معرفی و دانلود کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند

عکس جلد کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند
قیمت:
۶۰,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند

فلیپا پری در کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند، چگونگی ارتباط با فرزندانتان را شرح داده و سپس نشان می‌دهد که چه چیزهایی باعث پیوند بهتر و مؤثرتر با آن‌ها می‌شود.

این کتاب مستقیماً به والدین مربوط نمی‌شود و فلیپا پری (Philippa Perry) قرار نیست جزئیات از شیر گرفتن بچه و آموزش دستشویی‌ رفتن و... را توضیح بدهد. کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند (The book you wish your parents had read) در مورد این است که شما چطور بزرگ شدید و این موضوع چگونه بر نقش و رفتار والد بودن شما اثر دارد. در مورد اشتباهاتی است که شما مرتکب خواهید شد مخصوصاً آن اشتباهاتی که هرگز نمی‌خواستید رخ دهند و اینکه با این اشتباهات چه‌ کار کنید.

شما در این کتاب نکات، ترفندها یا سیاست‌های پدر و مادر بودن را پیدا نخواهید کرد و گاهی ‌اوقات شاید ناراحت و عصبانی‌تان کند یا حتی از شما یک پدر و مادر بهتر بسازد. فیلیپا پری دست به نگارش کتابی زده است که دوست داشت به عنوان زنی که مادر شدن را برای اولین ‌بار تجربه می‌کرد آن را خوانده بود.

هستۀ اصلی وظایف والدین پیوندی است که شما با فرزندتان دارید. اگر انسان‌ها گیاه بودند، رابطۀ بین آن‌ها خاک این گیاه به‌ حساب می‌آمد. پیوند باعث حمایت و پرورش می‌شود یا به آن اجازۀ رشد می‌دهد یا مانع آن می‌شود. بدون پیوندی که بتوان به آن تکیه کرد، احساس امنیت کودک در معرض خطر قرار می‌گیرد. شما پیوندی می‌خواهید که برای فرزندانتان منبع قدرت باشد و روزی هم منبع قدرتی برای فرزندان آن‌ها.

این کتاب در تلاش است تا مسائلی را با شما در میان بگذارد که وقتی موضوع وظایف اصلی والدین در میان است مطرح می‌شوند، مواردی همچون: چطور روی احساسات خودتان و فرزندانتان کار کنید و چطور خودتان را با فرزندانتان هماهنگ کنید، به‌ همین‌ دلیل خواهید آموخت که چگونه بهتر درکشان کنید و با آن‌ها ارتباطی واقعی برقرار کنید، به‌جای اینکه در الگوهای بی‌مصرف و تاریخ‌ گذشتۀ عقب‌نشینی و تعارض گرفتار شوید.

فلیپا پری به‌ جای اینکه روی نکات و ترفند‌هایی که والدین باید انجام دهند تمرکز کند، بررسی بلند مدتی روی وظایف اصلی والد بودن آن‌ها دارد. موضوع مورد علاقۀ او این است که چطور می‌توانید با فرزندانتان ارتباط برقرار کنید به‌ جای اینکه آن‌ها را فریب دهید.

این کتاب به شما کمک می‌کند تا:

- الگوها و چرخه‌های منفی را بشکنید.
- احساسات خود و فرزندتان را مدیریت کنید.
- بفهمید که رفتارهای متفاوت چه پیام‌هایی را مخابره می‌کنند.
- درک کنید که چطور نحوۀ تربیت خودتان روی رفتارتان با فرزند تأثیر می‌گذارد.
- بپذیرید که اشتباه خواهید کرد و یاد بگیرید که برای جبرانشان چه کاری از دستتان برمی‌آید.

نکوداشت‌های کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند:

- کتابی بی‌نهایت صمیمی، خردمندانه، امیدبخش ودلگرم کننده (آلن دو باتن)
- کتابی صادقانه، صمیمی و به دور از قضاوت است. خواندن این کتاب برای همه‌ی والدین ضروری است، چه آن‌هایی که فرزندی دارند یا به زودی صاحب فرزند می‌شوند و چه آن‌هایی که هنوز فرزندی ندارند. هیچ وقت برای بهبود رابطه با فرزندتان خیلی زود یا خیلی دیر نیست. (بوکلیست)

فلیپا پری را بیشتر بشناسیم:

فلیپا پری در بیست سال گذشته به‌ عنوان یک روان‌پزشک فعالیت کرده است. عضو هیئت مدیرۀ مدرسۀ «زندگی» است و برنامه‌های مستند بسیاری مانند «حقیقتی دربارۀ کودکانی که دروغ می‌گویند» برای شبکۀ چهار رادیو بی‌بی‌سی و «دو قطبی بودن» را برای کانال چهار تهیه کرده است. اخیراً، فلیپا در شبکۀ چهار بی‌بی‌سی برنامه‌های عصر احساس و تحقیر را اجرا کرده است. او اکنون با همسرش، گریسون پری، هنرمند معروف، و گربه‌اش کوین در لندن زندگی می‌کند. آن‌ها یک دختر بزرگ به نام فلو دارند.

در بخشی از کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند می‌خوانیم:

زمانی‌که دربارۀ احساسات فکر می‌کنیم، مدام به یاد گسستگی و پیوند می‌افتیم. ای‌ کاش می‌توانستم بگویم من هرگز با فرزندم به‌ تندی صحبت نکرده‌ام، یا اینکه هیچ‌ وقت احساساتم را قبل‌ از احساسات او قرار نداده‌ام البته که این کار را کرده‌ام. درست مثل کاری که پدر و مادرم انجام دادند، اما تفاوت بین اینکه من چطور بزرگ شدم و دخترم چطور بزرگ شد، این است که مادر و پدر من هرگز به اشتباهات و ناعدالتی‌هایشان اعتراف نکردند.

حتی زمانی‌که من کودکی بالغ بودم، والدینم اگر غیر منصفانه با من رفتار می‌کردند یا ثابت می‌شد دربارۀ مسئله‌ای اشتباه کرده‌اند هرگز عذرخواهی نمی‌کردند. می‌دانستم که این کار را دوست ندارم، به‌ همین‌ دلیل به‌ طور آگاهانه تصمیم گرفتم که این رفتار را نسبت به فرزند خودم تکرار نکنم.

با وجود نیت‌های خوبم، گاهی‌اوقات طوری رفتار کردم که پشیمان شدم. زمانی‌که کاری می‌کردم، اگر خودم همان‌ موقع متوجه می‌شدم یا بعدها می‌فهمیدم، همیشه از دخترم معذرت‌ خواهی می‌کردم یا فکر و روشم را نسبت به آن موضوع تغییر می‌دادم. من و همسرم زمانی‌ که می‌دیدیم رفتارمان کمکی نمی‌کند، تغییراتی ایجاد می‌کردیم و زمانی‌که اشتباه می‌کردیم پیش دخترمان به اشتباهمان اقرار می‌کردیم. من نمی‌دانستم این عمل چقدر روی او تأثیر می‌گذارد. آن کار یک آزمایش بود خلق پیوندی جدید در زنجیرۀ احساسی خانواده‌مان؛ اما خیلی زود متوجه این تأثیرات شدم.

یک روز عصر و زمانی‌ که فلو تقریباً چهار‌ساله بود، درحالی‌که داشت در آشپزخانه تکه‌ای کیک می‌خورد، گفت: «ببخشید که داخل ماشین غرغر کردم مامان، گرسنه بودم؛ اما حالا خوب خوبم.»

فهرست مطالب کتاب

دربارۀ نویسنده
پیشگفتار
مقدمه
بخش اول: میراث والد بودن شما
گذشته برمی‌گردد تا ما (و فرزندانمان) را فریب دهد
گسستگی و پیوند
جبران گذشته
چطور با خودمان صحبت می‌کنیم
والد خوب/ والد بد: لایۀ زیرین انتقاد
بخش دوم: محیط زندگی فرزندتان
ساختار خانوادگی مهم نیست، پیش‌رفتن با زندگی اهمیت دارد
زمانی‌که والدین باهم زندگی نمی‌کنند
چطور درد را قابل‌تحمل کنیم
زمانی‌که والدین باهم زندگی می‌کنند
چطور بحث کنیم و چطور بحث نکنیم
پرورش حسن‌نیت
بخش سوم: احساسات
یادگیری مهار احساسات
اهمیت تأیید و پذیرش احساسات
خطر انکار احساسات: یک مورد مطالعاتی
گسستگی و پیوند و احساسات
همدلی کن، نه رسیدگی
هیولاهای زیر تخت
اهمیت پذیرش هر احساس
الزامی برای شادبودن
دورشدن از احساسات
بخش چهارم: پایه‌گذاری
بارداری
جادوی همدلی
والدینتان در کدام گروه قرار دارند؟
کودک و شما
زایمانتان را برنامه‌ریزی کنید
گزارشی از تجربۀ زایمان
تقلا برای زندگی
پیوند آغازین
حمایت: برای پدر و مادر‌ شدن در ابتدا باید موردحمایت والدینتان قرار بگیرید
تئوری وابستگی
گریه‌های از روی اجبار
هورمون‌های متفاوت، یک «تو» متفاوت
تنهایی
افسردگی پس‌از زایمان
بخش پنجم: شرایطی برای سلامت روانی خوب
پیوند
ارتباط متقابل، پس‌وپیش رفتن رابطه
گفت‌وگو چطور آغاز می‌شود
دالی‌بازی
زمانی‌که صحبت کردن دشوار است: ترس از گفت‌وگو
اهمیت مشاهدۀ فعال
زمانی‌که شما به موبایلتان معتاد هستید چه اتفاقی می‌افتد؟
ما با ظرفیتی درونی برای گفت‌وگو متولد شده‌ایم
نوزادان و خردسالان هم انسان هستند
ما چطور فرزندانمان را آزار دهنده تربیت می‌کنیم؟ و چطور می‌توانیم این چرخه را بشکنیم؟
چرا کودک وابسته می‌شود
پیدا‌کردن معنا در مراقبت از کودک
حالت پیش‌فرض فرزندتان
خوابیدن
تشویق به خوابیدن چیست؟
کمک‌کردن، نه نجات‌دادن
بازی کردن
بخش ششم: رفتار؛ هر رفتاری ارتباط ساز است
الگوها
بازی بردوباخت
پیش‌رفتن با چیزی که دارد در زمان حال اتفاق می‌افتد به جای خیال‌پردازی دربارۀ اتفاقی که ممکن است در آینده رخ بدهد
ویژگی‌هایی که ما برای رفتار بهتر به آن‌ها نیازمندیم
اگر تمام رفتارها راه ارتباطی هستند، رفتارهای ناخوشایند چه معنایی دارند؟
کمک به رفتار خوشایند با بیان احساسات
زمانی‌که توضیحات بی‌فایده هستند
یک والد چقدر باید سخت‌گیر باشد؟
بهانه‌گیری
شکایت کردن
دروغ‌گویی والدین
دروغ‌های کودکان
محدودیت‌ها: احساسات خودتان را شرح دهید، نه فرزندتان را
تعیین مرزبندی برای بچه‌های بزرگ‌تر و نوجوانان
نوجوانان و تازه به بلوغ رسیده‌ها
و در آخر: زمانی‌که همۀ ما بالغ هستیم
سخن آخر

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند
نویسنده
مترجمزهرا یعقوبیان
ناشر چاپیانتشارات کتاب کوله پشتی
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات288
زبانفارسی
شابک978-600-461-372-9
موضوع کتابکتاب‌های روابط اعضای خانواده
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند

مهلا صفائی
۱۴۰۳/۰۴/۰۹
این کتاب با بیانی ساده و پر از مثال های ملموس به نکات روانشناسی درست در متن زندگی پرداخته. برای تربیت فرزند به تربیت رفتار و عادات خود والدین تاکید داره هر چند که گاهی ممکنه خواننده در مورد علت اون رفتارها احساس غلو و بی ربطی کنه اما تاکید کتاب به اینه که برای رفتارهای ناخوشایند در روند تربیت فرزند دنبال علتی هر چند نادرست در گذشته خود باشیم تا پذیرش اشتباهاتمان برامون آسونتر باشه.بعضی مطالب پر واضح و از قبل دانسته به نظر میاد اما تاکید روی اونها و یادآوری مجددش میتونه به رفتار آگاهانه در تربیت فرزند بیشتر کمک کنه.. سعی عمده ی کتاب بر اینه که از نگاه کودک به مسائل پرداخته بشه تا درک رفتارهای کودک و عکس العمل های مناسب راحت تر باشه. به نظر میاد همیشه نشه به نکات کتاب پایبند بود اما در کتاب هم تاکید شده که تا هر جا که بتونیم در مسیر عشق به کودک حرکت کنیم و خودمون رو بی اشتباه ندونیم از مسیر تربیتی خارج نشدیم و تلاش برای پر کردن گسستگی های تربیتی هم خودش میتونه بخش مهمی از تربیت باشه
فائزه غلامی
۱۴۰۱/۰۸/۰۹
در کل کتاب خوبی هست و موضوع خوبی رو مطرح کرده به نظر من موضوع مورد نظر که همون همدلی و همراهی کودک هست رو خوب مطرح کرده با مثال و واضح ولی خیلی مطلب تا آخر کتاب شرح و بسط داده شده و تکرار شده البته باز هم بستگی به خواننده داره برای من خوندنش خوب بود و با اینکه این راه حل رو میدونستم در ارتباط با فرزندم که راهبردی و عملی هست ولی تکرار مطلب این مسئله رو ملکه ذهنم کرد
محدثه ناصری
۱۴۰۳/۰۸/۲۷
من هنوز این کتاب تموم نکردم اما مطمئن هستم جزو کتاب‌های هست که همه باید بخونن، بسیار آموزنده و شیرین...
یکی از تأثیرات مثبت این کتاب در رابطه با برخورد درست و سالم در بحث‌هایی که در زندگیمون پیش میاد چه با همسر چه اطرافیان و چه فرزندانمون...
raziyeh hasani
۱۴۰۲/۰۸/۱۶
کاش ۱۰ سال پیش این کتابو میخوندم و تمرین میکردم تا همونجوری که والدینم با من رفتار کردند من با بچه هام رفتار نکنم ما فکر می‌کنیم رفتار درستی با فرزندانمان داریم اما با خواندن این کتاب می‌فهمیم چه نکات ریز و موثری هست که گاهی و یا اغلب اونها رو نادیده میگیریم
Rata Dav
۱۴۰۲/۰۵/۱۴
کتاب خیلی خوبی بود من تعریفش رو از دوست روانشناس کودکم شنیده بودم تا اینکه خریداری کردم و مطالعه کردم واقعا بی نظیر بود کاش قبل از بچه دار شدنم با این کتاب آشنا میشدم به نظرم یکی از اقدمات قبل بارداری مطالعه همچین کتاب‌های مفید هست
Faeze
۱۴۰۱/۱۲/۰۶
بهترین کتابی که در زمینه تربیت کودک خوندم، خیلی از دیدگاه هام رو نسبت به نحوه‌ی رفتار با فرزندم تغییر داد، حتما حتما به همه‌ی والدین توصیه می‌کنم نه یه بار بلکه چند بار این کتاب رو بخونند، از عالی هم عالی تره
الهام زال
۱۴۰۱/۰۸/۳۰
من کتاب رو تا آخر نخوندم نصفه رهاش کردم، خیلی بیش از حد کلیشه‌ها اهمیت دارن، دلیل‌ها تکراری، بحت تکراری، فقط اوایلش که تکراری‌ها شروع نشده بودن جذاب بود ولی بعد افتاد رو دور تکرار، من حوصله تمام کردنش رو ندارم دیگه
فاطمه همتی
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
کتاب خوبی بود از نظر من خوبه که شما مادرای عزیز هم این کتاب خوب رو مطالعه کنید. برای تربیت بچه هامون آگاهیمون رو بالا ببریم خیلی خوبه. اینجوری هم خودمون آرامش بیشتری داریم هم بچه‌های دلبندمون.
ارزو نجابت
۱۴۰۳/۰۸/۲۶
برای دومین بار دارم این کتاب رو میخونم و فوق العاده تاثیر گذار هست روی رفتارم با فرزندم اولین بار در زمان بارداری مطالعش کردم و الان که پسرم دوساله شده نیاز به خوندن مجدد پیدا کردم و نتیجه عالی بود.
پریسا خنجری
۱۴۰۲/۰۸/۰۳
فعلا صد صفحه از کتاب رو خوندم ولی توضیحات خیلی خوب و منطقی داره نه فقط در زمینه فرزند پروری بلکه توی رابطه با همسر هم نکات خوبی ارایه میده، من کتاب صوتیش رو هم می‌خوام گوش بدم عالی
اسماء فروردین
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
کتابی فوق العاده هست؛ به والدینی که دغدغه رشد بهتر فرزندانشون رو دارن خوندن چندین بار از روی همین کتاب رو پیشنهاد میکنم؛ واقعا یکبار کافی نیست و خودم برای بار دوم میخوام بخونمش
سجاد درویشی
۱۴۰۲/۰۳/۰۵
کتاب جالبی هست و من بسیار خوشحالم که این کتاب رو دارم میخوانم و به همه پیشنهاد میکنم که این کتاب رو بخوانید و لذت ببرید و ممنونم از تیم کتاب راه که این کتاب رو هم داشتن
سید محمد قصابی
۱۴۰۱/۰۸/۰۹
در کل کتاب یه اصلی را در فصل‌های مختلف تکرار می‌کند البته از نظر من خیلی تکراری در مورد موضوعات بحث می‌کند و اینکه جذب کتاب شدن یکم سخته ولی در کل راهنمایی‌های خوبی می‌کند.
Sahar Moradi
۱۴۰۰/۰۱/۲۵
کتاب آموزنده‌ای بود البته به نظرم خیلی ایده آلیستی بود و در واقعیت رفتارهای قاطع تری لازمه ولی در مورد آگاهی دادن و شناخت احساسات خود آدم و درک احساسات دیگران نکات خوبی داشت
r. Karimiyan
۱۳۹۹/۰۷/۰۴
واقعا مفید بود و‌ای کاش همه پدر و مادر‌ها قبل از بچه دار شدن این کتاب را میخواندندو‌ای کاش من هم زودتر این کتاب را خوانده بودم، خواندن این کتاب را به شدت توصیه میکنم.
مشاهده همه نظرات 51

راهنمای مطالعه کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند

برای دریافت کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.