معرفی و دانلود کتاب صوتی ملکوت

عکس جلد کتاب صوتی ملکوت
قیمت:
۸۹,۰۰۰ تومان
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی ملکوت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی ملکوت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی ملکوت

نسخه‌ی گویای شاهکار بهرام صادقی به انتشار رسید! در کتاب صوتی ملکوت شنونده‌ی داستانی غریب خواهید بود که آغازش با حلول جن است و انجامش با ظهور شیطان!... شایان ذکر است که اثر حاضر توسط بهنام تشکر، بازیگر مطرح تئاتر و سینما، خوانده شده است.

درباره کتاب صوتی ملکوت

قشر کتاب‌خوان ایرانی، بهرام صادقی را با داستان بلند ملکوت می‌شناسد؛ اثری که طبق معیارهای غربی، نه آن‌چنان طویل است که رمان خوانده شود، و نه چندان کوتاهْ که داستان یا داستانِ کوتاه. باری، ملکوت هرچه باشد و هر نامی که بپذیرد، نه فقط بلندترین اثر در کارنامه‌ی بهرام صادقیِ داستان‌نویس، بلکه مشهورترین عنوان در میان نوشته‌های اوست.

سخن گفتن در باب کتاب ملکوت کاری سهل و ممتنع است. سهل، از این جهت که تفاسیر و شُروح و نقدهای گوناگون در بابش به وفور در دسترس است، و ممتنع، از آن حیث که خود اثر، علی‌رغم تمام شهرتی که دارد و با وجودِ طرحِ داستانی و کاراکترهای آشنایش، کماکان برای خواننده‌ی فارسی‌زبان واجد نوعی غرابت و رازآلودگیِ بعضاً دافعه‌آمیز است.

ملکوت پیرنگ کم‌وبیش پیچیده‌ای دارد؛ این اثر با حلول جن در کالبد کاراکتری موسوم به «آقای مودت‌» آغاز می‌شود و به سلسله‌ای از وقایع غریب و رازآلود در دل شبی هول‌انگیز ختم می‌گردد. ملکوت داستانِ پرکاراکتری نیست و شخصیت‌های معدودی دارد. همین شخصیت‌های معدود نیز، بیش از آن‌که تجسم سیمای انسانی باشند، نقشی تمثیلی بر عهده دارند. مثلاً دکتر حاتم که به نوعی شخصیت مرکزی اثر محسوب می‌شود، نه یک شخصیت بشری با منش و سلوکی نامتعارف است، و نه حتی چنان‌که گمان می‌کنیم، تجسمِ شیطان. او، بیش از هر چیز، نمایان‌گر یک ایده و دیدگاه است؛ نماینده‌ی تلقیِ پوچ‌گرایانه‌ای از زندگی که تمام بنیاد آفرینش را بر هیچ استوار می‌بیند. از این منظر که بنگریم، تمام شخصیت‌های این داستان را نماد یک اندیشه، یا به بیان درست‌تر، سمبل یک سبک زندگی‌ می‌یابیم.

به باور بسیاری از صاحب‌نظران، داستان ملکوت به هیچ‌وجه شایسته‌ی آن نیست که شاهکار بهرام صادقی نامیده شود. در همین راستا، دکتر ضیاء موحد که خودْ دوستی نزدیکی با صادقی داشته، ملکوت را داستانی نامنسجم می‌داند که «رگ و پی‌اش با چسب و قیچی به هم پیوند خورده است.» به باور موحد، اوج هنر صادقی را باید در داستان‌های کوتاهی چون «سنگر و قمقمه‌های خالی» و «با کمال تأسف» جُست. پذیرش این قول دشوار نیست. هر کس که دو یا سه داستان کوتاه از مجموعه‌ی «سنگر و قمقمه‌های خالی» خوانده باشد، بر این واقعیت که این آثار از بسیاری جهات سرآمد ملکوت‌اند، صحه می‌گذارد. در ملکوت نه آن طنز نابی را می‌یابیم که مشخصه‌ی بارز قلم بهرام صادقی در آثار دیگرش است، و نه آن انسجام روایی را می‌بینیم که از علل اصلی درخشش حکایت‌های کوتاه اوست. منوچهر بدیعی، در توضیح همین امر، بر این نکته تأکید می‌کند که بهرام صادقی، ملکوت را در یکی از نابه‌سامان‌ترین دوره‌های زندگی خویش نگاشت؛ در موقعیتی دشوار که با حادترین بحران‌های روحی دست‌به‌گریبان بود. بنابراین، طبیعی است که در ملکوت نشانی از طنز و انسجام، یا کلی‌تر بگوییم، نشانی از هرآنچه به «تکنیک» مرتبط باشد، نمی‌بینیم.

با این همه، در این داستان نیروی توضیح‌ناپذیری وجود دارد که تمام ضعف‌ها و نواقص آن را جبران می‌کند. نیرویی که چه بسا مایه‌ی اصلی خود را از همین ضعف‌های ظاهری می‌گیرد؛ در این اثر، بهرام صادقی را نه در مقام داستان‌نویسی حرفه‌ای، بلکه در مقام یک پیامبر یا پیشگو می‌یابیم. انسانی با بینشی غریب که تفکرات هولناکش در باب فلسفه‌ و معنای زندگی، جز از مجرای تمثیل و استعاره بیان نمی‌شوند. شاید به همین خاطر است که هنگام خواندن ملکوت، احساس می‌کنیم مخاطب شعری بی‌کرانیم که با ضرب و زور به قالب نثر درآمده است. آری، ملکوت شعر است؛ شعری عجیب و هول‌انگیز که کمتر کسی یارای درگیریِ تمام‌عیار با آن را دارد. ملکوت را نباید خواند؛ بلکه باید ذره‌ذره جوید و طعم تلخش را با تأنی بر زبان احساس کرد. شاید تنها از طریقِ چنین مواجهه‌ای، ارزش این رمان/شعر/داستان/واگویه بر ما آشکار شود.

اقتباس از کتاب صوتی ملکوت

خسرو هریتاش در سال 1355 فیلمی سینمایی بر اساس رمان ملکوت ساخت.

کتاب صوتی ملکوت مناسب چه کسانی است؟

دوست‌داران ادبیات معاصر ایران و علاقه‌مندان به داستان‌هایی با تم فلسفی، دو گروه از مخاطبینی‌اند که بی‌شک شیفته‌ی کتاب صوتی ملکوت خواهند شد.

با بهرام صادقی بیشتر آشنا شویم

بهرام صادقی (Bahram Sadeghi)، شاعر و داستان‌نویس پرآوازه‌ی ایرانی، در سال 1315 دیده به جهان گشود و به سال 1363 از دنیا رفت. زندگی او افت‌وخیزهای فراوانی داشت. چنان‌که شرح آن در این نوشتار کوتاه، نه میسر است، نه ضروری. تنها همین‌قدر بگوییم که صادقی، علی‌رغم کم‌کار بودنش، از شأن و جایگاهی بی‌بدیل در ادبیات داستانی ایران برخوردار است. در همین راستا، بسیاری از بزرگان ادبیات ما، از جمله هوشنگ گلشیری و ضیاء موحد، بر استادیِ او در حیطه‌ی داستان کوتاه شهادت داده، و خبرگی‌اش را در این قالب ادبی، ستوده‌اند.

در بخشی از کتاب صوتی ملکوت می‌شنویم

ناشناس همان‌طور که بی‌حرکت روی صندلی نشسته بود، با سماجت در چشم‌های ملتهب و عمیق دکتر حاتم خیره شد. دکتر حاتم این‌بار و بی‌صبرانه سوال کرد:

- بالاخره چیست؟

مرد جوان، شرم‌زده و اندیشناک، چنان‌که گویی بار سنگین همه‌ی مسئولیت‌ها و خرابی‌ها را به دوش می‌گیرد، بریده‌بریده و با اشارات سر و دست پاسخ داد:

- جن... ظاهراً جن در بدنشان... جن در بدنشان رفته است.
دکتر حاتم آه بلندی کشید. معلوم بود که اهمیت قضیه را عمیقاً دریافته است. گفت:
- بنابراین کارمان خیلی مشکل است. در چه ساعتی اتفاق افتاد؟
- تقریباً یک ساعت پیش.

دکتر حاتم ریش بلند خود را خاراند. در گرمای اتاق به نظر مرد جوان آمد که برجستگی طرفین پیشانی دکتر هر دم بزرگ‌تر می‌شود.

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
1 دقیقه
معرفی
28 دقیقه
فصل اول: حلول جن - قسمت یک
25 دقیقه
فصل اول: حلول جن - قسمت دو
25 دقیقه
فصل دوم: اکنون او سخن می‌گوید - قسمت یک
20 دقیقه
فصل دوم: اکنون او سخن می‌گوید - قسمت دوم
14 دقیقه
فصل سوم: سیزده
26 دقیقه
فصل چهارم: آخرین دیدار پیش از صبحدم - قسمت یک
18 دقیقه
فصل چهارم: آخرین دیدار پیش از صبحدم - قسمت دو
27 دقیقه
فصل پنجم: آخرین گفت‌وگو پیش از صبحدم
17 دقیقه
فصل ششم: زمین - قسمت یک
23 دقیقه
فصل ششم: زمین - قسمت دو

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی ملکوت
نویسنده
راویبهنام تشکر
ناشر چاپیانتشارات نیلوفر
ناشر صوتی رادیو گوشه
سال انتشار۱۴۰۱
فرمت کتابMP3
مدت۳ ساعت و ۴۵ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان علمی و تخیلی ایرانی
قیمت نسخه صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی ملکوت

somayeh tohidlou
۱۴۰۱/۰۵/۱۰
بهرام صادقی ناشناخته نیست، اما با این جمله در ابتدای این داستان کوتاه و خوشحوان میخکوبت می‌کند: «در ساعت یازده شب چهارشنبه آن هفته، جن در آقای مودت حلول کرد.»
‌و بعد هرچه جلوتر می‌روی شخصیت‌های غریب این داستان غریب‌تر می‌شوند و حرفهایشان به گوش آشناتر.
انجا که حاتم که هم شیپور مرگ می‌زند، هم و
نامیراست، هم تنها از ندانستن می‌گوید. انجا که انسان‌ها را بخاطر طمع زندگی و باروری بیشتر تمسخر می‌کند. و خلاصه انجا که زمینی بودن و هبوط را به‌جای اتصال به آسمان تمسخر می‌کند.
‌اما دیگری هم هست که با صدای دیگری در درونش گناه می‌کند.
ناظر و همراهش را لال می‌کند تا از او درباره گناهانش نشنود و چند تن دیگر که این روایت اصلی را کامل می‌کنند.
‌کتاب ملکوت خواندنی بود و سخت‌تر شنیدنی. چرا که خواندنش دقت می‌خواست. دقت در کلمات و جملاتی که هرکدام مانند یک کلید داستان را پیش می‌برد.
قران و انجیل در کنار مولانا آغازگران هربخشند در این کتاب که روایت انسانند و تحسین‌کنندگان رستاخیز. رستاخیزی که...
‌درباره این کتاب کوتاه زیاد می‌شود نوشت، اما اگر به خواندن کتاب‌های با درونمایه فلسفی و اگزیستانس علاقمندید خواندن یا شنیدنش تجربه متفاوتیست که حتما می‌ارزد.
بهاره محمدی اسفه
۱۴۰۱/۱۰/۱۸
داستان جذاب و وهم آلودی است که گویی در هاله‌ای از مه غلیظ روایت می‌شود و تو باید ششدانگ حواست را جمع کنی و خوب بیندیشی تا بتوانی معانی را دریابی و چه بسا که در این بین در میان وهم آلودگی مه خط سیر داستان را گم کنی و در جای دیگری آن را بیابی.
پازل داستان ار سه بخش آقای مودت و دوستانش، دکتر حاتم و
میم لام تشکیل می‌شود و در این بین هر کدام از شخصیت‌ها گویی به نحوی درگیر آز و طمع و زیاده خواهی و وسوسه‌های خود است.
در این بین دکتر حاتم و میم لام_ بیشتر دکتر حاتم_ مرا به یاد شخصیت‌های رمان مرشد و مارگاریتا می‌اندازند و شاید دکتر حاتم همان ولند یا شیطان در داستان مرشد و مارگاریتا باشد و یا نماینده‌ای از او.
روایت جناب تشکر بسیار عالی و لحن ایشان بسیار مناسب حال و هوای داستان بود.
با سپاس از کتابراه.
حدیث بهمنی
۱۴۰۳/۰۷/۱۸
«در ساعت یازده شب چهارشنبه آن هفته، جن در آقای مودت حلول کرد.» داستان سورئال جذاب بود. داستان لایه های مختلفی داشت که به همدیگر ربط داشتند. فضای راز آلود و تا حدودی مبهم داشت. بهرام صادقی در یک پیک نیک دوستانه طی چند ساعت این کتاب رو مینویسه. از زاویه دید دانای کل استفاده کرد. محوریتِ داستان بر مرگ پایه دغدغه و گناهِ بشر بنا شده است و دکتر حاتم را می توان نمادی از روح شیطان دونست. با وسوسه بشر آن ها رو به سمت گناه و در نتیجه ترک کردنِ این زندگی رهنمون می کنه
مریم منتظرالنگه
۱۴۰۲/۱۱/۰۹
خیلی معذرت میخواهم ولی واقعا این کتاب خیلی بد بود من به خاطر اسمش ترغیب به خوندنش شدم و همین طور به خاطر راوی که عالی هم اجرا کرد. ولی موضوع داستان هر چی بیشتر پیش می‌رفت بدتر و بدتر میشد. نمیدونم شاید منظور خاصی آقای صادقی از نوشتن این کتاب داشتن ولی من واقعا نتونستم منظور نویسنده رو از نوشتن و و همچین داستانی متوجه بشم. شنیدنش رو هم به کسی توصیه نمیکنم مگر این که کسی کل کتابهای دنیا رو خونده باشه حوصله‌اش سر رفته باشه.
محمدعلی احمدپور
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
شاید برای عده‌ای داستان این کتاب خوب باشه اما برای من به شخصه جالب توجه نبود شاید اوایل داستان کمی جذابیت داشت که خواننده را و یا شنونده رو وادار به خواندن یا شنیدن داستان رغیب می‌کرد اما بعد از چندی به دلیل بحث‌های فلسفی و بسیار طولانی این جذابیت هم به کنار رفت و دیگر از آن زیبایی خبری نبود و به نظر من صداو روایت جناب تشکر در این داستان حیف شد... با سپاس
مریم آزادی
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
برام داستان گنگ بود اصلا متوجه نمیشم چی میخواد به خواننده منتقل کنه من چیزی ازش سر در نیاوردم و آخرش هم که بدتر از اولش برام بود گیج و سر در گم شدم خوب چرا دکتر آدم‌ها رو می‌کشت چرا آقای میم لام اسم مختصر داشت چرا اون اعضا بدنش رو می‌برید نمی‌فهمم احساس میکردم با یک داستان هیجان انگیز روبرو هستم اما تمامش برای مبهم بود
Mahmood kakouei
۱۴۰۲/۱۲/۰۷
من قبلاً مجموعه داستان کوتاه سنگر و قمقمه‌های خالی رو از بهرام صادقی خونده بودم ولی به نظرم کتاب ملکوت مقداری پخته تر و با شخصیت پردازی متفاوت بود. البته به نظرم نویسنده مقداری تحت تاثیر داستان "مرشد و مارگریتا" نوشته بولگاکف بود ولی خط روایی داستان خوب بود و شنیدن صدای بهنام تشکر لذت بخش بود.
Mohammad ali.k
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
متن کتاب خوب بود و آقای بهرام صادقیکلا قلم خوبی داره ولی کتاب صوتی جا داشت بهتر باشه صدایی آقای تشکر خوب بود بخش‌های که ترسناک بود رو به مخاطب القا می‌کرد ولی میتونستن از آهنگ‌های ترسناک استفاده کنن تا حس بیشتری به مخاطب القا بشه
در کل خوب بود
Fer Elh
۱۴۰۱/۰۶/۰۸
داستان زیبایی بود و با صدای جناب بهنام تشکر زیباتر شد. داستان خیلی جالب شروع شد و آخر داستان تاثیرگذار بود. تا بحال از نویسنده کتابی نخوانده بودم، از این کتاب بسیار لذت بردم. به نظرم خواندنش برای دوستداران کتاب خالی از لطف نباشد. ممنون از کتابراه. 🥰🙏
Masoum Ghafari
۱۴۰۱/۰۴/۲۹
خیلی وقت بود منتظر صوتی شدن‌اش بودم. انصافا اجرای صوتی آقای تشکر از این کتاب فوق العاده بود. نمی‌دونم روند انتخاب هر کتاب برای هر گوینده چطوریه ولی امیدوارم داستان‌های کوتاه بهرام صادقی هم با صدای آقای تشکر صوتی شوند.
Mozhgan
۱۴۰۲/۰۹/۲۳
کتاب ملکوت سبک فلسفی دارد و برای خوانندگانی که علاقه به این سبک ندارندمجذوب داستان ملکوت نمیشوند. کتاب انسان را با خصلتهای خوب و بدوپیچیدگیهایش توصیف میکند و پیشنهادی که به دوستان دارم برای درک بهتر کتاب ملکوت آن را دوبار مطالعه کنید
شیرین سنادی
۱۴۰۲/۰۶/۱۹
کتاب را با توجه به نظر خوانندگان این اثر خواندم. به نظر من ایده و نتیجه گیری جالبی داشت ولی سر و ته داستان کمی بی‌ربط و بدون اینکه خیلی از نکات مشخص شود به هم متصل شده بود. جمعا اصلا برای من جذابیتی نداشت.
الهام علوی
۱۴۰۱/۰۹/۱۷
کتاب ملکوت نوع و سبک جدیدی از داستان نویسی است که فصایی رازآلود و وهم انگیز را تداعی می‌کند. گاهی داستان خسته کننده میشد ولی زیبایی لحن و خوانش بهنام تشکر این حس را برطرف می‌کرد و روی هم رفته برای مخاطبخاص این نوع قصه‌ها جذاب و شنیدنی است.
Nahid Ghovanloo
۱۴۰۲/۰۹/۲۱
نتونستم کتاب رو تموم کنم
این حجم از تلخی و خشونت و سیاهی برای من قابل تحمل نیست
بر اساس نظرات دوستان که اکثرا از داستان تعریف کردند کتاب رو خریدم و تعجب میکنم که این مباحث تا این حد تلخ انقدر طرفدار داره
betWeen دامنی
۱۴۰۱/۰۷/۱۲
کتاب خوبی بود داستان ارزشمندی رو در بر داشت تازگی‌ها خیلی کم پیش میاد کتابی رو تا انتها بخونم فقط نمیفهمم چرا پایان داستان اینطور بود مقداری دیگه جا داشت تا به پایانش رسیدگی بشه ولی در مجموع بازم خوب بودو اثر ارزشمند
مشاهده همه نظرات 41

راهنمای مطالعه کتاب صوتی ملکوت

برای دریافت کتاب صوتی ملکوت و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.