معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی
چرا باید داستان و رمان عاشقانه ایرانی بخوانیم؟
اگرچه امروزه صاحبنظران اهل ادب، تفاوتهای متعددی میان داستان کوتاه و رمان قائل میشوند، اما در گذشته واژهی رمان یک اصطلاح کلی محسوب میشد و برای قصههای کوتاه عاشقانه مورد استفاده قرار میگرفت. اینطور که پیداست مفهوم عشق از همان ابتدا با داستان و رمان گره خورده است. داستانهای ژانر عاشقانه با در محور قرار دادن مسائلی همچون عشق، جدایی، ازدواج و شور جوانی، روایتهای واقعی یا تخیلی گوناگونی را بهتصویر میکشند که ممکن است در بستری از مفاهیم روانشناختی، اجتماعی، کمدی، مذهبی و یا رخدادهایی ترسناک، معمایی و هیجانانگیز جلو برود. این چندوجهی بودن را میتوان یکی از ویژگیهای مهم دنیای ادبیات مدرن دانست که تقریباً هیچ کدام از آثار آن را نمیتوان بهراحتی در یک ژانر خاص گنجاند.
سیر تاریخی داستان و رمان عاشقانه ایرانی
پیشینهی تاریخ پرسوزوگداز داستانهای عاشقانه در ادبیات کهن ایرانی، بر همهی ما آشکار است و میدانیم که اغلب این حکایات عاشقانه در قالب شعر به تصویر کشیده شدهاند (که البته این موضوع مختص ایرانیان نیست). گفته میشود که در ایران، داستاننویسی و رماننویسی به سبک و سیاق ادبیات غرب، از اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم میلادی و به موازات دوران مشروطه پا گرفت. کریستف بالایی، استاد ادبیات و زبان فارسی در فرانسه، کتابهای «امیرارسلان نامدار»، «سفینه طالبی یا کتاب احمد» و «سیاحتنامه ابراهیم بیگ» را بهعنوان مواردی از مهمترین آثار ادبی ایرانی که اولین نمونههای جدی نزدیک به سبک رماننویسی مدرن محسوب میشوند، معرفی میکند. بسیاری از صاحبنظران دیگر نیز کتاب «ستارگان فریبخورده» نوشتهی میرزافتحعلی آخوندزاده را که در سال 1253 منتشر شد، اولین رمان ایرانی میدانند.
اگرچه عشق همیشه در داستانها بهعنوان موضوعی محوری یا حداقل در شکل روایتی فرعی یا عنصری برای پیشبرد داستان حضور داشته است، اما با رشد ادبیات داستانی و توجه بیشتر به اصول و فرم روایت داستان و رمان، آثاری جدیتر در ژانر عاشقانه و رمانتیک خلق شدند. در سال 1311 صادق هدایت با انتشار داستان بلند «داش آکل»، یک روایت تلخ عاشقانه و در عین حال جذاب را برای همیشه در ادبیات عاشقانهی ایران ثبت کرد. او در سال 1315 نیز زن اثیریِ رمان «بوف کور» را آفرید و در داستان کوتاه «لاله» هم شکل متفاوتی از عشق را روایت کرد.
در اوایل دههی 1330 رمان «چشمهایش» نوشتهی بزرگ علوی بهعنوان اثری فاخر در ژانر عاشقانه مورد استقبال قرار گرفت. علی محمد افغانی نیز با انتشار رمان عاشقانه و اجتماعی «شوهر آهوخانم» در سال 1340 تحول بزرگی را در نگارش رمان در میان نویسندگان ایرانی رقم زد. در سال 1348 سیمین دانشور با رمان «سووشون» زنی ایرانی را شخصیت اصلی یک رمان قرار داد و با روایت عشق میان یک زن و شوهر، به مرور تاریخ سیاسی کشور پرداخت.
در سال 1351 انتشار رمان «شب یک، شب دو» به قلم بهمن فرسی، شکل نوینی از رماننویسی را در ایران ارائه داد. در اواخر دههی 1350، نادر ابراهیمی با آثاری مانند «یک عاشقانه آرام» و «آتش بدون دود»، در بسترهای متفاوتی به روایت ماجراهای گوناگونی از عشق پرداخت که یکی در گیلان و دیگری در ترکمنصحرا میگذشت. در دههی 1360 رمان «سمفونی مردگان» با در مرکز قرار دادن داستانی پرآب چشم، ماجرایی عاشقانه را به معضل نخبهکشی در جامعهی ایرانی گره زد که از نظر موضوع و شیوهی روایت، همچنان بهعنوان یکی از رمانهای منحصربهفرد ایرانی شناخته میشود.
در دههی 1370، با گذر از سالهای پرآشوب گذشته، نویسندگان فارسیزبان فرصتی یافتند تا بیشتر به عشق بپردازند. جدا از آثار عاشقانهی پرمخاطب به قلم م. مؤدبپور، فهمیه رحیمی، ر. اعتمادی و... که با ارائهی تصویری پرشور و حرارت از عشق، بهعنوان رمانهای عامهپسند شناخته میشدند، رمان «بامداد خمار» اثر فتانه حاج سید جوادی نیز به یکی از معروفترین رمانهای عاشقانه در این دهه تبدیل شد. در سال 1376 داستان کوتاه «درخت گلابی» که در قالب مجموعه داستان «جایی دیگر» نوشتهی گلی ترقی منتشر شده بود و با فیلم اقتباسی داریوش مهرجویی بر اساس آن، شهرت بیشتری پیدا کرد، روایت تازهای از عشق سوزان یک نوجوان را به تصویر میکشید. رمان «من او» اثر رضا امیرخانی هم پس از انتشار در سال 1378، توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد. کتاب «شرق بنفشه» نوشتهی شهریار مندنی پور، یکی دیگر از شناختهشدهترین مجموعه داستانهای عاشقانه ایرانی در این دهه است که با فرم زبانی خاص و نگاه استعاری ویژهاش، به شرح عشق میپردازد.
رمان وهمآلود «سلوک» نوشتهی محمود دولتآبادی، در سال 1381 به یکی از پرفروشترین رمانهای عاشقانه ایرانی بدل شد. رمان «چراغها را من خاموش میکنم» اثر زویا پیرزاد، یکی دیگر از آثار پرمخاطبی است که در دههی 1380 به انتشار رسید و با روایت جاری شدن عشق در زندگی ملالآور یک زن خانهدار، توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. رمانهایی همچون «رهش» اثر رضا امیرخانی و «پاییز فصل آخر سال است» نوشتهی نسیم مرعشی نیز، ازجمله آثار پرمخاطب دههی 1390 بودند که در هر کدام از آنها به طریقی، روایتهای عاشقانه تجلی پیدا کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی
اغلب انسانها با شنیدن روایتهای عاشقانه به وجد میآیند. اغلب ما پیش از تجربهی عشق، از طریق داستانها و روایتها با این مفهوم آشنا شدهایم. مطالعهی داستانهای عاشقانه شما را با شکلهای مختلف عشق آشنا میکنند. علاوهبر این، داستانها و رمانهای عاشقانه به خوانندگان کمک میکنند تا موقعیتها و روابط پیچیدهی عاطفی را درک کنند و به این ترتیب، هوش هیجانی و مهارتهای اجتماعی خود را بهبود ببخشند.
اما بهطور خاص، داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی، وجه ملموستری از عشق را برای شما نمایان میکنند. از طرف دیگر نگاه هر خطهای از این مرز و بوم نسبت به این مقوله متفاوت است و از همین رو، مطالعهی آثار شاخص ژانر عاشقانهی ادبیات داستانی ایران، شما را با این دیدگاهها، رویکردها و جهانبینیهای مختلف سرزمینمان آشنا میکند. حتی اگر از شور و حرارتی که اینگونه آثار در دل زنده میکنند بگذریم، میتوان گفات که بررسی شیوهی برخورد افراد مختلف نسبت به این مقولهی جهانشمول در جایگاه خود ارزشمند و جذاب است و همچنین موجب همذاتپنداری و درک و تجربهی احساسات مختلفی مانند شگفتزدگی، همدلی، دلسوزی، ملامتگری و... میشود.
خواندن داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از تجربهی احساسات پرشور لذت میبرید و دلتان میخواهد که در کنار آن، با نگاه افراد مختلف جامعهمان به مفاهیمی مانند عشق، هجران و وصال آشنا شوید، مطالعهی داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی، بهترین انتخاب در رسیدن به این اهداف خواهد بود. از سوی دیگر هر نویسندهای به شیوهای متفاوت، عشق را در قالب داستان و اثر ادبیاش پرداخت میکند و همین موضوع میتواند محرکی برای مطالعهی انواع داستانهای عاشقانه ایرانی باشد.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی در کتابراه
از آنجا که داستانها و رمانهای عاشقانه همواره هواخواهان بسیاری دارند، کتابراه آثار پرشماری را برای خرید و دانلود، بهشکل نسخهی الکترونیک، صوتی و فایل PDF در اختیار مخاطبان قرار داده است. در این میان، آمار بالای خرید و دانلود برخی عناوین نشان میدهد که این آثار جذابیت بیشتری برای مخاطبان داشتهاند. فهرست ذیل، تعدادی از این داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی محبوب در وبسایت و اپلیکیشن کتابراه را در بر میگیرد:
- کتاب بامداد خمار، نوشتهی فتانه حاج سید جوادی
- کتاب من چراغها را خاموش میکنم، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب شهرو، تألیف مرسده کمالی
- کتاب فلکناز، اثر بهنوش قزوینی
- کتاب ماه بانو، نوشتهی عاطفه علی عوضی
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب سال بلوا، به قلم عباس معروفی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای و رمانهای عاشقانه ایرانی در کتابراه
اگر از طرفداران کتاب داستانهای عاشقانه هستید، خبر خوش برای شما این است که لازم نیست برای خرید هر کتابی در این حوزه، هزینهای را کنار بگذارید؛ چراکه وبسایت و اپلیکیشن کتابراه بسیاری از این عناوین را بهصورت رایگان و در قالب کتاب صوتی، الکترونیک یا PDF در اختیار شما قرار داده است. بنابراین شما میتوانید با دانلود رایگان این کتابها، داستان و رمان موردعلاقهتان را بدون پرداخت هیچ هزینهای به کتابخانهی خود اضافه کنید. تعدادی از این آثار عبارتاند از:
- کتاب رذل شریف (جیران جورجیانا)، نوشتهی نیلوفر میرزاخانی
- کتاب بوف کور جام زن، اثر رویا وهمی
- کتاب چای سرد، به قلم نسرین سرومیلی
- کتاب تیامدا، تألیف معصوم ترکان
- کتاب و آن روز که گفتی دوستم داری، نوشتهی زهرا بوزار
- کتاب آهنگ عشق، اثر سوری رحیمی
کتاب رذل شریف (جیران جورجیانا)
- نویسنده: نیلوفر میرزاخانی
کتاب رذل شریف (جیران جورجیانا) نوشتهی نیلوفر میرزاخانی، مجلد اول از رمانی معاصر است که به روایت ماجرای زندگی دختری بهنام جیران جورجیانا والتس میپردازد. جیران دختریست زاده از پدری اشرافزاده و انگلیسی و مادری با نسب ایرانی. پس از ترک سرزمین مادری و رفتن به انگلستان، ماجراهایی برای این دختر پیش میآید که خواندنشان خالی از لطف نیست. دربارهی کتاب رذل شریف (جیران جورجیانا) داستان و رمان همواره... ادامه ›
کتاب آهنگ پرواز
- نویسنده: مهدی یار خوئی شرق
کتاب آهنگ پرواز نوشتهی مهدییار خوئی شرق، رمانی ایرانی در هفت بخش است که از زبان اولشخص، دربارهی عشق دو نوجوان به نامهای مریم و سیروان روایت میشود. راوی داستان دختریست که دوستانی دارد و بیشتر وقایع داستان در دبیرستانی بینالمللی در کشور روسیه رخ میدهد که این دانشآموزان ایرانی دیگر در آنجا مشغول به تحصیل هستند. همهچیز عادی و روزمره است تا اینکه با شروع سال تحصیلی جدید، پسر ایرانی دیگری... ادامه ›
کتاب ابژه لاو
- نویسنده: مریم راهی
مریم راهی افکار و دیدگاههای خود در باب عشق را در قالب یازده داستانکوتاهِ کتاب ابژه لاو به چاپ رسانده است. او خیال و واقعیت را در این داستانها درهم میآمیزد و انگیزههای انسانیِ شخصیتهای داستانی را مورد واکاوی قرار میدهد؛ تصمیماتی که آنها نسبت به مقولهی عشق در زندگی خود اتخاذ میکنند. دربارهی کتاب ابژه لاو کتاب ابژه لاو مجموعه داستانی از مریم راهی است که پیش از این آثارش را در قالب رمان... ادامه ›
کتاب عشق و آوارگی
- نویسنده: علی راهدان جو
کتاب عشق و آوارگی نوشته علی راهدانجو، سرگذشت پرفراز و نشیب پسری پولدار است که ناخواسته عاشق دختری مذهبی میشود و بعد از ناکامی در به دست آوردن او، تصمیم به دزدیدن دختر میگیرد و از مرز خارج و درگیر ماجراهای عجیبی میشود. در بخشی از کتاب عشق و آوارگی میخوانیم: روزها و شبها را به همین شکل یکی پس از دیگری پشت سرهم میگذارد، روزها خود را با غذایی که مردم به او میدهند سیر میکند و شبها زیر همان... ادامه ›
کتاب رستگاران
- نویسنده: محمدعلی قجه
کتاب رستگاران اثری عاشقانه و خواندنی به قلم محمدعلی قجه است که بر چهار رأس مربع: مادر، پدر، فرزند و همسر که مظهر عشق و فداکاری هستند میدرخشد؛ آنانی که از بند تن رها شده و از خود به خویشتن میرسند و آنانی که همانند فرشتگان به رستگاری دست مییابند، در دنیایی که لمسش غیرممکن است. به راستی شما در کدام رأس این مربع جای دارید؟ در بخشی از کتاب رستگاران میخوانیم: دستهای کوچولوی امیرعلی رو آروم گرفتم... ادامه ›
کتاب گاه دیر گاه زود
- نویسنده: فریبرز یدالهی
کتاب گاه دیر گاه زود نوشتهی فریبرز یدالهی، روایت عاشقانهای است که در کشور افغانستان رخ میدهد. شخصیت اصلی داستان در تلاش است که هرج و مرجهای کشور افغانستان را به گونهای نمایش دهد که شما را مجبور به تفکر و تعقل کند. تفاوت دیدگاهها باعث ایجاد تضادی درون او میشود، ولی همچنان در مسیری که انتخاب کرده ثابت قدم مانده است. عشق به دختری به نام مانلی باعث ایجاد انگیزه در او میشود تا هدفش را به... ادامه ›
کتاب درد شیدایی
- نویسنده: ملیکا بردبارخو
کتاب درد شیدایی نوشتهی ملیکا بردبارخو، داستان عاشقانهی زوجی را به تصویر میکشد که در گیر و دار روزمرگیهای زندگی و گذر زمان، عشق و علاقهی بینشان کمرنگ میشود. درد شیدایی کتابی است پر از حرفها، درد و دلها، انتظارات و درخواستهای عاشقانهی فردی که دلش نمیخواهد پایان عشقش مثل بقیهی قصههای عاشقانه تلخ و دردناک باشد. قدرت عشق در شادی، غم و ارتباط احساسی بین دو شخص این کتاب موج میزند؛ اما... ادامه ›
کتاب آن سوی پنجرهها
- نویسنده: محمدعلی کریم پور
کتاب آن سوی پنجرهها به قلم محمدعلی کریم پور، داستان عاشقانهی جوانی را به تصویر میکشد که دلباختهی دختری به نام خورشید شده است. در بخشی از کتاب آن سوی پنجرهها میخوانیم: هر روز صبح رادیو اعلام میکرد که فلان روز از سال گذشته و فِلانک روز بیشتر باقی نمانده. آن روز هم روزشمارشان را گفتند و خانمی با صدای مخملی میگفت: «چقدر زود گذشت، بیایید قدر این روزهای اندک رو بدونیم. به پدربزرگها،... ادامه ›
کتاب غصههایت اینجاست، زیر انگشتانم
- نویسنده: وجیه تریان
کتاب غصههایت اینجاست، زیر انگشتانم نوشتهی وجیه تریان، روایت زندگی مردی به نام سهراب است که با عشق و امید بسیار، با دختری به نام «زری» وصلت کرده، اما زری بعد از متولد شدن پسرش تغییر کرده و با کجخلقیهای بسیار زندگی را به کام همسر و فرزندش تلخ میکند. با تولد فرزند دوم زری، تغییری در رفتار زری رخ نمیدهد و تلخکامی در زندگی آنها تا دوران جوانی فرزندانشان ادامه پیدا میکند. ماحصل این روند زندگی... ادامه ›
کتاب فانوس خیال
- نویسنده: فریده ونده ور
کتاب حاضر، داستان فراز و نشیب زندگی دختری به نام «ستاره» است. «ستاره» و همسایه آنها «محمود» در نوجوانی عاشق یکدیگر میگردند، امّا این عشق موجب حسادت خانواده «محمود» قرار میگیرد و آنها از محله اثاثکشی میکنند. این عشق سالها پابرجا میماند. تا اینکه ستاره بنا به خواست خانواده، با فردی لاابالی به نام «سیروس» ازدواج میکند و صاحب فرزند میشود. رفتار سرد و بیرحمانه «سیروس» همراه با حسادت... ادامه ›
کتاب خفاشها وارونه نمیخوابند
- نویسنده: ستاره خورشید
کتاب خفاشها وارونه نمیخوابند به قلم ستاره خورشید روایتی کوتاه است با محتوای احساسی و جملاتی تاثیرگذار که به خوبی میتواند با شما ارتباط برقرار کند. در بخشی از کتاب خفاشها وارونه نمیخوابند میخوانیم: چشمهایم را مالیدم، خودم را از روی تخت کندم لباسهایم را عوض کردم پوتینهایم را پوشیدم، کلید را چرخاندم و با بندهای باز کفش و همان موهای ژولیده از لانهام خارج شدم. به سمت گل فروشی آن طرف... ادامه ›
کتاب خوشبختی در بعد از ظهرها
- نویسنده: مرجان مقدس بیات
کتاب خوشبختی در بعد از ظهرها، مجموعهای از یادداشتهای خاطرهانگیز و عاشقانهی مرجان مقدس بیات است که در چارچوب یک داستان در ستایش عشق، زندگی و خاطرات ارائه میشود. خلاصهی کتاب خوشبختی در بعد از ظهرها: داستان این کتاب با پیرزنی آغاز میشود که به درون آینه نگاه میکند و خود را میبیند اما نه به صورت یک پیرزن بلکه خود را در ایام جوانی و زیبایی و پر از آمال و آرزو مشاهده میکند. این پیرزن به بیان... ادامه ›
کتاب حسادت
- نویسنده: محمدعلی قجه
محمدعلی قجه در کتاب حسادت، اتفاق دلخراش و دردناکی را شرح میدهد که باعث دگرگونی یک زندگی عاشقانه و شیرین میشود. در میان تلخیها و طوفان عشق و حسادت، مردی حضور دارد تا در امتحانی سخت آزموده شود. از یک سو همسرش با چهرهای خسته و درمانده و از سویی دیگر زنی فریبنده که به عشق بیپایان او حسادت میکند. در این میان انتخاب سختی است تا: وفادار باشد یا ... در بخشی از کتاب حسادت میخوانیم: آروم از کنار... ادامه ›
کتاب مادر زن جیم من
- نویسنده: فروغ اصطهباناتی
کتاب مادر زن جیم من نوشتهی فروغ اصطهباناتی، روایتی رمانتیک است از فراز و نشیبهای عشقی که کم و بیش خیلی از افراد با آن رو به رو خواهند شد. در بخشی از کتاب مادر زن جیم من (jiman wife's mother) میخوانیم: حاج قمر خانم چادر سفید گل قرمزش را دور کمرش سفت کرده و دمپایی پلاستیکیهای لنگه به لنگه چپ و راست پوشیده بود و با چادری چهارگوش که از برگ نخلهای خوزستان بافته شده بود را کف حیاط میکشید و توی... ادامه ›
کتاب و من و تو
- نویسنده: فروغ اصطهباناتی
کتاب و من و تو به قلم فروغ اصطهباناتی، داستان زندگی عاشقانه و پر فراز و نشیب دختری به نام گلی را به تصویر میکشد. در بخشی از کتاب و من و تو (And you and i) میخوانیم: آن روز از اول صبح بیتاب بود و دلش شور میزد. یاد آن ضربالمثل افتاد که قاتل همیشه به محل جنایت بر میگردد. دلش هری ریخت پایین. توهم کلمه قاتل نیشتری بود که تا اعماق قلبش فرو میرفت. وسوسه و ترس و اندوه یک لحظه آسودهاش نمیگذاشت.... ادامه ›
کتاب خون بهای عشق
- نویسنده: نصراله شاه ولی
کتاب خون بهای عشق به قلم نصراله شاه ولی، داستان عاشقانه یک زوج جوان به نامهای آذر و مجید را به تصویر میکشد. در بخشی از کتاب خون بهای عشق میخوانیم: با گذشت چند روز هیچ اتفاقی نیفتاد. سهراب جوانبنگر خوبی بود. مکان و زمان را میشناخت. لحظات را درک میکرد. آن دوراندیشی و دقت عملی که در ملاقات داشت، بیشتر بخاطر خودش بود تا مریم. چه اگر گامی ناسنجیده برمیداشت، در کمال محرومیت در زیر آوار رسوایی... ادامه ›
کتاب پروانه میشویم
- نویسنده: رزانا شهریاری
رزانا شهریاری در کتاب پروانه میشویم، داستان عاشقانهی مردی را به تصویر میکشد که پس از یافتن عشق درون خود زندگیاش متحول میشود. قصه از ماهان شروع میشود. مردی سرخورده که به خاطر سختیهای زندگی تمام باورها و اعتقاداتش را از دست داده و به پوچی رسیده است و روزی سرنوشت دختری به نام روشنا را سر راهش قرار میدهد که تمام باورها، اندیشهها و اعتقادات خفته او را بیدار میکند. ماهان با عشق آن دختر به... ادامه ›
کتاب آواز پرستوها
- نویسنده: محمدعلی قجه
کتاب آواز پرستوها نوشتهی محمدعلی قجه، داستان دختر جوانی به نام پرستو را به تصویر میکشد که درگیر عشقی نافرجام میشود و در این راه با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم میکند. دختر جوان باید این عشق را با خواهرش شریک میشد. این حس آزار دهنده خیلی زود او را دچار عذاب وجدان میکند و تصمیم میگیرد از این رابطه کنار بکشد و سرانجام کنار میرود و گرفتار دشمنی و عقدههای سعید میشود. دشمنیای که همه... ادامه ›
کتاب شعلههای عشق در آتش حسرت
- نویسنده: اکبر فرزانه
اکبر فرزانه در کتاب شعلههای عشق در آتش حسرت به توصیف زندگی آدمهایی میپردازد که در قلب سنگیشان، پلیدی، دروغ، کینه و حسادت وجود دارد و تا آخر عمر روزهایی پر از رنج و عذاب را تجربه میکنند. در بخشی از کتاب شعلههای عشق در آتش حسرت میخوانیم: ماجرا از اینجا شروع میشود زخم بازوی مجید در اثر اصابت گلوله دشمن احتیاج به پانسمان و مراقبت داشت دختران جوان و زنانی که اوقات خود را وقف بهداشت و پرستاری... ادامه ›
کتاب مشعلی بر فراز خاموشیها
- نویسنده: مریم غیاثی فراهانی
کتاب مشعلی بر فراز خاموشیها نوشتهی مریم غیاثی فراهانی، داستان عاشقانه و دلنشینی است که با بیانی ساده و روان شما را مجذوب خود خواهد کرد. در بخشی از کتاب مشعلی بر فراز خاموشیها میخوانیم: در این هوای نسبتاً سرد باد سردی میوزد. حال عجیبی دارم به مسافت خانه تا اینجا که فکر میکنم، گویی در خود فرو میریزم. در عین ناتوانی در خاموشی به جای قلم مشعلی در دستانم است با شعلهای به اندازه نور یک شمع بر... ادامه ›
کتاب ترمینال آقای فلانی
- نویسنده: ساره تمیمی
کتاب ترمینال آقای فلانی نوشته ساره تمیمی، داستان عاشقانهی شادی و سورج، معلم و شاگردی را روایت میکند که اتفاقات تلخ و شیرین مختلفی در طول آشناییشان روی میدهد. در بخشی از کتاب ترمینال آقای فلانی میخوانیم: واقعاً سؤالات زیادی تو ذهنم بود وقتی مادر سورج رو دیدم، قضاوتم کاملاً تغییر کرد و رسیدم به نقطه اول. دلیل این رفتارها چیه واقعاً؟ خانوم مختاری میگفت: از دست این پسرا که وقتی عاشق میشن، همش... ادامه ›
کتاب مانلی
- نویسنده: فریبرز یدالهی
کتاب مانلی به قلم فریبرز یدالهی، داستان عشق دختری را که ریشه در افغانستان دارد، در چهار برههی زمانی به تصویر میکشد. این کتاب به مشکلات افغانستان میپردازد و ادامهی رمان گاه دیر گاه زود است که این بار از نگاه شخصیت زن داستان به اتفاقات نگریسته میشود. مانلی با اشعار شاعرانهاش، نگاهی اجتماعی به مسائل نیز دارد. در بخشی از کتاب مانلی میخوانیم: از اول بگویم یا از زیباترین فراز آشنایی؟ بگذار از... ادامه ›
کتاب دیانه - جلد دوم
- نویسنده: فریده حسینی
کتاب دیانه - جلد دوم نوشتهی فریده حسینی به زندگی دیانه پس از قتل همسرش احمدرضا میپردازد. یک سال از مرگ احمدرضا گذشته اما دیانه هنوز هم اتفاقات گذشته را از یاد نبرده است و سرنوشت، بار دیگر قاتل همسرش را بر سر راه او قرار میدهد تا انتقامش را بگیرد. در جلد اول رمان دیانه برای نخستین بار با دیانه آشنا شدید؛ او دختر یتیمی بود که به اجبار پدربزرگش برای نگهداری از فرزند احمدرضا به خانهی او... ادامه ›
کتاب ناف بریده
- نویسنده: محسن سلیمان پور
کتاب ناف بریده نوشتهی محسن سلیمان پور مشتمل بر دو داستان کوتاه است که در کنار شرح روایتی عاشقانه، زندگی اجتماعی افراد را نیز به تصویر میکشد. گاهی اوقات با وجود تلاشهای بسیار به نتیجهی مورد نظر نخواهید رسید. به عبارتی دیگر هیچ در رحمتی به رویتان باز نخواهد شد، در این مواقع شاید بهترین کار این باشد که خود را به دست تقدیر بسپارید. کتاب ناف بریده کاملاً برگرفته از ذهن و تفکر محسن سلیمان پور بوده... ادامه ›