معرفی و دانلود کتاب صوتی قصههای شیخ عطار
برای دانلود قانونی کتاب صوتی قصههای شیخ عطار و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی قصههای شیخ عطار
کتاب صوتی قصههای شیخ عطار نوشتهی مهدی آذر یزدی، ششمین جلد از مجموعه کتابهای قصههای خوب برای بچههای خوب، دربردارندهی داستانهایی درخشان و هیجانانگیز از حکایتهای عطار نیشابوری است که با زبانی روان و گویا برای کودکان و نوجوانان روایت میشوند.
دربارهی کتاب صوتی قصههای شیخ عطار:
کلیه داستانهایی که در این کتاب صوتی میشنوید گزیدهای از حکایتهای عطار نیشابوری توسط مهدی آذریزدی است. این کتاب صوتی دربردارندهی 21 حکایت از کتاب مشهور و درخشان «منطق الطیر»، «مصیبتنامه» و «الهینامه» است که با زبانی ساده و روان بازنویسی شدهاند. این حکایتها درس زندگی و حکمت به شما نمیدهند، بلکه داستانهایی ساده برای کودکان این سرزمین یعنی ایران هستند.
مهدی آذر یزدی در پاسخ به کودکان، پدران و مادرانی که میگویند در این کتاب برخی از داستانها دشوار و سنگین هستند و معنای آنها قابل درک نیست، میگوید که درست است اما این حکایتها برای بچههای خوب است، بچههایی که هر روز میکوشند تا چیزی بهتر و سختتر بیاموزند و داناتر و فهمیدهتر شوند. مهدی آذر یزدی به کودکان توصیه میکند که کار خوب بهتر از کار آسان است، این کتاب برای بچههایی است که انجام کارهای خوب را دوست دارند، هر چند که کاری سخت باشد.
عطار نیشابوری را بیشتر بشناسیم:
فریدالدین ابوحامد محمد عطار نیشابوری یکی از شاعران، صوفیان و عارفان برجسته و نامدار ایرانی است که در سال 540 هجری در شهر نیشابور چشم به جهان گشود. پدر او عطار بود و داروسازی و داروشناسی را از پدرش آموخت و در آن بسیار خبره شد.
عطار از همان دوران کودکی به تحصیل مقدمات علوم دورهی خود پرداخت. در کنار آن نیز به یادگیری علوم دینی از قبیل: تفسیر، روایت احادیث، و فقه ادامه داد. سپس آرام آرام به درسهای عمیقتر پرداخت و فنون ادبی سنگین، علم حکمت، کلام و نجوم را نیز آغاز کرد. او در زمینه عرفانی از مرتبهای بالا برخوردار بود. در دوران معاصر، شیعیان با استناد به بعضی اشعار عطار به این باور رسیدند که او دوستدار اهل بیت بود.
دیری نگذشت که آوازهی شعر و شاعری عطار نیشابوری، در آن روزگاران از نیشابور و خراسان گذشت و به گوش همگان رسید. او در زمان حیات خود اشعار فراوانی سرود که عبارتاند از: چهار منظومه، دیوان اشعار، مجموعه رباعیاتش و مختارنامه. عطار در سال 618 هجری در زمان حملهی مغولها به قتل رسید.
دربارهی مجموعه قصه های خوب برای بچه های خوب:
این مجموعه از 8 جلد تشکیل شده است و هر جلد دربارهی شاعر یا داستانی از دین، امامان و قرآن است. عناوین این 8 جلد عبارتانداز: جلد اول «قصههای کلیله و دمنه»، جلد دوم «قصههای مرزباننامه»، جلد سوم «قصههای سندبادنامه و قابوسنامه»، جلد چهارم «قصههای مثنوی»، جلد پنجم «قصههای قرآن»، جلد ششم «قصههای شیخ عطار»، جلد هفتم «قصههای گلستان و ملستان» و جلد هشتم «قصههای چهارده معصوم».
این مجموعه کتاب به چندین زبان مختلف جهان از قبیل زبان اسپانیایی، ارمنی، چینی و روسی ترجمه شده و در ایران بیش از 40 بار تجدید چاپ شده است.
شنیدن کتاب صوتی قصههای شیخ عطار به چه کسانی پیشنهاد میشود؟
کتاب صوتی قصههای شیخ عطار، همچون دیگر داستانهای کهن به شنونده کمک میکند که پیوندش را با گذشته حفظ کند، از گنجینهی ادبیات گذشته استفاده کند و دایرهی لغاتش را تقویت کند. این کتاب صوتی با زبانی گویا و روان، به تمام اشخاص در هر موقعیت و شرایطی میآموزد تا بتوانند از این گنجینهی ارزشمند بهره ببرند و با دانش و تسلط بیشتر به زندگی خود، بهتر و زیباتر ادامه دهند. اگر کودکان و نوجوانان شما به شنیدن داستانهای کهن علاقمند هستند، این کتاب صوتی را برای آنها تهیه نمایید.
با مهدی آذریزدی بیشتر آشنا شویم:
مهدی آذریزدی نویسنده کودک و نوجوان در سال 1300 در یزد چشم به جهان گشود. او هیچگاه ازدواج نکرد و با وجود فرصتهای شغلی دولتی بسیار، هیچوقت به آنها روی نیاورد. تنها لذت زندگی او خواندن کتاب بود. آذریزدی اولین نویسنده ایرانی است که تصمیم به نوشتن کتابها و داستانهایی جذاب برای کودکان و نوجوانان گرفت. به همین خاطر بود که او لقب پدر ادبیات کودک و نوجوان ایران را از آن خود کرد.
او در سال 1335 فقط 35 سال داشت که به فکر نگارش این مجموعه افتاد، آن هم پس از آنکه داستانی از انوار سهیلی در چاپخانهای که در آن کار میکرد، خواند و سپس تصمیم گرفت، داستانهای جذاب و دشوار را برای کودکان سادهنویسی کند.
مهدی آذریزدی در سال 1343 به خاطر نگارش مجموعه کتابهای قصههای خوب برای بچههای خوب جایزه سازمان جهانی یونسکو را از آن خود کرد. همچنین در سال 1345 برای نوشتن این مجموعه از سوی کتابهای کهن جایزه کتاب سال را دریافت نمود. آثار او از طرف شورای کتاب کودک نیز به عنوان کتاب برگزیده سال شناخته شدند. در سال 1379 نیز به خاطر نگارش قصههای قرآنی و دینی، به عنوان خادم قرآن شناخته شد.
او در سال 1388 در سن 87 سالگی دار فانی را وداع گفت. به دلیل آثار درخشانش در زمینهی کتاب کودک، روز درگذشت او به نام روز ملی ادبیات کودک و نوجوان نامگذاری شد. از دیگر آثار او میتوان به قصههای تازه از کتابهای کهن، گربه ناقلا گربه تنبل، مثنوی برای بچهها، مجموعه قصههای ساده، تصحیح مثنوی برای بزرگسالان، حکایت منظوم شعر قند و عسل، خودآموز عکاسی و خودآموز شطرنج اشاره کرد.
در بخشی از کتاب صوتی قصههای شیخ عطار میشنویم:
روزی بود و روزگاری بود، نیمههای یکی از شبها جبرئیل که فرشتهی پیغامرسان خداست، شنید که خداوند میگوید، بلی ای بندهی من و به صدای دعا و عبادت یکی از بندگانش جواب میدهد، جبرئیل با خود فکر کرد، معلوم میشود یکی از بندگان پاک و بیآلایش خداست که دارد با خدا راز و نیاز میکند و خاطرش پیش خدا عزیز است. در این موقع هم نمیتوانم چیزی بپرسم، خوب است بروم این بندهی خداپرست را بشناسم و برگردم.
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی قصههای شیخ عطار |
نویسنده | مهدی آذر یزدی |
راوی | شبنم مقدمی |
ناشر چاپی | انتشارات شکوفه |
ناشر صوتی | نوین کتاب گویا |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۴ ساعت و ۵۶ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای قصه های کهن نوجوان |