معرفی و دانلود کتاب صوتی دغدغه مرگ و زندگی
برای دانلود قانونی کتاب صوتی دغدغه مرگ و زندگی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی دغدغه مرگ و زندگی
داستانی فراموش نشدنی و دردناک از عشقی پایدار... کتاب صوتی دغدغه مرگ و زندگی روایتی غنی و تاملبرانگیز درباره مفاهیمی نظیر مرگ، تنهایی، عشق، سوگ و فقدان ارائه میدهد و قصه زندگی اروین د. یالوم و همسرش مریلین یالوم را به تصویر میکشد که پس از سالها زندگی مشترک، متوجه رشد بیماری سرطان در جسم مریلین میشوند.
درباره کتاب صوتی دغدغه مرگ و زندگی:
از دست دادن و حس فقدان همواره امری جانکاه و سنگین بوده است و هر انسانی در طول زندگی خود ممکن است بارها چنین تجربهای را پشت سر بگذارد. این احساس فقدان و نبود یکی از عزیزان، میتواند چنان تلخ و دردناک باشد که گویی بخشی از وجود آدمی برای همیشه از دست رفته و به فراموشی سپرده شده است. به همین خاطر مواجهه با تنهایی و مرگ و پذیرش این قبیل موضوعات همواره امری سخت محسوب میشود. تفاوتی هم نمیکند که یک انسان معمولی باشید یا روانپزشک و نویسندهای مشهور همچون اروین د. یالوم، به هر صورت گاه تاب آوردن جهان دشوار به نظر میرسد.
کتاب دغدغه مرگ و زندگی (A Matter of Death and Life) روایتگر روزهای پایانی مریلین یالوم، نویسنده محترم فمینیست، و همراهیهای همسرش اروین یالوم است. پزشکی و رواندرمانگری که در تمام سالهای فعالیت خود به افراد زیادی مشاوره داد تا بتوانند با رنجها و مشکلات خود کنار بیایند. حال خود در جایگاهی قرار گرفته که میداند ممکن است همسرش پس از سالها زندگی مشترک، او را ترک کند و رهسپار دیار مرگ شود. یالوم تلاش کرده در این کتاب خاطرات خود از آن دوران را با ما به اشتراک بگذارد و از تلاش مریلین برای داشتن مرگی خوب و تلاش خودش برای تاب آوردن زندگی بدون او سخن بگوید.
آنها در گزارشهایی که از آخرین ماههای زندگی مشترک خود ارائه کردهاند، پنجرهای ناب برای چگونگی زندگی کامیابکنندهتر، مواجهه با مرگ و یا از دست دادن معشوق به روی ما میگشایند. اروین و مریلین از نعمتهای بیشماری برخوردار بودند: خانوادهای گرم و صمیمی، حلقهای بزرگ از دوستان، مخاطبان مشتاق در سراسر جهان و ازدواجی طولانی. اما آنها نیز مانند ما با مرگ و فقدان روبهرو شدند. این دو نویسندهی توانا در این کتاب به بررسی مسائل مختلف انسانی از جمله صمیمیت، عشق و اندوه میپردازند.
سرانجام در سال 2019، زمانیکه نگارش کتاب به اواسط خود رسیده بود، مریلین درگذشت و یالوم مجبور شد که به تنهایی و در سوگ عزیزش این اثر را به اتمام برساند و آن را در سال 2021 منتشر کند. نویسندگان کتاب دغدغه مرگ و زندگی تمام کوشش خود را کردند تا وجهی دیگر از معنای زندگی را به مخاطبان خود نشان دهند و هرچند از رنج و وداع و فقدان سخن میگویند، با این حال شما را مشتاق میکند تا دربارهی شیوهی عشق ورزیدن و زندگی بدون پشیمانی تامل کنید و شاهد عشقی نجیب و زیبا باشید.
نکوداشتهای کتاب صوتی دغدغه مرگ و زندگی:
- کتابی که به مانند اروین و مریلین یالوم، بزرگ و فوقالعاده است. (آرتور کلاینمن، نویسنده کتاب روح مراقبت)
- یک داستان عاشقانهی عمیق با درسهایی برای چگونگی زندگی و مرگ. (Kirkus Reviews)
- عاشقانهای عجیب و فراموشنشدنی. کتابی که گذشته و حال را درمینوردد. (جوآن کاچیاتوره، نویسنده کتاب تحمل غیرقابلتحملها)
- دو استاد برجسته و شرکای مادامالعمر، درحالیکه با پیری، آسیبپذیری و مرگ دستوپنجه نرم میکنند، در مواجههای صادقانه با ناپایداریِ زندگی، به ارزش عمیقتری از آن پی میبرند. (فرانک اوستاسسکی، نویسنده کتاب پنج دعوت: آنچه مرگ میتواند در مورد زندگی به ما بیاموزد)
- مریلین و اروین چنان درخشان مینویسند که احساس میکنم آن دوره را در کنار آنها زندگی کردهام. این کتاب به ما موجودات فانی میآموزد که برای روز جدایی آماده شویم. (کاترین مانیکس، نویسندهی کتاب پرفروش پایان در ذهن: مردن، مرگ و حکمت در عصر انکار)
کتاب صوتی دغدغه مرگ و زندگی برای چه کسانی است؟
علاقهمندان به مباحث روانشناسی به خصوص روانشناسی اگزیستانسیال از شنیدن این کتاب صوتی لذت خواهند برد. به علاوه افرادی که یکی از عزیزان خود را در زندگی از دست دادهاند و رنج فقدان را به دوش میکشند، نکات این کتاب برایشان آموزنده خواهد بود.
اروین د. یالوم را بیشتر بشناسیم:
بسیاری از ایرانیها اروین دیوید یالوم (Irvin D. Yalom) را با کتاب وقتی نیچه گریست میشناسند. او روانپزشک اگزیستانسیال، نویسنده و استاد روانپزشکی دانشگاه استنفورد محسوب میشود که آثار داستانی و غیرداستانی ارزشمندی را در حوزه روان شناسی و فلسفه را برجای گذاشته است.
کتابهای «مامان و معنی زندگی»، «دروغگویی روی مبل»، «وقتی نیچه گریست»، «هر روز نزدیکتر از پیش»، «جلاد عشق و دیگر داستانهای روانشناسی»، «درمان شوپنهاور»، «پلیس را خبر میکنم»، «مسئله اسپینوزا» و «خلق شدگان در یک روز و داستانهای روان درمانی دیگر» از آثار داستانی یالوم هستند.
همچنین اروین یالوم موفق شد در سال 2002 جایزهی انجمن روانپزشکی آمریکا را دریافت کند و در سال 2007 فیلمی به کارگردانی پنچاس پری ساخته شد که از کتاب وقتی نیچه گریست اقتباس شده بود. همچنین اگر دوست دارید که یالوم را بهتر بشناسید، فیلم مستندی از زندگی و آثار او در سال 2014 با نام درمان یالوم ساخته شده است.
در بخشی از کتاب صوتی دغدغه مرگ و زندگی میشنویم:
برای انجام سومین درمان ایمونوگلوبولین به بیمارستان استنفورد میروم. ایرو هم من را همراهی میکند و ساعت یازده تا پنج بعد از ظهر کنار من میماند. فقط یکی دو ساعتی برای ناهار و استراحت بیرون میرود و در این زمان دوست عزیزم ویدا میآید، کنارم مینشیند و به من دلگرمی میدهد. در طول مدت این بیماری خیلی مراقب من بودهاند. دائم به دیدارم میآید و برای غذاهای خوشمزه و زود هضم درست میکند. امروز هم برایم مرغ، برنج و هویج پخته شده آورده است.
در کمال تعجب روزی را که در بیمارستان میگذرانم، یکی از بهترین و آرامترین روزهایم است. بدون هرگونه اثرات جانبی. کارکنان بیمارستان فوقالعاده متین، مهربان و حرفهای هستند. راحت روی تحت دراز میکشم و قطرات دارو آرام آرام وارد بدنم میشود.
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی دغدغه مرگ و زندگی |
نویسنده | اروین یالوم، مریلین یالوم |
مترجم | فرزاد مرتضایی |
راوی | ویکتوریا براری، نوید پدرام |
ناشر چاپی | انتشارات خانهی رود |
ناشر صوتی | انتشارات ترانه پدرام |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۹ ساعت و ۵۱ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای روانشناسی عمومی |
امروز کتاب مسئله مرگ و که زندگی به قلم ایشون و همسر مرحومشون هست رو تموم کردم. کتابی که روایتگر ماههای پایانی زندگی مریلین یالوم و دست و پنجه نرم کردن اون با مرگ هست. این دو نویسنده، توی این کتاب مشترک، از شرایط و احساس خودشون نوشتن و نیمه کتاب زمانی که میریلین میمیره، باقی کتاب و سختی گذر از این فراق رو دکتر یالوم به تنهایی مینویسه. ❤️
اگه شما هم این سوال تو ذهنتونه که روانشناسها و روان درمانگرهایی که برای بیمارانشون نسخههای با عنوان نگاه کردن به جلو و پشت سر گذاشتن گذشته و گذر از مشکلات و این حرفا میپیچن، خودشون چطور با غم فقدان کنار میان، حتما این کتاب رو بخونید.