معرفی و دانلود کتاب صوتی بعد از زلزله
برای دانلود قانونی کتاب صوتی بعد از زلزله و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی بعد از زلزله
کتاب صوتی بعد از زلزله نوشتهی هاروکی موراکامی یکی از مشهورترین نویسندگان ژاپنی، شامل شش داستان کوتاه میشود که مضمون همه آنها زلزلهایست که در شهر «کوبه» ژاپن رخ داد. نویسنده در خلال این داستانها خشونتی را که در لایههای مختلف جامعه مدرن پنهان شدهاند، به تصویر کشیده است.
درباره کتاب صوتی بعد از زلزله:
بعد از وقوع زلزلهای که در شهر کوبه در سال 1995 اتفاق افتاد، هاروکی موراکامی تصمیم گرفت مجموعه داستانی خلق کند که هرکدام از شخصیتهای آنها در نقاط مختلفی از جهان زندگی میکردند. اما زندگیشان به نحوی با زلزلهای که در شهر کوبه آمد، ارتباط دارد. به نحوی میتوان گفت مسیر زندگی هریک از آنها با این زلزله بهکلی تغییر کرد.
کتاب بعد از زلزله (After the Quake) مجموعهای از شش داستان است که به شرح یک سری نکات میپردازد که این داستانها را به هم پیوند میدهد. به عقیده برخی از منتقدان، این کتاب بیشتر از مجموعه داستان، یک رمان به شمار میآید. زلزلهای که در آن سال به وقوع پیوست خسارتهای جانی و مالی زیادی را برجای گذاشت. موراکامی این کتاب را پنج سال پس از وقوع حادثه به رشته تحریر درآورد.
این نویسنده که چندین سال از دوران نوجوانی خود را در شهر کوبه سپری کرده بود، تأثیر زیادی از این حادثه گرفت. او در زمان وقوع زلزله در آن شهر حضور نداشت و شخصیتهای داستانهایش نیز همچون خود او در زمان وقوع زلزله در آن شهر نبودهاند. اما همه آنها به شکلی با این واقعه ارتباط پیدا میکنند. نویسنده از قلمی روان و ساده در نوشتن این کتاب استفاده کرده و بهگونهای به مسائل عادی نگریسته که انگار از عجایب پدیدههای جهان به شمار میروند.
بیشتر شخصیتهای اصلی این داستانها از مرکز زلزله دور هستند و اخبار آن را از تلویزیون یا روزنامهها پیگیری میکنند. اشخاصی که خود، خانواده و یا حتی نزدیکانشان هم در این حادثه نبودند و یا هیچ آسیبی ندیدهاند. بااینحال، ویرانیهای به وجود آمده چنان آنها را آشفته کرده که موجب شده نقطه تحولی در زندگیشان به وجود بیاید.
موراکامی در این داستانها نیز مثل سایر آثارش موضوع تنهایی و سرگشتگی انسان معاصر را پیش کشیده و آن را درونمایه اصلی داستانها قرار داده است. شخصیتهای این مجموعه داستان با وجود معمولی بودن، بسیار ملموس و قابلباور هستند. نویسنده بهقدری در شخصیتپردازی و فضاسازیهای داستان قوی عمل کرده که این روایتهای معمولی را برای هر خوانندهای به داستانی جذاب و پرکشش تبدیل کرده است.
نکوداشتهای کتاب صوتی بعد زلزله:
- یکی از صادرات برتر ژاپن. (Details)
- به شکل غیرمنتظرهای قدرتمند... تکاندهنده. (New York Times Book Review)
- هم اسرارآمیز و هم بهگونهای کاملاً آشنا. (San Francisco Chronicle)
- شخصیتهای او بسیار قانعکننده و داستانپردازی بسیار گسترده است... داستانهای واضح و کامل موراکامی در "بعد از زلزله" فوریتی فوقالعاده دارند. (The Seattle Times)
- در این داستانها موراکامی ثابت میکند که خودش تقریباً به همان اندازه شخصیتهایش خارقالعاده و قهرمانانه است. (Elle)
- تراشیده، زیبا، الماس بُرّنده و عمیق و لایهلایه. نمادگرایی عرفانی و پوچیهای روزمره. برانگیختن فضل و رستگاری احتمالی موراکامی حیرتآور، خطرناک و مهیج است. (O, The Oprah Magazine)
- موراکامی مجموعهای از داستانهای عمیقاً خاطرهانگیز را نوشته است. (Tulsa Today)
- داستانهای این کتاب خوشساخت و غنایی هستند. آنها گاهی پوچاند، گاهی کاملاً خندهدار، اما همه آنها دارای اعتقادات حقیقی و لحظات واقعی احساسی هستند. (Rocky Mountain News)
کتاب صوتی بعد از زلزله مناسب چه کسانی است؟
اگر به داستانهای کوتاه و ادبیات داستانی ژاپن علاقه دارید، از شنیدن این کتاب لذت خواهید برد.
با هاروکی موراکامی بیشتر آشنا شویم:
این نویسنده ژاپنی در سال 1949 در توکیو به دنیا آمد. پدر او کشیش بود و به همراه همسر خود، ادبیات ژاپن را تدریس میکردند. هاروکی موراکامی (Haruki Murakami) از همان دوران کودکی بهشدت تحت تأثیر فرهنگ غربی، بهویژه موسیقی و ادبیات غربی و روسی قرار گرفته بود. وی در دانشگاه واسدا در رشته تئاتر به تحصیل پرداخت و همان جا با همسرش آشنا شد.
موراکامی با مطالعه آثار نویسندگان اروپایی و آمریکایی نظیر «فرانتس کافکا، گوستاو فلوبر، چارلز دیکنز، کرت ونگوت، فئودور داستایوسکی، ریچارد براتیگان و جک کرواک» رشد کرد و همین مطالعات و تأثیرپذیریها وی را از دیگر نویسندگان ژاپنی متمایز کرد. آثار او تابهحال به 50 زبان دنیا ترجمه شده که از میان آنها میتوان به «کافکا در کرانه»، «از دو که حرف میزنم از چه حرف میزنم»، «سوکورو تازاکی بیرنگ و سالهای زیارتش»، «تعقیب گوسفند وحشی»، «کشتن شوالیه دلیر»، «دیدن دختر صددرصد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل»، «کتابخانه عجیب»، «نفر هفتم»، «جنوب مرز غرب خورشید» و «شهر گربهها» اشاره کرد.
جوایز و افتخارات هاروکی موراکامی:
- برنده «جایزه فرانتس کافکا»
- برنده جایزه جهانی فانتزی
- برنده «جایزه اورشلیم»
- برنده جایزه «فرانک اوکانر»
- کسب عنوان یکی از بزرگترین داستاننویسان زنده دنیا توسط روزنامه گاردین
در بخشی از کتاب صوتی بعد از زلزله میشنویم:
اعلام شد: «خانمها و آقایان. حالا با تلاطم هوا روبهرو هستیم. لطفاً در این لحظه به صندلیاتون برگردین و کمربندهای خود رو ببندید.» ساتسوکی گیج شده بود؛ بنابراین مدتی طول کشید تا حرفهای مهماندار تایلندی را که با زبان شکستهٔ ژاپنی صحبت میکرد، درک کند. او داغ شده و عرق کرده بود. درست مثل حمام بخار تمام بدنش گرگرفته بود. جوراب نایلون و کمربندش چنان ناراحتش میکرد که میخواست همه چیز را دربیاورد و خود را آزاد کند. گردنش را دراز کرد تا مسافران قسمت درجه یک را ببیند. نه، او تنها فردی بود که از گرمای زیاد رنج میبرد. تمام مسافرین پتو روی شانههایشان انداخته و بهخوابرفته بودند. این حالت گرمازدگی او باید از یائسگی باشد. ساتسوکی لبش را گاز گرفت و سعی کرد حواسش را به چیز دیگری متمرکز کند تا از فکر داغی بدنش درآید. کتابش را باز کرد و میخواست از جایی که تمام کرده بود شروع کند. اما نتوانست از حالت داغی بدنش درآید. چون این حالت عادی نبود و ساعتها به فرود هواپیما در بانکوک مانده بود. او از مهمانداری که از کنارش میگذشت آب خواست. سپس قوطی قرصهای هورمونی را از کیفش بیرون آورد و یکی از آنها را که فراموش کرده بود بخورد بلعید.
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی بعد از زلزله |
نویسنده | هاروکی موراکامی |
مترجم | علی حاجی قاسم |
راوی | تایماز رضوانی |
ناشر چاپی | انتشارات نگاه |
ناشر صوتی | نشر ماه آوا |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۳ ساعت و ۵۶ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای داستان کوتاه خارجی |
درباره کتاب بعد از زلزله
موراکامی استاد خلق مضامین جدید است. او از دل سادهترین و بدیهیترین پدیدهها و اتفاقات دنیا یک داستان ناب و جذاب مینویسد. میتواند همان موضوعات حقیر و نادیدنی را طوری بنویسد و بال و پر دهد که هر مخاطبی را به خود جذب کند. نوشتههای او تلفیقی از واقعیت و خیال است. سرنوشت شخصیتهایش دست خودش است، اما بدون این که نقشی در تعیین خوب و بد داشته باشد یا بخواهد فرد یا اتفاقی را قضاوت کند، داستانی مینویسد که در پایان بعید است آدمها همان آدمهای اول داستان باشند.