معرفی و دانلود سریال صوتی شوایک - قسمت دوازدهم

عکس جلد سریال صوتی شوایک - قسمت دوازدهم
قیمت:
۹,۰۰۰ تومان
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی سریال صوتی شوایک - قسمت دوازدهم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی سریال صوتی شوایک - قسمت دوازدهم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی سریال صوتی شوایک - قسمت دوازدهم

سریال صوتی شوایک - قسمت دوازدهم نوشتهٔ یاروسلاو هاشک هجویه‌ای بر جنگ جهانی اول با زبانی طنز و گزنده است که به خوبی توانسته عصیان انسان‌های عادی در برابر بی‌عدالتی‌ها را به تصویر بکشد. این رمان کلاسیک داستان مردی ساده‌لوح را روایت می‌کند که اشتیاق خدمت در سپاه اتریش – مجارستان را دارد. این سریال کمدی تابه حال به 50 زبان ترجمه شده و به صورت متوالی هر پنج‌شنبه منتشر می‌شود.

درباره کتاب صوتی شوایک:

کتاب حاضر جزو برترین آثار ضد جنگ در قرن بیستم به شمار می‌آید که تنها مدتی پس از جنگ جهانی اول به رشته تحریر درآمد. طولی نکشید که یاروسلاو هاشک با نوشتن آن به شهرتی جهانی دست یافت. «شوایک» شخصیت اصلی این داستان است که با ویژگی‌های خاص و منحصربه‌فردی که دارد، به شخصیتی محبوب تبدیل شده است.

شوایک در طول داستان تلاش می‌کند تا به عنوان یک سرباز شجاع به سپاه اتریش – مجارستان بپیوندد و علیه دشمن بجنگد. او به خاطر ساده‌دلی‌اش در موقعیت‌های طنزآمیز بسیاری قرار می‌گیرد و واکنشش به این موقعیت‌ها با حماقت همراه است. نویسنده با روایت زندگی چنین فردی درواقع زندگی بسیاری از مردم را در آن زمان که زندگی‌شان تحت تأثیر جنگ قرار گرفته بود، به تصویر کشیده است. همچنین بسیاری از منتقدین بر این باورند که شوایک را می‌توان نمادی از تمام مردم چک در آن دوران دانست.

سریال صوتی شوایک (The Good Soldier Schweik) را درواقع می‌توان یک رمان ضد جنگ دانست که با لحنی طنزآمیز نوشته شده است. اما طنز آن به شکلی تلخ، گزنده و انتقادی است که حتی می‌توان آن را در دسته کمدی سیاه قرار داد. این رمان درخشان در ابتدای سال 1921 منتشر شد و تقریباً یک سال بعد، جایزه دولتی مترجمان (Kääntäjien valtionpalkinto) را از آن خود کرد.

سرانجام شخصیت اصلی داستان، بعد از تلاش‌های فراوان موفق می‌شود وارد ارتش کشورش شود. اما به علت ساده‌لوحی و حماقت‌هایی که از او سر می‌زند، او را از ارتش اخراج می‌کنند. طولی نمی‌کشد که جنگ شدت می‌گیرد و او تمام تلاشش را می‌کند تا دوباره به عنوان یک سرباز خدمت کند. البته می‌توان گفت که این شخصیت جذاب کمی دیوانه و عجیب به نظر می‌رسد ولی بعضی از دیالوگ‌هایش درمورد وطن‌پرستی و جنگ، شما را به فکر فرو می‌برد.

اقتباس‌های سینمایی کتاب صوتی شوایک:

در سال 1931 «مارتین فریش» یک فیلم سینمایی کمدی بر اساس این رمان ساخت که «ساشا راشیلوف» در آن نقش شوایک را بازی کرد. همچنین در سال 1955 انیمیشنی به همین نام بر اساس این رمان به پرده نمایش درآمد. مشهورترین فیلمی که بر اساس این رمان ساخته شد به کارگردانی «کارل اشتکلو» بود که در سال 1957 نامزد جایزه کریستال گلوب شد.

در سال 1962 فیلمی سیاه‌وسفید با الهام از این کتاب با نام «سفر طولانی» محصول مشترک چکی - روسی ساخته شد که بخش‌هایی از زندگی شوایک در آن بازگو شده است. همچنین در سال 1972 مجموعه تلویزیونی 13 قسمتی ساخت اتریش به نام «ماجراهای سرباز خوب شوایک» به کارگردانی «ولفگانگ لیبناینر» ساخته و پخش شد.

کتاب صوتی شوایک به چه کسانی پیشنهاد می‌شود؟

اگر به ادبیات کلاسیک و داستان‌های طنز و انتقادی علاقه دارید، شنیدن این کتاب صوتی را از دست ندهید.

یاروسلاو هاشک را بیشتر بشناسیم:

این نویسنده اهل چک در سال 1883 در پراگ متولد شد. او طنزپردازی آنارشیست به شمار می‌آید که شهرت اصلی‌اش را به دلیل نوشتن رمان «سرباز خوب شوایک» به دست آورد. یاروسلاو هاشک (Jaroslav Hasek) به غیر این اثر، 1500 داستان کوتاه نوشته و بیشتر نوشته‌هایش در سال‌های اولیه قرن بیستم بوده است که اکثر آن‌ها محتوایی انتقادی داشته‌اند.

وی در زمان شروع جنگ جهانی اول به ارتش اتریش فراخوانده شد و هم‌زمان با بسیاری از روزنامه‌های روس در جبهه با بلشویک‌ها همکاری کرد. هاشک در سال 1920 به کشور خود برگشت و نوشتن شاهکارش، رمان شوایک را آغاز کرد و تا زمان مرگ در سال 1923 مشغول همین کار بود.

در بخشی از کتاب صوتی شوایک می‌شنویم:

معلم سرباز نحیف روی نیمکت نشست. نفسی چاق کرد و گفت: «همین و بس. و به این خاطر تاحالا چهار بار پیش قاضی استنظاق پس دادم.»

شوایک گفت: «راست راستی هم چیز قابل‌داری نیست. همه چی بسته به اینه که تو دادگاه این نره شیپیشو چجوری تعبیر کنن. باز خوبه که اون قضیه عشقی رو توش آوردین. با این کلمهٔ انحرافی طوری سرکار گذاشتینشون که گوشاشون سیخ وایمیسته. باید شیرفهمشون کنی که نره شیپیش یعنی مرد شیپیشا. فقط نره شیپیشه که میتونه بره رو ماده شیپیش. حقهٔ دیگه‌ای که نمیتونین بزنین. شما این شعرو به این خاطر نگفتین که بخواین به کسی توهین کنین. این مثل روز روشنه. به آقای قاضی بگین که شما این شعرو واسهٔ دل خودتون گفتین. و همونطور که به مرد خرها میشه گفت نره خر، به مرد شیپیش‌ها هم میشه گفت نره شیپیش. که به چکی میشه «وشیواک». »

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
29 دقیقه
رنج‌های تازه / بخش یک
34 دقیقه
رنج‌های تازه / بخش دو

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابسریال صوتی شوایک - قسمت دوازدهم
نویسنده
مترجمکمال ظاهری
راویاطهر کلانتری
ناشر چاپینشر چشمه
ناشر صوتی رادیو گوشه
سال انتشار۱۴۰۰
فرمت کتابMP3
مدت۱ ساعت و ۲ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان طنز خارجی
قیمت نسخه صوتی

نقد، بررسی و نظرات سریال صوتی شوایک - قسمت دوازدهم

Alireza Mahmoodi
۱۴۰۰/۱۱/۰۵
این سریال صوتی بسیار عالی وشنیدنی میباشدبا اجرای فوق‌العاده از کتابراه کمال تشکر رادارم ضمنا
پیشنهاد میکنم شما هم پیگیری نمایید بدون شک یکی از بهترین رمان‌های طنز تاریخ است شنیدن و
خواندن این کتاب کمی حوصله میخواهد
ساسان بهرامی
۱۴۰۲/۰۴/۰۶
عالی بود و بسیار لذت بخش پیشنهاد میکنم این مجموعه را کامل گوش بدید و حالتان را بهتر کنید و لبخند بزنید وقتی تاریخ و طنز را با یک راوی جادویی گوش بدید همه چیز عالیست
dr.Alimirzaei
۱۴۰۱/۰۸/۱۲
کلا کتاب شوایک که عالی ولی این قسمت از قسمت‌های خیلی خنده دار و شنیدنی, خبر خوش دارم که یه شخصیت خیلی جالب و به نوعی شبیه به شوایک هم در این بخش اضافه میشه
loghman ardalan
۱۴۰۲/۱۰/۲۵
درود بر شما و خسته نباشید. واقعا خیلی خوبه کاش نویسنده عمرش کفاف اتمام داستان رو داشت
Magnolia RP
۱۴۰۲/۰۱/۲۱
آخیش! داستان داره با شوایک و حرفاش دوباره جون میگیره
Hamed Sadeghzade
۱۴۰۱/۰۶/۰۹
واقعا کتاب زیبایی هست با صدا گذاری عالی و بسیار مفید
کسرا احمدی
۱۴۰۱/۰۹/۱۰
جالب بود. با گویندگی حرفه‌ای
مشاهده همه نظرات 7

راهنمای مطالعه سریال صوتی شوایک - قسمت دوازدهم

برای دریافت سریال صوتی شوایک - قسمت دوازدهم و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.