیقه
بخش بیست‌وچهارم
5 دقیقه
بخش بیست‌وپنجم
7 دقیقه
بخش بیست‌وششم
4 دقیقه
بخش بیست‌وهفتم
4 دقیقه
بخش بیست‌وهشتم
3 دقیقه
بخش بیست‌ونهم
2 دقیقه
بخش سی‌ام
4 دقیقه
بخش سی‌ویکم
3 دقیقه
بخش سی‌ودوم
2 دقیقه
بخش سی‌وسوم
2 دقیقه
بخش سی‌وچهارم
4 دقیقه
بخش سی‌وپنجم
5 دقیقه
بخش سی‌وششم
10 دقیقه
بخش سی‌وهفتم
14 دقیقه
بخش سی‌وهشتم
5 دقیقه
بخش سی‌ونهم
5 دقیقه
بخش چهلم
3 دقیقه
بخش چهل‌ویکم
3 دقیقه
بخش چهل‌ودوم
5 دقیقه
بخش چهل‌وسوم
4 دقیقه
بخش چهل‌وچهارم
5 دقیقه
بخش چهل‌وپنجم
7 دقیقه
بخش چهل‌وششم
8 دقیقه
بخش چهل‌وهفتم
10 دقیقه
بخش چهل‌وهشتم
13 دقیقه
بخش چهل‌ونهم
4 دقیقه
بخش پنجاهم

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی خسرو و شیرین
نویسنده،
راویحسن همایی
ناشر چاپیانتشارات میراثبان
ناشر صوتی نوین کتاب گویا
سال انتشار۱۴۰۱
فرمت کتابMP3
مدت۶ ساعت و ۲۴ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های داستان کهن فارسی
قیمت نسخه صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی خسرو و شیرین

آبتین حاجی پور
۱۴۰۲/۰۶/۱۵
شیرین در پی خسروشیرین که بانوی بسیار زیبا و پرشکوه‌ی است درگذرگاهی پرتره و تصویرسازی هنرمندانه از خسرو پرویز می‌بیند و شیفته تصویر می‌شود. این تصویر توسط شاپور مقرب و معتمد خسروپرویز نگارگری گشته بود و عامدانه در مسیر شیرین گذاشته می‌شود تا او را مفتون خسرو پرویز نماید. شیرین که شیفته خسروپرویز راه می‌گردد می‌افتد و به هر منزل که می‌رسد سراغ صاحب عکس را می‌گیرد تا او را بیابد. در اساطیر عاشقانه ادبیات ایران برخلاف تصور کنونی،   زن‌ها هستند که پیشقدم رابطه عاشقانه می‌شوند، پیشنهاد می‌دهند، راه رابطه را باز می‌کنند و حتی معشوق خود را می‌دزدند و اینگونه نمونه‌ها به هیچ وجه محدود نیست مانند عشق تهمینه به رستم که شبانه به اتاق خواب او رفت، عشق رودابه به زال که پیغام قرار شبانه برای زال فرستاد، عشق سودابه به سیاوش که او را وادار به رابطه کرد، عشق کتایون به گشتاسپ که به او پیشنهاد ازدواج میداد و گشتاسپ رد می‌نمود و عشق منیژه به بیژن که او را دزدید
زینب رمضانی
۱۴۰۳/۰۶/۱۵
در این کتاب افسانه خسرو و شیرین ساده سازی و روان شده است. شیرین با فریب شاپور دلباخته خسرو می شود و با نصیحت شمیرا خود را دست نایافتنی می کند تا در مرتبه کنیزکان مورد علاقه خسرو نزول نکند. اما خسرو در پی هوس و زیبایی طلبی در پی شیرین آمده است و در کشاکش وصال او معشوقه های خود را دارد و نمی خواهد با شیرین به مانند بزرگ زادگان رفتار کند . فرهاد عاشق این ماجرا است که با حیله رقیب می میرد. و در انتها وصال خسرو و شیرین تنها به واسطه تدبیر شیرین و کمک شاپور در آرام کردن خسرو و پیش بردن تدبیر شیرین میسر شد تا با ازدواج به قصر خسرو وارد شود نه به صورت کنیز و معشوقه. داستان تنها در مورد عشق نیست. در مورد خودکامگی پادشاهان نیز هست. خسرو برای گرفتن کمک برای پس گرفتن پادشاهی اش مجبور به ازدواج با مریم و پس از آن برای سوزاندن دل شیرین با شکر ازدواج کرد. و تمام این مدت شیرین در انتظار به دست آوردن عشق او در قصرشیرین اسیر بود. هر چند خود خواسته. در آخر فرزندش شیرویه برای به دست آوردن شیرین به قتل پدر دست زد و شیرین بدون داشتن فرصت برای عزاداری عزیز از دست رفته اش باید به فکر رهایی خود از ننگ ازدواج اجباری با شیرویه می بود و تنها چاره را در خودکشی و دفن کردن خودش با عشقش دید. از لحاظ اجتماعی هم داستان گویای این است که خرج خوش گذرانی های پادشاهان از مالیات ها و خراج ها پرداخته می شد. بهای عشق و آزادی جان است. صدای گوینده زیبا و هماهنگ با موسیقی دلنشین داستان بود. با تشکر از کتابراه
نفس
۱۴۰۳/۰۱/۰۴
درود بیکران.. شنیدن کتاب خسرو و شیرین به مراتب از خوندنش برام جذاب تر و شیرین تر بود، صدای راوی به این اثر نشسته بود، موسیقی متن هم کاملا همخوانی داشت، خود اثر هم که جذاب و دلبرانه است
در این اثر نظامی گنجوی که قطعا همه باهاش آشنایی دارند، عشق واقعی، اصل وفاداری و دست نیافتنی بودن رو از شیرین یاد
میشه گرفت، گرچه بنظرم لایق عشقی پاک تر از خسرو بود. (خسرو در داستان بسیار دلباخته شیرین هست، اما بارها با جواب منفی او روبرو میشه، و با زن‌های دیگه‌ای وصلت میکنه، چرا که خواسته خودش رو اون طور که بایسته و شایسته است به شیرین بیان نمیکنه، البته ناز کردن یار هم به مراتب عاشق بیچاره رو از پا در میاره شیرین، فردی پاکدامن، باوقار و بسیار با حیا توصیف شده و چقدر زیباست قیمتی و ارزشمند بودن، بهای بدست آوردن یک گوهر گرانبها قطعا بالاست و البته داشتن اون لذت بخش و شیرین هست، گرچه خسرو بارها تلخی نداشتن اون رو چشید، اما در نهایت طعم شیرین وصال، تمام اون تلخی رو از دهانش شستامیدوارم در دنیای واقعی وصال عشاق رو با تبسم نظاره کنیم و دست دعا برای ابدی شدن عشق اونها به سمت خدا برداریم...
mohsen
۱۴۰۲/۰۸/۱۲
با سلام درود و صد بدرود خدمت نظامی گنجوی، شاعر بزرگ و نامی ایران زمین که با آثارشون همانطور که در این کتاب هم بیان می‌کنه زبان فارسی رو زنده نگه داشتن و روح و طراوت تازه‌ای رو درش بخشیدن. در ابتدا باید بگم که من علاقه‌ی چندانی به خواندن و یا شنیدن آثار کهن این چنینی نداشتم و این کتاب رو صرفاً برای تنوع در مطالعه‌ام دانلود کردم، اما دکتر بهروز ثروتیان چنان زیبا و روان این اثر رو بازنویسی کردن که من رو در همان بخش‌های ابتدایی مجذوب خودش کرد؛ لذا از ایشون بابت بازنویسی این اثر تشکر می‌کنم و امیدوارم که در تمام مراحل زندگی شاد و پیروز باشن. در ادامه از تلاش‌های آقایان عزیز، حسن همایی و مهدی زارع و همه همکارانشون تشکر ویژه دارم چرا که آقای حسن همایی با صدای زیبا و دلنشینشون و همچنین آقای مهدی زارع با انتخاب آهنگ‌های درخور و مناسب این اثر، درک داستان رو راحت تر و زیبایی اثر رو صد چندان می‌کنه؛ لذا ضمن خداقوت به این دوستان، آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون رو براشون دارم. و اما داستان.... به نظر من داستان از خلوص عشق صحبت می‌کنه؛ ۱_ عشق واقعی خودش رو در خالص بودن نشون می‌ده۲_ در عشق خالص دورویی جایی نداره۳_ عشق واقعی تا پایان عمر با انسان می‌مونه۴_ عشق خالص جایگزینی نداره۵_ عشق واقعی از خود گذشتگی رو همراهش دارهدرواقع هر سه شخصیت داستان به خاطر عشق با زندگی خداحافظی کردن و به زیبایی مردن و از خود گذشتگی کردن؛ و این پایان نهایی عشق خالص هست در انتها امیدوارم آثاری با ویژگی‌های حداقلی که در بالا به ذهن بنده رسیده، باعث بشه که گوشه‌ای از خصایص عشق‌های اساطیری به عشق‌های معاصر و حال حاضر راه پیدا کنه و تأثیرات مثبت خودش رو بذاره. این کتاب رو به همه دوستان پیشنهاد می‌کنم
P
۱۴۰۲/۰۸/۰۱
عالیییی بود معنا و مفهوم واقعی عشق رو بیان کرده توصیه می‌کنم اگر می‌خواید عشق واقعی رو بشناسید این کتاب رو از دست ندید فلک جز عشق محرابی ندارد جهان بی خاک عشق آبی ندارد غلام عشق شو کاندیشه این است همه صاحبدلان را پیشه این است کسی کز عشق خالی شد، فسرده است گرش صد جان بود بی عشق مرده است ز سوز عشق در بهتر جهان چیست؟ که بی او گل نخندید ابر نگریست گر اندیشه کنی از راه بینش به عشق است ایستاده آفرینش گر از عشق آسمان آزاد بودی کجا هرگز زمین آباد بودی چو من بی عشق خود جان را ندیدم دلی بفروختم جانی خریدم به عشق آفاق را پردود کردم خرد را چشم خواب آلود کردم کمر بستم به عشق این داستان را صلای عشق در دادم جهان را مبادا بهره‌مند از وی خسیسی به جز خوشخوانی و زیبانویسی ز من نیک آمد این اربد نویسند به مزد من گناه خود نویسند..
از این زیباتر دیگه ممکن نیست! قلم زیبای شادروان دکتر ثروتیان نظامی پژوه نامی این مرز و بوم و روایت بسیار زیبای آقای همایی، یه شاهکار بوجود اوردن.. امیدوارم جناب همایی کتابهای دیگه‌ی این پکیچ رو هم روایت کنن
آرین نیاسری
۱۴۰۲/۰۶/۱۷
در این کتاب ارزش‌ها، کنش‌ها، مهارت‌ها، سوگیری و کنترل‌های اجتماعی اشخاص در خسرو و شیرین نظامی گنجوی نقد و بررسی شده است. سؤال اصلی این است که شخصیّت‌های اصلی داستان در منظومه خسرو و شیرینِ نظامی، از منظرهای گوناگون جامعه شناختی، چگونه هستند. در خسرو و شیرین نظامی بزرگ‌منشی، فرهیختگی و اعتماد به است نفس، موهبتی که فضای آزاد اجتماعی و نگرش واقع‌بینانه جامعه به زن، در اختیار دختران و زنان منظومۀ خسرو و شیرین قرار داده است تا با بهره‌گیری از آن بر قلمرو روح و جسم و سرنوشتشان حاکم باشند و خود را مقهور و مغلوب هیچ مردی ندانند. از منظر کنترل‌های اجتماعی، خسرو در اوج درگیری‌های داخلی و وضع آشفته کشورش مصالح جامعه را نادیده می‌گیرد و خواسته‌های نفسانی او را بر می‌انگیزد که در پی شیرین روانه گردد، اما به دروغ وانمود می‌کند که به شکار می‌رود. علاقه خسرو نیز در رفتار اجتماعی خویش با شیرین از بابت زیاده‌خواهی پادشاهانه و انحصارطلبی اوست؛ زیرا مایل است هرچه خوبی و زیبایی در دنیاست از آن او باشد.
ن د ا ز ر ن د ی
۱۴۰۲/۰۷/۲۰
نخست از کتابراه سپاسگزارم که انتخاب کتاب هایش ما را با با دایره لغات گسترده تری آشنا می‌کند و دایره آگاهی ما را هدفمند و کارا قطورتر می‌کند. پیشتر لیلی و مجنون در کتابراه شنیدم، جامع و نثر و نظم. عشقی که خداوند را سرلوحه داشت. خسرو و شیرین به عنوان عشاق زیاد شنیده بودم و جسته گریخته ازش خوانده و از شنیده بودم، لیک این چنین برایش وقت نگذاشته بودم. این بابت خرسندم که تاریخ زمانه زیستن نظامی را مرور کردم. الفبای زیبایی شناسی دوران شاعر، برام جالب بود جایی که گفت: زیبا بود با غبغب به مانند ترنج!؟ در این عصر که برای چانه زاویه سازی می‌شود چقدر شیرین، هزینه جراحی داشت عشق را از نگاه آن زمان دیدن شاید زیبا باشد وگرنه احکام ثانویه دنیای امروز تاب آوری دیگری برای عشق و گاهی دوست داشتن می‌پسندد. اما پوشاک و تغذیه و عدم میگساری و آداب و ادب و... در تمام دوران یک قاعده دارد و حتی لایتغیر.
راضیه حقیقی
۱۴۰۱/۰۹/۱۷
کاری به داستان زیبا و افسانه ایه اون ندارم، قلم سلیس و روان نویسنده هم که به حق داستان را زیباتر کرده هم کنار بگذاریم، این صدای گرم آقای گوینده وقتی با آن موسیقیه اصیل و دلنواز ایرانی همراه می‌شد الحق که خوب دلبری میکرد، اینقدر که من چه موقع خواب، چه در حال رانندگی و آشپزی و … اگر این صدا را از به خودم دریغ میکردم احساس خیانت خودم رو داشتم و فکر میکردم عمرم به بطالت میگذره. خداقوت به همه کسانیکه برای تهیه این مجموعه زحمت کشیدند 💙🌹☘️
شکوفه امیری
۱۴۰۲/۱۲/۲۹
درود، کتاب صوتی خسرو وشیرین این کتاب کهن اثر شاعر گرانقدر نظامی گنجوی است که باز نویسی ان توسط پسرش الیاس گنجوی که به یادگار برای ایرانیان به جا مانده، این کتاب ارزشمند یکی از پر طرفدارترین کتاب‌های ایرانی است
. داستانی زیبا که براساس واقعیت ان روزگارتوسط نویسنده نوشته وپسر او به نثر دراورده است
تا به یادگار بماند. ‌
این کتاب هم مانند همه کتاب‌ها تلخی و شیرینی‌های خودش را دارد، از ماجرای درد عشق فرهاد به شیرین تا جریان عشق پاک شیرین به خسرو. مادر این داستان غرق می‌شویم ودر کنار شیرین گاهی شاد وگاهی غمگین می‌شویم، گاه غصه فرهاد را می‌خوریم، گاه همراه عشق شیرین میشویم. گاه به مملکت داری خسرو شک میکنیم.
تشکر از نوین کتاب گویا که این چنین کتاب با ارزشی را با صدای خوب اقای حسن همایی صوتی کردند🙏🏻🌹
وجیهه بهارستان
۱۴۰۲/۰۵/۳۰
گنجینه‌های ادبیات کهن ایران زمین در مقایسه با بعضی از کشورهای توسعه یافته امروزی غنی بودن و متعالی بودن فرهنگ ایران زمین را نسبت به دیگر تمدنها نشان میدهد. نکته بارز افسانه خسرو و شیرین اهمیت به زن و دختر در فرهنگ باستان ایران زمین است که نمود بارز روشن فکری و تمدن آن دوران بوده است. در ایران کهن و زنان با مردان حقوقی مساوات داشته همانند مردان حق پادشاهی و سلطنت داشته و به همان میزان حائز اهمیت بودند. گاهی جایگاه زن آنچنان به عروج میرسد که شاهزادگان برای رسیدن به آن باید باهم رقابت کرده و برای آن‌ها شروط مختلفی از جانب دوشیزگان در نظر گرفته میشود.
بهاره محمدی اسفه
۱۴۰۳/۰۴/۲۸
بسیار لذت بردن. نام خسرو و شیرین و فرهاد برای همه ما ایرانیان آشناست و چیزکی از داستان آن‌ها می‌دانیم ولی کمتر به سراغ این گنجینه‌های ادب پارسی می‌رویم. برای خود من علت اصلی دوری‌ام از آثار کلاسیک ادبیات و به خصوص منظومه‌ها، کم سوادی و عدم فهم برخی اشعار است ولی وقتی داستان خلاصه و ساده نویسی را که می‌شود، زمینه‌ای فراهم می‌آورد با درک کلی از اثر به خواندن اصل این گونه آثار تشویق شوم. انصافا حوصله خواندن چنین اثری را هم نداشتم و هیچ گاه گمان نمی‌بردم این همه شیرینی و لطف نصیبم شود. از گرد آوردنگان این خلاصه منثور ارزشمند کمال سپاس را دارم. روایت اثر بسیار عالی و دلنشین بود. با سپاس از کتابراه.
ساره سلطانی
۱۴۰۲/۱۱/۲۱
خسرو و شیرین اثر شاعر و عارف بلند اوازه پارسی کتابی بس زیبا و عالی و اموزنده بوده و هست نثری بی بدیل و نظمی ستودنی. گرد اورندگان این اثر هم در خصوص ان زحماتی بسیار زیاد متحمل شدند که در این جا واقعا جای تشکر و قدردانی از انان هست. همچنین کتابراه عزیز که زحمت کشیدند و ان اثر بی نظیر را رایگان در را اختیار خواننندگان آثار فارسی قرار دادند کمال تشکر داشته و ضمن آرزوی سلامتی و تندرستی جهت مدیران کتابراه این نوع کتب اصیل پارسی را هر از چند گاهی در اولویت اشاعه و ارائه قرار دهند تا به سهولت در دسترس همگان و خوانندگان عزیز کتابراه قرار بگیرد سر بلند و بهروز باشید.
لیلی ولیزاده
۱۴۰۲/۰۷/۰۴
بسیار عالی بود لذت بردم، قلم نویسنده و صدای گوینده واهنگ میان شعرها حرف نداشت، ولی اقای مرحوم گنجوی رو نقد میکنم روحش خبردار بشه بیاد به خوابم🫣، شیرین هر چند پاکدامن بود وبه ظاهر عاقل، چرا عاشق یه مرد هوسران وهمیشه مست شده بودآیا شیفته ظاهر شده بود؟ تو این مدت که خسرو زن میگرفت چرا شیرین مجرد دلم مونده بود؟، برا فرهاد هم سوخت شیرین خانوم لیاقت عشقشو نداشت همون بهتر با اون هوسران ازدواج میکرد،، زن خسرو شکر چی شد! راستش کلا از داستان همچین توقعی نداشتم مثل حالا که مرد متاهل عاشق میشه بود!!! ولی یه امر مهم که تو شعر بهش اشاره شده اینه که هر چقدر دست نیافتنی تر باشی محبوبتری
دایا
۱۴۰۲/۰۶/۲۴
من با شنیدن داستان خسرو و شیرین این رو دریافتم که حتی بین عشاق خیلی بزرگ هم دلخوری‌ها، سوء تفاهم‌ها، لجبازی‌ها، درک نشدن‌ها، کم لطفی‌ها، دخالت اطرافیان، صلاحدید شرایط و همه اینها وجود داشته و باعث ناراحتی و دوری طولانی از هم شده و درنهایت مهم درسهایی هست که از همه این اتفاق‌ها یاد خواهیم گرفت که هم باعث میشن قدر و ارزش خودمون و هم قدر کسیکه دوستش داریم رو بیشتر بدونیم (اگر لایقش هست). از گردآورندگان این کتاب و همچنین نسخه صوتی این کتاب ممنونم. و تشکر میکنم از کتابراه که این اثر رو بصورت رایگان در اختیار کاربرانش قرار داد.
Ali Monfared
۱۴۰۲/۰۶/۰۶
کتاب بسیار عالی و دلنشین
باز گرداندن داستانی زیبا و افسانه‌ای از شاعر بزرگ ایرانی که به متن اصلی کتاب آسیبی نمی‌رساند. با روایت بسیار دلنشین و موسیقی پس زمینه سنتی بسیار عالی که با شنیدن هر فصل مشتاقانه به سراغ فصل بعدی خواهید رفت (حتی اگر به موسیقی سنتی علاقه نداشته باشید) و با پایانی که به بیان
تاریخچه افراد داستان و شاعر پرداخته و جهت کسب اطلاعات از تاریخ کهن ایران بسیار به کیفیت کتاب افزوده‌ است. پیشنهاد می‌کنم حتما کتاب رو گوش بدید. و همچنین تشکر از کتابراه و دست اندرکاران این کتاب
مشاهده همه نظرات 205

راهنمای مطالعه کتاب صوتی خسرو و شیرین

برای دریافت کتاب صوتی خسرو و شیرین و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.