معرفی و دانلود کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1

عکس جلد کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1
قیمت:
۴۰,۰۰۰ تومان
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1 و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1 و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1

کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1 اثری متشکل از دو داستان کوتاه با عناوین «باغ غم» از میهن بهرامی و «مهدخت» از شهرنوش پارسی پور است. لازم به ذکر است که این دو قصه از کتابی به نام «در آستانه‌ی فصلی سرد» برگزیده و در قالب اثری جدا خدمت علاقه‌مندان ارائه شده‌اند.

درباره کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1:

ادبیات امروز ایران بسا بیش از آنچه انتظار آن می‌رفت و می‌رود وامدار قلم زنان است. نگاهی به فهرست برجسته‌ترین داستان‌نویسان و شعرای معاصر نشان می‌دهد که سهم زنان در اعتلای ادبیات مدرن فارسی، در مقایسه با سهم زنان در دیگر حیطه‌های اجتماعی، چندان کمتر از مردان نبوده است. در این زمینه اشاره به نام‌های بزرگی چون فروغ فرخزاد و سیمین بهبهانی در شعر، و غزاله علیزاده و سیمین دانشور در داستان، بی‌مناسبت نخواهد بود. با این همه، اینان استثناهایی در فضای کم‌وبیش مردانه‌ی ادبیات ایران به شمار نمی‌روند. بلکه صاحب‌نامانی‌‌اند که به نوبه‌ی خود مسیر رشد و پیشرفت در مسیر ادبیات را برای بسیاری از همجنسان خود هموار نموده و بانی ظهور زنان ادیبِ برجسته‌ای در نسل‌های بعد شدند.

آنچه گفته شد ضرورت توجه ویژه به آثار ادبیِ خلق‌شده توسط زنان را توجیه می‌نماید. چه، موفقیت‌ها و شکست‌های ایشان در صحنه‌ی ادبی، می‌تواند به مثابه‌ی بازنمودی از موفقیت‌ها و شکست‌هایشان در سایر بخش‌های جامعه باشد. زنان قصه‌نویس امروز ایران، حتی اگر آشکارا به مسئله‌ی زنان نپرداخته باشند، خود با صرف وجود و فعالیت‌های خلاقانه‌ی خویش، در این غائله نقشی مهم بر عهده دارند.

باری، با توجه به نکات گفته‌شده انتشارات روشنگران و مطالعات زنان اقدام به انتشار مجموعه‌ای مشتمل بر بهترین آثار داستانی از برجسته‌ترین نویسندگان زن امروز ایران نموده، و آن را در قالب کتابی با عنوان «در آستانه‌ی فصلی سرد» به چاپ رسانده است. در همین راستا، نشر صوتی واوخوان کتاب مذکور را در قالب چند اثر گویای مجزا، ذیل مجموعه‌ای به نام داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران منتشر ساخته است. کتابی که پیش رو دارید نخستین عنوان در مجموعه‌ی یادشده است.

در کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1 به دو قصه از دو نویسنده گوش خواهید سپرد: باغ غم به قلم میهن بهرامی، و مهدخت از شهرنوش پارسی‌پور.

کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1 مناسب چه کسانی است؟

علاقه‌مندان به ادبیات امروز ایران و دوست‌داران داستان‌های کوتاه بیش از سایرین از گوش سپردن به این اثر صوتی لذت خواهند برد.

با نویسندگان کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1 بیشتر آشنا شویم:

شهرنوش پارسی‌پور (Shahrnush Parsipur) داستان‌نویس و مترجم برجسته‌ی ایرانی‌ست که در سال 1324 به دنیا آمده و اکنون 75 سالگی خود را پشت سر می‌گذارد. مشهورترین کتابش رمانی‌ست به نام طوبا و معنای شب، که در نوع خود یکی از برترین آثار پست مدرنیستی در ادبیات داستانی فارسی است. گفتنی‌ست که بسیاری از نوشته‌های پارسی‌پور به زبان‌های اروپایی ترجمه شده‌اند. جالب است بدانید که او از سوی هجدهمین کنفرانس پژوهش‌های زنان در آمریکا، به عنوان زن سال برگزیده، و در سال 2016 برنده‌ی جایزه‌ی بیتای شد.

میهن بهرامی در سال 1326 دیده به جهان گشود و به سال 1396 از دنیا رفت. او روانش‌شناس، داستان‌نویس، منتقد سینما و البته نقاش بود. به اعتقاد حسن میرعابدینی، منتقد ادبیات داستانی، آثار بهرامی درباره‌ی زنانِ گرفتار قیدوبندی‌ست که تمام زندگی‌شان را در زندان محدودیت‌های دست‌وپاگیر اجتماعی می‌گذرانند. از کتاب‌های اوست: «زنبق ناچین» و «حیوان».

در بخشی از کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1 می‌شنویم:

مهدخت در کنار رودخانه خودش را کاشته بود؛ در پاییز. و تمام آن پاییز را ناله می‌کرد. پاهایش در گل آرام آرام یخ می‌زد. باران‌های سرد پاییزی تمام لباس‌هایش را پاره کرد. لخت مانده بود با شندره. ابتدا می‌لرزید تا زمستان شروع بشود. زمستان به تمامی یخ زد. چشم‌هایش باز مانده بود و تمام مدت آب را نگاه می‌کرد. آب جاری بود. بهار با اولین رگبار یخ را در تنش شکست. دانست که جوانه‌های کوچکی از انگشت‌هایش می‌روید. انگشت‌های پا. پا ریشه می‌کرد.

تمام بهار به صدای رشد ریشه گوش می‌داد. ریشه قوت زمین را می‌گرفت و در تنش پخش می‌کرد. شب و روز به صدای رشد ریشه‌ها گوش می‌داد. تابستان، آب را سبز می‌دید. پاییز سرما آمد. دیگر ناله نمی‌کرد. ریشه‌ها از حرکت بازماندند، رشد متوقف شد. زمستان با شبنم تغذیه می‌شد...

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
21 دقیقه
باغ غم (بخش یک)
17 دقیقه
باغ غم (بخش دو)
5 دقیقه
مهدخت

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1
نویسنده،
راویشبنم خاکی
ناشر چاپیانتشارات روشنگران و مطالعات زنان
ناشر صوتی واوخوان
سال انتشار۱۴۰۰
فرمت کتابMP3
مدت۴۳ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های داستان کوتاه ایرانی
قیمت نسخه صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1

صدیقه فتحی
۱۴۰۱/۰۲/۲۷
کتاب جالبی بود
داستان اول باغ غم خیلی جالب بود
اعتیاد ایرانیان به غم و غصه در داستان بسیار مشهود هست. در ضمن دیدگاه یک کودک از غصه خوردن‌های بزرگترها بسیار جالب و واقعی نوشته شده است واقعا دنیای کودکان با دنیای بزرگترها کاملا متفاوت هست برای همین هم در ایران بزرگترها به خودشان زحمت نمی‌دهند تا
دنیای کودکان را درک کرده و از نگاه آن‌ها نیز به دنیا نگاه کنند برای همین خیلی از مشاجره‌ها غصه خوردن‌ها و غیبت‌ها در حضور کودکان صورت می‌گیرد زیرا برداشت بزرگتر‌ها چنین است که آن‌ها چیزی نمی‌فهمد ولی واقعیت این است که آن‌ها در دنیای دیگری سیر میکند که بسیار فراخ‌تر بزرگ تر و گسترده تر از دنیای کوچک ماست یادم می‌آید زمانی که کتاب "پدر آن دیگری" را خواندم پس از آن دیگر جرات شوخی کردن با کودکان را نداشتم زیرا با خواندن آن کتاب متوجه شدم هر جمله هر کلمه و هر رفتار بزرگتر می‌تواند دنیایی عجیب برای کودکان بسازد که این دنیا می‌تواند برای آن‌ها ویرانگر و یا عامل موفقیت باشد
ALI REZAEI
۱۴۰۱/۰۳/۲۹
نقد کتاب
داستان واقعا دلنشین و همچنین غمناکی بود
داستان دو بخش داشت که به خوبی به هر بخش پرداخته شده بود و اطلاعات خوبی ارائه کرد
در بخش اول داستان ابتدا با شخصیت‌ها و خط روایی داستان آشنا شدیم و رفته رفته با روایت‌های تکان دهنده.
یکی از خوبی‌های این کتاب این بود که میتوان به خوبی با و کرد و
روایت‌ها اتفاقات ارتباط برقرار چرا که نویسندگان قدرتمند مهمتر از همه ایرانی بودند که در درک کتاب بسیار کمک حال بود.
گویندگی و صدا‌های زمینه بسیار عالی و مرتبط بودند طوری که احساس غم در رگ‌ها نفوذ میکرد
فقط تنها مشکل این بود که داستان زیاد انعطاف و تغییر پذیر نبود و ژانر یک دستی را می‌پیمود
نقاط قوت
نگارش عالی
نویسندگان قدرتمند و ایرانی
گویندگی عالی
نقاط ضعف
عدم انعطاف پذیری در ژانر و اتفاقات داستان
M hsyny
۱۴۰۱/۰۲/۲۴
اولین بار بود که از زنان نویسنده ایرانی قصه شنیدم صدای راوی آهنگ‌هایی که ازشون استفاده شده بود همشون به غمگینی قصه‌ها بودن باعث میشدن غمگینی را چندصد برابر بیشتر حس کنم با این حال عالی بود تصمیم دارم کتاب‌های دیگه هم از این نویسنده‌ها بخونم امیدوارم بهتر باشند و به این غمگینی نباشن
از یه طرفی هم
مشخصه که چرا این نویسنده‌ها اینقدر غمگین داستان نوشتن برای فهمیدنش فقط کافیه نگاهی به مادران و مادربزرگامون بندازیم
به نظرم دیگه کافیه این همه اشک و آه و ناله کردن ما زنهای ایرانی هم باید طعم شیرین لذت بخش بودن زندگی را درک کنیم و این رو باید توی همه چیز انعکاس بدیم چه داستانمون باشه و چه چیزهای دیگه‌ای که زنها مخصوصاً زنهای ایرانی از کنارشون می‌گذرن
به امید زندگی بهتر 🌈🐛🍓
Hadis Gholipour
۱۴۰۱/۰۳/۱۲
درود، در رابطه با داستان باغ غم باید بگویم که یک موضوع کلیشه‌ای و غمگین داشت که هر کسی می‌خواست با احساسات دیگران بازی کند این موضوع به ذهنش خطور می‌کرد. توصیف بیش از اندازه‌ی محیط و اشخاص هر چند که باعث تصویر سازی بهتر شنونده می‌شد ولی جاهایی در همان اوایل و اواسط داستان از حد می‌گذشت و حوصله آدم را سر می‌برد، اواسط داستان با یک خط صاف از اتفاقات را بیان می‌کرد و سعی شده بود احساسات یک دختر کوچک را به تصویر بکشد و در پایان هم تنهایی آن را شرح داده بود. داستان مهدخت را من خیلی نفهمیدم گویا یک داستان بی سر و ته از درختی به اسم مهدخت داشت که استعاره‌ای از بعضی انسان‌ها را شامل می‌شد. صدای نویسنده نیز گویی بود که باید به آن عادت می‌کردیم، سپاس.
م مسعودی
۱۴۰۱/۰۲/۲۲
عاللللییییی عالی و بی‌نظیر و خانم شبنم خاکی چه زیبا و مسلط اجرا کردند این اثر زیبا را. ⚘⚘⚘⚘
مدتها بود که دلتنگ این سبک داستان بودم و بند بند وجودم در لحظه لحظه داستان فرو رفت. چه تخیل قوی و چه قلم پرقدرتی از خانم پارسی‌پور من را به روزهای دور و دست نیافتنی ولی شیرین کودکی برد.
قداست طبیعت در از
تفسیرشان باغ منعکس شده بود و داستان پردازیشان از زاویه دید یک کودک احترام به حریم پاک کودکان را در وجودم دو چندان کرد و یقیناً از حالا به بعد بیشتر و دقیق‌تر درکشان می‌کنم و دل به دلشان می‌دهم.
داستان کوتاه خانم بهرامی هم جالب بود.
ممنون از کتابراه برای این انتخاب به‌ جا👏👏👏👏👌👌
ملیکا صدر
۱۴۰۱/۱۲/۲۵
بعضی از کتاب‌ها را باید زندگی کرد و این کتاب از اون دست کتاب‌ها بود.
در ارتباط با داستان اول فضا سازی کتاب منو برد به روستا‌ها به زندگی واقعی و یه حسی مثل شازده کوچولو داشت و اخرش مثل اون تموم شد.
اما درس داستان اول کودکان بیشتر از چیزی که فکر می‌کنیم می‌فهمند و درد می‌کشن با یک کودک باید صادق
بود به زبان خودشون باید توضیح داد بهشون تا نابود نشوند.
داستان دوم فضا سازی محشر میشه باهاش حس کرد یک درخت هستی قسمتی از طبیعت واقعی و حس مادرانه و درد هنگام زایش.
اما درس این داستان درد در زایش در رویش همیشه تغییر دردناکه هرچند گاهی زیبا‌ترین اتفاقه.
آنیتا ارزانی
۱۴۰۱/۰۲/۲۶
درود
💙با همه احترامی که برای نویسنده قائلم، ابدا با داستان مهدخت ارتباط نگرفتم. پس نه نظری و نه نقدی
💙گوینده، در باغ غم حق مطلب را در مورد داستان ادا کردند. عالی بود
💙ولی خود داستان، با وجود رعایت اصول داستانی، شخصیت پردازی و فضاسازی، و حتی رساندن مفهوم غم انگیز داستان ک مد نظر نویسنده بوده،
خیلی خشک وخشن است. بعنوان خواننده درگیر پیدا کردن لغتی بودم تا بار عاطفی حسم از داستان را برساند، که نیافتم.
💙شنیدن را به کسانی توصیه میکنم ک خیلی دلشاد هستند و بدنبال چاشنی غم میگردند و یا میتوانند بی تفاوت بگذرند. من که نتوانستم.
الهه رحیمی
۱۴۰۳/۰۵/۱۳
داستان باغ غم بسیار زیبا، دلنشین و متاثرکننده بود. نکته‌های آموزنده و روانشناسی زیادی در این داستان وجود داشت، اینکه بزرگترها درباره مرگ پدر این دختر بهش دروغ گفتن و باعث بی اعتمادی کودک نسبت به خودشون شدن و مادر کودک بدون اطلاع دخترش ازدواج میکنه و بچه دار میشه و با اینکه کودک همه این موضوعات رو و حس درک میکنه چون بهش توضیحی داده نمیشه و از نظر روحی و روانی آمادگی پیدا نمیکنه از مادرش دور میشه و غم غربت و کمبود پدر رو تازه احساس میکنه. داستان مهدخت جالب و قابل درک نبود. خوانش خانم شبنم خاکی با صدای بسیار زیباشون عالی بود.
جلالی
۱۴۰۱/۰۳/۲۵
سلام، داستان باغ غم عالی بود، قلم نویسنده قوی و فضا سازی داستان عالی، تشبیهات شیرین و دوست داشتنی بود، موضوع یتیم شدن یک کودک و ازدواج مجدد مادر و ضربه‌ی روحی که به کودک وارد میشود، چیزی که بزرگترها به ندرت درک می‌کنند و متوجه می‌شوند، به خوبی بیان شده بود و بسیار تاثیر گذار بود، این داستان هرگز و فراموشم نخواهد شد. اجرا صدای گوینده هم عالی و بی نقص بود.
اما داستان مهدخت مفهوم و جالب نبود.
از کتابراه بسیار سپاسگزارم و منتظر اثر بعدی از نویسنده داستان باغ غم هستم.
محمدعلی کلوندی
۱۴۰۱/۰۳/۱۱
داستان باغ غم دستان زندگی دختر بچه‌ای است که پدرش را ازدست داده است که دربخش اول داستان روحیه، اخلاق ورفتار دختر همچنین شرایط زندگی‌اش برای ما بیان
می شود ودر بخش دوم داستان مادر دختر دوباره ازدواج می‌کند و شیوه برخورد دختر باشرایط جدید زندگی‌اش بیان می‌شود.
داستان مهدخت یک داستان مسخره وچرند به
(البته قصد توهین ندارم ونظرم رابیان می‌کنم) درمورد تناسخ است.
راوی کتاب خوبی اجرا کرده است ومن ایرادی دراجرا ندیدم که بگویم ودراخر هم من کتاب را دوست نداشتم.
Z M
۱۴۰۱/۰۵/۱۰
داستان باغ غم من رو به باغ اسرار کودکانه برد؛ جایی که تخیل پرورش پیدا میکنه، رویا شکل میگیره، درختا، گل و سبزی و زنگوله‌ها جون میگیرن.
یک دنیای زیبا و آسیب پذیر که با کوچکترین نگاه نا آشنای مادر تبدیل به کابوس و غم میشه.
فضا سازی داستان عالی و ملموس بود.
تشبیه‌های جالبی داشت.
صدای گوینده و موسیقی متن و صداهای پس زمینه جذابیتش رو صد چندان کرده بود.
با تشکر از کتابراه
نسیم افتخار
۱۴۰۱/۰۲/۲۵
کتاب خیلی خوبی بود
تشبیه درختان به انسانها و حالات انسانی احساسی بود وباعث لمس بهتر داستان میشد مخصوصا در داستان مهدخت که برام نماد زایش و نو بودن رو داشت.
در داستان باغ غم نویسنده احساسات یک کودک رو هنگام ازدواج مجدد والدش با زبان ساده کودکانه توصیف کرد و ازدواج مجدد رو از زاویه دید یک کودک و‌عمق تنهایی که حس می‌کرد رو ماهرانه روایت کرد.
ممنون از کتابراه عزیز🌺
خانوم راد
۱۴۰۱/۱۱/۱۷
بادرود وتشکر ازتیم کتابراه. گوینده داستان عالی بود ومن دوست دارم کتابهای قویتر را باصدای ایشان گوش بدهم.. اما درباره‌ی نویسنده بایدبگم درسته تعریف کردن ازفضای داستان به ملموس بودن آن کمک میکند.. اما آنقدر ازدرخت وباغ وداستان مکرر ومکرر شنیدم که حالت مستند به خودش گرفت ومکالمه‌ی کم وموضوع داستان توش گم شد.. واقعا توصیه نمیکنم به کسی خرید داستان رو..
سمیرا ابراهیم پور
۱۴۰۱/۰۳/۰۸
داستان باغ غم عالی بود. فضاسازی داستان خوب بود و باعث ارتباط خوب خواننده بامفهوم داستان میشد. نادیده گرفته شدن کودکان توسط بزرگسالان. اینکه فکر میکنیم چیزی از رفتارها و حرف‌های ما متوجه نمیشن و با رفتارهای اشتباهمون تاثیرات منفی روی بچه‌ها میذاریم به خوبی در این داستان به تصویر کشیده شده. ولی با داستان مهدخت ارتباط نگرفتم و اصلا برام جالب نبود.
مهسا .ر
۱۴۰۱/۰۳/۲۶
برای من جالب بود، ازدواج مجدد مادر از دیدگاه کودک خردسالش، به نظر من میتواند اینجور داستانها و قصه‌ها راهگشایی برای شناخت و درک دنیای کودکان باشد و مدام به بزرگسالان هشدار دهد با احتیاط رفتار کنید! دنیای معصومی که ممکن است به یکباره فرو ریزد. روایت داستان هم زیبا و دلنشین بود و حس و حال کودک را خوب القا میکرد.
مشاهده همه نظرات 142

راهنمای مطالعه کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1

برای دریافت کتاب صوتی داستان‌های کوتاه از زنان قصه‌نویس امروز ایران 1 و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.