معرفی و دانلود کتاب صوتی سه تار

عکس جلد کتاب صوتی سه تار
قیمت:
۹۰۰۰۰ ۶۳,۰۰۰ تومان ۳۰%
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی سه تار و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی سه تار و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی سه تار

کتاب صوتی سه تار نوشته‌ی جلال آل احمد، شامل 13 داستان کوتاه اجتماعی است که معضلات درونی جامعه ایران را به تصویر می‌کشد و جهل و اعتقادات افراطی مردم را مورد انتقاد قرار می‌دهد.

درباره کتاب صوتی سه تار:

جلال آل احمد به عنوان یکی از تاثیرگذارترین روشنفکران معاصر، داستان‌نویسی قهار و نکته‌سنج نیز به حساب می‌آید. به همین خاطر تاکنون مجموعه داستان‌های مختلفی از او به چاپ رسیده که هرکدام سوژه‌های مختلف اجتماعی داشته‌اند. کتاب صوتی سه تار نیز یکی از دیگر آثار این نویسنده محبوب به شمار می‌رود که از 13 داستان کوتاه تشکیل شده و در سال 1327 شمسی به نگارش درآمده است.

هر یک از قصه‌های کتاب سه تار بازتابی از معضلات مردم فقیر ایران است؛ مردمی که هرکدام علاوه بر داشتن مشکلات اقتصادی، درگیر جهل و خرافات نیز هستند و جلال به خوبی توانسته با نثر شیوا و ساده‌ خود وضعیت آن دوران را شرح دهد. همچنین زمانی که جلال آل احمد مجموعه داستانی سه تار را نوشت، با حزب توده در ارتباط بود و به همین خاطر می‌توان انتقاد به مذهبی‌های متعصب را در جای جای کتابش احساس کرد.

سه تار عنوان اولین داستان این کتاب است و ماجرای جوانی نوازنده را روایت می‌کند که برای امرار معاش و عشق به موسیقی در مجلس‌ها و مهمانی‌های متفاوت می‌نوازد. سرانجام پس از مدت‌ها کار کردن، پول‌های خود را جمع می‌کند و اولین سازش را می‌خرد اما عبور او از جلوی در یک مسجد و مشاجره‌اش با افراد دیگر سرنوشت این نوازنده را تغییر می‌دهد.

می‌توان حال و هوای کلی کتاب صوتی سه تار را غم انگیز و متاثر کننده دانست و جلال نیز به خوبی توانسته با به تصویر کشیدن عقاید اشتباه مردم و شخصیت‌‌پردازی‌های قوی، احساسات شما را درگیر کند.

جلال آل احمد را بیشتر بشناسیم:

نویسنده، منتقد ادبی و روشنفکری که عده‌ای او را «مبلغ نویسندگی لومپنیسم» و عده‌ای دیگر «آذرخشی در دل تاریکی» می‌نامند، کسی جز جلال آل‌ احمد (Jalal Al-e-Ahmad) نیست.

آل احمد در طول زندگی نه چندان بلند خود تحولات عمیقی را از سر گذرانده است؛ از مذهبی بودن تا به حزب توده پیوستن و در نهایت دوباره گرویدن به مذهب و معنویت. او از کسانی است که در دهه 40 شمسی تاثیر فراوانی بر فضای روشنفکری ایران گذاشت و نویسندگانی همچون نادر ابراهیمی و غلامحسین ساعدی از او تاثیر گرفتند.

با چاپ داستان زیارت در مجله سخن در سال 1324 جلال آل احمد به طور حرفه‌ای وارد دنیای نویسندگی شد و کمی بعد همین داستان در مجموعه دید و بازدید به چاپ رسید. او تنها به داستان نویسی بسنده نکرد و درکنار فعالیت در مطبوعات به ترجمه آثار بزرگانی همچون سارتر، کامو، داستایوفسکی پرداخت. او در همان سال‌ها با سیمین دانشور آشنا شد و ازدواج آن‌ها زوج ادبی بی‌نظیری را در تاریخ ادبیات کشور رقم زد.

جلال آل احمد قرار بود در سال 1330 رساله دکتری خود در رشته دبیات فارسی را به اتمام برساند اما به گفته خودش با دیدن علی شریعتی و دلزدگی از فضای بی‌کیفیت علمی در دانشگاه‌ها، درس خود را نیمه تمام باقی گذاشت.

سرانجام این نویسنده ایرانی پس از سال‌ها نوشتن، در 18 شهریور 1348 در کلبه‌ای در جنگل‌های گیلان فوت کرد و به پاس خدمات او، یکی از جوایز ادبی مهم کشور به نام او ثبت شده است.

ویژگی‌های زبانی آثار جلال آل احمد:

- شکستن برخی از سنت‌های ادبی و قواعد دستور زبان فارسی.
- نثر آل احمد ساده، شتاب زده، طناز و در نهایت کوتاهی و ایجاز است.
- کاربرد اسامی و صفات ساده، ‌حذف واج‌ها و هجاها و استفاده زیاد از جملات مرکب.
- داشتن سبکی عامیانه که ویژگی‌های آوایی، واژگانی و نحوی می‌توان به نتیجه رسید.

در بخشی از کتاب صوتی سه تار می‌شنویم:

در پاسگاه مرز زیاد معطلم نکردند. تذکره‌ام را بازرسی کردند. عکسش را با قیافه‌ام تطبیق نمودند، ورقه‌ی آبله‌ کوبی‌ام را که همان روز صبح در خرمشهر، به دو تومان گرفته بودم، دیدند و اجازه‌ی ورود دادند. شرطه‌ای (پاسبانی) پیش دوید. چمدانم را برداشت و جلو افتاد. از پاسگاه تا لب شط چندان فاصله‌ای نبود. بلم‌های دراز و نوک برگشته، با عرب‌های چفیه بسته و چوب به دست، کنار شط صف کشیده بودند و عربی بلغور می‌کردند. یکی از آن میان پیش آمد، با پاسبان مرز نجوایی کرد. چمدان را از او گرفت. گذاشت توی بلم. ما هر دو تا را جا داد، ولی راه نیفتاد. چهار نفر دیگر را هم سوار کرد؛ یک زن روبند بسته ولی چالاک، یک پاسبان دیگر و دو تا پیرمرد. و بعد راه افتادیم.

مه روی شط ایستاده بود و از میان آن، شبح کشتی‌های بزرگ نفت‌کش و بادبان قایق‌های کوچک، محو و گنگ پیدا بود. قایق چوبی دراز ما از وسط کشتی‌های بزرگ بخاری و قایق‌های بادبان‌دار نکره و قیر مالیده، می‌پیچید و مرا با چشمی از هم دریده و متعجب، از وسط این هیولاهای ترس‌آور در می‌برد. و آهنگ دسته جمعی بمی از دور، روی آب گل آلود شط می‌سرید و به سمت ما می‌آمد.

من اولین بار بود که روی آب، در قایقی می‌نشستم. شنیده بودم که روی آب، حال آدم به هم می‌خورد، ولی به خود اطمینان داشتم. یکی دوبار وقتی پای یک نفت‌کش دو دکله دور می‌زدیم سرم گیج ‌رفت. ولی خودم را نگه داشتم و بعد حالم به جا آمد.

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه یک
نمونه دو
15 دقیقه
داستان اول: سه‌تار
19 دقیقه
داستان دوم: بچه‌ی مردم
9 دقیقه
داستان سوم: وسواس
32 دقیقه
داستان چهارم: لاک صورتی
12 دقیقه
داستان پنجم: وداع
17 دقیقه
داستان ششم: زندگی که گریخت
20 دقیقه
داستان هفتم: آفتاب لب بام
19 دقیقه
داستان هشتم: گناه
29 دقیقه
داستان نهم: نزدیک مرزون‌آباد
17 دقیقه
داستان دهم: دهن کجی
30 دقیقه
داستان یازدهم: آرزوی قدرت - قسمت اول
15 دقیقه
داستان یازدهم: آرزوی قدرت - قسمت دوم
35 دقیقه
داستان دوازدهم: اختلاف حساب - قسمت اول
32 دقیقه
داستان دوازدهم: اختلاف حساب - قسمت دوم
25 دقیقه
داستان سیزدهم: الگمارک و المکوس - قسمت اول
22 دقیقه
داستان سیزدهم: الگمارک و المکوس - قسمت دوم

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی سه تار
نویسنده
راویسامان قلیچ خانی، آزاده رادمهر، آرمان سلطان زاده
ناشر صوتی آوانامه
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابMP3
مدت۵ ساعت و ۴۷ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان اجتماعی ایرانی
قیمت نسخه صوتی
۹۰۰۰۰ ۶۳,۰۰۰ ت ۳۰%
خرید کتاب صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی سه تار

م مسعودی
۱۴۰۱/۰۱/۱۲
چیره دستی و مهارت قلم مرحوم جلال آل احمد بر کسی پوشیده نیست. کتاب خسی در میقات و دیگر آثار ایشان نیز بیانگر همین مطلب هست.
ریزبینی و تصویرسازی بسیار قوی از وقایع روایت‌شده انسان را در عمق داستان قرار می‌دهد و گمان نمی‌کنم ایشان بدون زیستن در میان قهرمان‌های داستانش و درک عمیق از مشکلات و این‌طور
چالش‌هایشان توانسته‌باشد واقعی زندگی‌شان را به تصویر بکشد.
نویسنده‌ای مردمی و بی تعصب از جنس توده‌مردم؛ و البته روایات به قدری زنده و ملموس هستند که امروز هم با کمی تفاوت می‌توان نمونه‌اش را در جامعه ایران دید و قابل تامل برای برنامه‌ریزان کلان اجتماعی که از تجارب امثال ایشان استفاده کنند.
نکته قابل تقدیر دیگر اجرای بسیار بسیار ماهرانه و دلنشین این کتاب صوتی بود که انصافاً کمک شایانی به جذابیتش می‌کرد🙏🙏🙏🙏
شنیدنش را به اصرار توصیه می‌کنم و البته کمی تامل و تفکر برای نگرش بهتر به زندگی‌های در جریان پیرامون خودمان و تدبر در شیوه بهتر زیستن⚘⚘⚘
از داستان آخر به خوبی برداشت می‌شود داشتن علم و آگاهی و دانش، بسیار در تصمیم‌گیری درست و به‌هنگام در تنگناها و مواقع ضرورت کمک می‌کند
betWeen دامنی
۱۴۰۲/۰۸/۲۷
به نام خدا یک مجموعه داستان از جلال آل احم این نویسندگان معاصر که میراث قلم رو پرورش دادند و جلال آل احمدی که در دوره‌ی خاص و بخصوصی زندگی میکرد البته همه‌ی دوره‌ها به نوبه‌ی خودشان متمایز هستند اما جلال که از موهبت نوشتن برخوردار بود آثار مختلف و رنگارنگی خلق کرد و برای ما به یادگار گذاشت و این که خیلی مهم است آنکس نویسنده است و توان نوشتن دارد چنین کاری بکند برای آیندگان ولیکن آثار آقای ال احمد هیچ نکته شاد انگیزی ندارند و این نشان دهنده‌ی رنج چ مصیبت آن دوران بوده و همین آن را متمایز میکند البته اگر به امروز هم نگاه کنیم وضع زیاد جالبی نمیبینیم ولیکن او این وضعیت بغرنج را با این داستان‌ها‌ی بی نظیر چنان بیان میکند که آدمی محسور میماند و تا به انتهای داستان نرسد ولکن نمیشود داستان‌های که هرکدام انبوه و کوله باری از پند و عبرت را برای ما در بر دارند که نیاز به تفکر و اندیشه‌ی عمیقی دارند و نباید نباید سرسری از آن‌ها رد شد که این گناهیست فاحش و خواندن یا گوش دادن اثر را بی حاصل و بی فایده میکند و بطور کلی باید بگویم لذت بردم از شنیدن این قصه‌ها البته قصه که نه حقیقت درواقع که حقایق الحق دردناکی هم بودند که از پسا پرده‌ی ذهن براحتی کنار نمیروند...
محمد نوری
۱۴۰۱/۰۲/۳۰
جلال آل احمد شخصیتی پر شور بود که در طی زمان به خود اجازه‌ی تغییر می‌داد و همچنین به آثار خود نیز چنین اجازه‌ای را می‌داد. او همواره در عرصه‌ی اجتماعی و سیاسی نقشی پررنگ داشت و نظراتش را نیز با جسارتی که ویژه‌ی شخصیت وی بود مطرح می‌کرد. او محصول دورانی است که آمال و آرزوها در حال فروپاشی ‌اند.
سه
تار نوشته‌ی جلال آل احمر نیز با نگاهی دقیق و ظریف، جامعه‌ای خرافات زده و بیمار را مورد انتقاد قرار می‌دهد. داستان‌های این مجموعه (سه تار) به لحاظ زبان و ساختار شبیه به قصه‌هایی است که از زبان مردم شنیده می‌شود و به گونه‌ای ریشه در اعماق فرهنگ ایرانی دارد. در این داستان تنها موقعیتی از یک نوجوان دیده می‌شود که هیچ اطلاعاتی از گذشته‌ی وی نمایان نیست.
انگار نویسنده دغدغه‌ی این را نداشته تا اطلاعات را مهندسی کند و به گونه‌ای با ساختار داستان کوتاه به مخاطب منتقل کند. وی تنها موقعیت نوجوان فقیر را در حال حاضر ترسیم می‌کند و اتفاقات پیرامون او را با جزئیات بیان می‌کند.
آمین
۱۴۰۱/۰۲/۱۴
موضوعات دین خرافات (خرافات و امیال و منافع شخصی افراد سود جو که به مردم بیسواد خورانده شده و با نام اصل دین در جامعه جای باز کرده و از دین هم فراتر رفته😳...) زن بیسواد و توسری خور (ضعیفه) در بچه مردم که تمام بیفکری ش جلب رضایت شوهر ولو رهاکردن فرزند در خیابان به قصد فرزندآوری برای شوهر جدید با هدف حفظ شوهر باشد و یا زن فقیر لاک صورتی که تمام فکر و ذهنش در داشتن ناخنهای صورتی خلاصه شده و با یک دست کتک شبانه آرزویش را به چاه میسپرد و یا پدر قشری آفتاب لب بام با ظاهردینی ولی بداخلاق با زن و فرزند به خوبی نشان می‌دهد که عیب از مسلمانی ماست و به غلط اسلام را شناسانده‌اند و هر دو گروه ضربه زده‌اند.... خواندن این قصه داستان‌های دیگر نویسنده: مدیر مدرسه، زن زیادی، ن والقلم، خسی در میقات.... توصیه میکنم. اجرای گویندگان بسیار عالی... بچه مردم رو قبلا با صدای گوینده دیگری شنیده بودم که عالی بود و در مورد اجرای خانم رادمهر اولش نپسندیدم چون ناخوداگاه با قبلی مقایسه میشد... با دوباره شنیدن به نظرم رسید این سبک گویش به شخصیت زن داستان و تصمیمش و رفتارش خیلی متناسبه.... سپاس کتابراه عزیز 💜🌼💜
MoonRiver
۱۴۰۱/۱۲/۱۴
کتاب‌های جلال آل احمد، غالبا روایت‌هایی کوتاه در مورد زندگی ملال‌آور مردمان دوره پهلوی است. جلال هم مانند نویسندگان آن دوره از‌ توصیفات دقیق و بیان احوال شخصیت‌های داستانش بهره جسته است. داستان‌های جلال غالبا نقدی به سبک زندگی مذهبی‌هاست. از آن جا که جلال خود بزرگ شده یک خانواده مذهبی‌ست، از آداب و سنت‌ها به خوبی آگاه است و به ریز جزئیات می‌پردازد. باید گفت مسأله تحقیر زنان و نگاه به زن، برای جلال مسأله مهمی بوده است که در داستان بچه مردم، آفتاب لب بام، لاک صورتی و... به آن‌ها اشاره کرده است. از طرفی اگر به دنبال داستان‌های پرکشش و ایده‌های جدید هستید، ممکن است کتاب‌های انتقادی جلال مخاطب را دلزده کند. باید کتاب‌های جلال را با دیدِ شناختِ مردم دوره پهلوی و مطالعه افکار جلال، بررسی کرد. امیدوارم لذت ببرید.
Zohreh Rakh
۱۴۰۱/۰۷/۱۹
از داستان‌های این کتاب، متاسف شدم که چجوری میشه سه تار یه آدمی که اونو با عشق و زحمت خریده، توسط یه آدم متعصب شکسته بشه؟
و چجوری یه مادر میتونه بچه‌ی خودش رو به خاطر ترس و زورگویی شوهر جدیدش رها کنه و به چشم بچه‌ی مردم بهش نگاه کنه؟
و چجوری وسواس یه آدم میتونه آسایش رو از بین ببره؟
مگه میشه
یه زن حسرت زدن یه لاک صورتی داشته باشه؟
چرا یه پدر به خاطر رنج روزه‌گرفتن به خودش اجازه میده که با دخترش بدرفتاری کنه؟
مگه میشه یه دختر از اینکه فقط کنار پدرش دراز کشیده، احساس گناه کنه؟
و ماجرای بقیه‌ی قصه‌هاش که باورش دردناکه!
در آخر هم از تیم خوب کتابراه برای فعالیت خوبشون ممنونم🙏💖🙏
farshid safa
۱۴۰۱/۰۶/۲۷
متن جلال ال احمد ساده و بی پیرایه و درعین حال دقیق و گیراست.
مثلا اگر داستان "زندگی که گریخت "این مجموعه رو گوش داده باشید به این نتیجه میرسید که تمام داستان در عرض یک صفحه خلاصه میشه اما کل داستان چند دقیقه‌ای فقط به بیان برداشتن چند قدم توسط مردی که کیسه برنجی به دوش دارد میگذرد
یا مثلا در نصف
داستان گناه تقریبا داستان در رختخوابی که بیش از چند دقیقه نیست میگذرد.
در داستانهای جلال آل احمد نباید به دنبال اوج داستان بود بلکه نثری یکسان و منسجم و روایتی کاملا معمولی با ذکر جزییات فراوان و زیبا داستان را تشکیل میدهد. که این داستان را زیبا و کاملا واقعی جلوه میدهد.
Sepid Mmm
۱۴۰۱/۰۶/۱۸
کتاب بسیار جذاب و دلنشینی بود گاها مرا به گریه وا می‌داشت به خاطر وضعیت اسفناک مردم در زمان گذشته و جهالت و نادانی که وجود داشت برای آن دسته از افراد که طرفدار کتاب‌هایی در رابطه زندگی مردم در گذشته
و داستان‌های کوتاه هستند مناسب است
نقد کتاب:
نقاط مثبت:
۱ اجرای بسیار عالی
۲ موسیقی هماهنگ
با متن
۳ صدای راوی عالی بود
۴ سبک نگارش روان
۵ قلم‌ خوب نویسنده گرامی
۶ صمیمت متن
نقاط منفی:
۱ موسیقی گاها نا به جا زیاد میشد و آزار دهنده بود
۲ می‌توانست پایان کامل تری نیز داشته باشد و زن به سزای کار خود برسد
پ. ن در کل کتاب بسیار عالی و جذابی بود خواندنش را توصیه میکنم
رضوان ابطحی
۱۴۰۱/۰۵/۲۰
اولین کتابیه که از جلال آل احمد خوندم و البته به لطف کتابراه خوندم چون توی یکی از آخر هفته‌ها کتاب رو رایگان گذاشته بودند و منم همینطور به کتابخونه اضافه کردم.
واقعا از قلم جلال آل احمد لذت بردم خیلی زیبا شخصیت‌ها و حالاتشون رو توصیف کرده بود و همچنین صداگذاری‌ها هم عالی بودند.
خوندن این کتاب و
رو برای کساییکه از داستان کوتاه خوششون میاد وقت ندارن داستانهای بلند بخونن و همزمان دوست دارن در مدت کمی که در اختیار دارن از ادبیات غنی فارسی بهره ببرن توصیه میکنم.
مرسی از نویسنده و همه دست اندرکارانی که این کتاب رو رایگان در اختیار ما گذاشتن. 🙏🏼
Mohammad Mahdi
۱۴۰۱/۰۲/۰۴
کتاب سه تار آقای جلال آل احمد از اون دسته کتاب‌هایی هست که وقتی شروع به خوندن یا گوش دادنش می‌کنی، باید تهش رو در بیاری و الا احساس می‌کنی یه کار نیمه تمامی داری که تا تمومش نکردی این حسه دست از سرت بر نمی‌داره، البته که گیرایی و کشش مجموعه داستانهای سه تار بستگی مستقیم به مخاطب داره که خودش رو در حال و هوای اون روزهایی تصور بکنه که کتاب و کاراکترهاش متعلق به اون روزها هستن، یقیناً ارتباط عمیق با این کتاب منوط به درک کاراکترهاشه و این مهم میسر نمی‌شه، مگر اینکه به جای تک تکشون زندگی کنی و ماجرا رو از زاویه‌ی نگاه اونها ارزیابی کنی.
آنیتا ارزانی
۱۴۰۱/۰۱/۰۸
درود
۱. موضوع هر داستان این کتاب، در هر زمانی، امکان وقوع دارد. نقدهای زیادی در مورد آثار این نویسنده بزرگ نگاشته شده، که از تکرار پرهیز میکنم.
۲. صوتی بودن کتاب، جاذبه داستانها را چند برابر کرده است و یکی از عوامل ارزشی شنیدن اثر گردیده است.
۳. اگر به موضوعات عمیق و غمگین اجتماعی و سیاسی و و
علاقه ندارید، نشنوید بعد گله کنید.
۴. تصویر سازی قلم نویسنده چنان قوی است که گاهی خواننده از موضوع اصلی پرت میشود.
۵. آیا نویسندگان امروزی ما، توانایی‌های دیدن نگاشتن را همچون دیروزی‌ها دارند؟
Kimia Omidvar
۱۴۰۱/۰۲/۱۹
نوشته‌های جلال آل احمد نیازی به معرفی ندارند، این نویسنده‌ی توانا آنقدر وقایع را ریز به ریز و دقیق تعریف میکند که احساس میکنی جای شخصیت داستانی وآن اتفاقها برای خودت می‌افتند. گوینده نیز با صدای گرم وگیرایی که دارد باعث میشود نتوانی از گوش کردن به بقیه‌ی قصه خودداری کنی.... من همیشه خواندن داستان و را به گوش کردن ترجیح میدهم ولی در مورد این یکی نظرم کاملا متفاوت است ودلیل آنهم تسلط زیاد گوینده میباشد🥰🥰ممنون از کتابراه گوینده‌ی توانا
سمیه درودیان
۱۴۰۱/۰۱/۱۱
بچه دوم قصه واقعا یک تراژدی فاجعه آوری هست. به پهنای صورت اشکم دراومد نمی‌دانم واقعا بعضی‌ها چطور دلشون میاد. من حا ضر نیستم مرگ که خوبه حتی بمیرم بچم تنها بمونه. فقط میگم خدایا هر کسی لیاقت داشت بچه بده 😭😭😭😭. کلا جلال آل احمد عالی نویسندگی و راوی عالی هست ممنون از کتاب راه به خاطر عید هر سال عیدی میده این کار عالی و حتی آخر هفته رایگان کار بسیار ارزشمندی هست 👍👍👍👍👌👌
نسیم افتخار
۱۴۰۱/۰۴/۰۶
سلام به دوستان کتاب خونم
کتاب صوتی سه تار یکی از بهترین‌های استاد جلال آل احمد که هست که محوریتش بیشتر باورهای عامه مردم، فرهنگ غالب وشرایط اجتماعی جامعه ست.
زیاده روی‌هایی که به نوعی به مذهب ربط داده شده و نگاه مردم درباره موضوع دین با مهارت و استادانه روایت شده. اینکه کتاب صوتی هست باعث میشه که مخاطب بیشتر درگیر داستان بشه و خودش رو قسمتی از داستان بدونه.
مرسی از کتابراه عزیز
has ema
۱۴۰۱/۰۲/۰۷
نکته مثبت این داستان فضاسازی و توصیف‌های قوی است و گاهی این توصیف ها اینقدر زیاد میشود که اصل قصه فراموش میشود، مثلاً در داستان لاک صورتی توصیف زیاد از پیرمرد کاسه بشقاب فروش که شخصیت فرعی است ضروری نیست‌. در بعضی قصه‌ها اصولاً اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد و یکدفعه تمام میشود.
تلخی و ناامیدی قصه‌ها هم بسیار زیاد و یادآور داستانهای صادق هدایت است
مشاهده همه نظرات 256

راهنمای مطالعه کتاب صوتی سه تار

برای دریافت کتاب صوتی سه تار و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.