معرفی و دانلود کتاب صوتی ابرقدرتهای هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی
برای دانلود قانونی کتاب صوتی ابرقدرتهای هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی ابرقدرتهای هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی
کای فولی در کتاب صوتی ابرقدرتهای هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی، تاریخ قدرتگیری و پیشرفت چین را در زمینه هوش مصنوعی بررسی میکند و از رقابت تنگاتنگ آمریکا و این کشور برای دستیابی به فناوریهای نوین سخن میگوید. این کتاب یکی از آثار پرفروش نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال است.
درباره کتاب صوتی ابرقدرتهای هوش مصنوعی:
هوش مصنوعی به عنوان یکی از دانشهای جذاب و جدید دوران معاصر همواره مخالفان و موافقانی داشته و کشورهای پیشرفته دنیا نیز تحقیقات گستردهای درباره آن انجام میدهند تا بتوانند در آینده حرف اول را در زمینه علوم کامپیوتری بزنند. کای فولی یکی از معتبرترین متخصصان در زمینه هوش مصنوعی در کتاب صوتی ابرقدرتهای هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی (AI superpowers)، نشان میدهد چین با سرعتی حیرت انگیز و غیر منتظره در حوزه هوش مصنوعی پیشرفت کرده و حتی از رقیب سرسخت خود یعنی آمریکا نیز پیشی گرفته است.
دکتر لی در کتاب ابرقدرتهای هوش مصنوعی به صورت علمی و دقیق استدلال میکند که تحولات بیسابقهای در آینده نزدیک رخ خواهد داد و عرصه این دانش بیش از پیش گسترش پیدا خواهد کرد. همچنین همانطور که رقابت میان چین و ایالات متحده افزایش پیدا میکند، این دو کشور نیز باید بپذیرند که با گسترش قدرت فناوری، مسئولیتهای جدیدی بر دوش آنها قرار خواهد گرفت و تحولات عمیقی در اقتصاد کشورها به وجود خواهد آمد.
درواقع در آیندهای نه چندان دور ممکن است بسیاری از مشاغل با تهدید جدی روبهرو شوند و رباتها به جای نیروی انسانی کار کنند. کای فولی در کتاب ابرقدرتهای هوش مصنوعی درباره وضعیت انواع مشاغل توضیح میدهد و با توصیفی روشن بیان میکند که کدام مشاغل با این فناوری جدید تقویت میشوند و کدام یک از بین میروند.
در انتها نویسنده نگران آینده انسانیت است و پرسشهای عمیق و فلسفی درباره ارتباط انسان با رباتها و انواع پدیدههای تکنولوژی مطرح میکند و تلاش دارد تا راه حلی روشن و مناسب برای آن بیابد.
جوایز و افتخارات کتاب صوتی ابرقدرتهای هوش مصنوعی:
- کتاب پرفروش نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال و USA Today
- جز ده کتاب برتر در حوزه تجارت و اقتصاد در سال 2018 به انتخاب Publishers Weekly Fall
- اثر برجسته و مهم نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال، واشنگتن پست، وایرد، فایننشال تایمز، بلومبرگ، بیزینس ویک، بیزینس اینسایدر، فوربس
نکوداشتهای کتاب صوتی ابرقدرتهای هوش مصنوعی:
- کتابی جذاب و برانگیزاننده. (مجله Fortune)
- کتاب خواندنی و جذاب درباره برتریهای هوش مصنوعی و چالشهای آن. (Financial Times)
- کای فولی معتقد است که چین ابرقدرت بعدی در حوزه فناوری خواهد بود و در کتاب خود دلیل این امر را توضیح میدهد. (New York Magazine)
- تحلیلی هوشمند درباره همزیستی میان انسان و هوش مصنوعی. پس حتما باید این کتاب را بخوانید. (ساتیا نادلا مدیر فعلی مایکروسافت)
- کای فولی در کتاب درخشان خود درباره آینده هوش مصنوعی و ارتباط آن با انسانها سخن میگوید و به خوبی توانسته تغییرات مثبت و منفی این حوزه را شرح دهد. (مارک بنیوف، رئیس و مدیر عامل شرکت Salesforce)
- بعد از سی سال کار پیشگامانه در زمینه هوش مصنوعی در گوگل، مایکروسافت، اپل و سایر شرکتها، کای فولی نقشه اصلی پیشرفت انسان در دهههای آینده را میداند و درباره مفهوم انسان در عصر فناوری سخن میگوید. (مجله Forbes)
کتاب صوتی ابرقدرتهای هوش مصنوعی به چه کسانی پیشنهاد میشود؟
اگر به دانش هوش مصنوعی و آینده پیشروی آن علاقه دارید و میخواهید از دنیای فناوری و تکنولوژی آگاهی بیشتری داشته باشید، این کتاب برای شما مناسب است.
کای فولی را بیشتر بشناسیم:
یکی از بزرگترین پژوهشگران حوزه کامپیوتر و فناوری در دنیا کای فولی (Kai-Fu Lee) نام دارد. او تاجر، نویسنده و مدیرعامل یک شرکت سرمایه گذاری پیشرو در زمینه فناوری و متمرکز بر توسعه نسل بعدی شرکتهای پیشرفته چینی است.
کای فولی پیش از تاسیس شرکت خود با نام Sinovation Ventures در سال 2009، بنیانگذار و رئیس Google China بود و در مایکروسافت و اپل نیز سمتهای اجرایی را بر عهده داشت.
دکتر لی لیسانس خود را در رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه کلمبیا و مدرک دکترای خود را نیز از دانشگاه کارنگی ملون دریافت کرد. همچنین دانشگاه سیتی هونگ کنگ نیز به او یک دکترای افتخاری اهدا نموده و مجله تایم نیز در سال 2013 کای فولی را به عنوان یکی از صد چهره بانفوذ در جهان معرفی کرده است.
این نویسنده چینی بیش از صد مقاله در ژورنالهای مختلف به چاپ رسانده، هشت کتاب پرفروش چینی نوشته است و بیش از 50 میلیون دنبال کننده در شبکههای اجتماعی دارد.
در بخشی از کتاب صوتی ابرقدرتهای هوش مصنوعی میشنویم:
وقتی افق اقتصادی را از نظر میگذرانیم، میبینیم که هوش مصنوعی نویدبخش ایجاد ثروت در مقیاسی است که هرگز در تاریخ بشری دیده نشده است؛ چیزی که باید باعث خوشوقتی باشد. اما اگر دستگاههای هوش مصنوعی را به حال خود بگذاریم، توزیع جهانی ثروت را نهتنها نابرابرتر بلکه ناامیدکنندهتر از همیشه خواهند کرد. کشورهایی که از لحاظ هوش مصنوعی فقیر هستند قادر به دستیابی به نردبان توسعۀ اقتصادی نخواهند بود و به وضعیت دائماً وابستهای سقوط خواهند کرد. کشورهای ثروتمند در هوش مصنوعی ثروت زیادی را کسب خواهند کرد اما شاهد انحصار گستردۀ اقتصاد و بازار کار خواهند بود که طبقات اقتصادی را به وجود خواهند آورد.
اشتباه نکنید؛ این نهتنها چرخش طبیعی تخریب خلاقانۀ سرمایهداری نیست، بلکه فرآیندی است که قبلاً به تعادل تازهای از شغلهای بیشتر، دستمزد بالاتر و کیفیت بهتر زندگی برای همه کمک کرده است. تصور میشود بازار آزاد باید بتواند خودش را تصحیح کند، اما این سازوکارهای خوداصلاحی در اقتصادی مبتنی بر هوش مصنوعی با شکست مواجه خواهد شد. نیروی کار با دستمزد پایین هیچ مزیتی بر ماشین نخواهد داشت و انحصارطلبی دادهمحور بهطور بیپایانی خود را تقویت خواهد کرد.
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی ابرقدرتهای هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی |
نویسنده | کای فولی |
مترجم | میرجواد سیدحسینی |
راوی | میلاد تمدن |
ناشر چاپی | بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه |
ناشر صوتی | نشر ماه آوا |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۱۳ ساعت و ۴۷ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای فناوری اطلاعات، کتابهای اقتصاد |
مطالب کتاب بسیار کاربردی است برای همه کسانی که قصد ورود به کسب و کارهای جدبد دارند واقعا آموزنده است و جتی میتوان به عنوان مرجع استفاده کرد
ایکاش مدیران جامعه ما اهل مطالعه بودند و الزام میشد هر مدیر تصمیم گیرنده و یا تصمیم ساز حتما یکبار این کتاب را بخواند
کتاب بسیار مفیدی هست در حوزه هوش مصنوعی و تفهیم اهمیت داده و داده کاوی
من با سالها تجربه و کار و تخصص در حوزه داده کاوی و هوش مصنوعی و ایجاد کسب و کارهای مختلف و طراحی استارتاپ، واقعا لذت بردم و یاد گرفتم و نت برداری کردم که استفاده کنم
بیان شیوا و جذاب گوینده رو علاقمندی شنونده برای گوش کردن آن در هر موقعیتی و تمرکز بر فهمیدن مطالب آن خیلی تاثیر میگذارد موردی که خیلی از کتابهای صوتی به آن دقت نمیکنند
در مورد اهمیت دادهها، نکتهای که برای من جالب بود روی فرضیه من در مورد سریال بازی تاج و تخت صحه گذاری کرد!
بیشتر علاقمندان این سریال از قسمت پایانی آن ناراحت بودند ولی من فکر میکنم اون همه بودجه و سرگرمی ففط برای بیان آن یک جمله در زمان انتخاب جدیدترین امپراطور، بعد از اون همه جنگ و از بین رفتن همه امپراطوریها بیان شد
ابن بود که وقتی که کوچکترین پسر استارک که فلج بود را به عنوان امپراطور انتخاب کردند دلیلش را تقریبا به این شکل توضبح داد:
همه امپراطورهای قبلی، قدرت نظامی و پول داشتند که اخر دنیا به اینجا رسید، ولی این نه پول داره نه قدرت نظامی ولی حافطه داره!! و همه داستانها رو میدونه واین چیزیه که امپراطورهای قبلی نداشتند!!
حافظه و داستان یعنی همون داده و اطلاعات!
تمام جهان خلقت براساس داده بنا گذاری شده