معرفی و دانلود کتاب جامع ارولوژی ایران - جلد 4

برای دانلود قانونی کتاب جامع ارولوژی ایران - جلد 4 و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب جامع ارولوژی ایران - جلد 4 و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب جامع ارولوژی ایران - جلد 4

کتاب جامع ارولوژی ایران - جلد 4 به قلم ناصر سیم فروش، اکبر نور علیزاده و محمدحسین سلطانی با استفاده از تازه‌ترین یافته‌های علمی و با بهره‌گیری از تصاویر منحصر به فرد، مبحث مهم اختلالات مجاری ادراری در زنان، مردان و کودکان را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.

آشنایی پزشکان کشور از جمله دستیاران و متخصصین ارولوژی با طب رایج و بیماری‌های بومی، از ضروریات حفظ و ارتقاء سلامت در هر کشوری است. بدون تردید کتاب‌های درسی و مرجع در این زمینه نقش بسیار مهم و کلیدی را ایفا می‌کنند. با توجه به اینکه کتاب‌های خارجی بر مبنای نیازهای کشور ما تنظیم نشده و اولویت‌های بهداشتی و درمانی کشور در آن لحاظ نشده است، پس از میزان یادگیری این مبحث به میزان چشمگیری می‌کاهد.

مجموعه کتاب جامع ارولوژی ایران (Iranian textbook of urology) در پنج جلد گردآوری شده است و نخستین کتاب تالیفی به زبان فارسی در حوزه تخصصی علوم بالینی پزشکی به شمار می‌آید که ویراست اول آن در سال 1386 با مشارکت جمع بسیاری از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تدوین شد. بعد از انتشار ویراست اول کتاب جامع ارولوژی، هیئت ممتحنه و ارزشیابی ارولوژی ایران در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی این کتاب را به عنوان مرجع آزمون‌های ارتقاء گواهینامه و دانشنامه تخصصی این رشته در کنار کتاب کمیل ارولوژی برگزید.

پژوهش حاضر که ویراست سوم کتاب جامع ارولوژی ایران محسوب می‌شود، با مشارکت بیش از 122 تن از اساتید و صاحب نظران این رشته به همراه بیش از 800 تصویر رادیولوژی از بیماری‌های مختلف و تصاویر حین عمل به زیور طبع آراسته شده و در دسترس علاقه‌مندان و فراگیران این رشته قرار گرفته است.

کتاب جامع ارولوژی ایران - جلد 4 برای چه کسانی مناسب است؟

این کتاب ارزشمند می‌تواند راهنمای جامع و کاملی برای تمامی پزشکان متخصص جراحی کلیه و مجاری ادرار و همه‌ی دستیاران و دانشجویان ارولوژی به شمار آید.

در بخشی از کتاب جامع ارولوژی ایران - جلد 4 می‌خوانیم:

تومور بیضه نادر است و 1 در ده هزار از مردان را مبتا می‌کند. با ابداع روش‌های درمانی جدید، میزان بهبودی برای تمامی مراحل تومور بیضه به 97 درصد رسیده است. با این حال میزان بهبودی، وابسته به تشخیص دقیق، امکانات در دسترس و دسترسی به متخصصین با تجربه در درمان تومورهای پیشرفته است. در حال حاضر با توجه به بهبود کامل اغلب بیماران مبتا به تومورهای با مراحل اولیه، هدف اصلی کاهش عوارض درمان در عین حفظ میزان بهبودی بالا است.

شواهد و مطالعات جدید نشان داده است که بهترین نتایج در مراکزی به دست می‌آید که تجربه کافی در درمان تومورهای بیضه دارند و این شامل تومورهای مراحل اولیه نیز می‌شود. در این فصل درمان تومورهای غیر سمینومی بیضه به همراه آخرین یافته‌ها و شواهد بیان می‌شود.

فهرست مطالب کتاب

فصل 52 : آدرنال
فصل 53 : تومور یوروتلیال لگنچه و حالب
فصل 54 : سرطان بیضه
فصل 55 : درمان تومورهای غیرسمینومی بیضه
فصل 56 : جراحی در تومورهای بیضه
فصل 57 : سرطان سطحی مثانه
فصل 58 : سرطان مثانه مهاجم به عضله و متاستاتیک
فصل 59 : کاربرد روده در ارولوژی
فصل 60 : سرطان‌های آلت تناسلی مردان
فصل 61 : تومورهای مجرا
فصل 62 : ایمونوتراپی در سرطان‌های دستگاه ادراری  تناسلی
فصل 63 : پاتوفیزیولوژی ناباروری در مردان
فصل 64 : درمان‌های ناباروری در مردان
فصل 65 : واریکوسل - هیدروسل
فصل 66 : روش‌های کمک باروری
فصل 67 : اختلال نعوظ و درمان‌های آن
فصل 68 : رویان‌شناسی دستگاه ادراری و تناسلی
فصل 69 : ارولوژی پره‌ناتال
فصل 70 : اختلالات کلیه و محل اتصال حالب به لگنچه
فصل 71 : ناهنجاری‌های مادرزادی حالب

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب جامع ارولوژی ایران - جلد 4
نویسنده، ،
ناشر چاپیانتشارات تیمورزاده
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات385
زبانفارسی
شابک978-600-238-589-5
موضوع کتابکتاب‌های کلیه و مجاری ادراری
قیمت نسخه الکترونیک

کتاب‌های مرتبط

مشاهده همه ›

نقد، بررسی و نظرات کتاب جامع ارولوژی ایران - جلد 4

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب جامع ارولوژی ایران - جلد 4

برای دریافت کتاب جامع ارولوژی ایران - جلد 4 و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.